Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #10499 üzenetére
Ha felevozod a holland cuccban, be fogja szamitani utana az objectiveben.
-
Woodslave
félisten
két 84+ picket csináltam eddig mind a kettőben 4 db 84-es játékosból lehetett választani
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dzsoki92
senior tag
Ohh azt nem is néztem. Köszi
-
-
Dzsoki92
senior tag
Ezeket az EURO meg Copa evo playereket elég jól beledobtam sbc-be most meg kiadnak hozzá obj-t.... xD
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #10484 üzenetére
Újra Greats of the Games ikonok fognak jönni, de most a legdurvábbak. Sheriff pakolássza ki őket, jön Dagi, Dinho, Maldini, Zidane, Cruyff, Henry, Vieira, Matthaus, stb. Kérdés mennyi esély lesz bármelyiket is kinyitni
-
raven84
senior tag
Most nézem milyen promo jön. Összeszaladt 2 milla, meg akartam venni tots vvdt, de inkább megveszem a 3-4 legdurvább pakkot jövő héten.
-
Woodslave
félisten
de legalább megint mehet a grind
orrvérzésigsoftbanig"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
Topikgazda
Végül kinyitottam a csomagokat. A normál reward csomagokban semmi, a tots csomagban meg Di Maria, Stanway és Koulibaly...
-
Woodslave
félisten
válasz bubuska10 #10463 üzenetére
Idén én nem tudok 9-nel többet nyerni. Illetve de 10-et mert az utolsó előtti meccset törvényszerűen nyerni kell hogy az utolsón menjen el. Mondjuk két fodder különbség nem érdekes csak a tudat zavar hogy ennyire nem veszem fel a fonalat
Chawinga jött ide is. Mondjuk ellenem mindig durva volt bár kezdőbe nem hiszem hogy befér
-
thebigK
addikt
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #10472 üzenetére
Fogalmam sincs, melyik lapok vannak ott, de természetesen a packokat vettem.
-
Kristof_94
Topikgazda
Level 25-26-nál ti mit vesztek ki? Pakkok vagy a 2 lapot?
-
Kristof_94
Topikgazda
Meglett a 14, az utolsó 3 meccsen nyerni kellett.
Első pickben Rice, Koulibaly, Lewa, nyilván mind dupla.
Masodikban Rice, Koulibaly, Ferguson. Utóbbi legalább nem volt dupli.
Megérte!
Pakkokat még nem nyitottam, mert nem tudok mit kezdeni a dupli Rice lappal. Talán exchange lesz a vége vagy az ikon pick. -
EA's hit
őstag
Jó ez az új obj, csak kár, hogy épp tegnap vágtam bele majdnem az összes ilyen 87-es evozható lapot az ikon pickekbe Ugye 3 európai és 2 amerikai kell belőlük, hogy ki lehessen maxolni, na nekem van 3 európai és 1 amerikai Szerencsére TALÁN Cuadrado újra ilyen lapnak fog számítani, ha kész lesz az evoja, akkor meg éppen össze is jöhet majd.
-
raven84
senior tag
Tudtam, hogy faszság de "rábeszéltetek"
-
Aguinaga
őstag
Szobit kiraktátok?
Az eddigi eredményei is beszámítanak, vagy csak ezutániak? Mert akkor a +1 ovr se lesz meg.PSN: OldSlowhand74
-
thebigK
addikt
16 win lett, pickből smith meg hemp, smithnek örülök, őt még nem próbáltam, tots packból james, aki már megvan, az újabb ikon pikk meg abily. Meh. Többi pakkot inkább már ki se nyitom erre a promora
[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
bubuska10
senior tag
Csak meglett a 9W, de úgy érzem magam utána, mintha átéltem volna Vietnam borzalmait. Egy szaros Chawinga a pickből. Számoltam, 20 meccsen 17 Barcola, playoffba is vagy 10/8x legalább. Akkor nekem is ennyi volt egy jó darabig.
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap én is megcsináltam. Matthaus toty (duplicate), Zola toty meg, Ian Wright Birthday talán. Utóbbi lett. Nem biztos, még 1x meg kellene próbálnom. A hero sbct is kiraktam, de eddig csak 1 Beasly jött vagy ki. Legalábbis az új promoból.
-
bubuska10
senior tag
válasz Woodslave #10444 üzenetére
Ez szerintem is így van, és aki nem így látja az vagy egoista vagy pedig nem játszott még vele eleget. A másik, h az idei Champsbe 100% h nincs forma alapján dobott ellenfél. Tegnap nyeregettem egy gyönge argentin kerettel, ha kikaptam is egyértelműen éreztem h jobb vagyok és a nyilvánvaló csalás miatt nyer, de 2 vereséggel fejeztem be a magyar meccs előtt. Ma eddig 4 meccs, 4 vereség, lassan már matematikailag a 9W se lehet meg (bár most ezekkel a 6W volt a cél ). És -4-ben és -5-ben dobta a 2 messze, messze legjobb ellenfeleimet, úgy játszottak mint MolnárGabó, már CDM-el is biciklicsel speed boost spam, meg a visszahúzós csel állandóan, meg még a kapusomat is seggre ülteti kétszer, meg minden passzsávot fogott és 12%-al passzolt jobban, meg egy kikúrt helyzetet nem engedett.... A teóriád szerint meg kell jegyezni: Hétfő kora délután borzasztó!
-
Woodslave
félisten
-
toxicjew
addikt
Nem hagyott nyugodni az éjjeli pick, így megcsináltam megint.
Na ez már durrant
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #10452 üzenetére
nekem még 15 meccsem van, pfejj
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem mára marad a vége. 10-3 jelenleg.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #10450 üzenetére
A játéktól. Igazából tök mindegy. Az se vigasztal ha a másik jobb(nak tűnik) mert akkor az bosszant én miért nem
Mondjuk az biztos hogy a mentális hozzáállás fontos mert tegnap nyugodtan belexarva játszottam ma reggel meg felqrtam az agyam"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #10444 üzenetére
Maflást? A gép ellen játszol. Semmit nem számít az idő. Na jó este több a teleport és a katyvasz. Ez a játék arra lett kitalálva, hogy lásd mit akar a játék, 1:0,mazoistáknak 2 és kilépész. Majd ad olyat, ahol az ellenfélnek nincs esélye. 90%ra megmondom általában hogy nyerek-e. Azért 10ért meg nem érdemes szenvedni. Ja sose az ellenfél tudása, cselekedete alapján döntök. Elég a hitboxot nézni.
-
PuffyDog
tag
válasz thebigK #10447 üzenetére
Most volt időm wlre. 6-14 lett a vége. 4 meccsen is vezettem kettővel és az utolsó 10 percen ment el. Addig játszani se tudott az ellen.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Nálam ma kukázásra került a csapatom és utána a játék is. Köszönöm az eddigi segítséget!
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Woodslave
félisten
Komolyan ebben a játékban azt kell kitalálni egyes játékmódokat mikor kell játszani.
Tegnap divb4 vége simán nyertem 5/4 fel div 3
Ma reggel másik acc div 4 alja csapat nem xarabb lényegesen taktika ugyanaz lefocizott mind a három akivel játszottam.
Mindig amikor elhinném hogy már alakult vmi kapok egy qrva nagy maflázst hogy helyre rakjon
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
.
Durrant az sbc
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Fejlődik Puskás. csak hogy on legyek
Basszus nem gondoltam hogy nekünk ez a sztorink de qrva jó
-
Woodslave
félisten
Szobot azért kiraktam. Szalai Szobo meg majd Puskás ha eljutok addig
-
EA's hit
őstag
Jo ez az uj ikon pick. 2 ikonom vplt meg az Eb-s promobol, Suker es Nedved. Elso pick: Suker, masodik: Nedved
De gyorsan rugtam is egy sb meccsen 3 golt meg adtam 2 golpasszt az uj Szobo lappal, hogy igy menjen neki a meccsen is Hajrá magyarok!
-
Sirandrish
legenda
Lesz valami új promo? Kéne venni egy store packot, de nagyon gyenge lapok vannak most
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Digestive
veterán
Na ezt szárnyalja túl valaki. 84+ x10
-
Sirandrish
legenda
6 x 84x10 = 0 promo..
És kb ilyenek..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
raven84
senior tag
Idei legdrágább eladható nyitásom.
-
gjoe
addikt
Nálam elallitodott a beallitas. Xbox.
Nem tudok rb, - vel második védőt mozgatni.
Helyette most b,-vel működik. Viszont eddig a b volt a szerelés. Nem tudok szerelni. Én semmit nem állítottam. Másnál nincs ilyen hiba? -
bubuska10
senior tag
WL. Ellenfél végignézi a csapat képernyőt, szóval nem sietős neki. Én tolom az argentin objectet nyilván a winért. Erre megállítja középkezdésnél és kilép...
Következő: 2-0-ra vezetek. 80+-tól hulla a csapatom, megfordítja. Végén 91.be Barcolával griddyzik... Ki mással, mi mást, legútáltabb lap, legútáltabb gólöröm.
Tök jó hangulatban toltam, lazán görcs nélkül, így mindig jobban szokott menni a játék, de a következő meccsre ezek miatt 89-ről 75-re esett vissza a passzpontosságom mert bármennyire is készültem rá, csak felbasztak. Most épp az van h l eraktam a kontrollert, de nyilván pufogtatja 14-0-nál is hátha nem ér véget a meccs egy óráig...Isten bassza meg ezeket az idiótákat.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz evibly #10425 üzenetére
Abszolút. Most összeszámoltam, 65 db 90+os fodderem van Ebből 60 db spec lap, és ezek csak azok, akik tényleg gondolkodás nélkül fodderek, van rajtuk kívül még úgy 5-10 lap akiket ha nagyon kéne valami sbc-be, valószínűleg ugyanúgy belerakok. Akkor meg minek vegyek ki egy 66. foddert is? Tényleg többet ér 2-3 db 87-es, mint egy 95-ös.
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #10421 üzenetére
Egyébként ilyenkor mindig az jut eszembe, ami minden Fifa vége felé, hogy hány évet zártam úgy, hogy ott voltak a megőrzött, kivett, megszerzett 90+-os lapok a klubban és végül semmit nem csináltam velük, nem tettem bele SBC-be őket, ilyen mementók maradtak, amit akkor látsz, ha poénból, egy-két évvel később letöltöd a korábbi verziókat (Persze vágom, hogy valahol ez a gyűjtögetés is a játék része)
Én valamikor április környékén vettem meg az ideit leárazva (jól is tettem, mert még mindig nincs bent Game Passben) és aránylag rövid idő alatt annyi értelmetlen, kihasználatlan, nagy ratinges lap van a klubban, hogy nem látom értelmét szaporítani a számukat.
-
gjoe
addikt
Na azt hiszem jövő héten költöm el az összes coint, nagy pakkokra.
-
raven84
senior tag
Csak játékost vettem ki, fixen nagy lap jobb mint 2 db 85 meg 3 84es.
-
EA's hit
őstag
válasz Sirandrish #10418 üzenetére
Az egyik szintnél véletlenül a játékosra nyomtam rá tegnap (Gimenez) a pack helyett. Mondjuk azóta fejlődött is egyet, szóval nem volt annyira rossz biznisz, ingyen 95-ös fodder. De 90+os fodderrel így is Dunát, Tiszát meg Nílust tudnék rekeszteni, csak nincs mibe belerakni őket Őszintén szólva többet érek vele jelenleg ha jön egy ilyen packból 3 87-es lap, mert az alig van a klubban, 95-ös fodder meg szarásig Viszont a packnyitásnak megvan az az izgalma, ami az ilyen fix fos foddernek nincs, meg az a 0,1% esély mindig ott van, hogy hátha éppen most ad be valami értelmeset.
De egyik játékoson sem igazán gondolkoztam el egy pillanatra sem. Clauss? Ott vana kezdőmben Battle, aki zseniális, plusz ingyen felevozható egy 95-ös Cuadrado, mindkettő simán van minimum olyan jó, de inkább jobb, mint a francia. Dudek, Alexis, Balogun? Mivel egyikhez sem köt semmilyen érzelmi szál vagy jó emlék (ahogy evibly kollégát Alexishez - úgy már simán érthető hogy őt veszi ki), egyiket sem jutna eszembe kivenni, mindnek a helyére vannak bőven jobb opciók. Most valami 300 xp kell Bernardohoz, ő is csak fodder lesz, használni nem nagyon fogom, ha lenne mellette valami jóféle pack, biztos azt választanám. Ugyanez igaz Rafinhára, Depayra (rá főleg, minden évben nagyon rossz ingame nálam), de még a Kroos-Gerrard párosra is.
Ha lenne valamelyik szintnél egy magyar játékos Puskáson kívül, vagy egy igazán jó olasz/Juvés, őt persze kivenném, de így packok, packok, századszor is packok.
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #10416 üzenetére
+1
Addig vettem ki a játékosokat, amíg kellettek az egyik objektívbe. Azóta pakkok, illetve Alexis Sanchezt ki fogom venni, mert jó emlékeim vannak róla a korábbi játékokból, 5*5*, és ki szeretném próbálni. A végén meg Öcsi Bácsi, természetesen.
A high rated lapokat akkor lenne értelme kiveszegetni, ha lenne mibe betenni, de nem nagyon van sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz EA's hit #10416 üzenetére
Egy 93es rating SBC-be se jön rosszúl. Mármint ha a mérleg másdik nyelvén pl 5 darab 84es van..
-
EA's hit
őstag
válasz scott_free #10415 üzenetére
Szerintem itt akik minden héten nyomják a wl-t, azok nagyrészt nem törődnek az sb-vel, én legalábbis így vagyok. Lenyomok annyi sb meccset minden héten, amennyi az objective-ekhez kell, vagy amennyit időm engedi, de én pl. konkrétan az ilyen 60 valahanyas csapatokat semi pron, a nagyobbakat meg vagy sehogy, vagy ha van valami "any fut game mode" objective, akkor beginneren lepörgetem. Gold2 szokott általában meglenni, bőven elég, nem is kell több. Nyilván ha nagyon akarnék, world classon biztos összejönne mindegyik meccsen az 5-0, de talán legendaryn is meglenne a legtöbbször a sima win, csak hát nem szeretek gép ellen játszani (ha gép ellen akarnék, akkor 1000x inkább karrier módoznék, minthogy Ultimate Team-ezzek), és a nagyobb nehézségi szintek csak szenvedésre jók. A semi pro az pont olyan hogy kényelmesen megrúgom az 5-6 gólt 20 perc alatt, aztán meg afkolok és közben csinálok mást.
-
EA's hit
őstag
válasz Aguinaga #10413 üzenetére
Btw egyik szintnél sem éri meg a játékost kivenni (Puskáson kívül), ahol van pack opció is. Mindegyik játékos max. átlagos, 100 hasonló vagy akár jobb opcióval a posztjára ingyen vagy nagyon olcsón. Nyilván ahol csak játékos van, ott nem kérdés. Igaz a 84x5 jó eséllyel azt adja majd ami rá van írva, de még az is ér valamit sbc-be, meg hát valamennyi esélyed mindig van, hogy nyiss valami Dudeknél lényegesen jobbat.
-
scott_free
senior tag
válasz PuffyDog #10411 üzenetére
Most olyan 41e lett, de az elején kihagytam több meccset, mert azt hittem, hogy nem lesz időm mindre.
Ha mindet lejátszom, akkor ált. az Elite 1 határán szoktam lenni.Az a bajom, hogyha Championst kezdek, ott viszont nem tudok tovább jutni a play-offból.
Olyan, mintha az egész csapatom elfelejtene játszani: mindenki iszonyat lassú lesz, mintha betonba lenne öntve a lábuk, úgy fordulnak, mint egy hajóágyú, mire a játékosom átveszi a labdát, már minimum 3 ellenfél van körülötte. A 99-es Pac-es szélsőmnek esélye sincs lefutni a védőket, míg az ő lassúbb szélsői röhögve körbefutják az én védőimet.
Az egész csapat csak áll, nem mozognak üresbe, nem jönnek segíteni, ha támadok, olyan, mintha csak a labdás játékosommal támadnék, persze védekezéskor meg a két CDM mintha nem is lenne, csesznek visszajönni. Hiába nyomom a gombot a védőmnek, csak áll és nem lép oda az ellenfélnek.SB alatt pedig normálisan tudnak játszani, csak az online ellenfelek ellen nem.
Ezért is kérdeztem, hogy akik simán vigéckednek a Championsban vagy a wl-ben, ők milyen szinten vannak az SB-ben?
Én most olyan 85-ig Legendary-n, 90/92-ig Wolrd Class-on, felette meg Professional-on tudok nyerni.
A csapatom 93-as, 33 chemistryvel. -
Aguinaga
őstag
Milyen ez a Dudek? Nem sok kedvem van 5db 84-es laphoz...
PSN: OldSlowhand74
-
PuffyDog
tag
válasz scott_free #10409 üzenetére
Neked mennyi van?
Nekem 48269 pont.raven84: Grat.
[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
Egy 87 exchange mondjuk most beadta.
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
ti mennyi pontot tudtok gyűjteni a Squad Battles-ban? Minden ellenfelet legendary/ultimate szinten vertek?
-
EA's hit
őstag
Hero pickbol jott egy golazo Ginola, ez is jokor, mar a padra is neccesen fer be
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Valaki emlékszik még, mikor kaptunk utoljára egy értelmes sbc-t/értelmes contentet?
-
Digestive
veterán
Felcsillant a szemem a 84+ x10 sbc láttán. Az elsőben 2db 85 és 8sb 84es volt.
-
bubuska10
senior tag
Mivel lehet evózni Foyth-ot és sikerült venni egy moments Cometti-t én beleálltam ebbe az Argentinos Champsbe. Első meg is lett. 2. már 2-10 egy gyengébb (!) ellenfél ellen. Az a fő problem, h hiába vagyok két gondolattal gyorsabb és helyezkedek jól mjuk Zanettivel ha a kibaszott Barcolával ígyis-úgyis tovább tudja vinni... A cél a 6W azt hiszem.
-
bodnarbenede
tag
Amúgy lassan már tényleg max a kollekció miatt érdemes nyitogatni. Nekem szerintem átlag alatti "szerencsével" is olyan a csapatom, hogy kb mindenki 98as chemivel. Emellett már három védő és a kapus kivételével mindenki 5csillag skilles, és 4 5/5 játékosom van. Ennél már sokkal jobb nem tud lenni, csak a promó kártyák fejlődésével, amiből bár nekem nulla nem esett, de a season objectből kivehetőek jók. Az ilyen Bappe jobban reszponzívabban cselez, mint a másik 99es driblinges játékos meg nem nagyon hiszek ebben a részben. Mármnint lehet a csapat értékét is beszámítja a játék, a melyik irányba csaljak kérdésénél, de ebben semmilyen konzisztenciát nem látok. Ahol nyerek, ott ugye előre látom, hogy nyerek, mert az ellenfél védői távolodnak a labdástól a labda megérkezése előtt, a másik esetben meg odateleportálnak közelebb. Ennyin múlik nálam a győzelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest