Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #12409 üzenetére
" A másodikra kijövünk, 5 perc alatt kaptam 3 gólt utána még kettőt..."
ezeket én nem értem. Nekem ilyen nem szokott lenni. Valszeg kapkodsz, és amikor lejt neked a pálya, akkor elmész, amikor meg nem, akkor kapod a gólokat. Az meg, hogy ne így legyen, az meg... Ez az alap eszenciája a játéknak. Ez sosem lesz jobb. Nem céljuk, csak a pénz. De cserébe nézd a jó oldalát. Így is 20 meccsen 2-3al kevesebbet nyersz, mint a nagy átlag. Igazából csak glitchekkel lehet sikert elérni, bár szerintem, ahhoz is jó net kell. Pl a szöglet glitch faxa lehet, de nekem pl mindig más a szöglet. Néha a 16os előtti játékosok távol vannak a büntető területtől, ilyenkor tudom nyomnyi a glitchet. De legtöbbször túl közel vannak, így nem. De ez meccs függő. Meccsen belül nem változik. Ja és gyanúsan azokon a meccseken nem működik, ahol esélytelen vagyok. Persze lehet, hogy a jó szöglet stratégiával befolyásolja az én játékosaim. Ja csak ilyen nincs. Miközben nézem a magyar 20:0 játékost ahogy minden meccsen ebből lő két gólt. Valahogy neki konzisztens. Ahamm.
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave #12409 üzenetére
Nem kiöregedtél, szimplán olyan durván, talán már beteges grindot nyomtál (
)itt a célegyenesben, hogy csömöröd lett a játéktól...aztán erre plusszba most a játék sem megy annyira...
Csinálj picit más, aztán idő múlva visszatér a gaming kedv...(Nálam is volt már ilyen többször)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest