Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Ez a komodo tényleg ilyen igéretes hogy ez lenne majd az új ethereum?
-
SLYM
veterán
Persze, de hát ha egyszer ez a helyzet, akkor ez a helyzet. Jelen pillanatban a BTC piaci kapitalizációja 275 mrd $, etheré 75 a többi shit-é 250. És még azt se lehet mondani, hogy a volume kevés, tehát nem arról van szó, hogy 1 hülye vesz meg 3 darab shitcoint aranyáron, emiatt érnek ezek ilyen sokat, pontosan ugyanakkora a volume ezeknél is. Tehát senki se vegye tippnek, de azt azért meg lehet állapítani és teljesen korrekt a megfogalmazás is, hogy ha a trend folytatódik, akkor a shitcoinok jobb befektetések lennének a BTC-nél.
-
htc07
addikt
csak azért azt se hagyd szemelőtt, hogy idén volt a "shitcoinboom 2.0" (ahogy én nevezem vagy ico-láz ) amikor boldog-boldogtalan blockchain-t indít - ha lesz 50 konkurens coin, nyilván azok elszívnak valamennyit egymástól és a btc-től is.
az 1.0-on pedig jól lehetett keresni, az volt az igazi vadnyugat 2014 végén... pump&dump, egész éjszakás tőzsde, pillanatok alatt 3000%-os értékváltozás mindkét irányba..
(#2093) BandiT85
lehet, hogy fork volt? nem tetszik nekem, hogy az egyik vivo blockchain exploreren 5 percen belül volt 10 blokk... vagy ez normális ennél? (szerk. nem az, két perces blokkidőnek kellene lennie..)
a lényeg, elveszni nem fog a pénzed, maximum visszakerül hozzád, ha nem lesz meg a következő (huszadik) blokk rajta.
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Írtam a bányász topikba is, de sajnos nem kaptam választ, hátha itt. Helyzet a következő:
Tegnap este utaltam 50 vivo-t a cryptopiara. Reggel néztem meg, 19/20 confirmed, és azóta is. Aggódnom kéne?
-
tom120514
őstag
válasz csaba951 #2090 üzenetére
Ebben az esetben tényleg kisebb volt a nyereség. Ugyanakkor, látva a BTC problémáit, a BCH támadásait, HA eldől, akkor az altokban lévő pénzed nem dől el vele. Pl. ha hatalomátvétel történik, az altok esnek (mert mindig esnek a BTC - vel együtt) és aztán visszamennek, míg a BTC marad.
Never go full retard.
-
SLYM
veterán
válasz csaba951 #2090 üzenetére
Gyakorlatilag az a helyzet, hogy az utóbbi egy évben a BTC részesedése a krypto piacból 85%-ról 45%-ra esett úgy, hogy közben az értéke meghússzorozódott. Szóval egy valami egyértelmű, hogy a többi coin (együttvéve) még a BTC-nél is brutálisabbat futott idén.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz tom120514 #2089 üzenetére
Elméletileg egyetértek azzal amit mondasz. Gyakorlatilag viszont nem jártam jól vele. Még 2014-ben bányásztam LTC-t. Akkor 0,0264 LTC/BTC árfolyam volt. Ebből lett idén márciusra szép lassan 0,0030 LTC/BTC árfolyam. Végül most decemberben sikerült rajta túladnom 0,0185 LTC/BTC árfolyamon.
Egyébként minden altcoin/BTC árfolyamon az látszik, hogy idővel lassan elértéktelenednek a BTC-vel szemben. Időnként van egy-egy tüske, de egyértelmű a lejtmenet mindegyiknél.
-
tom120514
őstag
válasz csaba951 #2081 üzenetére
Szerintem ha nem fontos, egy lábon nem állunk. Variance jó de BTC függő, márpedig szerintem a BTC egyértelműen nem teljesíti már az alap elképzelés szerinti félteleket. Ha a BTC eldől, akkor lesz értelme a vegyes portfóliónak, ha nem dől el, lehet kevesebb a nyereség de a kockázat csökkentése sosincs ingyen.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
csaba951
veterán
Én is az ETH-ra szavazok.
Mellette:
* technikailag fejeltebb, mint a BTC, így hosszú távon akár le is győzheti
* Google Trends szerint viszonylag jól fent tudja tartani az érdeklődést, nem fejetik el az emberek
* az árfolyam ugyan nincs történelmi mélyponton, de a jelenlegi szint kb. reális, nincs durván túlárazvaEllene:
* CryptoKitties durván lelassította az utalásokat, de reméljük ez előbb-utóbb ez elmúlikLTC
Mellette:
* most sec-perc alatt vele mozgatni a pénztEllene:
* 2 éves rekord magasan álló LTC/BTC árfolyam
* Google Trends szerint a kutya nem kíváncsi rá
* ha nem lett volna a mostani árfolyamugrás, már teljesen el is felejtettük volna -
htc07
addikt
-
Danex
addikt
Mit gondoltok, LTC vagy ETH-ban éri meg "biztosabban" tartani a zsetont amíg ki nem venném (BTC)?
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Ebben: [link] tudnátok segíteni? A hsz-ben olvashatóakhoz képest annyit sikerült csinálnom, hogy beregisztráltam coinbase-re, persze ID-t és a bankszámlát még nem adtam hozzá. Miután hozzáadnám, kb mennyi idő alatt fogadják majd el?
Paypalra tudom majd utalni az összeget eladás után vagy csak a hozzáadott bankszámlára? Itt még azt írják, hogy US only, ez változott az óta?
Ha esetleg van valami gyorsabb/megbízhatóbb oldal, akkor azt szívesen veszem, ha megosztjátok velem.
Előre is köszönöm a segítséget. -
csaba951
veterán
válasz TheProb #2078 üzenetére
Miért NINCS értelme a vegyes crypto-portfólióknak?
Olvasd el, gondold át az olvasottakat!>Mármint tudnék nélkülözni pár tízezret,
Ezeknek minimum a 99,9999%-ból nem lesz semmi 3-5 év múlva. Ha te most azt gondolod, hogy az ebbe befektet tőkédet egyáltalán visszakapod, akkor nagyon rosszul gondolod. Te egy lottószelvényt akarsz megvenni, miközben meg vagy róla győződve, hogy egy nyerő szelvényt vásárolsz.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Reggie0 #2077 üzenetére
és (#2076) Yutani: Értem, köszi. Filózok még rajta, hogy bevállalom-e a dolgot. Félek még kicsit a dologtól. Mármint tudnék nélkülözni pár tízezret, csak nemtom, hogy megéri-e jelenleg még beszállni valamibe. Persze elhiszem, hogy ez már milliószor volt téma.
De a nálam jóval gyakorlottabb és rutinosabb fórumlakók véleményére azért kíváncsi lennék. Hogy ha most gondolkoznának azon, hogy mibe fektessenek, akkor az mi lenne? Vagy máshogy kérdezve, mibe szállnátok be most, az interneten kívül, azt már megtette Feri bá'.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
mepet
addikt
vegyél január előtt ICX-et
Számoljatok utána, ha tévednek a világ fejlettebb felén élők, és nem 5., hanem mondjuk csak 20. lesz a market cap a coinmarketcapen, akkor hányszorozni is fog még? -
TheProb
veterán
Jelenleg mibe érdemes fektetni szerintetek, kezdőként?
BTC,BCH,XRP és ETH-val szemezgetek IQ Options-ön. Próbaként befizettem most 50$-t és abból vettem nagyjából elosztva, az előbbi 3ból.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon semmitmondó összeg, de egyelőre csak ismerkedek a dologgal."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz FanTomasz21 #2070 üzenetére
"nem tudom mennyire lehet hinni az ilyen előrejelzéseknek"
Semennyire. Főleg az ilyeneknek, mint ez az oldal. Teljesen random dolgokat ír, nem lehet komolyan venni. Vannak értelmesebb előrejelzések, azok is inkább nevesebb coinokra (és többnyire azok sem jönnek be). Egy századrangú noname shitcoinról bármit is mondani elég nehéz, de gyanús hogy el fog tűnni a süllyesztőben (még egy top20-as coin is simán járhat így). Egy biztos, nem abból lesz a tuti biznisz ha egy randomgenerátor által írt listát rendezel a "várt növekedés" szerint és kiválasztod az elsőt
(Nem azt mondom hogy abszolút értelmetlen új és olcsó coinba fektetni, de nem ez a legjobb kiválasztási mód, teljesen mindegy hogy mit írnak az ilyen oldalak.) -
FanTomasz21
tag
B3Coin. Erről valaki már hallott, vagy kereskedik vele? Ha igen hol? nem tudom mennyire lehet hinni az ilyen előrejelzéseknek de elég pozitív amit mutat...
itt tudjátok megnézni: [link]
-
Tamás9x
őstag
válasz bobalazs #2067 üzenetére
Sokmindent olvastam én is, és lassan fél éve fejlesztik... azóta csak egyre rosszabb SEPA-ra használom csak, de arra is kínszenvedés,
Érdemes lenne létrehozni egy normális összefoglalót, [link] Rengeteg gyorsabb megbízhatóbb átláthatóbb oldal van ami ugyanúgy SEPA képes.
Nem érdemes megszivatni az embereket a Krakennel...
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz bobalazs #2065 üzenetére
Ha valakia tőzsdére viszi a pénzét és nem csak átváltani akarja hanem jó lenne kereskedni is vele, akkor... Hajnal kettőkor igen de napközben? Amikor 2-3 napig nem férsz hozzá, mert épp túlterhelt.. Ha ezt egy ATM automata csinálná másnap szétverné bárki egy baltával.
Itt volt a beszakadás, Krakenen esély nem volt belépni, más oldalon majdnem megduplázták az emberek a pénzüket.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Krakenről meneküljön mindenki! Nem ajánlott oldal 1 hétig kellett kattingatnom, hogy kiszedjem onnan a pénzem, egy kis fos szerver van alatta mihint megindul a mozgás nem lehet vele semmit sem csinálni. CryptoCompare is ugyanott van.
-
TheProb
veterán
IQ Options android app másnál sem hajlandó elindulni?
A töltőképernyő a végtelenségig fut..."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ptt
csendes tag
válasz FanTomasz21 #2056 üzenetére
szia, ripple-t tudsz venni fiat-ért cex.io-n card verification félóra, teljes pedig egy hét max, bár picit túl árazott, de ha itt-ott váltasz akkor sem olcsóbb.. Én ott kezdtem, korrekt hely.
-
Zsoca_D
tag
Krakenen a verifikáció nem gáz.
Hanem legalább 3 hete NEM LÉTEZIK. "Feature Disabled"
A Poloniex, az "csak" gáz. Végigmegy a folyamat csak ki tudja meddig (jelenleg nálam 10 nap) SEMMI nem történik.
Bittrex, Bitfinex még a regisztrációig sem enged....
Tehát nem túl egyszerű a helyzet... -
őstag
Ripple-t tudsz venni Kraken-en közvetlen euróból. Bár a verifikáció most gáz.
If it is not broken then don't fix it!
-
XP NINJA
őstag
Tudsz küldeni, ETH, LTC amikben érdemes az alacsony fee miatt. Ott valószinüleg verifikáció sem kell, mert nincs fiat pénz.
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! lehetséges butát fogok kérdezni... van coinbase-en verifikált fiókom. mivel ott nem lehet ripple-t és Verge-t vásárolni beregisztráltam a Binance-re de itt ha jól látom csak kryptovalutáért lehet venni kryptót. Van e olyan megbízható oldal ahol beutalással/ bank kártyás fizetéssel lehet az említett valutákat vásárolni? Illetve Binance-re hogy tudok mondjuk BTC-t vagy ETH küldeni a Coinbase-ről? Köszi a választ
-
-
YB
csendes tag
válasz Zsoca_D #2038 üzenetére
A Google Authenticator csak egy mobilos program a kétlépcsős azonosításhoz, valójában idő alapú egyszer használatos jelszóról (TOTP: Time-based One-Time Password) van szó. Az egész csak annyiról szól, hogy egyszer kapsz egy hosszú kódot, amiből viszonylag rövid időközönként (30 mp) tudsz generálni új rövid kódokat. Egy ilyen rövid kódot a generálás után durván 1 percig tudsz használni bejelentkezéskor.
Nem csak a Google mobilis programjával lehet használni, hanem létezik többféle felület is hozzá. Ha használsz valamilyen jelszó menedzselő programot (LastPass, KeePass), akkor szinte biztos, hogy találsz hozzá modult/plugint authenticator (vagy totp) névvel. Amennyiben nem használsz ilyesmit, akkor vagy egy külön programot (WinAuth), vagy valamilyen böngésző beépülőt tudok ajánlani (Authenticator, Authy).
-
Because
őstag
újabb zuhanás a tőzsdén? mit vegyünk a mélypontokon?
-
csaba951
veterán
válasz Zsoca_D #2044 üzenetére
Nézz utána a bankod hirdetményében! Banktól, számlától függ, hogy mennyi az annyi. OTP-nél pl. SEPA utalás (csak EUR) min. 3000 Ft+jutalék (de ez már nem nagy összeg).
Exchange-en az USD->BTC vagy EUR->BTC váltás általában 0,1%-0,25%.
BTC saját wallet-re kiutalás változó, de 0,001 BTC-re számíthatsz.Általában elmondható, hogy 500 USD feletti összeggel indulva már elviselhető (<7%) az összköltség. Ráadásul ezek többségének fix minimuma van, így ennél nagyobb összegnél csak jobb lesz az arány.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Zsoca_D #2041 üzenetére
Nem, itt nincs fiat egyáltalán. Nyilván ezért nem erőltetik a verification-t.
Több exchange-en nekiugrottam a verification-nak. Teljesen sikertelenül.
USDT ≠ USD
Nyilván nem véletlenül nevezték el így. Nekem se tűnt fel, amíg a Variance blog fel nem hívta rá a figyelmem. Azóta kerülöm ezt is, meg a Bitfinex-et is.#2035 mepet
Én viszont tényleg be is toltam egy vadi új regisztrációval, minden verificaton nélkül az LTC-m. Mondjuk utólag azért elgondolkoztam, hogy simán le is foglalhatták volna, amíg megtörténik a verification. Szerencsére nem ez történt. Aztán ezt megismételtem, de már egyre kisebb összegekkel. Nem volt semmi baj. -
Zsoca_D
tag
válasz bobalazs #2042 üzenetére
Azért írtam, hogy SZÁMOMRA ez nem kis összeg, mert a pénzkeretem és bevételi forrásaimhoz képest a 2000 USD, amit rászánnék, elég komoly. Nem tudom mit értesz "veszteség" alatt, de én az átváltási+utalási költségekre vagyok kíváncsi, mert nem mindegy számomra, hogy ez 1-2-3% vagy esetleg 10-15-20%.
Ha valami fix díjak vannak (nem százalékosak), akkor az jó, mert ekkora összegnél gondolom az nem eredményez túl magas százalékos költséget (ha erre gondoltál hogy nagy összegnél nem vág földhöz a "veszteség") -
TheProb
veterán
Én is belekóstolnék már végre a "tőzsdézésbe", de eddig mindenhol a verifikálásnál lassult be a dolog nagyon. Vagy pl. coinbase folyamatosan visszadobálja a kérelmem. Jelenleg bitstamp-re várok, remélem lassan jóváhagynak.
Bár ahogy nézem még az is szívás lesz, hogy valahol tudjak fiat-ért váltani.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Zsoca_D
tag
válasz csaba951 #2037 üzenetére
A ki/be utalásnál itt készpénzre gondolsz?
Ha igen, akkor Ft vagy deviza számláról érdemes utalni? Mennyi az átfutási idő és mekkora a veszteség rajta?
Bocs mindnkitől a sok kérdést, de új vagyok még a témában és (számomra) nem kis összegek, amiről beszélünk, így nem mindegy a biztonság és a költségek sem.Na, ez az emulátor dolog tetszik. Ki fogom próbálni. Nagyon köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Zsoca_D #2038 üzenetére
Bluestacks
Ez egy Android emulátor Windows-ra. Vígan elmegy benne a Google Authenticator.>vagy csak a tőzsde "szól" a google fiókomnak minden belépésnél,
>az pedig egy kódot generál, ami tulajdonképpen helyettesíti az SMS-t?Baromi régen állítottam be, de valami olyasmi volt, hogy egyszer be kellet állítani a GA-ban, hogy melyik site-nak akarok vele kódot generáltatni. Utána már nem kell neki internet kapcsolat. A pontos idő és a géped alapján egy egyszer használatos kódot generál le. Kb. 30 mp-ként új kódot kapsz. Ügyelni kell arra, hogy a gépeden mindig a pontos idő legyen beállítva.
-
Zsoca_D
tag
válasz golya87 #2034 üzenetére
Nem is azzal van gondom, hogy maga a google applikációja nem biztonságos. Hanem a telefonomat nem tudom védeni külső behatolás ellen. A gépemet igen. Tehát, ha valaki belemászik a telefonomba, akkor azt jó eséllyel észre sem veszem, és esetleg tesz-vesz az account-omon. Nem tudom hogyan is működik az ilyen.
Miért nem lehet ezt megoldani sima SMS-el, mint a bankoknál?
Hogyan működik ez tulajdonképpen? Ha a gépemhez nem férnek hozzá, akkor CSAK a telefonról nem tudnak kiszedni olyan adatokat, amivel beléphetnek? Vagy csak a tőzsde "szól" a google fiókomnak minden belépésnél, az pedig egy kódot generál, ami tulajdonképpen helyettesíti az SMS-t? Mert akkor a belépési adataim nem kerülnek kapcsolatba sem a telefonommal, sem a gugli fiókommal. Akkor nem gáz.@csaba951 (#2037)
Na, ez jó hír! Kösz[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Zsoca_D #2033 üzenetére
HitBTC
Account verification szerint tényleg vannak ilyen limitek. Én Gerenal-ban vagyok, nem küldtem nekik semmilyen iratot. Így biztosan kevesebbre van jogosultságom, mint a Verified szint equivalent of 2500 USDT/week or 10,000 USDT/month-ja. Na, én ezt már az első beutalásommal átléptem. Azóta már többszörösen is. Mégsem volt semmi gondom. Mondjuk lehet, hogy azért, mert nem USDT-t utaltam be/ki. Váltás után a kiutalás is mindig korrektül ment.
#2036 KilgoreTrout
Köszönöm! Akkor úgy látszik ez nem nekem való![ Szerkesztve ]
-
-
Zsoca_D
tag
Binancen rákattintottam a "verify account"-ra, és kiírta, hogy előbb engedélyezzem a 2 lépcsős bejelentkezést.
Enélkül ver1 szinten vagyok, és ha minden igaz napi 2btc lehet a ki-be utalás. Ami persze nekem bőven jó, csak hát másik cégnél (bittrex talán) is volt a közelmúltban olyan, hogy egyszercsak megszüntették az ilyeneknek a kereskedést vagy ki-be utalást.@csaba951
Ott lehet, hogy tényleg nem kötelező. Van egy leírás, hogy miket küldjek be email-ben csatolva. Amúgy ott azonosítás nélkül is lehet ki-beutalni, kereskedni?
Látok valami olyat, hogy kereskedés minden esetben korlátok nélküli, de valami "Verification threshold ", amit nem tudok értelmezni, azonosítás nélkül semmi, a többinél meg vannak összegek.[ Szerkesztve ]
-
Zsoca_D
tag
válasz csaba951 #2028 üzenetére
...&mepet
Na, beregisztáltam mindkettőre. Egy bajom van. Az azonosításhoz úgy látom be kell kapcsolni a kétlépcsős belépést.
Nekem nem gond elküldenem az adataimat (cím, név, személyi másolat...), de ez a kétlépcsős dolog ha jól látom, csak telefonra töltött aplikációval működik. Ettől viszont NAGYON tartok. Számítógépemet tudom védeni, de a telefont nem ismerem ilyen szempontból. Nem akarok tölteni rá aplikációt. Főleg ilyen biztonsági akármit.
Azonosítás nélkül is lehet kereskedni? BTC beutal, kereskedek ezzel-azzal, átváltom őket btc, és kiutalom egy pénztárcába? -
mepet
addikt
Beszálltam, merem remélni, hogy még mindig nem késtem le a koreai bulit: ICX (ICO ár: $0.11, most $4.29)
-
csaba951
veterán
Revolut-on hogy lehet BTC-t venni? Ők is tudnak közvetlenül váltani, vagy csak van néhány exchange ami támogatja a Revolut-os fizetést is?
-
Zsoca_D
tag
Hello
Van egy kis bitcoinom. Szeretnék venni néhány kisebb coint. Akár átváltva a btc egy részét, akár hozzáadva készpénzt.
Két hete próbálkozom különféle tőzsdékre beregelni. Kraken : reg nagy nehezen sikeres, de verifikálás jelenleg "disabled". Írtam nekik már 10 napja, amikor azt állíották, hogy csak hiba és kijavítják, de azóta semmi változás. 3 napja újabb support ticket, de nincs válasz.
Poloniex: 2 hete reg. Nem volt kamerás gép előttem, a verifikálást pedig csak azzal engedte volna. 5 napja laptopról elindítottam, le is fényképeztem vele az ID, utána önarc. Azóta is azt írja "unverified". Írtam nekik, válasz semmi.
Bittrex, bitfinex már a kezdőoldalon azt írja, hogy túl zsúfoltak, ezért nincs regisztrálásra lehetőség.
Cryptopia-ra beregeltem, mert gondoltam ETN-t venni vagy esetleg bányászni, de verifikálást még nem kezdtem, mert ebben nem vagyok biztos. Meg haverom szerint nem túl jó oldal. Viszont ha más nincs....Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnám elkezdeni ezt az egész mókát, ne tartsa magában. Köszi
-
Because
őstag
Verge-be megy a pump rendesen, szerintetek következő a Tron? gondolkodok, hogy a a Ripple-öm feléből beleinvesztálok
-
mepet
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
csaba951
veterán
>Ez így tök normális?
Igen, a jelenlegi helyzetben ez normális. Normál esetben persze teljesen abnormális. De most nem ilyen idők vannak.
>Összes fee ahogy számolgattam kb 20%
Iszonyú egyszerű! Túl kicsi összeggel akarsz befektetni. A fix fee-k ezért ennyi pénzedet viszik el. Megoldás: próbálkozz 5-20-szor ekkora összeggel. Ha nincs ennyid, akkor ez sajnos nem a te üzleted.
-
SLYM
veterán
Sziasztok!
Adott a cél, kinéztem magamnak néhány kisebb coint (igazából nagyon kicsiket), amikből szeretnék vásárolni.
Először beleütköztem abba a problémába, hogy a walletemen (Electrum) nem tárolhatom ezeket a coinokat, így új tárca után kellett néznem, ez lett a Coinomi.
A következő probléma az említett coinok beszerzése. Különböző marketeken lehetne ezeket megvásárolni, ahol szintén különböző módokon lehet fizetni. Ez így valami hihetetlen macerás, de igazából ezen még túllépne az ember, mit nekem az a pár óra/nap szopás...
...De az, hogy néhol a menet így néz ki (alább lesz látható) felveti azt a problémát, hogy a végén 20% körüli pénzt vesztek csak ezekkel a váltásokkal, azért már kezd egy kicsit beteg lenni. Konkrétan:
USD-ért EUR-ra átváltva Bitpandán veszek LTC-t. LTC-t a Cryptopian-on átváltom EXP-re (ez pl az egyik a 4-ből amit szeretnék venni). Majd az EXP-t kiutalom a walletemre. Összes fee ahogy számolgattam kb 20%
Ez így teljesen normális, vagy ti tudtok ennél a módszernél, (más helyen, más váltónál) alacsonyabb fee-vel is venni EXP-t?
Más:
A Coinomi walleten a tranzakciós költségek résznél láttam, hogy egy BTC tranzakció költsége 0.002 BTC, ami jelenlegi árfolyamon 7000 forint. Ez így tök normális?
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Beszakadt az összes coin ára, eldurrant a lufi... 30% minusz szinte mindenhol. Kíváncsi lennék melyik nagy hal szállt ki.
-
XP NINJA
őstag
Crypto Xmas sale NOW ON!!! 25% or more off all coins now!!
-
ptt
csendes tag
válasz DNReNTi #2005 üzenetére
Szia,
XRP, POE, XVG, TRX ha hosszútávon gondolkozol.. legalábbis ezekről olvastam olyant ami számomra igazol némi hosszútávú reményt.. aztán majd kiderül.
XRP ugye ráadásul nem fix mennyiségű hanem folyamatosan lehet mögé tenni mennyiséget, ezért sem lesz sosem 100$ nagyságrendű, viszont ez is inkább technológia és nem pénz, ezért invesztálható bele tőke. Egész sok bank pedig már most élesben teszteli a technológiájukat, így annyira már nem gagyi cucc. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Hosszu tavu (tobb ev akar) befektetesre keresek kriptovalutat, jelenleg az XRP tunik a legszimpatikusabbnak, viszont nagyon megoszto dolgokat lehet rola olvasni. Vannak meresz becslesek, amik arra mutatnak, hogy a jovoben kilohet az ara, masok pedig 2-3$ korul maximalizaljak a csucsot. Ezt arra alapozzak, hogy nem decentralizalt, mint a mainstream valutak, illetve nagy mennyisegu coin van a piacon, tehat irrealis lenne mondjuk egy ETH-hoz hasonlo, tobb szaz dollaros ar. Mi errol a velemenyetek? Jelenlegi arfolyamon ~1$ szeretnek beszallni, van ennek ertelme, vagy keressek mas valutat? Koszi!
Uj hus vagyok a terepen, ne ussetek agyon.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Patry0t
tag
Miért van az, hogy a Ripple mindjárt eléri az 1 eurót, amikor az volt itt a fórumon a mondás, hogy az szabályozva van mint egy központi bank?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!