Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
Na az első madárka leszállt a fészkébe
Ma meghozta a posta a H8 minit (CN-ből előbb ideért, mint az EU-s raktáros X5C, pedig egy nap rendeltem meg...)
Rögtön egy kérdésem lenne:
Ha a mini egy kicsit jobbra hátra húz és a jobb hátsó B propeller nem forog olyan könnyen, mint a többi, illetve ha kövérebb gázt adok neki, akkor kattogó hangot hallat, akkor mi lehet a gondja? Ugye nem motorcserés alapból? Pót propeller van itthon, de pót motor még nincs...
Ha elérte az 50 centis utazómagasságot (tanulópálya, a szőnyeg felett, párnákkal ) akkor már kevésbé húz hátra és csak tényleg erősebb gázadásoknál kattog...http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
kimista
aktív tag
válasz medvegy #16974 üzenetére
elveszik az ember kedvét a drónozástól..
és mivel itt magyarisztán van, lehet rá számolni hogy minden lesz csak igazságos nem.
konkrétan már én se merek kimenni a kameraplatformmal sehova, csak ki a pusztába.. egész konkrétan már a kamera sincs rajta, csak a drónt reptetem.. hát gratulálni tudok a sok törvény(nem)hozónak.
Az a baj, hogy a racerrel sem vagyok előrébb.. azt is tilos reptetni. költsek rá havi 100ezret h legálisan repüljek.. hogyne..
én már abban gondolkodom, hogy ha elkapnak a rendőrök, benyomom az rth-t, aztan távot elrakom. Drón nem az enyém, csinaljanak amit akarnak. a táv az enyém. és? tilos távot birtokolni? nézzék a drón magától repül, nem is irányítom. ezzel max bukom a drónom, de nem kell büntit fizetnem..Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
mgy
senior tag
válasz Minstrel #16992 üzenetére
És miért itt kérdezed, miért nem az építősben?
Én olcsó BG matricás motort vettem, valaki más az építkezők közül (valószínűleg ugyanazt) de Emax kóddal. Darabja picivel több, mint 7 dolcsi.
Ilyen nagyon nónémet asszem nem vennék. -
molnigee
aktív tag
válasz Jackal2 #16991 üzenetére
Nem is az utasszállítótol félek, hanem pl kint voltam a modell pályán, és kb 50-100 méter magasan ott jött egy kis gép szinte a semmiből felbukkanva, én meg ott voltam nem messze tőle ugye fpv vel. Hát eléggé betojtam, nem volt necces helyzet, de akár lehetett volna is. Bár nem tudom egy ilyen ütközés mit okozna egy két személyes kis gépben.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Teréz Atya #16978 üzenetére
na most rádugtam, hadd szórakozzon, amíg netezek, éjfél körül rálesek, bezöldült-e már. legrosszabb esetben ez megy tartaléknak és veszek egy márkásabb akkut.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Minstrel
senior tag
Van tapasztalatotok ilyen olcsó 2204-es motorokkal? Építenék kis quad-ot, de nem túl drágán, néztem ezt [link] meg ezt [link] aliexpressen is árulják, ott van pár vélemény, de fura, hogy vegyesek és a képeken is másféle motorok vannak néha.
Szóval valami ilyen olcsóbb kéne, versenyezni nem akarok 4S akkuval, csak 3S-sel kicsit tempósabban közlekedni.
-
Jackal2
senior tag
Ha az utasszállító felszállt, a drón nem tud hozzá közel menni, mivel egy légbuborékban mozog. Egyetlen veszélyes pillanat van, az a felszállás, minden más esetben egyszerűen kiszorítja a légáramlat a drónt a gép elől.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Allien
veterán
válasz Teréz Atya #16987 üzenetére
Pedig a megoldás ugye a kezükben van. ha ez ugye kirepülő gép kategória, akkor "csak" meg kell oldani, hogy a "radarok" jelezzék a pontos helyzetét. Tehát, aki a megfelelő protokollokat betartja, annak mondjuk annyi a dolga, hogy egyeztet a repülés irányítókkal, hogy az adott ponton fel akar szállni. a drón gps helyzetét a mobilja továbbítja, jelzik a gépeknek is, és voilá. minden más reptetést meg korlátoznak, és tiltanak. Persze, a hobby kategória más, hiszen max 1-200 méterre képesek ezek elrepülni. Van persze a köztes tartomány, pl racerek, a jobb távirányítók ugye képesek akár több kilométert is áthidalni, de szabályozni ugye lehet, hogy mit szabad. Aki szabályt szeg, egyből letartóztatás, keményen a sarkukra lépni, oszt csá. Az más kérdés ugye, hogy pl a bringások sokkal több balesetet okoznak, még sem érdekel szinte senkit se (már).
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Teréz Atya #16982 üzenetére
A tenoristákra mondjuk pont nem hivatkoznák/nék a törvényalkotók helyében. Aki szándékosan akar rosszra használni egy drónt, pisztolyt, autót, hurkapálcát, azt majd pont a törvény tartja vissza? Eljátszottam a gondolattal és még mindig röhögök...
Az Euroxx szabélyozással meg nem az a baj, hogy nem lehet olyan motorokat építeni, ami tudja, hanem az, hogy sokkal olcsóbban kijátszható, mint amennyibe kerülne a valódi fejlesztésük
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Pikachu24 #16984 üzenetére
Ilyen szempontbol persze igazad van. Azonban hogy gondolkozik egy politikus?
Van olyan vezerlo, amit le lehet korlatozni GPS es magassag alapjan? Van! Ok, akkor a tobbit tiltsuk be!Ugyanezek a majmok hozzak az automotorokra is a betarthatatlan Euro xxx szabalyozasokat, amit a gyartok csak trukkozessel tudnak betartani, es normal hasznalat mellett tobb karosanyagot bocsajt ki a down-sizeolt turbos benzines mint a hasnonlo teljesitmenyu hagyomanyos tarsa. (Dizelbotrany, hello!)
Probapadon tudja az eloirt ertekeket? Igen! A valosag met kit erdekel?
Nem vagyok biztos, de a szabvany szerint valami 30 masodperc van 50-re gyorsitani? Ezt meg talan Mari neni a kezi hajtanyaval is kepes hozni.
Es kozben meg is talaltam:
"Sebességváltásokkal együtt huszonhat másodpercet ad a szabvány az ötvenes tempó eléréséhez."Hat hulyek ezek?
@ _X10Dead_ - hat ezaz! Attol meg, hogy nekunk, halandoknak lehet hulyeseg, a politikusoknak lehet teljesen logikus.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz muranyig #16951 üzenetére
Nagy propokra a Dubro Tru-Spin a favorit.
Ugyanez az OCDAY is, csak olcsóbban, kínából. Én tőle vettem.A kisebb, 5" környéki propokra, már nem igazán megfelelő, mert ahhoz nagy a belső súrlódása. Ezekre a mágnesesek ugyanolyan, vagy jobb eredményt adnak.
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Teréz Atya #16982 üzenetére
Ha valaki nagyon akar valamit akkor inkább vesz 10-20 dollár között egy vezérlőt amire gps-t sem lehet kötni.
Teljesen értelmetlennek látom a korlátozást(szerintem kevés az olyan ember aki hobby célból fel megy 500+ méterre.). -
medvegy
aktív tag
Ha már így feljött a szabályzás dolga, jut eszembe, hogy feltettem a YT-re 'nem listázott' videóként a hétvégi reptetést: katt!
Meglepően kevéssé butította le a YT a minőséget, viszont néha picit szaggat a videó (1080p-ben és 720-ben néztem). Több combos gépen is néztem és elég gyors a net, szóval nem azért. Van valami ötletetek, hogy mi a gond?
[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnigee #16976 üzenetére
Egy utasszallitoval utkozott nemreg egy dron. A gepet atneztek aztan nem sokkal kesobb ment a maga dolgara. Azert egy nagy utasszallitot eleg nehez leszedni az ilyen Phantom meretu pocskoszorukkel.
"A teljes műszaki átvizsgálás után az utasszállítót a légitársaság szakemberei repülésre alkalmasnak találták, így a gép teljesíthette következő járatát." via Index.
Tiz eve meg egy hazaspart megolt egy taviranyitasu repulogep a sajat gyerekei szeme lattara, volt nagy hiszti, aztan megsem tiltottak be a nagy repulogep modelleket, nincs kotelezo geofence meg mas bohockodas.
Evente kb. egy ember atsegiti magat a tulvilagra a 3D helijevel, ez sincs tiltva.
Dron meg embert nem olt, kiveve amikor szandekosan akartak. Lasd: General Atomics MQ-1 Predator.Viszont geofence ide, szabalyozas oda, a hulyek ellen semmi nem ved meg. Most talatam egy cikket, hogy angliaban egy majom kettevagta egy 18 honapos kisgyerek szemet. Elegge gusztustalan, nem linkelnem. Viszont az is igaz, hogy a the Sun-on olvastam, nekik meg mar kacsatelepjuk van.
Amugy valszeg azert akarnak szigorubb szabalyozast, mert semmi nem gatol par elmehaborodott terrorPistat, hogy megrakjanak robbanoszerrel egy gepet, es azt durrantsanak fel, amit akarnak. Az USA-ban pl. tilos barmifele gyartelep, hivatal, stb. kozeleben ropkodni.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
medvegy
aktív tag
"Persze, de pl képzeld el hogy ütközik egy repülővel és mondjuk páran meghalnak..."
Ez nagyon-nagyon extrém példa és ritkanagy fasznak kell lennie valakinek, hogy ez bekövetkezzen. De az amcsi hülyegyerekek ugyebár felmennek 1500-2000 méterre ott, ahol az utasszállítók ereszkednek. Hihetetlen felelőtlenség, és szerintem nincs olyan ember itt a fórumon aki ne törné el érte a kezüket. (Az 1500-2000 méter magas repüléseket egyébként még meg is érteném, hogyha betiltanák, ui. ott már bármi bekövetkezhet, és lehet hogy kilométerekkel arrébb ér földet a gép ki tudja hova csapódva.) De hogy ezek a hülyegyerekek az én kedvemet szegjék, az azért szvsz túlzás. Azt is tisztán kell látni, hogy összességében nagyon ritka az ilyen hozzáállás, a legtöbben normálisan használják a kameraplatformokat, értsd felmennek 50-100-200 méterre felvételeket készíteni. Persze, 200 méteren nem kizárt, hogy lehet találkozni kisebb repülőgépekkel (más kérdés, hogy mi az esélye), de gondolom azoknak is van valami nyilvántartása. Ezért kell egy webes felület, ahol lehet regisztrálni a 150 méter fölötti repülést, mondjuk előtte pár nappal órára megadva (és nem hetekkel előre bonyolult engedélyeztetési procedúrával meg lehúzással). Ha az látszik az adatbázisban, hogy akkor és ott Józsibácsi pl kisrepülővel permetezik, akkor én nem megyek oda reptetni, ha tiszta a terep, akkor viszont mehetek. Szerintem hobby szinten ezt így egyszerűen és biztonságosan meg lehetne oldani.
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
-
mgy
senior tag
50+ tonna egy 737 felszálló tömege emberek. Egy quad meg 1-2 kiló...
A hajtómű tesztelésekor 5 kilós fagyasztott madarakat dobálnak, kutya baja tőle. Miről beszélünk? Vagy ez itt a blikk különszám?[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz FireKeeper #16971 üzenetére
Akkor valszeg epp a balanszolassal molyolt a toltes vegen. A balance csatin tudsz ramerni az egyes cellakra. Vigyazz, ne zard rovidre veletlenul.
Amugy ami ZOP Power van nekem, hat, nem a minosegukrol hiresek. Az 1500mAh 30C 3S akkuk nem megefeleloen vannak egymashoz valogatva, hanem ahogy a sors hozta, igy nem nagyon egyformak a cellak, mas belso ellenallas. Olcso hus es hig le esete. Mind1, FPV szemuvegbe jo az.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
KisApám
addikt
"Persze, de pl képzeld el hogy ütközik egy repülővel és mondjuk páran mehalnak... Lehet ez a leglegroszabb eset, de ettől még bekovetkezhet. Ennek tudatában ki akar kamera platformot?"
Nem azt mondtam, hogy NE legyen szabályozás. Legyen, de életszerű.
Repülési zóna - Távolság - Magasság.
De a repülési zóna ne az ország területének 1%-a legyen.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
molnigee
aktív tag
válasz KisApám #16975 üzenetére
Persze, de pl képzeld el hogy ütközik egy repülővel és mondjuk páran mehalnak... Lehet ez a leglegroszabb eset, de ettől még bekovetkezhet. Ennek tudatában ki akar kamera platformot?
Ha jól tudom, az amcsi szabályozás szerint csak úgy lehet fpv repülni, ha van veled valaki akinek rálátása van a gépre.Meg szerintem most a média meg a versenyek miatt még többen fognak venni dront, és ezek az emberek már olyanok lesznek akik nem értenek hozzá, nem járnak utánna, nem tudják kezeli, ergo még több gond lesz.
[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
KisApám
addikt
válasz medvegy #16974 üzenetére
Még csak az kéne, hogy drónrepterek legyenek - ahogy a cikkben írták, ki a franc akarna pl. 50 alkalommal ugyan ott reptetni, és leginkább kamerás, videófelvételre "kiélezett" drónra gondolok (pl. DJI Phantom, ahogy én használnám).
-
medvegy
aktív tag
válasz medvegy #16973 üzenetére
Találtam egy másik cikket is a témában, ez 2015-ös. Azért itt is vannak nagyon meredek dolgok...
"Az EASA a szabályok betartását nem bízná önkéntes jogkövetésre, hanem a GPS alapú technológiák alkalmazásával kötelező magassági korlátozást és úgynevezett geofencing rendszert építtetne minden drónba. Ez a beazonosíthatóságot is segítené, mely adatvédelmi szempontból is fontos tényezőnek számít. Az újfajta technológia lényege, hogy a drón automatikusan korlátozná repülési magasságát, és a számára tiltott légtér határát nem tudná átlépni akkor sem, ha az irányító személy ezt szeretné."
Hatalmas gondolat... Ahhoz, hogy ezt be tudják ténylegesen tartatni az kéne, hogy csak bizonyos forrásból lehessen 'okosított' koptert venni (bizonyára apró pénzért), mert ugye a legtöbb mostani GPS-es masinán két kattintással átállítom a magasság korlátozást (a P1.1.1-emen konkrétan 3 kattintás). Nem is beszélve az épített gépekről, amiket eszerint be is lehetne tiltani mindenestől...
"És a korlátozási javaslatok ezzel még nem érnek véget. A nyílt kategória drónjainak működési területe azáltal is korlátozva lenne, hogy az őket irányító személyeknek látótávolságán belül kell maradniuk..."
Hellóbelló FPV
Ezek persze csak ötletek egyelőre, reméljük, hogy nem lesz ilyen fos a tényleges szabályzás...
UPDATE: itt egy optimistább cikk...
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz shaddam #16968 üzenetére
A cikk, amit hivatkoztál 2014. október. 30-i keltezésű, reméljük továbbra is ilyen sebességgel készül a szigorú szabályzás.
Bár nyilván az sem jó igazán, hogy jelenleg teljesen szürke a terület, mert ugye nincs egyértelmű iránymutatás. Én olyat is hallottam, hogy nem kereskedelmi célú reptetés jelenleg egyáltalán nincs szabályozva és mindent lehet, de olyat is, hogy hetekkel a felszállás előtt bejelentési kötelezettségem van meg légtérhasználati engedélyt meg egyéb marhaságokat kell kérnem, sőt még talán biztosítást is kell kötnöm.
Valaki tud esetleg linkelni olyan oldalt, ahol a jelenlegi 'szabályok' le vannak írva? Kinyomtatnám és betenném a gép mellé a táskájába.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Teréz Atya #16954 üzenetére
nem kizárt, de viszonylag sokáig volt ebben a státuszban, hogy csak a harmadik világított pirosan. ki tudom valahogy mérni az akkun hogy mi a helyzet az egyes cellákkal?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
stifi82
aktív tag
Megjött a tápkábel az fpv adóhoz TS832 beüzemeltem neylon, zsugorfólia vagy tudom is mi rajta van azt le kell venni vagy maradhat rajta elégé felmelegedett pár perc alatt vagy kevés neki a 3cellás akku balanszáról jövő áram?
-
KisApám
addikt
válasz molnigee #16966 üzenetére
Én is attól tartok, hogy teljesen felesleges lenne megvennem a DJI Phantom 3-ast (amit szeretnék), mert annyi minden engedély kellene hozzá, hogy...
Vagy ha "fű alatt" reptetném valahol, és a rendőr meglátja, akkor volt-nincs quad. Főleg meg ha véletlenül kiraknám a YouTube-ra a felvett videót, akkor meg jönnek házhoz, hogy hogyan, mivel, engedééééély???
Kicsit pesszimista vagyok, hogy legyen talán a végén minek örülni. Vagy őrűlni.[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
-
Minstrel
senior tag
[Focistagyerek - Phantom - 1:0]
(#16964) mgy
Vettem már tőlük kamerát meg valami vackokat, jött normálisan, mint a többi kínai cucc. Azért 3-4 napig a legtöbb bolt elszöszmötöl, én csak 1 hét után szoktam kérdezősködni.
-
mgy
senior tag
Surveilzone-os rendeléssel mi a tapasztalatotok? Vettem valamit hétvégén, de még nem moccant.
Írtam ugyan egy üzenetet nekik, nyilván semmi válasz (még). -
cris78
őstag
Baj van a Gearbest-tel
1 órájan rendeltem meg a memória kártyát és most jött az email, hogy már borítékolva van
Nem ehhez vagyok szokva ettől a brigádtól.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Jackal2
senior tag
Ez kicsit brutális lett: DJI Matrice 600. 3x redundancia a vezérlőn, hat akksit vihet magával, meg az a Ronin gimbal baszki Azért abba befér ez-az
-
Allien
veterán
válasz muranyig #16952 üzenetére
Eddig semmi baj. Az egyik az autós kamerámban van napi szinten írja a kamera. A másik a drónba került. Azt persze ritkábban használom. Tesztelni nem teszteltem, ha a sebességre gondolsz.
Amúgy másik oldalról most rendeltem egy 128 gigásat, és egy 512-st. Ezek persze erős fenntartással, mert eleve olcsóak. A kollegám már rendelt 512-st, és múködik is, csak éppen a sebessége éppen csak class 10-s, ami már nem minden eszközben elegendő. Viszont nem erről a kínai oldalról van szó.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
válasz FireKeeper #16953 üzenetére
A piros/zold villogas normalis. A 3. cella pirosan vilagit, minthameg toltene? Nem lehet h az a cella meg nem erte el a kello feszt?
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
B3AC töltőnél tapasztalt vki olyat, hogy az 1-es és 2-es cellát zölden, tehát feltöltve levőnek jelzi, viszont a harmadik az istennek se akar bezöldülni? rámértem multival, és 12,2V az akku feszültsége, ami nagyjából az elvárt, de azért kicsivel alatta van. érdemes lehet hosszabb ideig rajta hagyni a töltőn vagy csak (további?) kárt tennék vele az akksiban? kuka a töltő, vagy ez mondhatni természetes ennél a fajtánál?
akku 1500/40C-s ZOP, ha ez számít, mindkettő ebayes, szóval nem kizárható hogy vmi hamisítvány egyik-másik
továbbá fura volt nekem, hogy ha üresen bedugom a töltőt, akkor a ledek ugyan nagyrészt zölden világítanak, de közben kicsit villognak pirosan is... ez normális?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
muranyig
tag
Aki használ propeller balanszírozót, megírná, hogy milyet, mit ajánl? P3-hoz vennék egyet, mert azt gondolom hasznos lehet...
Köszi előre is! -
medvegy
aktív tag
Modell repülővel Szeged fölött, azért ez kemény!
-
Teréz Atya
senior tag
-
Allien
veterán
válasz shaddam #16946 üzenetére
Aztatat nemtom mi, de azt tudom, hogy működik a kártya, 32 gigás. A sebességét nem mértem. Ennyi pízért egy sima class 10-s is ajándék. Csomagolása "spártai", két karton papír egy műanyag lapot fog, ebben a kártya. A "poén", hogy van rajta qr kód, meg széria szám, és le lehet ellenőrizni az eredetiségét. Mind a két kártyám eredeti MIXZA!
(mondjuk, most drágább is lett, 5.79-rt vettem, plusz ragszám)[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz cris78 #16919 üzenetére
Az Eken egy SJCAM klón. Ezért pl akku pack töltővel totál jó beléje, és érdemes is beszerezni!
[link]
Két akku plusz töltő kábel nélkül. De MŰKÖDICK!
Ja, és ugyan itt (GB) 32 GB memkártya, qrva olcsón, qrva gyorsan ide ért.
MIXZA TOHAOLL Ocean Series 32GB Micro SD Memory Card több színben![ Szerkesztve ]
-
framling
tag
válasz Teréz Atya #16940 üzenetére
köszi, majd szétszedem, ha megjön
-
Teréz Atya
senior tag
-
framling
tag
válasz Teréz Atya #16855 üzenetére
Hi!
Ehhez mit szóltok, mennyire lehet gagyi? E-bay-en úgy láttam mindenki ezt árulja.
-
Jackal2
senior tag
Én pl. nem fogadtam el, ezért kb. 3x lettem kitiltva, sőt azzal is megfenyegettek, hogy kitiltanak végleg (nem mint ha ez ment volna, de jobb a békesség, meg nem akartam ezt az accountot beáldozni)
Hozzá kell tennem, hogy ez azért oltári nagy baromság, mert ha belinkeled az indexet vagy a Totalcart, akkor ők pénzt kapnak, mert az oldalukon futó bannerből dől a pénz (a Totalcarhoz még számaim is vannak, de ez nem publikus).
Csak a Prohardver szívja a fogát, hogy másnak is haszna származik abból, hogy ők üzemeltetik ezt az oldalt, pedig igazából azokat az embereket, akik itt dumálnak, pont az hozza ide, hogy itt van egy csomó fellelhető információ, aminek a híre terjed és egyre több ember jön emiatt ide, nem pedig a Prohardver két szép szeméért jönnek.
Viszont azt elvárnák, hogy vegyél prémium accountot, hogy olyan featureökhöz férjél hozzá, mint a nagyobb képfeltöltés és hasonlók...
-
Teréz Atya
senior tag
Ha HK-s "buddy code"-rol van szo, van ra nem egy erre szakosodott oldal, ahol az emberek csere-berelik. Van ahol meg keresni is lehet koztuk. Etc, etc.
-
kimista
aktív tag
Én speciel nem értem h ezzel mi a gond, én simán megveszem más ref-je alatt a terméket, ha ezzel segítek neki. Ha meg ettől olcsóbb, akkormeg főképp. A gond ott van ha spam szintén jönnek a linkek. De akinek van olcsosaga és az vmi szabály miatt tiltott, jöhet pmbe
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Pikachu24
aktív tag
-
Patics
tag
Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Hungary EU10.10
Ezt adja hozzá a két aksi árához... Akkor ez a szállítási költség? Ez pont egy aksi ára, így már nem annyira éri meg... Így már értem, köszi, ezt eddig nem tudtam...
[ Szerkesztve ]
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Patics #16922 üzenetére
"Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Hungary "
Ez minden EU-s rendelésnél ott van. Ennyibe kerül a szállítás. De legalább a GLS hozza.
mgy HA jól tudom akkor webshopos linkeket szabad kirakni. Valahol már ezt írta Minstrel de most nem tudom hogy hol.
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
válasz Patics #16922 üzenetére
Hmmm, nem értem mi lehet az.
Majd mindig van postaköltség, a csomag méretétől függetlenül 11 dollár felett kicsivel.---
Kérdés, elsősorban a topikgazdához, de igazából mindenkit érdekelhet.
Tudom, hogy hirdetés linkelni, hirdetni nem lehet. Ámde. Be szabad rakni olyan hobbykinges linkeket, amit használva a listaárnál olcsóbban adja a HK az adott terméket?[ Szerkesztve ]
-
Patics
tag
-
Jackal2
senior tag
válasz dudicukrasz #16911 üzenetére
Mindig találtok néhány "hülyét" aki megveszi őket tőlem
ON: 4S akksi is van jó áron: 1800mAh 4S 65-130C
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Hobbyking akcijó, Turnigy A-Spec 3s 1300, 60-90C. Félár.
-
Arti1
aktív tag
Mi az a biztonságos magasság, ahol fával már nem találkozik a kopter?
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
-
Jackal2
senior tag
Megjött a kamu töltőm és a vázam is, ami ELVILEG karbon, de hogyan tudom azt ellenőrizni hogy tényleg az? Nagyon könnyű, elég erősnek is tűnik, de azért na...
Viszont a lábat csak lespórolták róla, ezért volt ez ilyen olcsó, igaz írták is.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ok, értem, akkor ezt nem szabad
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest