Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz scott_free #10415 üzenetére
Szerintem itt akik minden héten nyomják a wl-t, azok nagyrészt nem törődnek az sb-vel, én legalábbis így vagyok. Lenyomok annyi sb meccset minden héten, amennyi az objective-ekhez kell, vagy amennyit időm engedi, de én pl. konkrétan az ilyen 60 valahanyas csapatokat semi pron, a nagyobbakat meg vagy sehogy, vagy ha van valami "any fut game mode" objective, akkor beginneren lepörgetem. Gold2 szokott általában meglenni, bőven elég, nem is kell több. Nyilván ha nagyon akarnék, world classon biztos összejönne mindegyik meccsen az 5-0, de talán legendaryn is meglenne a legtöbbször a sima win, csak hát nem szeretek gép ellen játszani (ha gép ellen akarnék, akkor 1000x inkább karrier módoznék, minthogy Ultimate Team-ezzek), és a nagyobb nehézségi szintek csak szenvedésre jók. A semi pro az pont olyan hogy kényelmesen megrúgom az 5-6 gólt 20 perc alatt, aztán meg afkolok és közben csinálok mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest