Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz
thebigK #4766 üzenetére
Nem semmi, grat, az a 12--3 tiszteletre méltó, bármilyen rewardot is ad.
Nekem ezt bírta adni a 90+*:
Babajide
Billig
Xabi Alonso
TsygankovVan vagy 300k az egész értéke piacon.
Ma lesz esedékes a lvl 40 ikon pikk, hasonló jóra (Cole, Riquelme, Gattuso, stb) számítok, de akkor asszem offolom a cuccot pár hétre, már kezd tele lenni a buci, mindenből a legalja.... kiraktam az ikon picket is, ww puyol volt a legjobb benne...
-
Aguinaga
őstag
Na, mire én eljutok a 40-es szintre, tuti kijavítják ezt a hibát.
Nehogy jól járjak egy ilyen ikonpikkel. -
Aguinaga
őstag
Jöttem kérdezni: mi kerül ezen a Malenen 700k-ba?
Egyik 85+ pakkból jött, de nem látok benne semmi extrát.
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #4476 üzenetére
Mint ló a lónak...
-
Aguinaga
őstag
Nálam szintén ez, a legszarabb TOTY esett (Berger), meg két HM az alsó polcról: Maignan és Gwinn.
Ha nem vettem volna meg a 475k-s csomagot, akkor TOTY Miyama se lenne, így legalább van, de sokat nem ér sajnos.Ellenfeleknél meg minimum 2 TOTY div 4-ben.
Szerencsére felevoztam if Martinellit, csatárban brutál.. 500k volt..
-
Aguinaga
őstag
70-szer raktam ki ezt a 82*20-at, egy kék nem jött belőle.
A vicc jut eszembe magamról: "vadász, vadász, te szopni jársz ide!" -
Aguinaga
őstag
Inkább eladtam az összes IF lapomat, a 82es is 23k fölött ment el, 620k haszon.
-
Aguinaga
őstag
Megvettem azt a 475k- s store packot, megérte, egy jó Gwinnért... Így csak 450 mínuszba jön ki.
Aztán a HM draft 83*5 defenders packja beadta az első toty-ot: Gerhardt Berger érkezett, elégedett vagyok, majdnem 100k-t ér.
Szarjon sünt az EA.
-
Aguinaga
őstag
Tudtok valakit esetleg Toty blueprint evoba, aki LM-et is tud?
-
Aguinaga
őstag
Látom, majdnem mindenki kapott legalább 1-2 hasznalhatóbb lapot a 89*5-ből, ezek szerint én nagyon nem vagyok a kosárban, mert nekem így nézett ki: numerofut Trapp (90), numerofut Vlahovic (89), ww al-Dawsari, ww Lacazette és ww Vitinha, mind 89-es..
Szóval ez van, Zidane-t legalább a grind közben felevoztam 94-re.
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek hány ilyen 500k-s evot fognak kiadni a srácok Kanadából? Ez lesz az új lehúzás?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3322 üzenetére
Szerintem ami 5-ös, azt leveszi 4-re, ami 4 alatti, felviszi 4-re.
-
Aguinaga
őstag
Amúgy ez az Olise mit tud, hogy kb. minden FC Pro csapatban alapember?
-
Aguinaga
őstag
Pöttyös galóca legyek, ha ez a Verjgang normális... Kb. 20 centiről nézi a monitort.
-
Aguinaga
őstag
válasz
feelurself #2895 üzenetére
Reaction time calibration sensitivity-t kikapcsoltad settingsben?
Van valami bug állítólag, hogy kikapcsoltnak mutatja ezt a beállítást, de mégsincs kikapcsolva (alatta lévő csúszkán ellenőrizhető), egy on-off helyrerakja.Aztán nem tudom, igaz-e, én még nem próbáltam.
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #2804 üzenetére
lakkopal sagam kogyav gisárasz?
-
Aguinaga
őstag
B.ú.é.k. 2025!
-
Aguinaga
őstag
Van itt valaki, aki full goldon, meg egy-egy alacsony ratinges IF-en kívül kapott mostanában promo lapot a 82*14-ből? Nem csak WW lapra gondolok, de semmilyen színes lap nem jön ezekből nálam.
-
Aguinaga
őstag
Én WW Hero Di Natalen gondolkoztam, kb. 1 millió coinom van összesen, csak nem tudom, mekkora előrelépés lenne TS Pajor és 88-as Joao Pedrohoz képest.. ha egyáltalán lenne.
Ugyanis a nyomorék cb Haalandon kívül nem nyitottam értelmes lapot, pedig főleg csatár meg középpályás kellene. -
Aguinaga
őstag
Boldog Karácsonyt srácok!
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2608 üzenetére
Hát ez az. Meg kell várni Buffont..
-
Aguinaga
őstag
Ma ismét jött két WW kártya: Undav meg Sergio Gomez.
A kettő már majdnem 40k lenne, ha el lehetne adni.
Sajnos R9 nem akar jönni, de Vini se... -
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2422 üzenetére
Milyen az a Raul... én most hero Smolarekkel nyomulok Pajor mellett, meglepően jó néha, máskor meccsekre eltűnik.. Persze a Pajor ugyanez, de az ritkábban.. bár fodderem se nagyon van, mindenből a minimum bír jönni.
-
Aguinaga
őstag
válasz
EA's hit #2439 üzenetére
Ez a rész, a focis játékukból kiindulva tuti: "talan meg a fizika torvenyeinek is".
Vagy ezt a Sonyra értetted? Mert gondolom accountot csak ők bannolhatnának.
#thebigK: toljad szerintem is a google fordítóra, írd le magyarul, amit küldtél neki, meg angolul, amire te gondoltál, csak azt is írd le magyarul, úgy, hogy kb. benne legyenek a másik magyar szöveg szavai is.. hátha
-
Aguinaga
őstag
Jó lett a Mahrez.
-
Aguinaga
őstag
Jó lett Nani.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #2310 üzenetére
Igen, mert nekem már csak 16200 ;)
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2217 üzenetére
Tuti nem véletlen, csak aki nyit egy if Lacazettet, mint én, az tuti nem fogja nagy dobra verni, mint aki a 3. próbára nyit egy Dinhot.
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnar123 #2072 üzenetére
Tuti van benne valami, tegnap megvettem gold Putellast, meg volt a klubban egy if Patri Guijarro, és kiraktam Pajor lapját, érdekes módon 7 meccsből 6 win rögtön. Volt olyan meccs, ahol 3 emberem szórta ki a bíró, mégis nyertem 6:2-re.. Pajor 8 meccsen 18 gólt lőtt...
De persze egy normális lapot nem ad egyik sbc se, Orsolini, Savanier meg Brais Mendez jött egy pár.. de még egy Buongiorno se.. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1918 üzenetére
Ne izgulj, biztos lehet venni fifapontért majd.
-
Aguinaga
őstag
Én megcsináltam az ikon pikket, majdnem megérte: Van der Sar.... Legalább linket ad.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1691 üzenetére
Ezek fejlődnek?
-
Aguinaga
őstag
Ja, ez már nem újkeletű, 1-2 hete megvan, mióta legalábbis amikor legutóbb csináltam a TOTW sbc pick-et, már ez volt: csak konzolon lehetett nyitni, webappon vagy companionban ugyanezt a hibát írta.
Hiába, ezt nehéz kijavítani, ami esetleg a játékosoknak kedvezne, azt azon nyomban... nyomorék cég. -
Aguinaga
őstag
válasz
Nandinagy #1613 üzenetére
Igen, szerintem kicsit túltolták a fiúk a fifapontra terelést, de belegondolva, minden évben ez van, aztán év végén bedobják a sok színes lapot, és mi mindig beszopjuk, és vesszük a játékukat..
Ja, hozzáteszem, amit megcsinálsz objektív, mint pl. a ball d'or completionist, de nem kapod meg a rewardokat érte, azt nem sietik el kijavítani, ha egyaltalan valaha kijavítják. Persze, gondolom azért, mert az nem a sokásos 75, 78+ szánalom, hanem legalább a 82+-os szánalom.[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Amúgy EAnél mit szívnak, hogy minden egyes játékos szintem minden egyes sbc-jébe kell TOTw lap, amikor nyitni meg nem lehet.
Tudom, játsszak jól, és kapok a rewardokból.. vagy hagyjam a faszba az UT-t.Gondoltam, kirakom Nunezt, de faszom se vesz 15k-ért IF-eket.
-
Aguinaga
őstag
Amúgy nektek is az van, hogy a Ballon d'Or completionist objektíveket, és nem adja meg a pakkokat? Már 2 db 82*3 és 1db 82*5 pack nem jelent meg a storeban, hiába jelezte, hogy teljesült.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1523 üzenetére
Viszont Kerkeu lapja elég jó lett.
-
Aguinaga
őstag
Sajnos nem megy az se, hogy kilépsz és megadja 1 lejatszott meccsnek, mint itt írta valaki
-
Aguinaga
őstag
Hű, jó sokáig volt benn az a hero pack, most reward után akartam kirakni, de nézem, már sehol sincs (de legalább az icon pack is mindjárt lejár.)
Végül sikerült a tegnapi problémát megoldani, hát ne tudjátok meg... gondolom csak PS4-en van ez, ezért nem megyek bele, de meglett a div3 upgraded reward, egy jó kis Mapi Leon és egy spéci Durán durrant a pakkokból.
Egy dolognak örülhetek, hogy most 3 winnel kevesebb kell a rivalsban.
-
Aguinaga
őstag
Srácok, ps-en CE-34878-0 hibával találkozott már valaki?
Meccs közben kidobott, más játék megy. -
Aguinaga
őstag
Kicsit drága lett ez a Berbatov-pack, nem?
-
Aguinaga
őstag
Nálam a hero pack Nakata, lehetett volna rosszabb.
Tegnap meg tegnapelőtt hirtelen elkezdtem nyerni rivalsban, így div3 rewardot nyithattam. A TOTW lap Curtis Jones, egyik legszarabb ofc, ha ráköltök 65k, akkor lehet egy majdnem jó középpályásom ( ha ugyanezt gold Joelintonra költöm, akkor jobb is).
A pickeket kinyitottam: Marquinhos és ter Stegen. Ez nem rossz, a többi packot lehet meghagyom holnapra. Milyen promo is jön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sapphire 6700XT NITRO+ 12GB
- Nintendo Switch Oled fehér, makulátlan állapot, kijelzővédő, tok, 2026. novemberig garanciális
- Eladó : 700w 80+ Bronze RGB minőségi Gamer tápegység !
- Eladó PC játszásra : Win10/Core i7 k/16GB/GTX 1050/új SSD+1000GB !
- Apple MacBook Pro 13" 2020 CTO (i7 2,3GHz 4 mag, 32GB RAM 3733MHz, 1TB SSD, 91% akku) GARI, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest