Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagi
tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne, van egy FlySky FS-TH9Xtávirányítóm amihez a gyári vevő van de ezt leszeretném cserélni olyanra ami képes PPM jelet küldeni.
Tudtok ilyet ajánlani? (minimum 6ch tudjon)
Erről a PPM vevőről van valami vélemény? (hatótáv 100-150m, ami racerhez elég lenne)
Tudom hogy a legjobb választás minőségben FrSky modul+vevő lenne, de valami egyszerübb megoldás érdekelne, már ha van.Köszönöm.
-
medvegy
aktív tag
Best drone tracker cikk, hátha érdekel valakit...
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
tibibi
őstag
-
fape
senior tag
válasz Teréz Atya #18042 üzenetére
Pont harcolok velük, hogy nem kaptam meg minden pontot a review-imra, kettő pont kingkong propi volt. Így már értem miért jött a 404 folyamatosan S:
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
mgy
senior tag
válasz Teréz Atya #18042 üzenetére
Tegnap olvastam a DAL propok vs. Surveilzone cicaharcról is.
Hmmm, micsoda játszmák mehetnek a háttérben! -
Teréz Atya
senior tag
Valaki irta RCGroups-on. Erre rakerestem, semmi, csak ket power bank.
Rakattintottam a regebbi rendelesemre -> 404, Page not found.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
mgy
senior tag
válasz Teréz Atya #18040 üzenetére
Ezt honnan látod, van valami kommunikáció róla?
-
Teréz Atya
senior tag
No, fasza, BG dobta az OSSZES KingKong termeket! Propok, vaz, ment minden a levesbe. Grrrr!
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
cris78
őstag
Hangszórós repentyű
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
shaddam
aktív tag
válasz Jackal2 #18025 üzenetére
Hajaj a phantomé drágább Bejött egy drónos meló, veszek is belőle 2 akkut. Kicsit bánt hogy végre lefaraghatnék a x380-p3 árkülönbözetből, de a 3 akku azért kell, mert nyáron valami végtelen szántóföldeken akarnak reptetni Remélem a meleget jobban bírja mint a nihuim
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Arti1
aktív tag
Lehet, hogy nem erőltetem a brushed gépekből a mini-nél nagyobbakat, az, hogy nem érkezett meg már 2 egymás után ezekből, biztos egy jel
Mi most az alapszintű best buy brushless gép? Olyan, ami később elbír majd egy gopro vagy hasonló kamerát is? (most már csak az ár miatt is egy kamera nélküli érdekelne, megtanulni vezetni az is jó)http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Bornie127
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
Na vegre, volt annyi idom h osszedobjam a JJRC X1 payload tesztet. Video itt, magyar leiras a blogomban.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Watt25
veterán
Vélemény?
Egy ál karikát használtak, amit abban a pillanatban, amikor a kamerát tartó boom áthaladt rajta, kettényitottak, vagy... Vagy drónokat használnak egy ilyen showban? (Elvileg azt a karikát használták a tánchoz, persze lecserélhették ehhez a jelenthez.)
Egyébként is nagyon sok olyan jelenet van, (már tavaly is sok volt), amikor az énekes körül forog a kamera, de eddig arra gondoltam, hogy fentről felfüggesztett kameráról van szó, de ezt a jelenetet nem lehetett úgy megcsinálni.
Illetve most úgy látom, hogy egyszerűen baromi gyors és ügyes az operatőr.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Arti1
aktív tag
Persze, nálam szakadt el a cérnája, fel sem adta, amint küldtem egy rövid kérdést ebay-en, már nyomta is a refundot, de a vámra fogta... Még azt sem kérdezte meg, hogy újraküldje-e vagy refund legyen... (Mondjuk ezt megértem, hogy ennyiért semmi kedve nem volt újraküldeni )
Pffff.... Se az X5C nem jött meg, se a Jumpbo, úgy látszik, örökre minikre leszek ítélve...Dear valued buyer, Good day! We had been informed by the shipping company that the parcel had been retained by custom and unable to pass through customs clearance. Please allow me to express my deepest apologies for the inconvenience caused thereafter. We would like to give you a full refund. This is the least that we can do in the light of this unfortunate event. We will try our best but we are unable to promise this custom issue can be solved. We apologize for the interruption in service that you experienced. This outage was due to reasons beyond our control. We are looking forward to hear from you soon. Appreciate your understanding. Thank you very much. Best regards, Customer Service
[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
molnigee
aktív tag
Egy kis örömrepkedés
Együtt repültünk kicsit nagyobb gépekkel, nem is tudom mi a nevük, de marha jó volt
Kicsit próbáltam a xk-val föld közelben repkedni, kanyarogni, egész jól ment.--> http://dronearena.hu/ <--
-
KisApám
addikt
válasz _X10Dead_ #18023 üzenetére
Ugyan itt DJI Phantom 3 standard With 12MP Camera RC Quadcopter RTF 490 dolcsi (135 000 Ft) - persze ÁL árleértékeléssel (eredeti ára elvileg (!) 850 dolcsi volt.... ja)
Az EU Raktárukban a Cheerson CX22 CX-22 Follow Me Function 5.8G FPV Dual GPS RC Quadcopter With 1080P Camera RTF 2.4GHz meg 660 dolcsi (182 000 Ft - kb. ugyan annyi, mint itthon a DJI Phantom 3 Standard).
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem akarok GPS-es drónt.
Node...LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
tibibi
őstag
válasz czanga #18018 üzenetére
ez volt a csaló oldal, ez amit linkeltél lehet ,hogy jó...próba cseresznye
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Bluechip-nél is 199 000 Ft a DJI Phantom 3 Standard, de most még adnak hozzá ingyen kemény táskát - ami 56 000 Ft. Ez már jó vétel így együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
Klónpók mindenkinek megérkezett már? Nem örülnék, ha pont nálam szakadt volna el a cérna a kis kínainál, hogy ennyiért nem postáz többet... Április. 4-én rendeltem
[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
KisApám
addikt
válasz Bornie127 #18012 üzenetére
1 hete még legalább 5 boltban láttam 180-190 000 Ft között a DJI Phantom 3 Standard-ot.
Most meg már 200 000 Ft. Mi történt? Megjelent a 4-es széria, erre meg felmentek az árak?
Mert ez EU vagy dolcsi nem ment fel ennyire.Ahogy nézem, mindegyik felment (3-as széria, meg a 4-es is) legalább 20 000-el...
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Teréz Atya #18009 üzenetére
Update:
V911 utonA hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
KisApám
addikt
A JOY napokon az E-digital nagyon belehúzott...
15 000 Ft kedvezmény a DJI Phantom 3 Standard quadrocopter drónra. 199 990-ből engednek. Hahahahahahahahaha[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #18006 üzenetére
Szerintem sok baja van annak a gépnek. ez szerintem tipikusan az a gép, amiben semmi sem igazán jó.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
DJGABI
addikt
óccó kvad: SKYRC D20 - 24$, free shipping [link] új vas, ahogy látom alkatrészek se nagyon vannak még hozzá, rcgroups review-ban 15 méteres hatótávot írnak, az úgy mi? [link]
amúgy csak azért említem meg, mert lehet rá kamerát aggatni, amit a FY326-omra nem mondjuk most van egy olyan elhatározásom, hogy amint megjön az alkatrész költözik át bele a Jumpbo alaplapja. Kamerával nagyon szenved a picike, nem az igazi videózásra. Alap akksival még úgy-ahogy jó, de a 600-as semmi pluszt nem jelent, ~5 percet ha bír mindkettővel. De azért érezhetően szenved, több throttle kell meg nehezebben mozog kamerával.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #17995 üzenetére
Allitolag az RTF-el van baj, mert bugos a tav vagy a vevo vagy nemtom. A BNF 110 dolcsi. Egy baj van h nincs alkatresz a vazhoz.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #18001 üzenetére
Sajna nem nagyon volt idom utananezni a gepeknek, mert ugy el voltam havazva mint a fagyott kutato a deli sarkon.
Kart talaltam:
DYS X160 FPV Racer Replacement Arm 1pc
Only 9 units,dispatched in 1 business day
- Hmm, valszeg raktarsopres.[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz atthany #18000 üzenetére
Mindegyik kamera annyit ér, mint az ára
Eken a legolcsóbb, de jó valamire. ~15
Sjcam 4000, Yii mégjobb én ezek alá nem mennék semmiféleképpen. ~20
Sjcam 5000x Elite, GitupGit 2 képsatbisak már, no jello, szép stabil kép ~35Mi a fő szempont? olcsó legyen? Akkor eken. minőség? akkor fentebb
[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Minstrel
senior tag
válasz Teréz Atya #17992 üzenetére
Még talán vennék is egy Dys X160-at, de sehol nem látok hozzá alkatrészeket. Ti láttatok valamerre? Banggood, ali, ebay sehol semmi csak propellerek.
Szerk.
oké, motor van bg-n, de szabályzóval egybeépített kar sehol, pedig bukáskor biztos szépen törik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest