Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz VanDaal #23164 üzenetére

    War cry-hoz én is sokáig ragaszkodtam,aztán miután runolgattam MP8on úgy hogy elfelejtettem betenni,rájöttem hogy felesleges ha van kb. 600-650 resist.
    Overpowert én is ajánlom chc nővelő runával dpst nővelhetsz,ha a lever runát rakod be akkor meg a max életed 8%-át tölti vissza minden rádmért ütés után.(az a tömegben azért elég durva).
    Mondtam legutóbb is ,skillekkel probálkozz,mert én is hasonló szinten vagyok,és más útat nem látok :
    mert nagyon drágán tudnék jobb cuccokat, és össz 20millám van,inkább forgatom hizlalgatom még
    (pl. mikor 500 környékére esett a tome of secret vettem belőle 50ezer darabot,most meg lassan adogatom el 750-800 közötti áron,de gémek árfolyamát is figyelem.Volt hogy pl. az ametyst flawless square olyan olcsó volt hogy ha csak perfect squarre felfejlesztettem is nyertem minden darabon 5ezer aranyat(30k-ért fejleszti az ékszerész,plusz a tome of secret,de abból van annyi mint a szemét),akkor vettem 1000 ametystet,aztán el is adtam még aznap. Nagyon eltértem a témától,de csak hogy példát írjak arra hogy nem csak flippeléssel és AH hiénázással lehet gyors lovéhoz jutni,hanem csak néha érdemes ránézni az árakra,és ha képben vagy akkor lecsapni ha lenn van az árfolyam.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák