Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz
toxicjew #5839 üzenetére
Hát sok, de ki van ez találva, mert vannak trade csomagok benne, és még ha te nem is nyitsz semmit értékest, attól lehet, hogy Jürgenke igen, és így lemennek a piaci árak is, tehát a megtakarított 500k+ból vehet olcsóbb játékost vagy foddert sbc-be. Ellenben a sok fodder, amit meg kapsz, és nem kell megvenni piacról egy-egy sbc-hez, az is megérheti. Mondjuk ez a Burn is milyen jó foddernek néz ki
Mondjuk appban nem látom ezeket a playereket, amiket a premium tartalmaz
-
Aguinaga
őstag
Ikon pickből jött egy 93-as Dalglish.
Használható még? Mostanában több a negatív vélemény futbinen róla. -
Aguinaga
őstag
Jaj, nekem kicsit elegem lett az evokból: vagy fizessek 50-300k-t, vagy életem végéig huzigáljam őket.
Közben fillérekért jönnek használható lapok promókból és sbc-kből. Ez a Suarez is beteg lap lett (jó, tudom, max. 2 hétig) -
Aguinaga
őstag
válasz
thebigK #4766 üzenetére
Nem semmi, grat, az a 12--3 tiszteletre méltó, bármilyen rewardot is ad.
Nekem ezt bírta adni a 90+*:
Babajide
Billig
Xabi Alonso
TsygankovVan vagy 300k az egész értéke piacon.
Ma lesz esedékes a lvl 40 ikon pikk, hasonló jóra (Cole, Riquelme, Gattuso, stb) számítok, de akkor asszem offolom a cuccot pár hétre, már kezd tele lenni a buci, mindenből a legalja.... kiraktam az ikon picket is, ww puyol volt a legjobb benne...
-
Aguinaga
őstag
Na, mire én eljutok a 40-es szintre, tuti kijavítják ezt a hibát.
Nehogy jól járjak egy ilyen ikonpikkel. -
Aguinaga
őstag
Jöttem kérdezni: mi kerül ezen a Malenen 700k-ba?
Egyik 85+ pakkból jött, de nem látok benne semmi extrát.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #4476 üzenetére
Mint ló a lónak...
-
Aguinaga
őstag
Nálam szintén ez, a legszarabb TOTY esett (Berger), meg két HM az alsó polcról: Maignan és Gwinn.
Ha nem vettem volna meg a 475k-s csomagot, akkor TOTY Miyama se lenne, így legalább van, de sokat nem ér sajnos.Ellenfeleknél meg minimum 2 TOTY div 4-ben.
Szerencsére felevoztam if Martinellit, csatárban brutál.. 500k volt..
-
Aguinaga
őstag
70-szer raktam ki ezt a 82*20-at, egy kék nem jött belőle.
A vicc jut eszembe magamról: "vadász, vadász, te szopni jársz ide!" -
Aguinaga
őstag
Inkább eladtam az összes IF lapomat, a 82es is 23k fölött ment el, 620k haszon.
-
Aguinaga
őstag
Megvettem azt a 475k- s store packot, megérte, egy jó Gwinnért... Így csak 450 mínuszba jön ki.
Aztán a HM draft 83*5 defenders packja beadta az első toty-ot: Gerhardt Berger érkezett, elégedett vagyok, majdnem 100k-t ér.
Szarjon sünt az EA.
-
Aguinaga
őstag
Tudtok valakit esetleg Toty blueprint evoba, aki LM-et is tud?
-
Aguinaga
őstag
Látom, majdnem mindenki kapott legalább 1-2 hasznalhatóbb lapot a 89*5-ből, ezek szerint én nagyon nem vagyok a kosárban, mert nekem így nézett ki: numerofut Trapp (90), numerofut Vlahovic (89), ww al-Dawsari, ww Lacazette és ww Vitinha, mind 89-es..
Szóval ez van, Zidane-t legalább a grind közben felevoztam 94-re.
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek hány ilyen 500k-s evot fognak kiadni a srácok Kanadából? Ez lesz az új lehúzás?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3322 üzenetére
Szerintem ami 5-ös, azt leveszi 4-re, ami 4 alatti, felviszi 4-re.
-
Aguinaga
őstag
Amúgy ez az Olise mit tud, hogy kb. minden FC Pro csapatban alapember?
-
Aguinaga
őstag
Pöttyös galóca legyek, ha ez a Verjgang normális... Kb. 20 centiről nézi a monitort.
-
Aguinaga
őstag
válasz
feelurself #2895 üzenetére
Reaction time calibration sensitivity-t kikapcsoltad settingsben?
Van valami bug állítólag, hogy kikapcsoltnak mutatja ezt a beállítást, de mégsincs kikapcsolva (alatta lévő csúszkán ellenőrizhető), egy on-off helyrerakja.Aztán nem tudom, igaz-e, én még nem próbáltam.
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #2804 üzenetére
lakkopal sagam kogyav gisárasz?
-
Aguinaga
őstag
B.ú.é.k. 2025!
-
Aguinaga
őstag
Van itt valaki, aki full goldon, meg egy-egy alacsony ratinges IF-en kívül kapott mostanában promo lapot a 82*14-ből? Nem csak WW lapra gondolok, de semmilyen színes lap nem jön ezekből nálam.
-
Aguinaga
őstag
Én WW Hero Di Natalen gondolkoztam, kb. 1 millió coinom van összesen, csak nem tudom, mekkora előrelépés lenne TS Pajor és 88-as Joao Pedrohoz képest.. ha egyáltalán lenne.
Ugyanis a nyomorék cb Haalandon kívül nem nyitottam értelmes lapot, pedig főleg csatár meg középpályás kellene. -
Aguinaga
őstag
Boldog Karácsonyt srácok!
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2608 üzenetére
Hát ez az. Meg kell várni Buffont..
-
Aguinaga
őstag
Ma ismét jött két WW kártya: Undav meg Sergio Gomez.
A kettő már majdnem 40k lenne, ha el lehetne adni.
Sajnos R9 nem akar jönni, de Vini se... -
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2422 üzenetére
Milyen az a Raul... én most hero Smolarekkel nyomulok Pajor mellett, meglepően jó néha, máskor meccsekre eltűnik.. Persze a Pajor ugyanez, de az ritkábban.. bár fodderem se nagyon van, mindenből a minimum bír jönni.
-
Aguinaga
őstag
válasz
EA's hit #2439 üzenetére
Ez a rész, a focis játékukból kiindulva tuti: "talan meg a fizika torvenyeinek is".
Vagy ezt a Sonyra értetted? Mert gondolom accountot csak ők bannolhatnának.
#thebigK: toljad szerintem is a google fordítóra, írd le magyarul, amit küldtél neki, meg angolul, amire te gondoltál, csak azt is írd le magyarul, úgy, hogy kb. benne legyenek a másik magyar szöveg szavai is.. hátha
-
Aguinaga
őstag
Jó lett a Mahrez.
-
Aguinaga
őstag
Jó lett Nani.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #2310 üzenetére
Igen, mert nekem már csak 16200 ;)
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2217 üzenetére
Tuti nem véletlen, csak aki nyit egy if Lacazettet, mint én, az tuti nem fogja nagy dobra verni, mint aki a 3. próbára nyit egy Dinhot.
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnar123 #2072 üzenetére
Tuti van benne valami, tegnap megvettem gold Putellast, meg volt a klubban egy if Patri Guijarro, és kiraktam Pajor lapját, érdekes módon 7 meccsből 6 win rögtön. Volt olyan meccs, ahol 3 emberem szórta ki a bíró, mégis nyertem 6:2-re.. Pajor 8 meccsen 18 gólt lőtt...
De persze egy normális lapot nem ad egyik sbc se, Orsolini, Savanier meg Brais Mendez jött egy pár.. de még egy Buongiorno se.. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1918 üzenetére
Ne izgulj, biztos lehet venni fifapontért majd.
-
Aguinaga
őstag
Én megcsináltam az ikon pikket, majdnem megérte: Van der Sar.... Legalább linket ad.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1691 üzenetére
Ezek fejlődnek?
-
Aguinaga
őstag
Ja, ez már nem újkeletű, 1-2 hete megvan, mióta legalábbis amikor legutóbb csináltam a TOTW sbc pick-et, már ez volt: csak konzolon lehetett nyitni, webappon vagy companionban ugyanezt a hibát írta.
Hiába, ezt nehéz kijavítani, ami esetleg a játékosoknak kedvezne, azt azon nyomban... nyomorék cég. -
Aguinaga
őstag
válasz
Nandinagy #1613 üzenetére
Igen, szerintem kicsit túltolták a fiúk a fifapontra terelést, de belegondolva, minden évben ez van, aztán év végén bedobják a sok színes lapot, és mi mindig beszopjuk, és vesszük a játékukat..
Ja, hozzáteszem, amit megcsinálsz objektív, mint pl. a ball d'or completionist, de nem kapod meg a rewardokat érte, azt nem sietik el kijavítani, ha egyaltalan valaha kijavítják. Persze, gondolom azért, mert az nem a sokásos 75, 78+ szánalom, hanem legalább a 82+-os szánalom. -
Aguinaga
őstag
Amúgy EAnél mit szívnak, hogy minden egyes játékos szintem minden egyes sbc-jébe kell TOTw lap, amikor nyitni meg nem lehet.
Tudom, játsszak jól, és kapok a rewardokból.. vagy hagyjam a faszba az UT-t.Gondoltam, kirakom Nunezt, de faszom se vesz 15k-ért IF-eket.
-
Aguinaga
őstag
Amúgy nektek is az van, hogy a Ballon d'Or completionist objektíveket, és nem adja meg a pakkokat? Már 2 db 82*3 és 1db 82*5 pack nem jelent meg a storeban, hiába jelezte, hogy teljesült.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1523 üzenetére
Viszont Kerkeu lapja elég jó lett.
-
Aguinaga
őstag
Sajnos nem megy az se, hogy kilépsz és megadja 1 lejatszott meccsnek, mint itt írta valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest