Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #12062 üzenetére
Az engem se zavar ha más nyit....az zavar ha én nem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
evibly
senior tag
válasz bubuska10 #11930 üzenetére
Grat! Remélem nálad működni fog ez a lap (ha befér egyáltalán ). Nálam egyszerűen szar, mindenhogy próbáltam, de a finishingje rettenetes, mellé, kapufa, sorolhatnám. Talán nem is skill kérdés ez, mert egy Weghorst, futties Werner, vagy Butra nálam sokkal-sokkal hatékonyabb és biztosabban fejez be, mint Bappé. Pedig örültem neki, mint majom a farkának
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz bubuska10 #11694 üzenetére
Csináltam 80-at jumbo rare player pack. A következő 87*3.. ki jöhetne akit 2000+ pick meg 80 db 51+ pack nem dobott
De ezeket ki se veszem ki se nyitom csak a végén. Rá kell venni magam dobáljak el minden duplit a pitsaba
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
válasz bubuska10 #11671 üzenetére
"állítólag WL-en kikapott, de a mérlege maradt 1W 0L utána"
Nekem meg az történt, hogy vezet az ellenfél 3:0-ra, felhozom 3:2-re, erre megállítja.... mondom jó nagy patkány, lopja az időmet, de legalább nem kaptam ki....erre bekönyveli vereségnek
Lehet ideje megint kikapcsolni a crossplayt. -
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #11631 üzenetére
Egyrészt teljesen jogos, iszonyatosan faszszopó, ostoba parasztok játszanak friendlyben, senki nem képes kilépni 1-0-nál, de sokan még 2-0-nál sem, pedig SEMMI vesztenivalójuk nincs vele, és ha mindenki mindig kilépne 1-0-nál, mindenkinek 30 perc alastt kész lenne a 14 win. Ehelyett meg az megy, hogy mivel 100-ból 99 ellenfél nyomorék, a mostani kupának eddig 3x estem neki (vasárnap délelőtt egyszer, este még egyszer, aztán tegnap este is, mindegyik etap úgy 1-2 óra volt), és a 3 etap alatt összesen 8 win jött össze, mert mindenki gyökér
Másrészt viszont minek mész el ilyen tizipárbajokig? Én ha vezetek és nem lép ki, akkor nyilván nyomom tovább, de csak amíg ki nem egyenlít. Ha kiegyenlít, azonnal lépek ki. Nyilván ha meg ő lövi az elsőt, akkor is lépek. Tehát nincs ilyen, hogy 23 valós percnyi szenvedés után tizikkel kikapok, mert már 1-1-nél kiléptem a 18. percben
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz bubuska10 #11631 üzenetére
Abszolút együtt érzek: fájdalmas, amit emberek művelnek, én is kilépek azonnal, ha gólt kapok. De ott van az azonnal griddyző típus is, aki valahogy fordít és nyerésre áll. Volt egy ilyennel dolgom: azonnal jött a toxic fasságával, utána persze vertem neki vagy hármat, mindegyiknél nyomtan neki a griddyt, hadd szokja. És persze nem álltam meg, ment utána neki az üzi: Do the griddy!
Nem volt boldog
[ Szerkesztve ]
-
-
bodnar123
őstag
válasz bubuska10 #11379 üzenetére
Valószínűleg ilyet nem tudnak leprogramozni, hogy felimserje a pontos trükköt meg a gólt. Vagy túl bonyi lenne. Amúgy szerintem amiatt halott a játék mert demi pron kell megcsinálni. Az lenne a jó ha mondjuk world classon, de cserébe nagy jutalommal. Akkor lenne értelme. Így mindennél nagy időelcseszés. Pesben volt, hogy aszerint kellett minél kevesebb meccset lejátszanod a jutolomért, hogy milyen szintre állítottad.
-
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #11379 üzenetére
Nem lennek meglepve, ha jovore mar benne sem lenne a moments. Lathatoan egyre jobban leszarjak, kb fel eve nem erkezett bele semmilyen content, csak ez a free kickes ujulgat mindig meg. Gondolom nem volt eleg nepszeru, szerintem jovore kiveszik.
Mondjuk a fo baj ezzel is ket dolog: a monotonitas (ugyanazokat a feladatokat kellett 128x megcsinalni - rugj 3 golt, szerelj 5-ot, stb., nem volt benne sok kreativitas, gyakorlatilag egy "celzottabb" sb lett belole), meg hogy nagyon sokat kell vele jatszani kozepes rewardokert. 55 csillag egy 50k-s pack, ami aztan Hojbjerget ad, de szenvedtel erte egy orat, hat kosz...
Kreativabb feladatokkal es ertelmes rewardokkal lenne ertelme meghagyni, de jelenlegi formajaban nem.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #10836 üzenetére
"Most építettem én is új csapatot, kikerültek a kedvencek, jöjjenek a meták! Hiszen mindenki Barkolázik, tízből tíz ellenfél! Nehogymá én lássam rosszul, h kedvencekkel kell játszani!"
Ne csináld Mindannyiunknak vannak ilyen időszakaink, max. a kiemelkedően jó játékosoknak nem. Nekem majdnem hetente De ez is elmúlik majd, és ahogy most 3 napig nem tudsz meccset nyerni, úgy egyszer majd átkattan, és 3 napig csak nyersz, 3 napig mindenki kilép majd, stb. De egy dolog biztos: egy ilyen szar széria miatt feladni az elveidet és becsicskulni a közösség 99%-a által képviselt felfogásnak, és csak az agyatlan meta szarokat használni (Barcola, pfejj, előbb vágnám le a saját kezemet, minthogy egyetlen meccsen is használjam azt a csicska kutya lapot), az a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz ebben a játékban. Kitartás, nemsoká lesz ez jobb is!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #10726 üzenetére
Én a 82pickbe forgatok minden azokból amik 85 alattiak.
Még vagy 30 pakkom van, de eddig nulla promo jött belőlük, és általában 4-5 dupla van az 5ből, szóval marhajó az arányEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bodnar123
őstag
válasz bubuska10 #10532 üzenetére
Hidd el, aki azzal pörög ellened, és 10szer visszapattan, annak ha másik 100k-t érő lapja lenne ott, azzal is ugyanaz lenne. Teljesen mindegy milyen pixelhalmaz van ott. Én is beraktam Barcolat. Kb ugyanaz mint cselzis James csajszi. Annyi hogy Barcolanal nem kell a chemi. Ennyi.
Megint véletlen feljutottam elitbe. Onnantól szenvedés volt, mert előtte 4ből 2 meccsen volt 0 a hitboxom, itt meg kb 5ből 4szer. Persze csak idő kérdése volt így is. De tiszta sablon az egész. -
Sirandrish
legenda
Vicces hogy azt várod hogy inkább a saját kedvenceivel játsszon az ember. Nem mindenki nyit 4-800K-s playereket (a 2 védőd), meg nehezen tudok beépíteni egy olyan Ronaldinhot, Etoo-t, Messit, Viera-t, Henry-t, Haalandot etc etc akiket soha nem kapok meg.
A másik meg hogy minek játsszak egy olyan Bergkampal, Van Persivel akiket egy 1 SBC-s player is 14szer körbefocizik (a játékban)?
Ezt te sem gondolod komolyanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gjoe
addikt
Máskor meg mindenkinek az a baja, hogy mindig ugyan azok a playerek jönnek. Végre egy új név és még jó is a lap. Amúgy ha nézed is az eb-t akkor valahol valós is az amit kapott. Szerintem jobban játszik mint a másik oldalon dembele.
De most ott van sinisterra az is egy állat lap.
Nekem személy szerint ezzel semmi gondom.
Jöhetnek az új nevek és jó lapok. Ki kell próbálni ennyi.
Amugy legszivesebben a régi milanos holland trioval tolnám. De van basten, riykard sose kap használható lapot. Gullit meg méreg drága sose jutok hozzá.
Akkor meg mehet a meta. -
Woodslave
félisten
válasz bubuska10 #10463 üzenetére
Idén én nem tudok 9-nel többet nyerni. Illetve de 10-et mert az utolsó előtti meccset törvényszerűen nyerni kell hogy az utolsón menjen el. Mondjuk két fodder különbség nem érdekes csak a tudat zavar hogy ennyire nem veszem fel a fonalat
Chawinga jött ide is. Mondjuk ellenem mindig durva volt bár kezdőbe nem hiszem hogy befér
-
PuffyDog
tag
válasz bubuska10 #10389 üzenetére
Nálam is másodszor adta be.
Buzzing in Bolivia – As the host nation in 1963, Bolivia had a lot to play for. They exceeded all expectations and emerged as the tournament champions. Score 4 goals in any game mode using Copa America players. Any players from Argentina, Canada, Chile, Peru, Ecuador, Jamaica, Mexico, Venezuela, Bolivia, Panama, USA, Uruguay, Brazil, Colombia, Costa Rica, or Paraguay.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
bodnar123
őstag
válasz bubuska10 #10283 üzenetére
Ez nem meta vagy nem meta kérdés. Nekem pl semmit nem számít ki az a paca a pályán. A gólörömnél számítana, de azt nem nézek, mivel a gólok 95+% a gagyi, a gép által lezsírozott. Mit ünnepeljek rajta, hogy az ellenfél játékosai amatőrön vannak, és még idegesítsem. Nekem annyi számít, hogy minél magasabb szám legyen az ingame statnál, a s/w-nál, vagy chemivel már 97-98 legyen csatár és szélső poszton is. Barcolaval ez pl megvan. Ezért beraktam. Nem valószínű, hogy számít, de ezek a milyen a mozgása meg ilyen baromságok nálam végképp nem konzekvensek. Egyik meccsen átfolyik mindenen, ha hátra rakom a kezem is, a másikon meg az ellenfél védője mint egy porszívó beszívja a labdának látszó pixelt. Ezért tartom, hogy ha a játék jó lenne, akkor a licenszek nélkül is jó lenne. Aitana bonmati helyett james diaz rodriguez lenne rá írva. Az emberek szerintem akkor is ráköltenék Magyarország GDB-ét.
-
|AP|
veterán
válasz bubuska10 #10283 üzenetére
ezzel még úgy is egyet tudok érteni, hogy egy ideje már nagyon ritkán játszok.
Végtelenül unalmas a szinte ugyanoéyan csapatok ellen játszani.
A játék ezen szakaszában annyi jó lap van már egy-egy posztra, mégis szinte mindig ugyanazok jönnek szembe.
Nekem több mint 1400 meccsen keresztül Del Piero volt CAM poziban, pedig már bőven voltak nála jobb alternatívák.
De egyszerűen nem volt szívem kivenni a csapatból a klublegendát -
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #10060 üzenetére
Pontosan ezert fogysz ki, mert nem raksz minden ilyen lapot exchangebe. En ahogy irtam: 87-90 kozott MINDEN gold rare oda megy, es 85 vagy afolott mindenfele dupli. A 92-es promo Kokcut ma mar 3x raktam exchangebe, mert mi mas ertelme van? Hova tartogassam? Ugyis visszanyitom naponta tobbszor, es ez hatvanyozottan igaz a gold rarekre.
-
gjoe
addikt
Én is visszarakom aki nem kell. De mivel nem adott 84 felettit így mindegy. És igen a ház nyer. Tegnapelőtt legalább néha jött lap ami mehetett vissza. Akkor kB kijott nullára az időtöltés. De tegnap és ma semmi. Ezért meg kár vele foglalkozni. Van ennél jobb időtöltés is.
-
Woodslave
félisten
nem, mindenkit exchangels mert semmi nem ér egy kalap xar se. Megint csináltam 30-at 2 promo lap, 1 gold 89-es meg 88 és jó pár 86+. Megint kb 200 lap amivel folytatom/nám ha nem lenne ez a softban
jó persze simán lehet hogy megcsinálsz 500-at aztán nem kapsz lófaxt se mármint használhatót
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #9933 üzenetére
Én ezt látom evonál. Letámasztott controller, néha ránézek a monitorra, és gyakorlatilag 10ből 1 ember aki rúg 2 gólt, látja hogy nem játszom, és hagyja leketyegni az időt..
A többi mind tryhardol ezerrel...12-14 gólokat rúgnak, és még a 92. percben is csúszik mászik a labdáért hogy még egy gólt rughasson kvázi üres kapura. Nem baj hogy egy meccs 20 perc, de elver 12:0-ra egy letámasztott controllert..
Gondolom leprinteli, aztán este rá is ránt az eredményre...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gjoe
addikt
válasz bubuska10 #9841 üzenetére
Én 4-7 után leraktam ma.
Három teljesen egyforma vereség után.
Forgatókönyv.
Uralom a meccset már 2-0 ide és utána kiegyenlitodott az eroviszony, majd a 65. perc után ellenfél uralom 2-2 vége majd hosszabbításban vereség.
A csapatom mindenki fullon erővel mégis olyanok lettek mint akik teljesen elfáradtak.
Manipulált fos az egész. -
kapeti07
senior tag
válasz bubuska10 #9743 üzenetére
Néha én is beteszem őt sb meccsekbe csak poénból. Sajnálom SBC-be rakni. Nálam RW/RM-et játszik Stay back és nyomom vele a kifliket amiket Giroud vagy Kane általában befejel. Jó vele nosztalgiázni, a szabadrugást nálam még mindíg Robi Carlos lövi. De lehet egy párat átengedek Davidnek is.
Xbox: kapeti
-
Szigma70
addikt
válasz bubuska10 #9531 üzenetére
Az a vicc, hogy egy kb 300 Ft-os alkatrészről beszélünk.
Én rendelve 5 ös csomagban vettem szállítva kínából 3000-ért.
Ps4 en magam cseréltem fél évente, itt is tudnám, de ha garis, adjanak újatÉs lenne olcsóbb megoldás is, az forrasztásmentes, de szállítva sajnos nincs sok spórolás.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #9345 üzenetére
Szczesny jó volt idén is, vele még nem is feltétlen lenne gond, de tényleg sehonnan máshonnan nem jött 2 kapus, pláne nem sbc-ként a 2., ez így totál haszontalan Bár Di Gregorio szerintem is jobban megérdemelné akkor már. Yildiz szegény a játékban sincs benne, Soulé és Scalvini tényleg simán befértek volna. Főleg hogy közben meg olyanok kaptak, akiknek közük nem volt idén a tots szinthez, élükön a Milanosokkal, Theo, Leao és Giroud is maximum átlagos szezont futottak, erre ketten közülük életük legjobb lapját kapták Az EA-nél idén sem nézett meg senki egyetlen olasz bajnokit sem.
-
PuffyDog
tag
válasz bubuska10 #9174 üzenetére
46 meccsen 41 gólos nálam. Mbappé 161 meccsen 154 gólos.
Ramirez 93as Golazo Gerő Vialli helyett jött. Vele 186 meccsen 89 gól jött.[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Woodslave
félisten
válasz bubuska10 #9071 üzenetére
én meg snipeoltam egy Eder Militaot meg egy Ferdland Mendyt utána, elkezdem evozni meglátjuk kicsi fun tényleg jók ezek az evok még akkor is ha kb egy 20k-s játékossal is ugyanott lennék.
Olga meg lw-be ez a whipped plus+ qrva jó, még akkor is ha nem mindig talál embert, vagy nem sikerül a fejes, de jó nézni ahogy középre varázsolja a labdát.
Amúgy tök jó ez a csapatépítés variálás, kár hogy a játék továbbra is olyan amilyen. Elfogadom hogy nem tudok játszani tényleg, csak ha már skill based akkor nem is kellene hogy feljussak oda ahol démonokkal kell hadakozni. Nem mondom hogy nem nyerek de ritkábban mint igényem volna rá, de általában is úgy érzem hogy bunkósbottal akarok legyet leütni.
azt vettem észre hogy két stay back cdm-el tudok nagyjából pariban lenni, ha már beállítok valami varázslótól származó taktikát akkor tuti bukta. A védekezés tényleg elég problémás idén nekem
-
-
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #8930 üzenetére
Jol fognak jonni azok a totw lapok, most meg nyitogatunk ugyan totsokat, de 2 het, es vege a totsnak, utana lesz jopar het, amikor minden komolyabb sbc kerni fogja ugyanugy az if/totw lapokat, de mar egyik sem lesz nyithato, max nehany upgradebol. Jol fognak akkor jonni a most betarazott if lapok.
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #8930 üzenetére
Én is 50nél tartok.
Eddig 1 89es Tots, 2 Oblak, 1 De ligt az összes többi 84 vagy alatti. Hja és a garanált TOTS..:
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
Nandinagy
addikt
válasz bubuska10 #8240 üzenetére
Az Arsenal efoci szponzorált csapat a PL TOTS felét meg kb. ők adják ki. Na most boritékolhatóan az 5 vagy 6ból legalább 3-4 használhatatlan szar lesz, így kénytelenek momentsből felhúzni a PL TOTS-ot. Tavaly se rémlik, hogy jött volna akár egy használható Arsenal lap is. Nekem amúgy az rémlik, hogy a PL tavaly szar volt. A Laliga meg a Bundásban sokkal jobb lapok voltak.
-
-
toxicjew
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #7769 üzenetére
Nálam semmire sem reagál. SB-ben működik mint eddig, de rivalsban semmi.
Kivettem belőle az elemet meg vissza (rivals közben, hátha), de nulla..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest