Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
másnál megy a webapp? companion belép, webapp nem
'I hope you win the war you tell no one about'
-
PuffyDog
tag
-
Kristof_94
Topikgazda
Mielőtt nyitottam a tots csomagot annyit mondtam, hogy Banza. És tadamm ő jött.
Ment is bele az euro sbc-be, onnan meg Suker. Nem olyan rossz. -
Woodslave
félisten
Nagyon ügyesen megcsinálták most nullán van mindkét klub
Múlt héten két óra grind után dupláztam a jatekosok számát most erre esély nincs. A 81 pp ugye kutyaxar nem is rakok nagyobb lapot exbe minek hogy csináljak 4 picket 82-es lapert...85+ jött két promo cseh meg szlovák vagy mittomen. Megcsináltam a tots packot mondjuk nem tudom minek csak a gambling miatt. Fő accon Morgan aki amúgy még win lehetne de tele vagyok. Másikon Vlahovic mondjuk ott is de hátha.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
Örülök neki, mert pont a balhátvéd posztom nem volt rendben, viszont csak úgy tudom berakni, ha Bastonit lecserélem Hincapiere. Papíron nem nagy változás, meglátjuk a játékban hogy fog kinézni. A PTG upgrade fodder volt.[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Na nekem fulhames robinson és Beasley... Amerikai nap van. Kár hogy már megvan az object.
-
bodnar123
őstag
válasz bubuska10 #10283 üzenetére
Ez nem meta vagy nem meta kérdés. Nekem pl semmit nem számít ki az a paca a pályán. A gólörömnél számítana, de azt nem nézek, mivel a gólok 95+% a gagyi, a gép által lezsírozott. Mit ünnepeljek rajta, hogy az ellenfél játékosai amatőrön vannak, és még idegesítsem. Nekem annyi számít, hogy minél magasabb szám legyen az ingame statnál, a s/w-nál, vagy chemivel már 97-98 legyen csatár és szélső poszton is. Barcolaval ez pl megvan. Ezért beraktam. Nem valószínű, hogy számít, de ezek a milyen a mozgása meg ilyen baromságok nálam végképp nem konzekvensek. Egyik meccsen átfolyik mindenen, ha hátra rakom a kezem is, a másikon meg az ellenfél védője mint egy porszívó beszívja a labdának látszó pixelt. Ezért tartom, hogy ha a játék jó lenne, akkor a licenszek nélkül is jó lenne. Aitana bonmati helyett james diaz rodriguez lenne rá írva. Az emberek szerintem akkor is ráköltenék Magyarország GDB-ét.
-
Digestive
veterán
Tipikus
Szerk.:
Bele is dobtam a TOTS sbc-be.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz bubuska10 #10283 üzenetére
ezzel még úgy is egyet tudok érteni, hogy egy ideje már nagyon ritkán játszok.
Végtelenül unalmas a szinte ugyanoéyan csapatok ellen játszani.
A játék ezen szakaszában annyi jó lap van már egy-egy posztra, mégis szinte mindig ugyanazok jönnek szembe.
Nekem több mint 1400 meccsen keresztül Del Piero volt CAM poziban, pedig már bőven voltak nála jobb alternatívák.
De egyszerűen nem volt szívem kivenni a csapatból a klublegendát -
PuffyDog
tag
Ez miért van?
Menüben így néz ki az animált tifo:
Játékban viszont ilyen semmilyen:
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
bubuska10
senior tag
válasz thebigK #10282 üzenetére
Nem is a kirakás a lényeg mert nyilván "megéri", de van több 100 bőven használható játékos most már (+evozott kedvencek is még), mégis minden egyes ellenfél kezdőjében ott virított ma, 6/6. Hova akarnak még még még erősíteni? Már az összes lap 90+-os, 3-4 fasza playstyle+-al, a hiányzó statokat meg maxolni lehet chem style-al. Én se azért játszok Pellegrinivel mert ne lenne 15 jobb középpályásom, és te is feltetted ugyanazt a mérlegedet csak angolokkal. Milyen promora vágynak még? Miért nem játszanak most már a kedvenceikkel vagy szimpi játékosokkal? Kizárt, h 6 egymást követő, véletlenszerű emberből 6-nak is Barcola legyen a kedvenc focistája. Az ellenfelek 95%-a le se szarja a labdarúgást, csakameta - legyen az lap, vagy glitch vagy taktika vagy faszomtudja. Annyi, h borzasztó unalmas. És szánalmas.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #10280 üzenetére
Legalább a négy gólt megrughatnák
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #10278 üzenetére
qrva olcsó sbc volt tuti fejlődéssel miért is ne. Én is megcsináltam nyilván azt se tudom kicsoda
-
bubuska10
senior tag
Ki hitte volna h ilyen sok Barcola fan van, 6 meccsen 6 kezdőben volt benne.
-
Woodslave
félisten
kínomban már markit is megcsináltam, de az össz lapból tudok csinálni 3 picket ami átlag 82-es lapot dob
-
bodnarbenede
tag
Felesleges aggódni. Jövő héten visszarakják a 82. Minden héten váltogatják. Emellett a héten belül is bőven változik az arány. Az a pár ember ugyanúgy kinyit pár high lapot és minden megy tovább. Semmi koncepció nincs. Időnként minimumon van a pack weight, hogy amennyire pluszba jöttél ki azt visszavegyék. Egyszerű kaszinó.
-
toxicjew
addikt
Nem is az a legnagyobb baj, hogy csak az sbc, hanem, hogy nem adja. 230 körül járok tegnap este óta, de még fodder is nehezen esik
-
raven84
senior tag
válasz D.Bergkamp #10270 üzenetére
Ezen kurva jót nevettem és milyen igaz, 20 picket csináltam, elég is volt. Megyek is vissza dolgozni
-
thebigK
addikt
válasz D.Bergkamp #10270 üzenetére
ez a bajom nekem is
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #10266 üzenetére
Sikerült este megcsinalni az objektívet?
Ha nem akkor ma este jó nekem. -
gjoe
addikt
válasz EA's hit #10265 üzenetére
Nagy szar lett az egész. Gondolom a végtelen grind megszüntetése volt a cél. Sikerült.
Nálam amúgy is már egy hete semmi sem jön.
Ebből a promobol eddig semmi. Még a 86x2 sbck is max 87es lapot adtak. Klubban már csak 82, 83as gold lapok maradtak amivel nem lehet mit kezdeni.
Már bánom hogy a múlt héten nem szórtam el a coint pakkra. -
EA's hit
őstag
válasz thebigK #10261 üzenetére
Ez tényleg botrányosan szar lett, brutál gyorsan viszi a common lapokat, és 86-osnál jobbat egyet sem adott még kb. 50-ből. Sőt, mivel 82-83-as lappal tele vagyok, a legtöbbnél 81-est kellett kivennem, mert az nem volt dupla, a mellette lévő 82-83-asok viszont mind...
-
PuffyDog
tag
A mostani picket vezettem papíron eddig. 300 dbnál így áll:
85-86: 38 db
87-88: 16 db
89: 7 db
90+: 3 db, mind valami 91 Vilamil vagy ki.
Ez így eléggé rotty.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
thebigK
addikt
ez a 81+ sajnos nagyon hugy, még 4 opcióval is, nem érdemes elégetni rá a lapokat
-
Digestive
veterán
Fasza volt a mai 3db 85+ pick is.
Nagyon kemény. A 86+ duplákban 5db 86 és 1legy 87 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Két egyszerű dologgal máris jobbá lehetne kicsit tenni a játékot. Minden press taktikát kivenni és visszahozni a skill ratinget
-
EA's hit
őstag
Fu mekkora szar ez a promo... a team hulladek, a fejlodesi rendszer detto, es a content is. Napok ota varom, hogy jojjon vegre valami ertelmes jatekos sbc, erre ma is egy fosadek Gulert kapunk...
-
stilo18
addikt
Na... gyerekek... Kolo Muani lapja megérkezett
Csak panaszkodni kellett...#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Woodslave
félisten
válasz stilo18 #10250 üzenetére
úgy értettem az 1500-ikból Monjduk értékelhető amúgy se nagyon. Le Normand, vmi copas cm, lengyel lb kis accon mondjuk cdm-nek ott befér. De valóban jobb érzés volt a harmadik Sukert exchangebe rakni mint most kb nullára se jön ki a dolog.
-
raven84
senior tag
Ebből a fos promoból tényleg lesz team2? Meh.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ultimate evoban szerintetek kit vegyek ki? Saivet vagy Varga?
-
Woodslave
félisten
na meglett az 1500-ik pick
hát nem jött belőle promo
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #10241 üzenetére
Ja, telefonra en sem merem rarakni, de az otthoni es a ceges laptopon is ott virit
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #10243 üzenetére
Valamikor 10 után belefer
-
Kristof_94
Topikgazda
Boxon lenne kedve valakinek segíteni a season 7 és a euro objectivek gyors kivégzésében?
-
PuffyDog
tag
Köszönöm. És remélem visszaáll az arány. Az accom nagyon mákos, azt írtatok itt páran. Néhány Okafor jött, de kevesebb mint 10 db 86 feletti 220 pickből.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
gjoe
addikt
válasz thebigK #10233 üzenetére
Nem csak azt. Ezek a 86x2-ők is nagy nullak. Belerakok 3 86os lapot az sbcbe és visszaad kettőt.
Én már befejeztem a pikket. Csak a napi gold sbc és amit az kiad. Ebből a promócióbol lapot nem láttam.
Elfogytak a 85 feletti goldok.
Amugy grat a wl eredményért. Én most már szerintem ezt is kihagyom. Felesleges idotoltesnek érzem. -
thebigK
addikt
82 picket esküszöm nerfelték, olyan szinten nem ad még foddert sem vissza, hogy az nagyon meleg
-
evibly
senior tag
Az angol csapattal lehet kvaliban is teljesíteni az objective egy részét? Vagy csak finals?
-
Kristof_94
Topikgazda
Még a kib*ázott 11 win sem lett meg. Utoljára szerintem ősszel volt ilyen. 10 győzelemnél volt 4 meccsem rá, szarrá szivatott az EA. Úgy osztogatta a reboundokat, mint a cukrot és olyan delay volt mint szerintem soha. Faultolt az ellenfél a gól előtt? Kit érdekel, mehet tovább. Lesen volt? Az is mehet. Rohadjon meg az összes.
Pickben erre Smith, Rice és Stanway. Rank 4 és 5 után nem adott ilyet, de még hasonlót sem. Nevetséges. Érdemes Smithre menni vagy inkább Rice és mehet Matthaus helyére?[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Ezt már régebben kérdezni akartam. Hogyan számozza a lapokat az EA? Miért 97es egy olyan lap, aminek egyetlenegy 97es értéke van, a többi pedig alatta. Olyan 91-92 az átlag számolva. Mi alapján jön ki ezeknek 97?
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Ha az uefa részébe a gyerekhez be akarok csatlakozni, hogy együtt csapassuk, akkor minden mecs elején a settingsbe be kell raknom magam és közli a gép, hogy nem kapok acsi-t.
Van valami trükk, hogy ne kelljen minden mecsen belépnem a gyerek mellé, vagy hogy ne büntessen meg a gép archivement nem adással ezért?SeriesX: JamesSHun
-
toxicjew
addikt
Jó szar lett a pack weight, néha beesik egy Sesko meg Le Normand, de a közelében se vagyok a jobb lapoknak. 1100 picknél járok.
-
szabyka95
őstag
Rank1, theo es valverde jott aki be is fer.
Jott meg egy untradable tots vvd, iden ezek a legjobb nyitasok, r9 utan.
Hova lehetne erositeni 2.5 millabol? Ptg walker? Tots bellingham? -
thebigK
addikt
bekocogtunk 18-2re, pakkokból semmi érdemleges, de legalább a pick kárpótolt, biztos fun lap
-
bodnar123
őstag
Na 1430 pick lett a vége. Egy Gvardiol aki kicsit többet ér mint a semmi (Okafor 65k). Ez megérte
-
bodnar123
őstag
Pont meglett a 14. Pickből stanway és Valverde. Ő még nem volt meg. Packból semmi. A 3 tots: Golovin, stanway,ferguson. Hmm. Ez a hétvége méltán megerősíti, hogy közepes csapattal (minden poszton kb 70-200k palyer) ugyanazt lehet hozni. A script vagy a kapcsolat dönti el nagyban ezt a játékot. Legalábbis 11 és 14 között.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
11es párbaly. 3x mentem abba az irányba ahova lőtte, úgy hogy a lövés előtt már elléptem az irányba hogy tuti odaérjen. Mindháromszor gól. Mondom én. Test nélkül nehéz.
-
bodnar123
őstag
Ja a packok 0 promo
-
bodnar123
őstag
Oh yeah. Ezzel a csapattal.
11w 3l után kellett egy győzelem. Végül meglett. Maradt 3 meccs. A 14 úgyis esélytelen. Ahogy közeledek, úgy sűrűsödik a 0 hitbox meccsek száma. De enzonak örülök. Ha már nem nyitok semmit, ez a lap talán megérne marketen 1 millát. -
thebigK
addikt
12-2 jelenleg az angolokkal, tehát mehetnek is pihenőre a f@szomba, nem volt sétagalopp, a 2. vereségért kár, kb magamat vertem meg, és tizikkel kikaptam. Maradék 6 meccs a fő csapattal majd este, vagy holnap. Hemp loan lapja ( ) volt a húzóember, nagyon jó kártya, Bellinghem TOTY loant is nyomtam, nem rossz, de szerintem már nem extra, Eze elég jó, aki viszont az MVP volt, az Greenwood TOTS cb, a csajszi mellett kvázi nem lehetett elmenni, mindenkit megevett reggelire, lehet, hogy ennyit számít az anticipate+
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Na meg lett a 9 win a gyereknek. A tots pick természetesen a skót Debimha Bacha trió volt.
-
-
thebigK
addikt
elkezdtem ezt a csodát mégiscsak úgy alakult, jó kula ez a prime time gameplay szokás szerint, 6-1 ezekkel az angol g*cikkel, jól oda kell figyelni, mivel eddig egy ilyen angol csapat se jött szembe, csak a szoki fullos csapatok
-
Woodslave
félisten
Na ez a promo Le Normand szimulátor
-
toxicjew
addikt
Elnyitottam az eheti Store packot, de sajnos csak fodder jött.
-
homerhamm
addikt
válasz Sirandrish #10199 üzenetére
Németország-Magyarország 45-1
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest