Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
válasz D.Bergkamp #12380 üzenetére
Hat pedig SON egy alalt---
NAgyon nagyon extra jatekos
nekem mar csak egy ami kellene de csak hogy jatszak vele99 SALAH...a loan katryaja brutal
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz D.Bergkamp #12377 üzenetére
Aug 26-án jött a 92+ pickből. Gondolom az egyik ha nem a legritkább lap bármelyik pickből is.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Aguinaga
őstag
válasz D.Bergkamp #11890 üzenetére
Ja semmi komoly, ne aggódj, amúgy nem érdekel, másfél hónap, és vége..
PSN: OldSlowhand74
-
gjoe
addikt
válasz D.Bergkamp #11653 üzenetére
Én inkább úgy tekintek erre az 1-1 kilepesre, hogy próbálom oktatni az ellenfelet elfogadni az arany golra.
Ha sok ilyenbe fut bele előbb utóbb talán rájön, hogy ez a logikus. És nem érdemes végig erőltetni, pláne 11es ig.
Egy 11es-ig menő meccs legalább negyed óra. Ezalatt megvan 5 arany gólos meccs. Ha ötből kettőt megnyersz is jobban jártál. -
Woodslave
félisten
Régen én is igy gondoltam most már eljutottam Eashit állàspontjára. Mondjuk 1-1-nél kilépni se szeretek nem jó görgetni ezt a toxic lavinát de vhol érthető. Az lenne jó ha azért játszanának ezzel a játékkal mert jó de qrvara nem ez a helyzet.
Pack vagy a győzelem íze más nincs
-
bodnar123
őstag
Akkor senki nem lépne ki 1:0-nál. Ha vezetek és nem lép ki persze tovább játszom, mert jó esély van a győzelemre (rövid meccsek). Viszont ha kiegyenlít már ki tudja mi lesz. Hosszabbítás.... Aki aranygólra akar játszani, az redukálni szeretné a fölös játékidőt. Nem fog kik-ki csatát vívni. Ennyi. Szerintem csak az a gáz ha valaki vezetésnél elvárja hogy lépjen ki az ellen, de fordítva nem tesz így.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz D.Bergkamp #10803 üzenetére
akkor van esély
[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
válasz D.Bergkamp #10313 üzenetére
Jó lenne nyerni, de a németek otthon zárni akarják a csoport kérdést és nem Svájc ellen hagyni. Szerintem egy szoros vereség lesz, de én szurkolni fogok, hogy legalább a döntetlen legyen meg.
-
Sirandrish
legenda
A Svájci meccs előtt még eskü hogy hittem hogy kijuhatunk a csoportból...de azután, már inkább elengedem
Ne legyen igazam, de szerintem sima Német győzelem lesz!
De azért persze Hajrá Magyarok!!!
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EA's hit
őstag
Ha ugy jatszunk, mint szombaton, akkor eselytelen, csunya is lehet a vege. De ha lekerul roluk a teher, ami miatt ennyire szarok voltunk Svajc ellen, es ha a kulcsemberek jol jatszanak, akkor barmire kepesek lehetunk. A nemetek tuljatszottak magukat az elso meccsen, az ilyennek sosincs jo vege egy nagy tornan, sosem azok nyerik, akik az elso meccsukon kiutessel gyoznek. Hatha mar a 2. meccsen eljon naluk egy kis visszaeses
Hajra magyarok!
-
Aguinaga
őstag
Sima vereség sajnos. Nem érzem egy súlycsoportnak a két válogatottat, sajnos az EB előtti kommunikáció szerintem rossz irányba ment el..
-
stilo18
addikt
Ahogy tegnap a csehek megmutatták a portugálok ellen, hogy rendezett, stabil védekezéssel meg lehet fogni egy erősebb csapatot és egy egy jó kontrával meglepetést okozni...úgy gondolom, hogy ezt mi is megtudjuk csinálni, ha szívvel és kemény tökkel mennek ki a pályára a Srácok..
Reménykedek és hiszek.
(Az én véleményem, kérlek tartsátok tiszteletben, nem kell beleállni )
[ Szerkesztve ]
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Kristof_94
Topikgazda
Én reménykedem, hogy valahogy kihozzuk egy X-re vagy akár meg is nyerjük. Az a baj, hogy a többi csoportban szerintem komoly körbeverések lesznek, így 3 ponttal nem sok esélyünk lenne bekerülni a legjobb harmadikok közé.
De én egy tisztes helytállásnak is örülnék...[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
válasz D.Bergkamp #10270 üzenetére
Ezen kurva jót nevettem és milyen igaz, 20 picket csináltam, elég is volt. Megyek is vissza dolgozni
-
thebigK
addikt
válasz D.Bergkamp #10270 üzenetére
ez a bajom nekem is
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz D.Bergkamp #9507 üzenetére
Amúgy ez is szánalmas, hogy 3 naponta kapjuk meg. Ja és régebben volt 30 coin pack is. Biztos hatalmas érvágás lenne nekik.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #8989 üzenetére
Hát akkor ő megy kezdőbe...meglátjuk
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz D.Bergkamp #8786 üzenetére
Egyéb ligás, szerintem már vagy 4x beadta nekem...
-
bodnar123
őstag
válasz D.Bergkamp #8696 üzenetére
Jaaa és abból kirakok még 600 picket. Amiből még 10-20 totw .Örök rulett xD
-
thebigK
addikt
válasz D.Bergkamp #8163 üzenetére
igen, a szezon végéig azthiszem, tehát még holnapig
[ Szerkesztve ]
-
Amiga
tag
válasz D.Bergkamp #7745 üzenetére
Erős kártya, de mivel mindenki nyitja, keveset ér a piacon...
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz D.Bergkamp #7738 üzenetére
Ő ide is jöhetne, főleg a Newcastle kötődés miatt. Ő és Cruyff az értelmes lapok a mostani csapatból és rájuk kevés az esély, így lehet én is a következőre hagyom a mostantól keletkező csomagokat.
-
kapeti07
senior tag
válasz D.Bergkamp #7395 üzenetére
Nekem sem tűnik rossznak, ha összehasonlítod egy Fanthasy Wernerrel majdnem azt tudja mint a német. Ha nem lenne meg Timo akkor lehet meg is csinálnám én is.
Xbox: kapeti
-
thebigK
addikt
válasz D.Bergkamp #7395 üzenetére
nem rossz, de 300k-ért szerintem vannak jobb alternatívák, EVO-k.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #7392 üzenetére
Az egyik a skill moves (cselezés) a másik a weak foot (gyengébik láb)...innen már gondolom el tudod dönteni hogy melyik passzol jobban hozzád
-
gjoe
addikt
válasz D.Bergkamp #7389 üzenetére
Évek óta egyikben sem volt semmi értelmes nálam.
De mindegy is. Ez már egy halott játék. -
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #7283 üzenetére
Ahhoz hogy ilyen messzemenő következtetéseket tudj levonni, ahhoz nem 2 packot kéne nyitnod hanem MINIMUM 100at mondjuk 8-10 között, majd pont ugyanolyan packból kéne ismét 100at nyitnod hajnalba is, mondjuk 10 napon keresztül.
Az össszesen 2000 csomag, abból már azt mondom lehet valamilyen szintü átlagot majd konklúziót levonni, de 2ből....Én értem hogy te így csinálod, nincs is ezzel semmi baj. Milliárdos sportolók is hisznek mindenféle babonában, ez az élet része, csak ne próbálj meggyőzni másokat arról hogy megfejtetted a rendszert, mert még páran elhiszik és felkelnek hajnalba bontogatni.
Nem hiszem el hogy nem volt még neked olyan hogy 8kor kiraktál 5 picket, abból jött 3 WO, majd ezen felbúzdulva gyorsan kiraktál még 20at, amiből meg összesen jött 2. Ezt mivel magyarázod? Ott csak 20 perc volt a szerencsés?
Ezer meg ezer hasonló ellenérvet tudok felhozni, és hoztam is már fel, amikre mindig az a válasz hogy "hát de te így csinálod."
Leírom mégegyszer! Nem az a gond hogy te így csinálod! A gond az, hogy szent meggyőződéssel hirdeted az igét, miközben a mittomén több százezres játékosbázisból ezek a lucky peakek senkinek sem tüntek fel, de te meg azt állítod hogy 2 bontott 3 filléres csomag alapján megmondod hogy ott érdemes-e nyitogatni, vagy sem!Csináld ahogy akarod, örülj ha nyitsz valamit, de teóriákat ráérsz akkor megosztani amikor nem vagy műküdik vagy sem, hanem MINDIG működik. Mert ahogy olvasom, te mindig így csinálod, mégis előfordul hogy 1-1 promoból nem nyitsz semmit..
Miért? Miért nem nyitod ki mindig a legjobbakat? Sőt továbbmegyek...miért nem teszed el a tredable csomagokat a lucky peak-re, hogy még coinmilliomos is lehess??Mivel a válasz erre is az lesz hogy "Én így csinálom", itt már én is elengedném ezt a meddő vitát.
Nyugodtan nyitogass továbbra is így, sok szerencsét is hozzá, és persze jó játékot, de hogy a "cápákat" is idézzem...én ezen a ponton kiszállok![ Szerkesztve ]
-
imateee93
lelkes újonc
válasz D.Bergkamp #7284 üzenetére
futbin szerint SM/WF a különbség, de hogy melyik melyik, az jó kérdés
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz D.Bergkamp #7278 üzenetére
A gond, hogy ez láthatóan nem így működik. Az tény, hogy gyanúsan egy időszakon belül jönnek a jó fodderek lapok. Aztán egy két hétig semmi. Viszont attól,hogy ha pl neked most jó, attól másnak meg pont akkor nem adja. Pl rengetegszer van olyan, hogy valaki épp panaszkodik az upgrade sbcre, nekem meg minden harmadik kb walkout. Viszont azt is látni lehet, hogy egyeseknek 25ből 10 használható lapot ad az ikon sbc, másnak meg 1et és a többi az sbc értékét se. Szerintem ekkora különbség aligha jöhet ki matematikailag, főleg hogy ez kb 20 játékosból fordul elő. Valaki szerint meg simán előfordulhat. Mindenki másban hisz.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #7256 üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy nem nyitottad ki azt amit állítasz.
Azt próbáltam a tudtodra adni (és nem vagyok vele egyedül), hogy teljesen felesleges teóriákat gyártani, mert nincs szerencsés és szerencsétlen óra. Van szerencsés és szerencsétlen ember. Te az előbbi vagy, aminek nyilván örülj, de ne láss bele ennél többet. Nem azért nyitsz ezt vagy azt mert te ki tudod játszani a rendszert vagy átlátod azt, hanem azért mert szerencséd van!
Nem társasoztál még senkivel aki látszólag millió duplahatost dobott, míg te "állandóan" 2-4 párost? Nah itt pont ugyanerről van szó.
Ezért van többek között az is hogy valakinek a 4K fc pontos csomagból se jön semmi, valaki meg a gold packból nyitja a DinhotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
imateee93
lelkes újonc
válasz D.Bergkamp #7252 üzenetére
erősen ajánlom, hogy nézd végig ezt a videót
[link]esetleg utána keress egy dobókockát, és kezdj el dobálgatni vele különböző napszakokban (tök komolyan, és minden rosszindulat nélkül mondom, mind2 nagyon tanulságos)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #7251 üzenetére
Semmiféle rosszindulat nincsen bennem, csak megjegyeztem hogy neked mindig épp az a szerencsés idő amikor ad valamit, majd próbálod elhitetni hogy minden promo alatt (persze csak ha kapsz valamit) megtaláltad az aranytojást...
Elmondom neked hogy én 12 órázok...nappal, és éjszaka is. A nap minden pillanatában nyitottam már nem 1 és nem 2 pakkot, és sose adott semmit. Ahogy korábban írtam, egy nagyobb "értékü" nyitásom volt mióta játszom.Sok csoportban bent vagyok bámészkodni, és rengeteg ember nyitását látom akik a promo kezdés után 3 perccel már posztoják az aktuális 3milkós nyitást, majd 2 nap múlva jönnek az elkeseredett emberek akik 2 napig folyamatosan csak nyitnak, és nyitnak, mégsem kapnak semmit.
Megjegyzem TOTY alatt volt olyan hogy szabadnapomon gyakorlatilag egész nap csak nyitottam, SBC, nyitás, SBC nyitás etc etc etc, és nem kaptam semmit. Hol volt a lucky hourom?Örülök hogy neked adja, esküszöm nem sajnálom, de látva hogy csak itt, többeknek évek alatt nem adott egy 2M+os játékost, miközben megállás nélkül játszanak mondjuk az elmúlt 6évben, erősen kétlem hogy sose nyitottak bele a lucky órába..
És azt sem hiszem el hogy te meg mindig pont beletrafálsz.Azt sem mondom hogy az EA direkt szopat valakit, egész egyszerüen olyan mérhetetlen kicsi az esély a jó nyitásra hogy csak az igazán szerencséseknek jut belőle.
Szerintem ez ennyi..se több, se kevesebb!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #7234 üzenetére
Az a jó hogy saját magadat hazudtolod meg, és még érvelni is próbálsz magad ellen..
Nincs kedvem idézgetni, így csak egy képet raknék be, hátha ismerős lesz a szerző, és a "szerzeménye"..
El tudnám kezdeni magyarázni hogy mire célzom, de gondolom lejön magától isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szigma70
addikt
Ez a te teóriád, mert kapod a jót.
Én nyithatok bármely napszak bármelyik órájában, akár bal láb alatt jobb kézzel fokhagymafüzérrel a nyakamban, szenteltvizes fekete macskával az ölemben, tök mindegy, akkor se nyitottam még 400K nál nagyobb lapot a játék értelmezhető időszakában. És nem a 24 ben, hanem a 16 óta.Erre gondoltam már év elején, a játék végére szart se fognak érni a playstylek. Ha valami jó, akkor nerfelik,
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
tenaijo
tag
Ma hajnalban nyitottam 3 icon pakkot, jött belőlük egy Öcsi bácsi, meg egy Rio, akit amúgy is ki akartam próbálni. Meg is lepődtem..
Egyébként szerintem most picit feljebb húzták a luckot, mert napról napra egyre több promo/totw kártyát nyitok. Az nem változott, hogy főként a hulladékokat, de legalább jönnek.
mettek: nekem azzal van a legnagyobb bajom, hogy vannak olyan meccsek, amikor egyszerűen lehetetlen váltani akár gombbal, akár stick-kel. Ha kb egál a meccs, hasonló skill-je van az ellenfélnek, mint nekem, akkor általában kevesebbet "csal" a játék, vagy mindkettőnknél. Egyébként meg vagy agyonnyerem a meccset, vagy mikor már 3-0-ra megyek, kattan valami az AI agyában, és random jönnek a hülyeségek (nem vált embert, ugrál a kurzor a fejük felett, belső védők kirohangálnak, elfejelnek a labda mellett, passzok nem működnek, Eusebio a 6. green timed-et veri 10 méterrel a kapu mellé, VVD-t elnyomja egy random törpe, etc..), gyakorlatilag küzdeni kell, hogy az ellenem lévő krumpli ki ne egyenlítsen valahogy. Itt szokott lenni a 20-3 lövés arány, természetesen 3-2/3-3 végeredménnyel.
Nyilván ezek mellett vannak jogos vereségek, mikor mérföldekkel jobb az ellen, de azt még úgy elfogadja az ember.[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz D.Bergkamp #7008 üzenetére
Csak es kizarolag ugy erdemes nyomni a kupat, ahogy leirtad. Golden goal modban, elso golnal MINDENKINEK ki kellene lepnie. Semmi ertelme tovabb szenvedni, ez egy korlatlan meccsszamos friendly mod... mindenkinek jobb, ha elso golnal kilep az ember, es lehet haladni tovabb. Igy is epp eleg sok ido a 20 win, hat meg akkor, ha vegig is kell nyomni a meccseket...
-
kapeti07
senior tag
válasz D.Bergkamp #7008 üzenetére
Én ma léptem be ebbe a csodálatos játékmódba, mert ki akartam venni az 1000 xp-t. Annyira toxikus a játékosok zöme, hogy 5 mecccset végigszenvettem, de inkább leteszem ezt a friendly-t. Amúgy is néztem, hogy Október óta játszpom és a mai nap előtt csak 1 db friendly meccset játszottam. Nekem ez a játékmód nagyon ne jön be.
-
Nandinagy
addikt
válasz D.Bergkamp #6994 üzenetére
Hát ha tippelnem kéne, a korábbi évek fő témái általában a csapatépítés, nyitások voltak inkább amellett, hogy szar a játék meg hogy néha valaki segítséget kért valamiben.
Na most az evo-k miatt idén a legtöbben köztük én is leszarjuk ha nem nyitunk semmit, mert simán pótolod ingyenes lapokkal a milliós nyitások hiányát, így csapatot építésben annyira nem kell segíteni, a nyitások meg olyanok amilyenek
Őszintén szólva jött egy HM Salah a pickből, de most kit tegyek ki érte a padról? WW Cr? Az 5/5-s Athenea?
Ja meg nincs Woodi -
raven84
senior tag
Hála az ingédzsing kontentnek én még be se logoltam a héten. De ma rámegyek a kupára mert még kell vagy 9 w.
-
homerhamm
addikt
Jó az idő, aki teheti kiment a kertbe kapálni, vagy kirándulni a természetbe. A maradék ember meg dolgozik.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Atla
senior tag
-
thebigK
addikt
ennyit ér a játék plusz nincs is olyan nagy kontent az elmúlt napokban, való igaz a topik aktivitása is kisebb mint a korábbi években, nem véletlenül
-
taylorp
senior tag
válasz D.Bergkamp #6980 üzenetére
Az előzőben 86 Mané. Köszi ea, szarjatok sünt!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6980 üzenetére
Bármit kaphatsz ami nyitható és 83as vagy nagyobb..
-
kapeti07
senior tag
válasz D.Bergkamp #6546 üzenetére
Nekem annyi tapasztalatom van, hogy szerintem ha kijön egy promo akkor az első 1-2 napban sokkal jobban lehet belenyitni promo lapba. Ha az első napokon nem jön össze akkor lényegesen kisebb az esély. Totynál is az utolsó 2 napban szerintem 150-200 sbc-t csináltam de még csak HM lap sem jött. Ellenben szombati napon jött Toty Ribery és vasárnap Toty Essien. Eddig a jó húzásaim mindíg reggel fél 5 és 7 között voltak vagy 21 óra után.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6552 üzenetére
Szerintem ha van is valóságalapja annak amit mondassz (nem annak hogy 19-21 között jobb a drop, hanem hogy tényleg akkor nyitottátok a jobbakat), annak egészen egyszerüen az lehet az oka hogy mindenki akkor nyitja a legtöbb csomagot, így a nagy számok törvénye alapján természetesen akkor fog jönni a legtöbb jó nyitás. De arányiban valszeg ugyanazt mutatja a reggeli nyitás is.
-
tenaijo
tag
válasz D.Bergkamp #6552 üzenetére
A jó nyitásaim 90%-a full random időpontban volt, az általad írt idősávban szerintem nagyságrendekkel xarabb lapok jöttek, de egyébként erről, amit írtál rengeteg teória létezik. Sokan azt vallják, hogy le kell tenni a játékot 1-2 hétre (webappot is), és utána ha visszatérsz, megszór jó kártyákkal.
-
Zimmi91
addikt
szerintem full random az egész, dinhot 20 óra körül nyitottam, pelét most reggel 9 óra körül, smith totyt meg 19.30 óra körül
" Just remember Manchester is RED! "
-
Aguinaga
őstag
Pedig minden promo 19- kor indul, sokan akkor nyitnak, ezért pont azt gondol ám, hogy akkor veszik le a packweight-et.
-
bodnar123
őstag
Persze. Biztosan akkor, amikor mindenki nyitogat fel van húzva az esély. EA bácsi rendes mindenkt megtesznek, hogy jót nyiss. Amúgy egyszerű a képlet. A pack nyitások java este7 körül történik. Mint ahogy csütörtökre már kevesebb marad. Viszont a 4 toty és 0 toty elég látványos különbség és nehéz megmagyarázni,mint a 4 millás icon picket, meg a 0 100k felettit is.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6533 üzenetére
Én tudtam volna örülni annak a "csak"-nak
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6529 üzenetére
4 toty??
Marketen sem láttam annyitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #5934 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #5798 üzenetére
Én majd péntek/szombaton fogok stresszelni, mikor kibontok 500+ 83+os játékost, és nem lesz benne semmi
-
thebigK
addikt
válasz D.Bergkamp #5798 üzenetére
itt minden nyitásnak örülünk!
-
kapeti07
senior tag
válasz D.Bergkamp #5067 üzenetére
Én Wirtz-el végigszenvedtem ezt az objective-et. Annyira nem volt rossz lap mint a számok mutatják, egy Grimaldo-val könnyű volt belinkelnem. De azért az utolsó 20 meccsen inkább lecseréltem az első percben
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz D.Bergkamp #753 üzenetére
Lb + lövés.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz D.Bergkamp #564 üzenetére
valaki ezt meg tudja erősíteni vagy csak nála van a hiba? elég lassú és elcseszett dolog lenne várogatni mnidenkire
We are only Stardust...
-
Woodslave
félisten
válasz D.Bergkamp #539 üzenetére
mármint a második szint? Tehát az első szintet megcsinálhatod bármennyi játékossal a második szintre meg várni kell 17 napot?
-
Woodslave
félisten
válasz D.Bergkamp #532 üzenetére
de nem lehet úgy hogy az egyikkel kész vagy utána csinálod a másikat? Egy adott idősávban csak egy evo mehet? Akkor is ha kész?
Na mondjuk mindegy csak érdekel. Lehet megvárom a 29-et amikor több nyomorult veszi meg és nem pro playerek ellen kell div 10-ben játszani és csak akkor próbálom ki milyen.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz D.Bergkamp #532 üzenetére
Az nekem továbbra sem tiszta, hogy ilyen fejleszthető lapokat honnan lehet szerezni? Nyitni lehet, vagy majd sbc/obj lesz belőlük? Vagy bármelyik lapot lehet így fejleszteni, ami elég alacsony rating, és megfelel a kritériumoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest