Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz VanDaal #23303 üzenetére
ja,pont emlegettem hogy felment az ára.Malacod volt!
Valaki benézte és pont jókor vásároltál,ugye az AH meg a legolcsóbb tételt adja neked oda.
14k körül volt darabja,te meg jól látom hogy 100db-ot vettél 6k-ért?!Más: ha már solo überezést tesztelgette mindenki MP10-en,én is bepróbáltam még éjfél után két runt,
igaz én csak MP7-en. 1-1 halállal megúsztam,de aki csinálta szolóban tudja hogy más technikával kell mint multiban.
Lehetőleg ne mindkét über csépeljen egyszerre,ez magdáéknál nem gond mert elvan a pillangóival amíg leverem csontikirályt, ollókezű már többször próbál beleszólni amig fingógépet ütöm,de őt pl. encsilány elég jól lefoglalta volt hogy 20-30másodpercekig életben maradt,távoltartva tőlem.
A harmadik valószínüleg szolóban legnehezebbet már nem próbáltam meg mert késő volt,de kuláék tuti a legkeményebb diók egykén.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Horbal
őstag
válasz VanDaal #23177 üzenetére
Itt látszik jobban, hogy mi merre.
Ha nem WW-zek akkor MPL8-on szólóban nincs gondom, ha a lassú haladást nem veszem gondnak.
A Rend mindent visszatölt, ha az nem akkor a hammer 2-3 millás kritjei biztosan.Mivel a furyt tudom tápolni, az unforgiving segítségével, így szinte folyamatosan tudok rend-et és hammert tolni.
Ha olyan pakkokat rak folyamatosan, amik mindent összehánynak tüzzel, méreggel akkor áteszem bloodlust-ra az unforgiving-et 6% LS az bitang.Kipróbáltam már MPL 10-et is de az már valóban olyan lassú, hogy oda max kulcsokért megyek.
Über MPL8-on odafigyeléssel lemegy simán.
Most éppen Ice Climbers beszerzésén ügyködöm, kb 10k EHP és 3-4K DPS összejön majd abból. Aztán majd meglátom a mempo kérdés lehet még érdekes de ahhoz bankot kéne rabolni sajnos...
Craftolás kéne még működjön, nem mintha panaszkodnék eddig nekem sikeres volt mint láthatod, de az über affix kombók azért nem jöttek még össze - sajnos.
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
mikromanus
veterán
válasz VanDaal #23177 üzenetére
Standard felszereléssel az item alapú max chc barbárnak 45% (lehet több, de az vagy dexes itemekkel, vagy csak 1-1 skillre vonatkozó bonusszal). Ez ritkán kell csak max közelébe, mert nagyon sokat lehet skillezéssel is szereni.
Hammernek fury alapon van még crit esélye. 20-30%-ot is szerezhetsz erre akár esetenként. Passzívokkal, alappal, csicsával és BR-rel lehet még 26%. A többi ideiglenes, de ha jól csinálod, akkor sokáig meglehet.
- Overpower: +10% chc
- WotB: +10% chc
- Revenge: +10% chcSpeckó itemeken elvileg szerezhető még extra chc pár skillre (seismic slam, overpower, revenge, WW). Ilyen a skull grasp és a mara amulett. A Soj is ilyen, csak azon nem rollolhat alap chc, így csak critért nem érdemes rágyúrni (ha viszont az elit dam és elitvadászat vonz, akkor jó lehet).
Összefoglalva: itemtől független tényezőkön a barbár szerezhet 46-56% chc-t, HotA-ra meg akár 76-86%-ot is.
Ha meg lusta vagy, akkor ragadj pajzsot! Azzal nem kell sokat aggódni. Leragasztod a bal egérgombot és akár aludhatsz is.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Amur
addikt
válasz VanDaal #23164 üzenetére
War cry-hoz én is sokáig ragaszkodtam,aztán miután runolgattam MP8on úgy hogy elfelejtettem betenni,rájöttem hogy felesleges ha van kb. 600-650 resist.
Overpowert én is ajánlom chc nővelő runával dpst nővelhetsz,ha a lever runát rakod be akkor meg a max életed 8%-át tölti vissza minden rádmért ütés után.(az a tömegben azért elég durva).
Mondtam legutóbb is ,skillekkel probálkozz,mert én is hasonló szinten vagyok,és más útat nem látok :
mert nagyon drágán tudnék jobb cuccokat, és össz 20millám van,inkább forgatom hizlalgatom még
(pl. mikor 500 környékére esett a tome of secret vettem belőle 50ezer darabot,most meg lassan adogatom el 750-800 közötti áron,de gémek árfolyamát is figyelem.Volt hogy pl. az ametyst flawless square olyan olcsó volt hogy ha csak perfect squarre felfejlesztettem is nyertem minden darabon 5ezer aranyat(30k-ért fejleszti az ékszerész,plusz a tome of secret,de abból van annyi mint a szemét),akkor vettem 1000 ametystet,aztán el is adtam még aznap. Nagyon eltértem a témától,de csak hogy példát írjak arra hogy nem csak flippeléssel és AH hiénázással lehet gyors lovéhoz jutni,hanem csak néha érdemes ránézni az árakra,és ha képben vagy akkor lecsapni ha lenn van az árfolyam.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Horbal
őstag
válasz VanDaal #23150 üzenetére
Chc és chd a kevés szerintem.
Nálam:
[link]
A build az a farmolós pörgős most éppen.
Amikor DPS van akkor nálam Bash+hammer+rend a király így elég a 3% LS.
Én hagynám a Tough As Nails-t is, minek? Unforgiving vagy a Bloodlust szerintem sokkal többet ér.A top barbárok ezzel a két stattal nyomják fel a DPS-t + AS persze ha fér.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
mikromanus
veterán
válasz VanDaal #23150 üzenetére
Ha fejleszteni akarsz (vagy több DPS-t), akkor a lehetőségek:
Öv: Vagy több erő, vagy WH öv
Mempo: több erő
Opcionálisan a gyűrűkön és amun (vagy egy-kettő a háromból) a resist rovására valami DPS növelő jellemző (több CHD, chc, as, vagy átlagdam esetleg).Ha ezekhez ragaszkodsz, akkor a warcry-t is kihagyhatod esetleg valami DPS növelő skillért. Az Overpower jól muzsikál. Vagy +10 CHC-t ad, vagy a warcry-jal vetekedő védelmet. Minnél jobb a chc-d annál többször tudod ellőni.
Passzívban szerintem a védő/armor skill felesleges. Ha védőt akarsz, akkor vagy egy absorbos vag yegy life steal-es passzív, ha ez nem magas prioritás, akkor használhatsz valami DPS növelőt, vagy épp az unforgivinget a stabilabb hammer teljesítményért.Fegyverben egy EH jó lehet (az offhandnek is ad alap támadási sebesség növekedést), vagy esetleg egy DPS-ben gyengébb axe/mace, de alap CHD-vel és/vagy több main stattal. Vásárlás előtt DPS calculátor használata hasznos lehet.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz VanDaal #23004 üzenetére
Kiegészítő skillnek benyomhatod így is a meteort. Ha van ki felesleg az arcane-ban, akkor jön Nagy Bada-Bumm!!!
Az ellen így is fekszik, csak nem ez lesz a folyamatos/fő csapásmérő.
Ha vannak ApoC itemjeid, akkor csökkentés itemek nélkül se vészes az erőforrás. Jó kis ajándékcsomag skill lehet a többi mellett.[ Szerkesztve ]
-
-
mikromanus
veterán
válasz VanDaal #23000 üzenetére
A meteor böszme erőforrás igényes (50 vagy 35 arcane). Ezt kell lejjebb szedni. Erre van 3-4 item ami csökkenti a naftaszükségletet (SoJ, Mara, skull grasp, meg offhand source is lehet meteor bónuszos)
Kb ez alapján kezdtem el szabni a skilleket, de sokat módosítottam. Teleporton safe passage-om van, mert jó védelmet ad, a storm armort is használtam, de ott is volt néha csere másik aurára. Conflagration helyett meg critical mass volt, mert megszoktam és mert jó ha lehet sok-sok fagyit adagolni a népnek. Frost nován a deep freeze-t használtam, meg a diamond skin is maradt. Nyúlbéla vagyok. Mindig csak a védelem
Bár most belegondolva lehet hogy jobban tartottam magam a fenti alapokhoz, mert ahogy nézem épp a CM fagyis wizard kisérleti build van a csajszin. Lehet nem fért bele valamelyik biztonsági skill már.A hatás: moltenesnél kicsit kevesebb csapás, de nagyon gyilkos. ott azért volt, hogy helyezkednem kellett, mert kifogyott az arcane egy-egy másodpercre. A Star pactnál ment a komoly meteor spam. Kisebbet sebez, meg olyan mintha egy űrhajóról lőnék a talajt valami energiafegyverrel, de sok belefér.
-
Cyberbeni
addikt
válasz VanDaal #22252 üzenetére
Overpower - crushing advance több védelmet ad war crynál.
Egyébként meg megfelelő védelemmel killing spree jobb, mint egy védelmi skill@T.M.: nem akarlak megsérteni, de ez így elég gyenge lett. Főleg a fegyverválasztás, ami nagyon rossz, de mivel mobilról vagyok ezért nem néztem végig mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz VanDaal #22252 üzenetére
sprint helyett a rend blood lust runával átsegít a nehéz helyezteken.Túlélsz mindent vele.
Magas MP-re mindenképpen ajánlom(de én alacsonyan is ajánlom,pláne hogy gear váltáskor nem érdekel alacsony MP-n a resi meg a vita,így az életszívás nagyon durván müködik rend-del)
WW-nél alap a két egykezes,de nekem maga a skill sosem volt szimpi.
Én minden hülyeséget szeretek kipróbálni,azért mondom hogy probálgass nyugodtan olyat is amivel nincs tele a net,lehet neked pont az jön majd be.Én pl. sokáig nyomultam a furious charge-el.
Beszaladtam a tömegbe és tarolt mindenkit.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz VanDaal #22238 üzenetére
Élet az tényleg kevésnek tűnik. De ha jól müködik az LS akkor elég lehet.
Szerintem a skillek variálásával próbálkozz először mert a cuccaid nem rosszak!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz VanDaal #22194 üzenetére
kb. hasonló szinten van a barbim:
konen
mondjuk ez az MP1-3mas cucca,ha átöltöztetem akkor kb. 150k alapsebzése lesz.
(kis mp-n a +35% hellfire ring meg a movement speed-es cuccok csökkentenek a dps-en de ide bőven elég az xp farmhoz)
biztos mondják majd hogy próbálj kraftolni vállast,bracert,lehet szerencséd lesz,nekem 200ból sem sikerült a mostaniaknál jobb.Egy kraftolt bracert meghagytam mert magas mp-n jól jön a 270 vitalityje és mellette még chc is van rajta meg allres,de azt leszámítva nekem nem volt szerencsém.jobban jártam volna ha elköltöm azt a sok goldot.
kesztyűből mondjuk immortal kingesből tudsz hasonló statosat és ha bevállalsz egy kis strenght vesztést akkor a csizma is lehet IM a set bónuszért,plusz egy kis movement speed-et is nyersz.
Te korábban kétkezessel nyomtad nem? Én pont utána váltottam skorn-ra te pedig úgy látom le róla.
A használt skilljeidhez pedig jobb lenne a skorn!.a két egykezeshez más skillkiosztás előnyösebb lehet szerintem,itt nem használod ki azt a plusz AS-t ami szinte az egyetlen előnye a kétkezes fegyókkal szemben barbinak ha 2db egykezessel nyomul.
Most sietek csak kapkodok de majd kiegészítik szerintem a többiek![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Sirandrish
legenda
válasz VanDaal #19867 üzenetére
Ha a sebzésed nagy része a harangból jön, akkor nem is kell 1kezes fegyver.
Úgy értem ha magát a "normal" attackot nem erőlteted, csak max spirit pótlásra mert amúgy mindenki kifekszik a harangtól, vagy attól hogy a TR-el elfutsz mellette akkor nem nagyon fogod tapasztalni a 2 kezes fegyverek hátrányát.
Szerintem a te Buildeddel bőven kezelhető a SkornEsetleg a későbbiekben szerezz be egy 1 kezes akármit+pajzsot.
Alacsony MPL-es DMG osztásra tökéletes a Skorn, viszont ha szeretnél majd magasabb MPL-en is menni akkor nem árt ha kicsit tankosabbra veszed a figurát.
Vehetsz 2darab 1 kezest is de akkor nem lesz meg a kellő tank abilitás+drága is lenne mert elég keményen rá kéne menned az LS-re ami nem annyira költséghatékonyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz VanDaal #19857 üzenetére
Hát van pl az Andariel sapi amiben Poison resi van..
Ha olyan sapit szeretnél hordani akkor szerintem megéri a Poisont választani.
Ha nem, akkor meg a fizikális rezit válaszd..
Abból mintha nagyobb lenne a választék..Mondjuk ha már van egy félig meddig felépített geared ahol mondjuk a cold resi van többségben akkor maradj is annál...ha csak most kezdenéd a gearezést akkor fizik...szerintem.
Nem aranyszabály ez, de mint már mondottam, talán abból mintha nagyobb választék lenne, így könnyebb a gearezés isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VanDaal
csendes tag
válasz VanDaal #19797 üzenetére
Most, hogy áll a játék, és talán a tegnapi téma is lecsengőben van, ismét előhozakodok a kérdésemmel
Milyen resist köré érdemes építeni a monkot? Lesz-e érdemi különbség a gear árában, ha fizikai, vagy ha például arcane resistet választok? Vagy van-e valami olyan tárgy, ami monknak kifejezetten ajánlott, és csak egy bizonyos fajta resistet adhat, vagy legalábbis sokkal olcsóbb, mintha más resittel keresne hasonlót az ember?
Természetesen nem azt kérem, hogy valaki számolgassa össze ezeket a dolgokat helyettem, csak hátha találkoztatok már ezzel a problémával korábban, és megosztanátok velem a tapasztalataitokat
Diablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
-
Amur
addikt
válasz VanDaal #18552 üzenetére
Vandaal írta:
Lehetséges egyáltalán 100k körüli dmg elérése egykezesekkel, ha az ember nem akar 10 milliókat költeni (mert ennyiből inkább új csizmát, kesztyűt, esetleg bracert vennék), vagy inkább maradjak a Skornnál, ha ilyen olcsójános vagyok?
Nekem most 2 egykezes a sláger,nincs 100k csak 82,de ez még simán fejleszthető ha ránézel a karimra:
konen
de hogy élő példát mutassak(biztos nem haragszik meg Mikroman ha belinkelem a barbiját:
mikromonster
212k sebzést tud két egykezessel. Igaz ezek a cuccok már nem tescos kategóriák!
Sirandrish meg egy karddal+pajzssal tudja a 160k-t.
Szóval szerintem lehetséges,remélem én is hamarosan elérem!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Vismajor01
addikt
válasz VanDaal #18305 üzenetére
Mainhanden axe vagy mace legyen, és minél nagyobb dpsel. Én a nagy dps+socket híve vagyok, a kevesebb dps de cd+socket ellenében. Offhandnek sword/dagger, esetleg echoin fury lehet a jó választás. Ha nem EF, akkor az offhanden legyen minél több stat, ll, lyuk, cd, dmg, ias.
itt az enyém:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vismajor-1162/hero/6993828A mainhandem most a wd-nél van.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
czpitti
senior tag
válasz VanDaal #18305 üzenetére
De ha rájateszed a nyilacskát a mainhandra és nyomsz egy alt-ot akkor rögtön az offhandot mutatja.Érthetőbben : kinézel egy fegyót,belinkeled magadnak pl trade topicba,belépsz game majd nyilacska rá és rögtön látod mipálya.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
mikromanus
veterán
válasz VanDaal #18297 üzenetére
"black damage"
Ez meg mi?általánosságban:
- main hand: mace, vagy axe a jobb. Ez alapján passzívból szerezhetsz egy egészséges adag chc-t. Több crit, több proc az into the fray-en. Az meg furyt ad. WW-hez és minden fury spender skillhez jó ez (hammerhez is). Ha két egykezes fegyverrel dolgozol, akkor az echoing fury nagyon jó tud lenni. Egyrészt elég gyors önmagában is, másrészt azt hiszem az offhandre is hat a +attack (0,21-0,25 közt hozzáadódik az alaphoz). Opcionálisan lehet kard is (több damot adhat), vagy mighty weapon is (ez meg több furyt ad, de szerintem nem éri meg)
- Offhand fegyver: egy gyors fegyver szokott lenni. A legjobb a dagger, vagy sword. Magasabb sebzéssel és jó statokkal sword-ok vannak csak.
Mindkét fegyvernél hasznos a chd és a socket + esetleg némi main stat. Furyn a socket olcsóbb, de a socket chc, vagy socket life steal kombó irreálisan magas. Ha olcsón akarod megúszni, akkor a dupla "kiemelt" elemzősek nem férnek bele.Skillekkel kapcsolatban (bár aki többet pörgött majd kipótolhatja/javíthatja, ha valahol tévedek):
- a ww támadásainak számát és sebzését a main hand fegyver határozza meg
- a sprint forgószelei (ha ezt használsz majd) az offhand fegyveres támadások számával kalkulál, azaz ez határozza meg, hogya azonos idő alatt mennyit "üt" a forgószél. Több ütés - több crit - több furyEgyébként armory alapján 80k az unbuffeded
edit: búgócsiga barbinak hasznos tud lenni némi élettöltés is. Gyors fegyvernél a LoH is jó, magasabb sebzésnél a life steal egyre hasznosabb lesz. Ez szerezhető fegyveren, vagy gyűrűn-ringen (LoH), vagy övön és skillel (life steal). Nem dt-ww barbinak nem olyan kiemelt fontosságú. Ha rend-et használsz és a passzív életszívó skillt, akkor nagy sebzés mellett is elvagy nulla élettöltéssel a felszerelésen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz VanDaal #16238 üzenetére
ik chest után az alábbiakat fejleszeném:
immo cipő: 1,25 milliónál kezdődnek, és adna bőven pluszt mindenre.
ik kesztyű: 177 str-es és 10 chc-val 100k-ért van most, ebben nincs resist, de az előbb írt cipő ellensúlyozza a kiesett resist all-t.
ik övek is elég jó árban mennek, ebből érdemes olyat venni ami ad az általad használt skillre százalékos sebzést (nálad bash).
a vállasból hiányzik a resist, én ez is fejleszteném.
egy mempo se lenne rossz, az 6 millióba fáj jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz VanDaal #16238 üzenetére
jó elgondolás és a sorrend is rendben van, a többi cuccod az egész gear-edhez képest rendben van szerintem, bár az öv helyett lehet, hogy vértre és kesztyűre költenék többet, az sem olyan rossz így jobban megnézve, bár str-es övek asszem elég magas main stattal mennek olcsón. nézegesd kicsit az AH-t, olcsóbb cuccoknál ki lehet fogni jó vételeket olcsón, én pl ilyen 3-400k-s cuccokat 90-ért teszek fel, ha éppen sok a cucc, itt még ki lehet fogni tized árakon is ezt- azt ha kitartó vagy
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz VanDaal #15604 üzenetére
Pagagon 100 ha megvan akkor maxos az MF-ed..
Onnantól bárhova mész ott max az MF-ed így gearből már nem kell..Az MF hatása meg ...van aki hisz benne van aki nem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest