Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Nintendo Switch-en FC24-ben játék közben lehet állítani a támadó és védekező stratégiák között? Lehet hülye kérdés, de régebben a FIFA-ban egy gombnyomásra lehetett váltani. Vagy esetleg kaphatnék egy leírást a játékhoz! Előre is köszönöm!
-
xandrush0831
tag
Sziasztok!
Azzal lehet csinálni valamit, hogy ne csak a C-meghajtóról induljon a játék? Betölt az elején az a splash screen ami az anti-cheat, aztán minden hibaüzenet nélkül visszadob az EA App-ba. Ha másik meghajtóra telepítem, gond nélkül indul. A C-meghajtóm egy kis 128-as SSD csak a rendszernek meg pár fontosabb programnak, és a játékkal együtt így 9 giga maradt rajta...[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be az FC 24 játékot (EA appon van meg és Win11 a rendszer).
Vásároltam egy Xbox Controllert a PC-hez, csatlakoztattam, az Xbox Accesories felületen működik is, az FC 24-be belépve is működik néhány gomb, de továbbra is csak a keyboard, vagy a keyboard+mouse opciók választhatóak a játék beállításaiban.
Mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz kapeti07 #12443 üzenetére
ja aki a 25-el játszik (vagy mindig az aktuálissal) az nekem ne mondja hogy a focit szereti, az a grindefesztet szereti meg a gamblinget
Én mondjuk nem szeretem a focit csak a fifa játék formátumát, meg amikor nyerek szóval ezért se való nekem amúgy.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kapeti07
senior tag
válasz Woodslave #12442 üzenetére
Pont a "lényege" tesz addiktívvá. Én most pont a Carrier-t nyomom, bőven elvagyok vele. Nincs meg az a kényszer, hogy minden nap minimum 3 meccs, kvali, WL, Rivals 7 győzelemmel. Nincs kihagyhatatlan SBC amire kell a fodder stb. Szerintem sikerült kigyógyulnom a FUT-ból.
Xbox: kapeti
-
Woodslave
félisten
na megint letöltöttem. Nyomtam pár rivals meccset. Qrva jó. Aránylag reszponzív élvezetes meccsek div 3 másik div 4. Pont ennyi kell ebből a játékból persze a "lényege" hiányzik, de pont nem baj.
-
Sirandrish
legenda
válasz homerhamm #12440 üzenetére
Arra értettem hogy ott nincs chemistry...tökmindegy hogy melyik játékos melyik csapatban van, csak a pozíció számít.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
homerhamm
addikt
válasz Sirandrish #12439 üzenetére
Ja, én a gép ellen szoktam játszani, tegnap pont a PSG ellen dobott be, ott volt Mbappé is.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Sirandrish
legenda
válasz homerhamm #12438 üzenetére
Nyilván követni fogja....nem mintha FC Mobile-ba nem lenne mindegy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
homerhamm
addikt
FC Mobilemikor fog frissülni? pl. Mappé még PSG-s, remélem követni fogja a játék az átigazolásokat.
-
kapeti07
senior tag
Végre az utolsó lap is meglett amit még meg szerettem volna szerezni. SAWA Futties lapja. A 24-ből már csak ő kellett a kollekciómhoz. Remélem ma lekapcsolják a Comp. Appot mert még kitalálom, hogy kirakom Mbappe-t is. Már csak ő hiányozna, bár sosem játszatnám.
Mi lesz velem ha munkaidőben nem lesz mit nyomkodnomXbox: kapeti
-
bodnar123
őstag
Én már le is töröltem. Egy hónapja nem léptem be. Ki se próbáltam a hig end lapokat. Megérte a grind. Most az efootballt próbálgatom. Ott legalább az igazságtalanság is foci szerűen néz ki. hát még ha néha összejön egy jó meccs.
-
mettek
addikt
Ez a játék agyrém. Az elmult napokban esténként játszottam vele pc-n és div5-ből úgy jöttem fel 3-ba hogy kb 2-3 meccsen kaptam ki. Elég komoly csapatokat simán vertem.
Ma olyan lagg vagy latency van a játékon hogy a játékosaim olyanok mintha bronz 60-asok lennének. Lassan mozognak, nem cseleznek, mindent elvesznek tőlük. Izzadok a játék alatt.
Jól sejtem hogy rúlterheltek lehetnek ilyenkor a szerverek?
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Aguinaga
őstag
Nem megy a paletools androidon?
PSN: OldSlowhand74
-
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Sirandrish #12421 üzenetére
szerintem sima
-
|AP|
veterán
egy pillanatra elgondolkodtam hogy lehetne összeszedni még kb. 8000XP-t, hogy egy Dinho-Cruyff-Messi támadóhármassal zárhassam a játékot. Úgy voltam vele én aztán nem fogok ennyit játszani, az már biztos...
Aztán szerencsére megszánt a játék és egy sima 83, vagy 84x2 pakkból kiesett a játékos, aki miatt elkezdtem Barca meccseket nézni, és Barca szurkolóvá váltam.
Így most már tényleg game over, a Puyol EVO is kész, egy szinte teljesen a szimpátián (kivéve Sawa, sajnos fogalmam sincs ki ő )alapuló csapattal zárom ezt a részt és egy darabig ezt a sorozatot is.
Tudnék metább, erősebb, magasabb ratingű csapatot összerakni, de ezzel is ugyanolyan eredményeket érek el, és így legalább minimálisan még talán élvezni is lehet a játékot
-
Amiga
tag
Nálam fordítva van, általában full pressure-al indítanak és 2-0 hátrányból jön a térfélcsere. A második félidőre fáradtabbak a játékosai, mint nekem. A 60. perc körül felcserélek öt támadót és 3-2-re nyerek, mert a fáradt játékosait simán lefutom.
-
Jinxb1rd
addikt
-
-
Woodslave
félisten
válasz Jinxb1rd #12413 üzenetére
persze ez az ok. Mondjuk azt már többször gondoltam (mondtam is) hogy amíg bármilyen pressure taktika van addig nem fogok játszani, de nyilván a 25-öt is megveszem majd gombokért nyáron vagy ha bekerül az "ingyenes"be
-
kapeti07
senior tag
válasz Woodslave #12412 üzenetére
Nálam volt olyan, hogy mecs közben váltottam formációt és ez megzavarta az ellenfél játékosait. De volt már olyan is, hogy ez sem használt.
Én toltam a héten pár Rivalst és katasztrófális volt. 5 mecs után feladtam, pedig a cél 3 win, a 7-ről már letettem. Az öt-ből 2 volt szoros, de a végén mindíg megkaptam a kegyelemdöfést, pedig div6-ban játszom. Esküszöm a TOTS-ig sokkal jobban ment, akkor div2-ig is fel tudtam jutni. Lehet most már csak a tryharderek játszanak és ellenük és a netkapcsolatuk ellen esélytelenek vagyunk.Xbox: kapeti
-
Jinxb1rd
addikt
Szimplán csak taktikát vált, és olyan pressure-t tól rád, hogy nem tudod hogy védjed ki.
We are only Stardust...
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #12411 üzenetére
hát én most rendszeresen így kaptam ki. Vezetek 2-0, 3-0 utána esélyem nincs. Persze én is szoktam érezni amikor a csapat megy mint az állat, de ezeknél még ezt se mondanám, inkább a másik nem volt a toppon, de utána mintha nem is ő játszana. De mindegy már elengedtem.
Persze valszeg kapkodok, meg nem tudok játszani stb. De mondjuk elbízni soha nem bízom el magam nem azért kapok ki mert már tudom hiába vezetek 3 góllal semmit nem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #12409 üzenetére
" A másodikra kijövünk, 5 perc alatt kaptam 3 gólt utána még kettőt..."
ezeket én nem értem. Nekem ilyen nem szokott lenni. Valszeg kapkodsz, és amikor lejt neked a pálya, akkor elmész, amikor meg nem, akkor kapod a gólokat. Az meg, hogy ne így legyen, az meg... Ez az alap eszenciája a játéknak. Ez sosem lesz jobb. Nem céljuk, csak a pénz. De cserébe nézd a jó oldalát. Így is 20 meccsen 2-3al kevesebbet nyersz, mint a nagy átlag. Igazából csak glitchekkel lehet sikert elérni, bár szerintem, ahhoz is jó net kell. Pl a szöglet glitch faxa lehet, de nekem pl mindig más a szöglet. Néha a 16os előtti játékosok távol vannak a büntető területtől, ilyenkor tudom nyomnyi a glitchet. De legtöbbször túl közel vannak, így nem. De ez meccs függő. Meccsen belül nem változik. Ja és gyanúsan azokon a meccseken nem működik, ahol esélytelen vagyok. Persze lehet, hogy a jó szöglet stratégiával befolyásolja az én játékosaim. Ja csak ilyen nincs. Miközben nézem a magyar 20:0 játékost ahogy minden meccsen ebből lő két gólt. Valahogy neki konzisztens. Ahamm.
-
stilo18
addikt
válasz Woodslave #12409 üzenetére
Nem kiöregedtél, szimplán olyan durván, talán már beteges grindot nyomtál ( )itt a célegyenesben, hogy csömöröd lett a játéktól...aztán erre plusszba most a játék sem megy annyira...
Csinálj picit más, aztán idő múlva visszatér a gaming kedv... (Nálam is volt már ilyen többször)#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Woodslave
félisten
válasz bodnarbenede #12408 üzenetére
tegnap befejeztem a wl-t persze még a 9 se lett meg, utána gondoltam kipróbálom a rivalst. Első meccs bukó, megfogadtam ha a másodikat is elvesztem valami faxság miatt törlöm.
A wl-en is volt egy meccs első félidő 2-0 ide, A másodikra kijövünk, 5 perc alatt kaptam 3 gólt utána még kettőt. Én elhiszem hogy az első félidőben nekem lejtett a pálya, aztán fordult de ne legyen már ilyen se.
A rivals is hasonló volt feljött 2-3-ra ekkor kiléptem és töröltem a faxba ezt a xart. MEgvettem egy hónapra az ea playt mert csak kipróbálom a 25-öt, de megy a Jedi. igaz túl nagy kedvem semmilyen játékhoz nincs lehet kiöregedtem végre
-
bodnarbenede
tag
Én is kb 4 hete egy meccset sem jétszottam. Néha sbc-ből kirakok pérat. Igazából Dinho és Cr nincs meg(őt simán ki tudom majd rakni, de ahhoz is lusta vagyok). Egyelőre én is a legnagyobb eséllyel pályázok most, hogy nem vegyem meg. A játék gagyi. A netcodeon tuti nem fognak változtatni. A netem ugyanaz lesz. Ezért a játék is lényegében ugyanaz.
-
Jinxb1rd
addikt
Persze, én is megfogadtam, hogy nincs több fifa miután összetörtem a monitorom azt tessék
We are only Stardust...
-
kapeti07
senior tag
Én minden évbe megfogadom, hogy nem veszem meg az újat és maradok a korábbi résznél, aztán sosem sikerült. De ez a 24 annyira kiégetett, hogy most biztos így lesz.
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #12404 üzenetére
akkor lehet összefutunk
Én maradok 24-en.
Motivációm már nekem sincs, annyit találtam még, hogy Puyol GOTG lapjára van egy EVO, amivel egész jó CB-t lehet belőle faragni.
Kivettem tegnap Messit is, így szerintem csinálok egy Barca all-star csapatot és befejeztem. Kár, hogy már játszani nem lesz időm/kedvem velük. -
Woodslave
félisten
Próbáltam játszani 11-bol 3 meccset tudtam nyerni wlen. Nulla motivációm van teljesen elment a kedvem a játéktól hálisten appot töröltem remélhetőleg ennyi volt, majd pár hónap múlva visszatérek ide pár rivals erejéig
-
Jinxb1rd
addikt
Van aki wifin keresztül játszik otthon?
We are only Stardust...
-
Woodslave
félisten
Nnyomkodom még unalmamban. Ez se rossz pack
-
Mrguba
őstag
Na kiesett 99 RONCA is...eleg brutal vele jatszani
-
Sirandrish
legenda
-
Woodslave
félisten
Ezzel a csapattal küzdök meg a 9 winert
-
Woodslave
félisten
Na kijátszottam a játékot
-
D.Bergkamp
csendes tag
Ajjaj, nyitottam egy eladható Salaht, egy mixed packból!
Szerencsére dupli, úgyhogy már kint van a piacon. -
-
Jinxb1rd
addikt
A youtube-s objektivet hogy kell megcsinálni? Hozzálinkeltem a fiókomhoz de semmi.
We are only Stardust...
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #12387 üzenetére
Dehogynem elegem lett. Kvaliztam wlt letolom lexarom módon inkább játszom már mint menűzök
-
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #12379 üzenetére
En kb 4-5 napja lealltam, mert már csak Bappe és VVD nem jött, de úgyis csak utóbbi férne be. Ma hajnalba nyitottam unalmamban 3at, és az egyikből jött is Bappe.
Mondanám hogy pihentesd te is, hátha, de te arra fizikailag alkalmatlan vagyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
evibly
senior tag
válasz Woodslave #12383 üzenetére
Ok, én is kábé így csinálom, de mi van, ha csak egy vagy kettő duplid van a 85+-ból? Akkor nem lesz elég a gold low to high, nem? Akkor manuálisan pakolgatod a lapokat bele?
Vagy előfordul, hogy a 85+ magas ratinges duplikat ad, az megy valami random sbc-be és akkor teljesen nulláról kell kirakni az újat.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz evibly #12381 üzenetére
paletools. Két kattintás. Nyitok egy 85+-os ha elég dupli van benne és tots akkor a következőben duplikat rakom egy kattintással. A maradék meg squad building low to high gold. Ha a tots nem dupli de van vagy egyébként xar lapok akkor kattintás unassigned és squad builder egy lapra.
Ha nem így lenne nyilván nem csináltam volna ennyit"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Mrguba
őstag
válasz D.Bergkamp #12380 üzenetére
Hat pedig SON egy alalt---
NAgyon nagyon extra jatekos
nekem mar csak egy ami kellene de csak hogy jatszak vele99 SALAH...a loan katryaja brutal
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
Azt hiszem megtettem amit kellett
1000-ik se adta be Mbappet. Azt hiszem csak őt nem nyitottam ki azok közül akiket lehet
-
Woodslave
félisten
válasz D.Bergkamp #12377 üzenetére
Aug 26-án jött a 92+ pickből. Gondolom az egyik ha nem a legritkább lap bármelyik pickből is.
-
D.Bergkamp
csendes tag
Van Dijk 99-es lapja jött valakinek az előző egy hétben?
Eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik...
A 95+os pickben már csak duplik jönnek. -
-
toxicjew
addikt
Neymar és Morgan is csatlakoztak, akkor ha jól számolom, csak Salah, Lucio, Hansen és Putellas hiányzik a promóból
-
toxicjew
addikt
Pár perc leforgása alatt jött Sawa és Son is. Így már sztem ki tudok rakni egy 99es csapatot
-
Woodslave
félisten
unalmamban kirakom De Ligtet erre egyik pack eladható futties Kante legalább kicsit kompenzálja a 720k veszteséget amikor megvettem
-
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #12364 üzenetére
Játszottam pár rivals meccset hát nem volt valami hatalmas élvezet
Na mindegy úgyis csak a teljesség miatt kellett másik accon megvan már ha akartam volna akkor játszhattam volna vele..
Ps5 van olyan másnál is hogy a kar elhúz egy irányba a menűben de ja kilépek ps menübe akkor nem csak játékon belül. Ha másik kontira váltok aztán vissza akkor se nyilván lehet a konti kezdi feladni de csak fcn belül tapasztalom egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #12358 üzenetére
Na a 790-ik beadta
Mbappe nem jött azért 1000-ig elbohóckodok még ráérek
-
|AP|
veterán
-
homerhamm
addikt
UFL most jelent volna meg. Na most megjelenés előtt 10 nappal eltolták a megjelenést decemberre.
-
bubuska10
senior tag
Két hét után játszottam már 2 Rivalst. Mindkét meccsen Al Owairan, Sawa, Ginola, Karacsui... le se szarják az ellenfelek a VALÓS focit ami tök gáz, lenne 1000+1 opció a kedvenceket játszani most már, de a többség ezek szerint szeptemberben is metázik, kérdés hova, minek? Nehezen hihető h minden 2. ember a világon akkora nagy Sawa vagy Al Owairan fan lenne... El is ment a kedvem a játéktól, pedig ki se kaptam.
-
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #12357 üzenetére
En teljesen elengedtem. Csak VVD kéne, őt meg nem lehet nyitni csak pickelni, úgy a motiváció oda
-
Mrguba
őstag
Jol elbasztak ezt az utolso 2 evot...nem szamol semmit sem abbol amit kell csinalni
-
Woodslave
félisten
Szenvedős 9 (10) win de legalább a pick egy Palmer volt mym. Ezért megérte sbc pickből valszeg büdös életbe nem jött volna. Nyilván a megérte csak kollekció szempontból eredmények tekintetében az atya Úristent is kinyithatnam az se vinne előrébb
-
Sirandrish
legenda
válasz toxicjew #12348 üzenetére
Azt tudom...néha ránézek...1-1 szokott felbukkanni 15M-es áron
Tegnap nyitottam Bekemet is (3at is), így el tudtam adni a korábbit, de most ott vagyok hogy van 1,8M-em, és nem tudok kit venni, mert az a 2 player aki nincs még meg, az nem jön ki ennyibőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
válasz Sirandrish #12347 üzenetére
Sztem igen, piacon is extinct.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy VVD-t csak a pickekből lehet szerezni?
Ő nem jöhet a 85x10ekből gondolom...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
Én meg az izgalmas munkámnak köszönhetően leültem és kiraktam Pelet Menet közben jött egy Mbappe (dupla, csak Woody miatt ), és az utolsó squad kirakása előtt egy Beckham Úgyhogy jó kör volt.
-
Sirandrish
legenda
Én is pörgetem VVD miatt, de sokszor még 95ös sincs benne...
-
Woodslave
félisten
Na megjött Salah. Már csak Cr7 meg Mbappe kellene erre az accra
-
EA's hit
őstag
Dehogy kell, nem kell mar senki A legtobb nap 3 beginner sb-t nyomok le osszesen, hogy meglegyen a daily, de neha meg annyit sem. Legalabb egy hete nem jatszottam online meccset, aztan most elkezdtem a kvalit, mert miert ne, kezdesnek 5/5. Ehhez boven eleg a Capita-Blanc paros is Szoval nem KELL senki, csak jo lenne, ha az osszes top lapot kinyitnam egyszer, meg ha a tenyleglegfullosabb csapattal fejezhetnem be az evet. Ettol meg persze de Ligt-et is kirakom, mert miert ne
-
Sirandrish
legenda
Nah közben jött egy Son is, szóval most már tényleg csak Bappe és VVD nem jött...mindenki mást kinyitottam Bár előbbi már a padra is nehezen férne fel
Nagynehezen R9 is megérkezett....persze szigorúan az SBC kirakása után[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #12336 üzenetére
Én ugyan továbbra is tizedannyi sbc-t csinálok, mint te, mert kurvára ráuntam, de nekem még bőven hiányos a kollekció Dinho, Messi, CR, Rio, Lúcio, Putellas, Bellingham, még mindig nem érkeztek meg, de pl. VVD vagy Wirtz sem a maxos lapok közül. Igaz kezdőbe már csak a Rio-Lúcio páros menne kb., meg max Dinho, de az érzés miatt jöhetne a többi is Bezzeg Cruyffot meg Zidane-t már legalább 8-8-at nyitottam Cruyff-nak amióta kiraktam az sbc-jét, MINDEN nap kinyitottam eddig
jelenleg jobban örülnék egy gold common, 77-es Fagiolinak, hogy fel tudjam evozni 99-esre, de hát nincs a piacon és semmilyen pack nem akarja beadni Ha valakinek van belőle eladó (pc), tegye ki 10k-ért megbeszélt időpontban, megveszem
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Érdekes hogy Neymar jött vagy 10* R9 legalább 3*.. de egy qrva Mbappe Dinho Cr7 nem
-
homerhamm
addikt
Mobileba tényleg csak akkor lehet megcsinálni újra a Retro Stars részt, ha megnyertem egy H2H-t?
-
Woodslave
félisten
Reggel kis 84+ grind Sawa Drogba Carlos Alberto. Sawanak örültem ment is kezdőbe Gullit mellé. A többiek max kiállítási darabok. Már csak Cr7 kellene de valszeg sbc lesz úgyis
-
Sirandrish
legenda
Éjszaka ismerősöm accján nyitottam egy Salaht...majd átléptem a sajátomra, és ott is kinyitottam
-
Woodslave
félisten
Ja és természetesen ma vettem meg futties Kantet 1,4m coinert aztán 600kert adta el. Megvettem a 700ks packot Riise volt a futties lap. Kb 160k értékben qseztem el a lapokat.
De legalább nyitottam egy Sont ha már ilyen jól sikerült a nap
-
Woodslave
félisten
4-bol nulla a wl. Qrva jó. Utolsó meccsen lett volna esélyem nyerni persze kidobott . Az jutott eszembe hogy amikor a csapat nem számít valójában akkor látszik mennyire béna vagyok.
-
kapeti07
senior tag
válasz Woodslave #12329 üzenetére
Messi nekem sem műkszik sajnálatomra, CR az viszont nagyon jól muzsikál. Barcásként sajnos a Cruyfomat is kiszorította. Jó a portugál, csak nállam hamar elfárad. Sokszor már a szünetben cserélem.
Nálam aki RW-ben kirobbanthatatlan az Raphinha. Sokáíg a 96-os lapja volt a csapatban, de őt sem tudta kiszorítani még Hansen sem. Most a 97-ese egy álom.
-
Woodslave
félisten
válasz thebigK #12327 üzenetére
ja én is játszottam olyan ellen aki húzogatta mint az istennyila nem is lehetett követni, szóval tudni kell használni az biztos én nem tudom.
Ezek közül a komoly lapok közül nekem nem jött be se Messi, se Pelé (99) se Vini Jr....
-
-
kapeti07
senior tag
Na tegnap éjjel megvettem az örök kedvenc Ronaldinho-t 760 ezer coinért. Ma reggel volt lehetőségem kipróbálni, 7 meccs Rivals alatt tesztelgettem. Nálam Ribery 97-es lapja körbeh*gyozza 2x. Nyilván a játék ezen szakaszában már 97-es védőkkel rohangál mindenki, nem nagy előny ha van egy ilyen lapod. Nem is vagyok az a nagy cselgép, de eddig mindíg élvezet volt vele játszani. Idén úgy látszik nem az.
Nállatok is ilyen, vagy csak rossz matchmakinget fogtam ki ma?
Lehet gyors el kéne adni amíg még ér valamit, a szezon végén úgy is ott lesz ingyen.
-
homerhamm
addikt
Ma a mobile is dobálja a jókat. Retro Stars Kompany és Jairzinho.
-
bodnar123
őstag
A vicces, hogy valaki flexel egy olyan játékban, ami csak a vakoknak nem látszik, hogy kb 80%ban nem a játékoson múlik. Látok neha short videókat, ahogy cselezget egy ipse összevissza, az ellenfél játékosai meg 3 centit nem nyulnak a labdáért és összevissza futnak. Majd látok, olyat ahol 20 méterről a gép behúzza a védőt fél másodperc alatt. Láttuk, hogy a játék kiírja, ahogy váltogatja az ai nehézségeket. Attól függetlenül nem érdemes beleszállni senkibe. Örüljön valaki, ha ebben a tárgyában sikeres. Menjen offline bajnokságra. Ott nincs ez a buhera csak a szar játék.
Amúgy már két hete nem játszottam, pedig valamikor lejött bappe pl, de amióta végtelen pack van azóta egyáltalán nem vonz. Az upgradekből is max 10et rakok ki per nap. Ma jött pelé. Baszki... 700k
-
Kristof_94
Topikgazda
Engedjétek már el. A káromkodást meg legalább csillagozd ki félig-meddig...
-
thebigK
addikt
neymar, cr, lucio, vvd, gullit, r9 ide sem akar jönni, az utóbbit inkább megvettem, bappé eladásából volt rá zseton. Rajtuk kivül szerintem megvan mindenki, aki lényeges, az előbb olyan 84x10em is volt, amiben volt egy duplicate putellas,theo, bellingham hármas
[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Sirandrish
legenda
Nekem a gyűjteménybe még Bappe, Ronaldo(R9), és VVD hiányzik...
A többiek megvannak..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Én is megkaptam miután kiraktam...de jó érzés volt 84x10be forgatni
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #12312 üzenetére
Messi nekem sem nagyon jön be. Bár a passzok vele zseniálisak tudnak lenni, ha a játék is úgy akarja.
Még cr7, lucio vagy vvd jó lenne a gyűjteménybe.
Aztán karácsonyig majd kiprobalom őket valamikor Bár van egy tucat top játék a konzolokon amiket a gyerekek megvettek. Ideje lesz kicsit mással játszani. -
toxicjew
addikt
Na azt hiszem már csak Pele és Cruyff hiányzik a kollekcióból
-
Woodslave
félisten
szép. Mondjuk nekem valahogy olyan mint Messi nem igazán fekszik nem tudom miért igaz nem is használom sokszor.
Mondjuk én most jobban szeretem a 92+ picket pörgetni abból legalább jöhet valami ritkaság (igaz nagy részét meg tudnám venni már van 1.8m coin) Mendy, Grízes, De Jong... Van Dijkról ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
megvettem Frimpongot de mivel annyira nem exta mondjuk Carvajalhoz képest eladtam, erre végre beadta a 84+. Nyomom Cr7- vagy Mbappe miatt bár egyik se akar jönni erre.
-
gjoe
addikt
válasz evibly #12305 üzenetére
Igen. Ilyen már nekem is volt.
Szabyka95: tudom. Csak nekem nem megy minden csel. A glitcheket sem csinálom. Szogletet sem tanultam be. Egész évben volt kB 2 tucat fejes golom.
Játék stílusom inkább a passzolgatas mint a Barca.
Wl nekem 11-14 win volt csak de kb 2 hónapja hanyagolom. Nincs mindenre időm.
Védekezni viszont tudok, ha engedi a játék. Mert sokszor nem enged váltani, vagy széthúzza a vedoket azzal nem lehet mit kezdeni. -
evibly
senior tag
ilyet láttatok már?
-
Woodslave
félisten
paletoolsban nem olyan megterhelő pörgetni.
reggel játszottam egész jó volt. Mondjuk úgy kezdődött hogy csak csajok csapattal jött a srác (csaj ) 5 perc után 3-0 volt neki. Léptem is de után két jó meccs volt. Egyik döntetlen a másik aránylag sima win.
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #12300 üzenetére
Jesszusom. Hogy bírod még ezt?
Tegnap megcsinaltam a 7wint rivals, de bűn rossz meccsek voltak. Hatalmas delay, mocsár volt az egész.
Már játszani sincs kedvem vele.
Nálam aki hiányzik a gyujtemenybol az
Lucio, dembele, cr7, mbappe, pele.
Tegnap jött hansen kisasszony, így nem kell kirakni az sbct.
Van 6M coin. Kit érdemes megvenni? Kinek ki a kedvenc player?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest