Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz Horbal #94947 üzenetére
Az az act 5-ös map (azt hiszem ruins of corvus) tényleg marha irritáló volt és ráadásul ment vagy három szinten keresztül egyhuzamban.
Én sem látom teljesen, hogy miként ünneplés az, ha D3-as szörnyekre meg pályákra egy sima szűrőt raknak aztán örüljetek. Gyakorlatilag egy jó hosszú rift volt az egész.
Ha egy az egyben átültették volna a valódi Diablo 1-es katakombát, vagy valami hasonlót, ami valóban a játék része volt, az már lett volna valami.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Edge
veterán
válasz Horbal #91961 üzenetére
sztem csak simán nem vagy képben, mindennek oka van az átvariálásnak konkrétan a liveon lévő firebird bug az oka amivel 100+ gr-eket mennek olyan gearben ami normál esetben egy fallen leütésére se lenne elég normalon. hidd el hogy kellett a változtatás.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz Horbal #91957 üzenetére
Ugyanakkora maradt a sebzése. Csak most a 3k dotot (ami kell a burning effekthez amiért a dps buff jár) immáron 3 lépcsőben kell felépíteni, 3 különböző fireskill sebzésével lehet(chantodo waveje nem az ugyebár). Vagyis skillbarba kell 3 fireskill, pl.: magic weapon ignite+explosivebalst+arcanetorrent fire rúnás.
Taktikusabb a gamelés vele és legalább az fb bugnak pápá... jobb ez így.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
DjDanee87
addikt
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz Horbal #90386 üzenetére
A pony leveles portre megvolt kb egy ora alatt, en meg a zombi petet farmoltam, de nem talalkoztam az elittel kb egy ora alatt, tobbit meg nem farmoltam, annyira nem is erdekelnek...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
AnginaP
aktív tag
válasz Horbal #90239 üzenetére
Nálunk is ez a tapasztalat: fps ok, ping zöld (60-80), és mégsem olyan, mint pl solo-ban, vagy alacsony nehézségen. Nem puffognak el a skillek. Arra tippelünk, hogy a ping érték is inkább csak tájékoztató jellegű. Pl Crysis 3-ra is ez a jellemző: tök mind1 milyen pingeket ír, ha érezni a játékon, hogy nem adja....
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Mirman
őstag
válasz Horbal #90243 üzenetére
Ezt annyival egészíteném ki hogy ha nyomva tartod a bal vagy jobb egérgombot akkor a numlock skill nem castol (ergo mozgásra nem használhatod a jobb egérgombot így ) . Erre megoldás hogy a force move parancsot a keybindigsben rárakod a fel , valamint a lefelé görgetésre így a mozgást a görgetéssel oldod meg. Baromi hasznos technika , nem csak erre hanem pl a hammerdin stutter steppre is.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz Horbal #90241 üzenetére
már párszor le lett írva, de ez egy eléggé szájba rágós leírás.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Mirman
őstag
válasz Horbal #90239 üzenetére
No offense , de a te véleményed itt nem számít hogy mit gondolsz csalásnak vagy mit sem . Ha a blizz úgy gondolja hogy egyszer indít egy banhullámot ami a makróra is kiterjed ( ami nem lene meglepő az utóbbi időt elnézve) akkor jó esélyed van nekedis bannolódni. Amúgy a numlockos auto-castot nem próbáltad még ? Az veszélytelen bann tekintetében.
-
granini
őstag
válasz Horbal #80695 üzenetére
Horbal, prokxy,
GZ a 60-hoz! Innen sajnos nem tudok profilt nezni, elaruljatok a beallitasokat..? Marmint gondolom hogy tippre 6WW+ 4IK, a skilleket is vagom, foleg az erdekelne hogy a 3 uj Kanai kepessegbol ti mit raktatok be..?Nekem is ilyen barbarom van (volt.. mindegy nyaron nem gameltem..) Tegnap ugy farmoltam vele split bounty T8-at hogy semmi baja nem volt. Furnace 50%, uj barbar vallas CotA runa es Azkarat fire amulet kepesseg volt berakva cube-ba, es emellett van rajtam Mara amulet es az ancientekhez be tudtam tenni a tugedörezvan runat tovabbi 50% dam.red.
GR50-ig jutottam anno patch elott, nem volt kedvem tegnap vegigmenni 50-tol felfele. Anno kb olyan 51-52-t ereztem benne.. lehet siman menne nekem is a 60..? mar nem lesz idom kiprobalni mert S4 kezdodik.. no, mindenesetre a kanai osszeallitasotok azert erdekelne, koszi!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
vhunor
őstag
válasz Horbal #72657 üzenetére
T6-ra teljesen felesleges a Gogok (igazából gr-be is), pain enhancer + toxin + trapped messze a legjobb sima riftezni, szóló gr-be mehet a toxin helyett a mirinae talán. T6-ra frenzy se kell, meg cassius öv se, ignore pain se - a védelmet tökéletesen ellátja egy parthan defender bracer, övnek inkább chilanik, frenzy helyett war cry, IP helyett sprint - marathon.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz Horbal #70906 üzenetére
Az a bökkenő, hogy a Raekor egészen borzasztó kb. gr35-ig, a Vile Ward miatt. Nincs elég hp-ja a moboknak, állandóan meg-megakad a történet, várni kell a charge-ra, meh. Aztán felette összeáll az egész.
Kihívás meg azért nincs, mert a sima (értsd nem GR) tartalmat nem emelték egy szintre a 2.1-es cuccokéval, és akkor a nemsokára jövő ancient motyókról ne is beszéljünk. Ha nehézség kell, el kell ugrani csapattal magas gr-ekbe, és tök jó lesz az egész, mert végre újra figyelni kell pozícionálásra, időzítésekre és egyéb szirszarokra.
Dropban meg nem lehet mit kezdeni a mák faktorral, csak csapattal növelni az esélyt. Én alig néhány hete indítottam életem első DH-ját, azelőtt az alapjátékban megjelenéstől szinte kizárólag barbárral, majd RoS-ban crusaderrel és wizarddal mentem. Ezekben ezerszer több játékidőm van, mégis a DH lett olyan, hogy tegnap estére egy 2750 dps-re felhergelt Etrayuval lényegében mindenhova BiS cuccot kapott. Én ezen nem stresszelem magam, ha nem szórakoztat, egyszerűen nem indítom el, és kész .
-
Gorneck
legenda
válasz Horbal #70906 üzenetére
Nem is tervezték másra...egy verseny magaddal másokkal, ha ezt képtelen vki elfogadni, annak felesleges ezzel foglalkozni, sztem kb annak vége a játéknak...aki keveset gémel sokra nem is megy vele, ami sztem inkább gáz (túl sok mázlifaktor - csalni meg fog a faxom)...
PTR sokat fog dobni a dolgon, legalábbis amit ott tapasztaltam (sajna azt is, hogy ha Monkozni szeretnék és marad a sezlonyhossz hasonló, akkor bezony sezlonyozni köll)...nagyobb sűrűség és nem azon rágod a körmöd mit kapsz mikor tévedsz el...végre van mit ölni.
Az új gemek kinyírták a sima riftet...szal kihívást akarsz go GR-re...csapatba sajna megmaradtak a szerepek (bár látok esélyt arra, hogy beférhet akár más is - ha lesz végleges pecs), soloba lehet magadnak bizonyítani mire vagy elég/képes/türelmes...Ha meg egyedül játszol ne csodálkozz, hogy lassan pottyan minden...3-4 fős partykkal igen gyorsan lehet gearelni egymást...legalábbis ez nálunk bevált szokás volt...kivétel 1-2 item.
A pályákon vmit egyébként variáltak már, mert 1-1 olyan pálya kinézetet is kaptam, amit sose láttam még...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #64814 üzenetére
Csapatban mindig jobb a drop. vagyis többa legend. Így pontosabb. Papíron nem jelentős az eltérés, de mégis érezhetően több színes lom szokott esni csapat csapatásnál. A GR-ekben szépen stabilan esik a legendary. Az első néhány runnál kiesik a gemek nagyja. Addig van "xtra" drop is, mert ezeket is azonosítatlanul legendnek nézheted. Minden nehézségen jó a drop, de lvl 20-25-től már tényleg majd' minden körben esik legendary (alatta is több volt ahol esett, mint ahol nem).
A GR trial kulcsának droprate-jét nem ismerem. T6-on 100%. gyengébb szintről nincs infóm.
Goblinok riftben nem nyitottak semmit. (ez lehet szándékos is). Zárásként runoltam pár környit célirányosan. Kb ötödik duplapakk nyitotta a portált. A korábban linkelt "kéket" ugyan nem találtam meg, de mások ninjanerfként már jelezték, hogy a garantált manótermést kiszedték sajna halls of agony lvl 2-n. Aki eddig nem szívta fel magát, annak kicsit most lassabb lesz.(#64815) diegho
Shi Mizu barbinál is jó a WW. Könnyű vele szintentartani a life értéket. Erre pont jó. Épp a helyén van a skill így. Support kiegészítő/díszítő elem.(#64810) Thrawn
Á, ez nem igaz. A megérdemelt helyük a Kék Osztriga bár, de az biztos bezért, így rászabadultak a démonokra.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #46147 üzenetére
Minek akarsz nyominger pár tucatt MF-et itemből? T2 is 400% Mf-et ad, T6 meg 1600%-ot. Egy kis tartalék azért nem árthat. Jelenleg csak olyan legendary/set itemen lehet mf amin alapértelmezett roll. Nincs mf affix. Se primary, se secondary. Később ez lehet módosulm, de most "fel van függesztve".
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rebourne
aktív tag
válasz Horbal #44479 üzenetére
A Magic Find megszűnik mint játékmechanika. A régi (2.0 előtti) itemeken levő MF erősen be van nerfelve, mivel csak a kékekre érvényes teljes erejében, a sárgákra vissza van fogva, a legendarykra meg nagyon vissza van fogva (10%). Szóval a régi itemekkel sem lehet kompromisszumok nélkül használni az MF-et, tehát a gyakorlatban az MF-et kinyírták. A magyarázat nem egyszerű, de megpróbálok az ördög (a Blizzard) ügyvédje lenni.
A Blizzard elképzelése szerint a sárgák csak szintezés közben érdekesek, az endgameben, legyen az 60-on, vagy 70-en, már az a célod, hogy minden cuccod legendary legyen. Annyira legyengítették a sárgákat (4 primary affix lehet rajtuk a 6 helyett), hogy a legtöbb Legendary-t megfontolandó viselni, ha tudsz rá buildet építeni. Ez nem jelenti azt, hogy az új legendary-k annyira erősek, inkább a sárgák olyan gyengék. Felmerül a kérdés, hogy miért?
Nos, a sárgák azért lettek kiherélve, hogy ne legyen szükséges a keresésük, hogy ne kelljen dropok ezreit átbogarásznia a játékosnak.
Az 1.0-ás rendszerben a sárgák infinitezimálisan kicsi valószínűséggel nagyon erősek lehettek. A játék logikája az volt, hogy legyen minél több drop, és a játékos válogassa ki, ami neki kell. Ez a válogatás nem jött be mint játékmechanika. Sokezer kacat jutott egy használható cuccra, már alig 10-20 óra játék után. Az ezer órás veteránok meg már fel sem veszik a sárgákat, talán csak a gyűrűket, nyakláncokat és némely egykezes fegyvert. A Blizzard - játékosok véleményével összhangban - azon volt, hogy csökkenteni kell a dropok számát. Ennek az egyik megoldása az, hogy a tápos sárgák lehetőségét meg kell szüntetni. Ha nem eshet tápos sárga, akkor nem kell ezrével dobálni őket, hogy megfelelően hosszú játék során kiessen egy. Ugye sokaknak az elmúlt 20 hónapban egyetlen trifecta sem esett, annyira kicsi volt ez a valószínűség. A loot 2.0-ban ez a nyűg megszűnik.
Cserébe kapunk smart dropot és szűkített stat határokat, tehát az a kevés sárga, ami esik, jó eséllyel használható lesz egy új karakternek. Tehát a sárgák szintezés közben garantálják haladást. Valamint az endgame elérésével, nehézségi beállításától függően Legendary drop bónuszt kapunk. Vagyis kb. ez az összkép Loot 2.0-ban:
- Elakadás nélküli szintezés saját talált gearrel. A sárgák elég erősek, hogy egy-két fokozatot emeljünk a nehézségen, tehát a Hard/Expert minimális játékkal, egy-két végigjátszás után garantált.
- Rögzített szürke/fehér/kék/sárga drop mennyiség és arány minden nehézségen. Nincs MF, hogy bezavarjon és szinte megszüntesse a fehéreket. Nincs Bonus Item (Monster Power perk), ami beborítja a képernyőt kacattal. A craft alapanyagok ellenőrizett mennyiségben jönnek.
- Legendary drop bónusz Torment nehézségen. Mivel az endgame már csak a legendarykról szól, amikből elég észbontó kombinációkat lehet összerakni, más gear nem is kell.
Kommentárt most nem fűzök hozzá. Csak szerettem volna ábrázolni, hogy van logika abban, amit csináltak. Nyilván a rendszer azon áll, vagy bukik, hogy a legendaryk milyen gyorsan jönnek, és hogy milyen erősek. A következő PTR-en okosabbak leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #44479 üzenetére
Jelenleg a rollok közül ki lett emelve és a para szintből se osztható rá semmi. Eredetileg benne volt itemen és para kiosztási lehetőségként is, csak úgy érezték, hogy szétcseszi a szép új elképzeléseiket és ideiglenesen (remélem csak ideiglenesen) kivonták a rollok/osztható affixek közül. Jelenleg csak olyan craftolt vagy dropolt itemen lehet MF, ahol alapértelmezésben is fix jellemző. Pl: craftolt Gehenna nadrágon 20-25% MF, vagy nagelring 5-10% Mf-fel. Az éles 1.0.8-ból átvehető karaktermásolással mf item is, de hogy működik-e, azt nem tudom. Eléggé visszafogták, de a csapatjáték is ad névleg mf-et. Talán 10% plusz emberenként.
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #44471 üzenetére
PTR-re és a későbbi "vanilia" (alap) játékra is következő patch javítással érkezik a módosítás a nehézségen. Act 4 befejezés kell majd a masterhez és bekerül a torment a nehézségek közé ami 60-as szinten oldódik fel. Ha megvetted a kieget, akkro az egész nyomoroncság amit a blizz az alappal csinál téged nem fog érinteni. Pár óra alatt eléred a 70-es szintet és onnan már csak az új tartalom ömlik a pofiba be. Ott már nagyon lazán jön az item upgrade. Akkor is ha MP10 kompatibilis karakterrel indultál és akkor is ha magatalálós vagy.
edit: a fury töltés vissza lett véve erősen. A Battle rage critre töltés megszűnt. Az alaptámadások is picit kevesebbet adnak azt hiszem. A legtöbb bónuszt nerfelték a barbárnál. Az egyik passzívot kiszedték (azaz nem critet ad már), a másikat befelezték. Az aktív skillekből csak a yeti ad annyit mint 1.0.8-ban (10%). A többi (revenge és OP) csak 8% ad. Korábban 10-10% chc bónuszt adtak. Az íjász csicska 3% helyett csak 1,8% chc-t ad. A para pontjaidat viszont ne felejtsed el szétosztani. Nagyon durva buffot adnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #44468 üzenetére
Alapból csak 59 és 61-es itemek estek eleinte. Ezt ugyan "jaívtották", de az ilvl63-as craftolt amulettet nem. Elég gyökérség, de ez van. Az archon amuk PTR-en nem használhatóak, mert lvl 61-es szintkövetelményt kaptak.
Ha megnézed az archon armor darabokat, akkor láthatod, hogy a többinek nincs baja, csak a torka vérzik. A fele kb lvl 61-es craft alapanyag igényű recept lett. De ez nem hiba, hanem "feature". Párezer Act 4-es monster killből esik hozzá elég bugos lvl 61-es follower special. Nme tudom minek sírna bárki miatta.más: a HotA extradropot szerintem azért vették ki, mert macerás szabályozni a drop item szintjét. A HotA extradropból elég gyakran estek lvl 61-ess itemek. Ezt a lusta bagázst. Mondjuk értem, hog ynme akarják túlbonyolítani a játékot ahol nem feltétlen szükséges, de ez már nagyon "kilóg a lóláb" kategória.
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
válasz Horbal #29036 üzenetére
Okés, csak lehet, többet elköltök majd kraftra, mint amennyiért egy jó vállast kapni De majd megpróbálom, persze. Csak valahogy sejtem, hogy úgy lesz szerencsém ezzel is, mint nagy értékű (10+ milliós) tárgyak találásával. Szökőévente egyszer
Gyuri+Bird:
Skorn nekem nem szimpatikus, még monknál használtam egyet harangos buildben. Ott se győzött meg, két egykezessel a hp-t is egyszerűbb fenntartani a sok trutyi meg arcane és desecrator kombók közben is.Egykezes fegyvert vennék jobbat szívesen, csak hát a keretemből nem futja rá.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Gyick
őstag
-
-
MrCsiT
addikt
válasz Horbal #27213 üzenetére
Gold eladáshoz szerencse is kell.. Van, aki betesz RMAH-ba 3-400M-t, és abból elmegy 40-50, ha szerencséje van.
Esetleg, vannak külső fórumok is , ahol adnak-vesznek, de ott egyrészt a bizalom az kérdés, másrészt az AH-s ár töredékéért megy (de legalább valóban eladható) az arany.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Sirandrish
legenda
válasz Horbal #24365 üzenetére
Értem én csak azért nagyon nem mindegy hogy 680óra kellett a para 80hoz vagy 300..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VanDaal
csendes tag
válasz Horbal #23175 üzenetére
Köszönöm neked is a tanácsokat!
Nem szeretném, hogy okoskodásnak, vagy kötekedésnek tűnjön, de a jelenlegi gearrel 52% chc-m van, ha pedig kicserélem a sisakot IK-ra, akkor 58%. Ez azért szerintem nem olyan kevés, csak mostanában inkább a Mempót használom a több vit és all res miatt. Annak idején azt olvastam, hogy 54% chc-val HotA builddel már 100%-ban kritikus ütések jönnek, és az már elég mindenre.
A chd valóban nem túl sok. Jelenleg 410, kőcsere után lesz 430, Skornnal pedig 466.
Amuletet épp az előbb cseréltem 50-ről 63 chd-sre. Illetve mainhand fegyvert próbálom majd socket+chd-sre cserélni, ha találok jó áron egy megfelelő darabot. Gyűrűkről sajnos nem tudok többet beszerezni egyelőre a keret szűkössége miatt.Tough As Nailst most lecseréltem Superstitionra, és egyelőre tetszik. Fury töltési gondjaim egykezes fegyverekkel nincsenek, és így az 5,6% LS is elég MP6-ra. Később ez lehet változni fog...
Ezzel a builddel/gearrel milyen MP-n szoktál menni?
Resist nem kevés, ha épp nem WW-zel?(#23176) corvette
Overpower lehet, hogy jó, de nem akarom néhány másodpercenként nyomkodni, túl kényelmes típus vagyok ehhez
Ezért jó a barbár, mert a legjobban bírja a z ütést, és kevesebbet kell menekülni, kapkodni vele, mint egy törékenyebb karakterrel. Ezt a kényelmet pedig személy szerint nem szívesen adnám fel.[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #21527 üzenetére
Azért az övön lehet jobbat fogni egy hátizsáknyi lóvéval is. Nem kell kamionnyi.
Esetleg a kesztyűn szerezhetsz DPS gazdagabbat. Egy Immo setnyi felesleged van (vagy hiányod). Egy darab épp nem ad semmi setbónuszt. Egy immo set darab lecserélhető. Vagy jó kis rare itemre az AH-ból (kevesebb stat pont, de több chd vagy as, meg all res lehet. Összesítésben jobbat kihozhatsz). Esetleg craftolhatsz is.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Andie
őstag
válasz Horbal #20140 üzenetére
Mások is mondták ezt, dehát nekünk csak ennyire fussa - igyis megküzdöttünk velük rendesen. És látod, esett is. Bár lehet, hogy számított, hogy első bálozó voltam? (ez d2-ben jobban hangzott: első Baal-ozó ) -ott ugyanis ha emléxetek, számított, hogy első kill volt-e. Persze ettől még sosem esett semmivel sem jobb elsőre, mint 25.jére.
Persze lehet, hogy nagy csalódás lesz, mert nagy végre lekraftolom a HF ringemet, azt lesz rajta jósok olyan stat, amire semmi szükségem WD-ként. Ahogy ismerem magam, ez leszSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Amur
addikt
válasz Horbal #19120 üzenetére
itt egy sreenshot:
itt 49,5 chc-t ír,ha megnézed a karakterlapom,ott meg 26,5%
konen
a battle rage meg 3%-ot ad. Mitől lesz játék közben 49,5%?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
-
-
Amur
addikt
válasz Horbal #19113 üzenetére
persze 1,04 előtt(én is ilyen jópár hónap után comeback vagyok,lemaradtam mint a borravaló,de úszok az árral.)
Mondjuk azt nem értem hogy lett sima fegyvercsere után 32,5% helyett 45% chc-m?!
Ezt valami barbi képesség dobja meg ha kétkezest használok? nem értem.. nem bánom,és nekem is tetszenek a közel egy millás kritikálok..(nekem azért még 7-800k-nál megáll a plafon)[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Sirandrish
legenda
válasz Horbal #18980 üzenetére
Egyébként a CHD rengeteget dob szóval nem kell nagyon keménynek lennie a kraftolt amunak ahhoz hogy DPS-t adjon..
Tudom mert én pont a CHC+CHD-st próbálnám lecserélni CHC+AS-re de kb lehetetlen..a legbikább is minusz 30K...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Horbal #18962 üzenetére
Attól hogy VIT-es amut kraftolsz még mehet bele 200 STR/DEX vagy INT..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #18951 üzenetére
Hja, Lacuni nem jön össze craftból...
(#18952) Gorneck23
Nekem olyan 4-5k DPS jött, meg némi vita. Meg 2% dodge. Ahogy nézem +100 dex még jó lehetne máshol. Nem nagyon hajolgat el a karakter a csapások elől[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Horbal #18441 üzenetére
"-12% speedet nem tudnék elviselni, így is mikor XP-zek WW-zek mert azzal lehet haladni."
Igen ezt megértem. Nekem is nagy dilemma, ezért még be se raktam az IM csizmát az AH-ba, ott nézegetem a stashben, de azért a +7k dps nem rossz összességében. Olyan Ice csizma kellene amin van movement, de hát azok meg mucsosz pezó. Szóval egyelőre ez marad aztán majd lesz jobb is. Egyébként alacsonyabb mp levelen xpzéshez én is ww-zek ofkorsz.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Horbal #18432 üzenetére
Hasonlítgattam az enyémmel, elég hasonlóak a buildek. Én nemrég cseréltem az tiedhez nagyon hasonló statokkal rendelkező IM csizmát erre az Ice Climberre, ez hozott nekem +7k dps-t, igaz a 12% speed ugrott, azóta érezhetően lomhább vagyok.
Amulettből lehet még kifogni ~200 str körüli 9 AS + 9 CHC körülieket, a múlt hét vége felé többi svolt AH-n 5-10m közötti goldért. De azokon nem volt vita meg life %, szóval egy olyannal buknál életet, és nagyon már nincs miből. Nekem is csak úgy sikerült a 150k-ról a 170 környékére jutni, hogy beáldoztam az 53k lifeból 13k-t, de hát volt miből, neked már nagyon nincs szvsz, már ezt a 40k környékét is keveslem, nyilván könnyebb volt bizonyos esetekben a nagyobbal haladni.
Aztán az övből vadászhatnál bash skillest, az is adna attól függően, hogy milyet találsz jópár százalékot.Szerk: összességében str-re kellene még pakolni szerintem. Én durván 400 strrel vagyok feljebb úgy, hogy több, mint 30 para levellel lejebb tartok.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
mpierre
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Horbal #14676 üzenetére
"Eddig 5-6-on toltam drop miatt de már rettentően meguntam, hogy kínlódok és semmi nem esik."
Csak érdekesség képpen. Én is hasonlóan mp5-7-en szoktam menni kulcsozás miatt, de pár napja tettem egy próbát és elindultam mp1-en az act1 elejéről. A Warden pedig dobott egy Inna gatyát, igaz nem volt fullos, de 1 órán belül elvittek 35 milláért. Ez volt az eddigi legértékesebb droppom, és mindez mp1-en.
Feel Good Inc.
-
Rayner
őstag
válasz Horbal #12358 üzenetére
ezért random a random.
úgyanúgy random a napi 12 cucc és 12 nap alatt 1 cucc is.
Ha a nagy számok törvényét veszem figyelembe és csinálsz rá egy statisztikát pl 1 hónapig írod mikor mennyi esett és átlagold.
a teljes játékosbázis között van ez felosztva..
olyan ez mint a dobókocka van hogy 6-ost dob az ember 1 perc alatt 10x de lehet hogy csak 1x -
rongyi
aktív tag
A nyakamat rá merem tenni, hogy fut egy olyan script vagy nevezzük bárminek, ami figyeli a dropot és ha túl sok színes item esik adott karakternek, akkor kicsit visszább veszi a rátát. Sőt, az sem kizárt, hogy fix drop van legend itemeknél és az oszlik el a játékosok között, mint ahogy ezt említették is itt páran. Blizzard révén mindent el tudok képzelni
-
F-ECT$
titán
Szerintem meg random. Néhány hete nézegetem a loh-os gatyákat, és mindig kb 2 lapnyi van benn abból, ami nekem kellene. (Nem ugyanazok az itemek, mert a statok változnak.) Szóval az elmúlt hetekben semmit sem változott a drop esélye erre az itemre. (És mivel ez AH szintű, így az összes játékos benne van, jóval nagyobb a minta, mint 1 ember drop eloszlása.)
Dive ever, work never.
-
adrian360
őstag
válasz Horbal #12284 üzenetére
nem elszáll, hanem keresztül megy, tehát az útjában mindenkit sebez. jól jön ha pl rádtámad 20 pók a barlangban.
kezdek egyre jobban ráérezni az ah-ra, kár hogy most hogy már van időm játszani, éppen nyomott áron megy minden. de hát sajna korábban meg inkább csak csépeltem a népet, ha már volt egy kis időm játszani. hétvégi flip, egy as-chc-chd kesztyű mainstat nélkül :
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Horbal #12282 üzenetére
Egész jónak számít, de kijöhet jobb is. A tűzlaszti, extra main stat és egyéb nyalánkság új karakter húzásánál erős. MP10-en normálon one-hit minden ellen eleinte. Később csak ha kipattan a tűzlabda. Infernon már nem látványos, de kisebb szinteken brutális a sebzése. A gyűrűnek meg nincs szintkorlátja. Lvl 1 karakter is viselheti.
-
MrCsiT
addikt
válasz Horbal #11937 üzenetére
Ahogy számoltam - ha nem tévesztettem el - 1 db radiant star : 15.4 M -ba kerül, ha craftolod a található flawless square kövekből.
(a craft "árak" rendre :
1 db radiant square : 140e
1 db star : 500 e
1 db flawless : 3.2M
1 db perfect star : 5M
1 db radiant star : 15.4 Mgold/db, + a "tome of secrets" hozzá, de az elég olcsó, ha nem találtál esetleg.
)Ha azért craftolsz, hogy eladd, akkor még valamennyit (15 % ? ) levesz a blizz az eladási árból, tehát ennyivel kevesebb lesz a haszon, és persze az AH -s "blizz-bolt"-nál drágábban nem veszik meg tőled , szerintem.
Ha olcsóbb lesz AH-ban , mint a fenti értékek, akkor ott kell megvenni, egyébként craft.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
persil
nagyúr
válasz Horbal #11941 üzenetére
Nincsen stragéia, az esetek többségében olcsóbb megvenni a nagyobbat ah-ból, de sehogy nem jársz sokkal jobban.
Szrk:
Illetve, ha nincs pénzed egyben a nagyra, akkor annyit nyersz az összerakosgatáson, hogy mindig tudod fejleszteni pénztárcádnak megfelelően és élvezheted az egyre nagyobb kövek előnyét.Szrk.:
Most nézem egy csomó karakternél(most pl thomeef), hogy mp5-6on játszotok, de inferno még valójában ki sincs végezve :S Mi az oka?[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Horbal #11937 üzenetére
Olyan bazi kellemes nem lehet 90k unbuffed dps-sel. Vagyis, ne érts félre, én elhiszem neked, hogy megy, én is szoktam mp5-ön játszani, de ennyi dps-sel mp4, vagy 3 sokkal jobb lenne farmolni, nem?
Kulcsot kiszedni jó mp5, de farmolni mindenképp 3/4 lenne jobb ilyen dps-sel.Vagy szégyen azt mondani, hogy "én csak mp3-on, mp4-en" játszom?
Lehet úgy érzed, hogy kötekszem, de nem, ne is érts félre, csak most jött ki belőlem
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bronco80
aktív tag
Az MF-t olyan nagyon nem kell komolyan venni, javítja az esélyeid, de sokkal fontosabb hogy milyen gyorsan gyilkolsz; szvsz DPS-t áldozni MF-ért nem jó ötlet.
Az összeesküvéselméletekben pedig ne higgy, nincs személyes legendary-számláló, meg drop-nerf gomb a Blizznél, ahogy itt sokan híresztelik.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Néztem egy para 91-es wizt, aki folyamatosan frissítette, hogy aznap mennyi legend esett. Nem tudom, hogy pontosan mikor kezdte aznap délután/este, de 22:00 körül esett neki a 7-ik. Szóval számít az MF rendesen, csak kellően hosszú minta kell neki.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Megfelelő megbízhatóság és becslési pontosság eléréséhez kevés 1 ember tapasztalata még ha para lvl 23-nál is tart. Tanulj egy kis statisztikát, kvantitatív módszereket
Ettől még jó, hogy leírod, hogy Neked hogy esett legend, de ha a következő 1 héten nem esik 1 se akármilyen módszerrel is próbálod, akkor ne csodálkozz
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest