Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz YASKATIR #3094 üzenetére
Kit érdekel itt bármi más a coinokon kívül? Ne hozz nekem autós hasonlatot, mert nem nem állja meg a helyét. A BTC volt az első, a többi ennek alternatívájaként jött, mondjuk úgy, hogy konkurenciájaként. Illetve én mondom, hogy alternatívájaként, te mondod, hogy konkurenciájaként. Nézheted így is, úgy is. Én az előbbit tartom helyesnek.
(#3096) szabi__memo: Te meg ne szólj bele a nagyok dolgába, nem osztottam lapot.
(#3099) szabi__memo: Mutass rá, mi a hülyeség abban, amit írtam a BTC-ről és a többiről, ha ilyen okosnak hiszed magad.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Patry0t
tag
inkább arról dumáljatok már hogy a Solarcoin-ról mi a véleményetek?
-
YASKATIR
senior tag
Tok jo, hogy okosat szerettel volna irni, csak epp a szalmababervelesnek ehhez semmi koze sincs. Nem egy kiforditott allaspontot tamadtam, hanem irtam ket ugyan olyan hulyeseget, mint te.
Tudod mikor lenne szalmabab? Ha tovabb vinnem es az en kommentemmel szemben ervelnek, de rad hivatkoznek kozben.
Annyira jo lenne, ha az emberek tudnak azon szavak jelenteset, amit hasznalnak...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz tom120514 #3083 üzenetére
Mivel BTC alapon megy a kifizetés így semmivel se kapsz többet mint máshol, valóságban nagy átlagban kevesebbet kapsz, mint a legjobb poolokban, de ez is olyan változékony, mint a szél iránya, iszonyat sok változótól függ. Nicehash nem is a legjobb nem is legrosszabb, de mivel elég nagy így biztosan fizet és stabil.
Senkit se kötelez, hogy az ő walletjükben tartsd, nyilván nem túl gazdaságos a fee-k miatt kiutalgatni 0,0001-esével.De mint írtam, akkor kivétel nélkül minden poolra ez igaz, mivel egyik se rakja egyből a saját walletedbe a coint, hiszt a fee-k miatt semmit se kapnál. Minden pool így működik.
-
YASKATIR
senior tag
Szoval minden auto a Ford Model T konkurense? Vagy esetleg minden okostelefon a Simon Personal Communicator konkurense? Ne rohogtesd ki magad
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz Dexar007 #3086 üzenetére
Meg az ujitasokkal sem fog se fee-ben se sebessegben meg csak a kozelebe se kerulni az XLM / XRP-nek, es ez csak az a ketto, amit ismerek. Kitudja milyen uj coin lesz ami, meg ezeknel is jobb.
Egyebkent pedig a BTC nem konkurense se az XRP-nek se az XLM-nek. A BTC az, ETH, BCH, LTC es hasonlo coinoknak konkurense
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz FanTomasz21 #3087 üzenetére
Akkor jó. Már kezdtem kételkedni, hogy én jó csatornát néztem-e
szerintem jónak tűnik..
-
YASKATIR
senior tag
válasz Dexar007 #3082 üzenetére
En tudtam. Szerinted melyik chart tartozik a BTC-hez es melyik az LTC-hez?
Abban a pillanatban vege az LTC-nek, amint kijonnek az uj dolgok a BTC-hez, mert most is csak arra hasznaljak az emberek, hogy ebben kuldjek A-bol B-be a penzuket (valtok kozt). Felteve ha olyan helyrol kuldod, ahol nincs XLM vagy XRP egy olyan helyre ahol szinten, mivel gyorsabb es olcsobb ez a ketto mint az LTC
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
Elég azt ígérni hogy napi egy dollárral többet kapsz mint máshol és mennek Konkrétan hazugság volt hogy cold walletben tartják a pénzeket, a hivatalos verzió szerint ellopták, újraindultak és mennek vissza az emberek ezerrel. Vadász, vadász...
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
Dexar007
veterán
Hallottatok mar azt a tortenetet,hogy a litecoin meg van halva?
Give me your cum,bull!
-
vicze
félisten
válasz tom120514 #3080 üzenetére
Most, hogy lehetségesen lenyúlták az "ellopott" pénzt csak spekulatív nincs rá bizonyíték.
Nicehash egy szimpla pool, mi benne az átverés? Mert akkor az összes pool átverés. Maga a koncepció, nem az átverésre épít, ahogy a cloud mining se, ettől még nyilván lehet olyan aki átveri az embereket, ahogy az istentelen mennyiségű ICO-ből is a többségnek ez a lényege, de ettől még nem lesz minden ICO átverés.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz Smithy87 #3055 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy miután Bitconnect piramis játéka bedőlt (konkrét eljárás folyik már ellenük), és futnak a fejlesztők a pénzzel, te fektetnél ebbe a coin-ba és még vennél is egy még értéktelenebb ICO-ból?
1hét és kb. 0-n lesz az árfolyam, ez most nem jóslat, hanem olvasd el, hogy mi történt, pusztán józan paraszti ész. Az hogy olyan spekulálnak vele, akiknek fogalmuk sincs mi történt egy dolog, de ez gyorsan elmúlik, és teljesen értéktelen lesz.
-
pimmi
senior tag
BCC érméseknek--- én tartom egyelőre, fel fogják pumpálni...
más
Dash ban láttok fantáziát, mit várunk tőle? (tegnap vettem keveset) -
Szilu
tag
válasz fireman123 #3070 üzenetére
Szerintem ha valaki(k) akkora állománnyal vagy befolyással bírnak egy adott eszközre, hogy a hangulatot tudják befolyásolni, akkor mindig nyert ügyük van piactól függetlenül. Ez a sima tőzsdéken is így van, ha egy alapkezelő befektetést vált, vagy csak mikor Matolcsy beböffent valamit aztán 2 hét múlva visszavonja
Ha nem sikerül a hangulatra hatással lenni, akkor nem működik az lenyomom az árat olcsón visszaveszem.Ezen nem kell morgolódni, csak szélirányba kell állni pisiléskor, ha ezt észleljük.
-
shteer
titán
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #3066 üzenetére
....másnak is gyanús a tegnapi beesés és a a CBOE futures zárás egybeesése [link] ...
-
kem
addikt
-
butch3r
senior tag
válasz Tilos az Á #3065 üzenetére
verticoinTilos az Á: lehet azt hiszed vicces, de megint csak teleszemeteled a topicokat hülyeséggel.fantomasz21: igen ha annyi időre tervezed semmiképp se online. paperwallet generátort szedjél le, gép kihúz netről (azt feltételezve, hogy a gépeden van vírus írtó és egyebek amik ahhoz kellenek, hogy ne legyen fertőzőtt), privát kulcsot őrizd meg azt később ha kell azt beimprotálva hozzáférsz pénzedhez.
vagy btc esetében ugyan így egy tiszta, nem fertőzött gépre rakd fel pl az electrumot, vagy mycelium walleteket (figyelj, hogy ne, hogy véletlenül phissing odlalról szedd le a hackelt appot. electrum oldalal: https://electrum.org/#home mycelium https://wallet.mycelium.com/) hozd létre a tárcádat, őrizd meg jól a 12 szavas seed-et mert azzal újra bármikor hozzáférsz.
publikus címet is mentsd el, és később ha veszel még btc-t bármikor tudsz ráutalni, anélkül, hogy a 12 szavas seed-el vissza kéne állítanod a walletedet.vagy amit yaskatir írt, ledger vagy trezor.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz FanTomasz21 #3064 üzenetére
Ha nem csak ilyen $20 van befektetve, akkor Ledger nano s. De nehogy ebay-rol vagy hasonlo oldalrol rendeld meg, mert megszopod. Csakis hivatalos forrasbol.
Tilos az Á-ra pedig ne hallgass, csak random baromsagokat ir mindenre
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
"Véletlenül" éppen tegnapra esett a CBOE futures zárása, szerintetek ez is benne volt (shortra játszás) a tegnapi nagy zakóban? Az alábbi linken tavaly novemberben leírtak egy lehetséges módozatot, hogy miként hathat a határidős kereskedés a BTC prompt árára. [link] ...eléggé annak megfelelően alakult (persze nem tudjuk, hogy attól-e)
Ha ez is benne volt, akkor nem sok jóra lehet számítani a következőkben sem, mivel a CME futures január végén záródik, ...utána 2 hét múlva már a CBOE februári futures, majd február végén a CME februári zárás jön.....és így tovább.
Ha ezzel tényleg tudják befolyásolni az árat keményen, ahogy a linken írják, akkor hintáztatás jöhet ezen vagy más árszinten, ...és így nem biztos, hogy célszerű a HODL...... -
Tilos az Á
junior tag
válasz Tilos az Á #3059 üzenetére
Ennél már csak a BitConnect a jobb a maga 310%-ával.
(#3064) FanTomasz21
Igen de abba se akárhogy.
Veszel egy régi pc-t fillérekért, pendrájvon átraksz rá egy walletet s úgy generálsz private keyt, hogy az a gép sose lásson netet. És ha költesz belőle akkor ugyanezt elölről.
És utána a wincsesztert lehúzod a wc-n.[ Szerkesztve ]
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Sok Kardos Peter videot megneztem melyben felhivja a figyelmet az online formaban tarolas veszelyeire. Nekem coinbase, cryptopia es binance oldalakon van a befektetett penz. Hosszu tavu befektetesbe gondolkozom btc es eth kapcsan, ezekben van a legtobb penz. Mi a velemenyetek erdemesebb volna pl paper walletbe rakni ha 2-5 evet veszek alapul?
-
törölt tag
Én csak ennyit fűznék hozzá: [link]
Persze ettől még emelkedhet sokat, mert ész nélkül öntik a pénzt mindenbe utánajárás nélkül...
szerk.: látom megelőztek[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Hat mivel ugy nez ki, hogy a whitepaper-t lenyegeben egy az egyben loptak, ezert en biztosan nem vennek trx-et.
-
Patry0t
tag
Ehhez mit szóltok?
https://coinmarketcap.com/currencies/solarcoin/
http://www.origo.hu/gazdasag/20180116-penz-napenergia-rendszer-kriptovaluta.html
-
őstag
Már miért ne kellene tudni? Pont a BCC eset mutatja, hogy igenis utánna kell nézni mibe rakod a pénzed. Én mindegyiknek megnézem a weblapját, utánna nézek a team-nek és a whitepaper-t is átfutom. Szerintem ez lenne az alap mielőtt veszünk valamit. De általában még fórumokon is rákeresek, hogy mit írnak róla.
If it is not broken then don't fix it!
-
SLYM
veterán
válasz Smithy87 #3055 üzenetére
Sokat elmond a hype-ról, hogy ezután is képes 60 milliós forgalom mellett 10x-es növekedést prudukálni, miután kiderültek ezek a dolgok. Szerintem azok tolják most a BCC-t, akik azt se tudják mit vesznek, meg azok, akik minden féle/fajta coinból akarnak vásárolni. (Tehát az olyanok, mint én )
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
válasz Smithy87 #3042 üzenetére
Az eladásra voksolok.
https://m.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/osszeomlott-a-9000-os-piramisjatek
[ Szerkesztve ]
-
Tilos az Á
junior tag
válasz szabi__memo #3048 üzenetére
Én is csak kérdeztem.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Tilos az Á #3046 üzenetére
Ez remélem csak vicc
-
htc07
addikt
válasz Tilos az Á #3046 üzenetére
miért dőlt volna bár tudjuk, neked 500 dollár esés is elég hogy rákezdj a "kipukkantalufimeneküljetek" sztorira.
-
mepet
addikt
válasz szabi__memo #3038 üzenetére
Amit írtál az alapján foglamam sincs. Vagy üresen kell hagyni, vagy a te bankod megtalálta a legértelmetlenebb fordítást a SWIFT (BIC) kódhoz. Ha IBAN formátumban kérte a bankszámlaszámot, akkor mindig kér SWIFT-et is hozzá.
-
Smithy87
senior tag
Kellene egy tanács. Sajnos BCC-ben volt a lóvém úgy 320$ ami ugye beleállt a földbe. Most 70$ körül van. Mit kezdjek vele? A team felajánlotta, hogy BCCX-be beszámolja 150$-os áron de ma is annyit ugrált mint eg szeedezett bolha. Mit kegyek azzal a kicsivel ami van? Sajnos tegnap fölbosszantott, hogy 6$ra esett és elfelejtettem venni belőle
-
YASKATIR
senior tag
válasz radi8tor #3040 üzenetére
Az a jo az XRP-ben, hogy maris +41.69%-ban van, mig mondjuk a BTC meg csak +10.35% tegnap ota. Illetve ami a durva, az az, hogy 30 napos viszonylatban az XRP +121.44% mig a BTC -40.50%.
Szoval az bukott a legtobbet az elmult 30 napban, akinek BTC-ben volt a penze
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Tilos az Á #3039 üzenetére
Ripple jó cucc, sok ismerősöm azzal kereskedik. Van aki ősz óta 5x annyit szedett ki belőle. Bár a mostani zuhanás óta nem beszéltem velük.
⭐ Stella
-
Tilos az Á
junior tag
válasz szabi__memo #3038 üzenetére
Sziasztok ide küldtek engem az altcoin topicból, mert azon gondolkozom érdemes e most riplle-be menni át. S aztmonták, a riplle nem altcoin, de legalábbis nem bányászható.
Szépen kúszik felfele sokminden ellenben a riple 1-ről másfélre nőt, ez 50%-os növekedés. Bár ha a bitcoin 9ről 13.5-re nő az is másfélszeres növekedés lenne s közelit már ahhoz. Vajon a riplletől várható nagyobb növekedés mint a bitcointől?http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
mepet
addikt
válasz szabi__memo #3032 üzenetére
Természetesen közlemény, mivel nem a bankkal, hanem az utalás címzettjével szeretnéd megosztani az információt.
(Félreértések elkerüléséhez: nem tudom mi az a bitpanda, sosem használtam, nem akarlak a használatára buzdítani, csak el tudok indítani egy mezei banki átutalást, mert ugyanúgy kell akárhová utalsz, ahol automatikus feldolgozás van, innen tudom a választ a kérdésedre.)
-
szabi__memo
nagyúr
Bitpandára utalnék.
Azt mondja a bitpanda: "payment reference"-t meg kell adni (nyilván ez azonosít engem náluk). Ezt most hova kell beírni? Közlemény vagy "Bankkal közlendő" /bankkal meg előzetesen megállapodott kódszó" (sosem láttam még ilyet). -
Árpi001
senior tag
Ti hol veszitek,adjátok a "kisebb" coinokat?
Elsősorban ripplet vennék,illetve vettem volna ha találok ,vagy már találtam volna normális platformot.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
pigster
senior tag
válasz szabi__memo #3028 üzenetére
Szerintem igen...
-
YASKATIR
senior tag
-
DNReNTi
őstag
válasz Fiddlestick #3022 üzenetére
Eleg hullamzo, orankent 10% vagy fel vagy le. Mondjuk elnezve az elmult 30-35 orat, ez abszolut stabilnak mondhato.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Dexar007
veterán
válasz csaba951 #3014 üzenetére
Nem most,hanem egesz januarban arrol volt szo,hogy a nagyobb tozsdek felfuggesztik a regisztraciot,mivel nem tudnak ennyi uj embert kezelni.En meg varok egy fellangolast januar vege,februar kornyekere. Foleg,hogy most a sok bozsi neni azt latja,hogy ,,o hat ez 20 ezer volt,most akcijos".
Give me your cum,bull!
-
Fiddlestick
aktív tag
kuszik itt minden szepen vissza
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Danex
addikt
válasz szabi__memo #3019 üzenetére
11ezernél GDAX-on van egy 1200BTC-s fal, kíváncsi leszek rá, hogy reggelre átlépjük vagy visszapattanunk onnan.
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
A Coinbase-re beregisztráltam már, és vennék is valamelyik kriptovalutát a felkínált lehetőségek közül. Itt olvasgatva a fórumot azonban látom, hogy bitcoin vásárlásával még várni kell egy pár napot.
Milyen más kriptovalutába érdemes most belefektetni, és ahhoz hova érdemes regisztrálni? Coinbasen csak kb 4 típus közül választhatok, így lépnem kell. Láttam, van itt egy pár szaki a témában. -
csaba951
veterán
válasz icecave #3008 üzenetére
Most, per pillanat egyiket sem!
ETH árfolyamában benne van, hogy részben azért ment egyáltalán ilyen magasra, mert elkezdték használni a BTC helyettesítőjeként. Ha ez nem lett volna, nem lenne ennyire magasan az árfolyama. Ez egy bónusz felhajtó erőt jelentett. Ha eltűnik a mostani tömeg akkor nem lesz szükség erre a funkcióra, és akkor beáll a "valós" árfolyama.
LTC itt ha leesik az árfolyam 0.00600 BTC környékére, akkor érdemes figyelni. 0.00400 BTC-0.00500 BTC tartományban esetleg vásárolni is. Utána tartani, és megvárni amíg fellövik az árfolyamot 0.01200 BTC-0.01600 BTC tartományba. Itt meg eladni. Ez egy működőképes stratégiának látszik, de lehet, hogy évekig kell várnod az emelkedésre. Közben nagyon kell benne bízni, hogy "eljön még a te időd".
Percentage of Total Market Capitalization (Dominance)
Szerintem nemigen érdemes vásárolni semmit, amíg a spekulációs pénz jó része nem távozik a piacról. Ha az others rész részesedése 12% vagy az alá süllyed, akkor esetleg érdemes elgondolkozni újra a vásárláson. Addig semmi![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fiddlestick #3009 üzenetére
Bocsánat, igazából erre akartam reagálni,vagy valahogy neked lett válasz belőle: [link]
-
nagyúr
válasz Fiddlestick #3006 üzenetére
Akkor most, hogy esés van, vegyek inkább LTC-t, mint hogy a meglévő ETH-mhoz vásároljak még?
-
-
Dexar007
veterán
-
pigster
senior tag
Megy felfele egy ideje
-
YASKATIR
senior tag
Az a komoly, hogy 30 napos viszonylatban az ETH +13.46%, XRP +38.06%, NEO +85.37%, XLM +7.79%, mig a BTC -50.67%, BCH -22.44%, LTC -52.73%, ADA -15.56%.
Nem gondoltam vlna, hogy az ETH meg az XRP meg mindig igy fogja tartani magat (NEO-t nem ismerem)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla