Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blue01song #2397 üzenetére
Kábel cserét is megpróbálhatnál, és tudom, hogy ilyen ide-oda kapok megoldásnak tűnik,de a Vírusirtódra is ránézhetnél, mert sokszor a maxpacket az miatt akadozik.(Plusz az örök kérdés, eredeti e a Windows? )
-
blue01song
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #2396 üzenetére
nehogy letöröld !!! youtube-ra nem akarod feltenni? ilyen rohadék minek játszik?
Én naponta találkozom olyannal,hogy pl fordulok be egy sarkon,de már rám van célozva és előre lő -
xPraetoriaNx
senior tag
Na gyerekek, a hackelés egy újabb szintjével találkoztam tegnap. Még csak aimbotnak se nevezhető amit csinált a kérdéses személy, mert nem ugrált fejekre a célkereszt automatikusan. Nem. Ment előre, lőtte a semmit, és bárki akire épp rálátott meghalt. Szerencsére a meccs végére csatlakoztam csak be, szóval hozzávetőleg 30 másodpercig kellett ezt a csodaságot élveznem, de igazából leesett az állam... (És videóm is van róla, ha esetleg valaki nem hiszi el, délután örömmel feltöltöm) Chatben mindenki anyázott neki, és negyvenvalahány killje volt a 4 halál mellé, és steam profilján is többféle ban volt felsorolva (persze sajna annyi eszem nem volt, hogy lementsem a linkjét, a neve meg olyan, hogy szimplán rákeresve 28000 találat van), innentől meg kalapom megeszem ha nem cheater volt...
-
tévelygő
aktív tag
Nem akarom elkiabálni még tesztelés alatt áll a dolog. Úgy vettem észre, mióta nyittottam portot a routerben a játéknak és a NAT type: Open lett,azóta nem kell várni játék elején a betöltődésre, azonnal eltudok indulni a map-on.
-
Bennyboy
őstag
én eddig 1x találkoztam csalóval, ő volt az mvp és teljesen egyértelmű volt, h csalt. Reportoltam is. A feladatok nálam is beragadnak néha. Nem számolja. Pl a friendly tab gyűjtést kill confirmed-ben.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
juve600
nagyúr
válasz
blue01song #2382 üzenetére
BF1-nél nagyon észrevenni hogy ssd vagy hdd-n van a játék ,lehet itt is számít
-
Grenczii
tag
válasz
Corleone33 #2378 üzenetére
Nálam nem számolta a Sten-nél a meccseket.
Sőt,a winter pályákon legyen meg infantryval a 250 kill az is megakadt,egy napig nem számolt semmit.
100nál megállt szombaton és tegnap reggel kezdte el számolni megint. -
blue01song
aktív tag
HDD-van a játék. Bocs az offért, de tegnap a heroes of the storm-nál és a gears of war 4-nél meg az volt,hogy megakadt a hang. ahhoz tudnám hasonlítani,mint mikor ezután a gépies hang után kékhalál jön,csak éppen nem volt kékhalálom. a nettel nagyon régóta szívok, sajnos bassz.ák megcsinálni a upc-sek. bizonyos oldalakat be se tölt, lassú stb, holott a letöltési sebesség 15mb/s
BF1 alatt viszont egyáltalán nem volt ilyen. COD alatt se ez a gépies hang volt,hanem az akadás.
akkor ez net gond inkább?
-
válasz
blue01song #2379 üzenetére
Nekem ez net problémának tűnik, vagy HDD / SSD.
-
válasz
Corleone33 #2378 üzenetére
Ha a A winteresekre gondolsz ( Sten, jégcsákány ) folyamatosan forognak, ha felveszed az egyiket utána fel tudod venni a következőt, miután végeztél az előzővel.
-
blue01song
aktív tag
jó reggelt!
nálatok csinál olyat,hogy random megakad a játék? nem mikroszaggatás,hanem kicsit több,viszont nincs 1mp. de arra pont elég volt tegnap,sniperrel be volt célozva az ellen,már lőttem volna,de a következő képkoca a halálom volt.
konfig: I7 7700K, 1070, 16GB ram, gsync 144hz
ja, és a direkt ehhez való nvidiás driver van fenn
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2372 üzenetére
Quartermasternél van,közben voltam a gémben.
-
válasz
Dr_Senkihazi #2370 üzenetére
MIből gondolod, hogy kizárt?Mert nem lehet odaírni egy játék után, hogy 4?jelenleg ezek a pletykák.[link]
Jövőre végre a Treyarch által fejlesztett rész jön újra és ők BO játékot készítenek az újságírók szerint. Sok pletyka van arra, hogy nem fog a jövőben játszódni, hanem valamikor a hidegháború ( első rész ) és BO2 közötti sztorit fog elmesélni.AZ kb MW szintű játék lesz, ami viszont ilyen csapat kezében fenomenális lehet Lehet éppen MW új része is,de van pletyka Vietnámi részre is.. szóval van lehetőség bőven Számomra ők a favoritok. -
1,Nincs Dedikált szerver.
2, Csalók előfordulnak sajnos.
3,Meccset könnyen talál, pár másodperc alatt bent vagy lobby-ban.
4, Vannak magyarok, de HQ ban általában azonos régióból származókat tesz össze, így találsz honfitársakat.Minden hibája ellenére szórakoztató a multija, nem lett rossz, bár lehetett volna sokkal jobb is. Alakul most már.Majd BO4
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom rajta, hogy PC-re megvegyem, de a korábbi részek, amik megvannak kicsit elbizonytalanítanak.
Dedikált szerver gondolom itt sincs már.
Csalók mennyire vannak?
Illetve mennyien tolják a régióban PC-n? Mennyire talál könnyen meccset és mennyire magas a ping? Sok magyar megvette PC-re?Köszi!
-
steele80
senior tag
Ma este öt meccsből egyet fejeztem be. 3 ban úgy lagolt, hogy másodpercben lehetett a késéseket mérni. Egy tele volt "pro" játékosokkal és egymás után a spawn pontnál leszedtek négyszer, ezért kiléptem. Egyet végigjátszottam. Ja és volt az utolsó, ahol 4 perc várakozás után sem talált szervert itt nem tudtam játszani. Globálisan ez a játék is jobb volt mint lett.
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #2365 üzenetére
Köszönöm, örök hála.
-
Xaels
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #2363 üzenetére
Howard-nál nap fordulóval mindig is kicserélődtek...
-
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #2360 üzenetére
A majornál eltűnik, és új lesz helyette, de az ordersben ugyanúgy ott marad, és számolja, újat csak akkor tudsz választani, ha ott hosszan nyomsz 1 bal klikket, ennek hatására ha megcsináltad az 50 meccset, kapod a fegyót, ha nem akkor törlődik, és ha újra adja azt a küldit, akkor újra kezded. Azért a napi 50 meccs elég elvetemült követelmény lenne szerintem.
-
soo277
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #2360 üzenetére
Az szerintem is Bug,nekem kaffaa minden
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
én megértem,te meg azt értsd meg hogy eltünt...nem egy és nem kettő küldit csináltam meg,vettem fel.
tegnap előtt a sten-eset,3-4 meccset mentem este,számolta is,erre tegnapra eltünt,és a gewehrt választhattam ki helyette.nem volt ott az előzö nap elkezdett sten,sem a 3-4 meccs az 50-böl.
lehet nem ez a normális,lehet hogy bebugolt,de nálam ez volt. -
csabamigo
aktív tag
Urak
A sávszélesség mennyit számít amit a játék menűjében ír?
Valami 3876Kb/s körülit írt
A ma hajnali 1órás multi marhára nem adta,lehet csak tengerentúlikakkal játszottam -
Qtya72
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #2344 üzenetére
Miért nem értitek meg, hogy nem tűnik el? Felveszed a küldit, pár nap alatt megcsinálod, majd felveszed a köv. küldit, azt is megcsinálod, veszed a köv. küldit. Nem kell 24 óra alatt megcsinálni. 24 óránként változik a megszerezhető cucc, sten, g43 50 mp meccs,csákányt is feldobta, arra 35 meccset írt. Jan. 8-ig mindet meglehet szerezni kényelmesen.
-
Xaels
félisten
válasz
Miért tűnne el? Ha fevetted addig aktív a parancs amíg be nem fejezed vagy nem veszel fel helyette másikat.
-
-
Philips103
tag
Sziasztok!
Ha jol ertelmeztem amit irtatok , akkor ha most lemaradok a nekem heti gehr 43as special orderrol akkor attol az még vissza fog jonni ugye ?
Szal nem igy van hogy egyszer beadta es ha nem szerezted meg akkor baszhatod ugye? Meg akkor az osszes tobbi cuccal is igy van amit nem sikerul megszerezni? -
SH4D0W2011
őstag
válasz
blue01song #2349 üzenetére
Mindegy, lassú voltam.
-
törölt tag
Hol tudok klán nevet írni? Így elsőre nekem ez a cod nagyon bonyolult menü ügyileg.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2351 üzenetére
Ha rosszul rémlik,alul van a többi menüpont ezek alatt,pl.collections.Eleve ott tudod megnézni is csak,mihez mi esett már ki,és a maradék micsoda,mennyibe kerül.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2349 üzenetére
Lent a fegyókovácsnál tudsz vele unlockolni dekorációs cuccokat,collection elemeket.
-
SharpSA
veterán
válasz
Hol van ez pontosan? Kerestem, elvileg átnéztem mindent, de nem találtam. Miért kell ezt így bonyolítani?
-
törölt tag
válasz
blue01song #2346 üzenetére
Tudtommal első prestige után rávési a klán nevet, másodiknál meg azt hogy mennyit öltél vele.
-
blue01song
aktív tag
srácok,bocsi a kérdésért előre is,próbáltam videót nézni youtube-on ,de nem vágom így sem. az armory credits-el mit lehet csinálni?
illetve még egy kérdés: mi értelme a presitgelni egy fegyót? azt látom,hogy minden fejlesztés elvész hozzá olyankor. kapok egy számlálót,hogy hány killem lesz azután azzal a fegyverrel és kész,ennyi ?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Vígasztaljon,hogy ha jól olvastam,scrapért is megszerezhető,sőt talán azzal extravariáns jön(ládából is eshetnek hozzá "fagyos cuccok"),és talán még annyi előny is van,hogy az 50meccsért alapverzió jön,kigyűjtve meg valami rare,ha jól láttam...
-
BandiHUN
veterán
Passz,én nem is játszottam most 2 napja.Bár eddig se mozgatott nagyon,szerintem modern játékba jobban illik,mint itt,hogy pár cucc tényleg szemétrevaló/egyszerűen nem ellenfél adott helyzetben.Régebben játszogattam,de ha emlékem nem csal,mindig megrekedtem valamivel/sokszor meg random dőlt el,hogy mondjuk rakétavetővel elsütöttem egy duplakillt szerencsével,vagy leszopatott mindenki más.Nem bűvölt el a mód.Meg tipikusan ahol az első csak,ami számít amúgyis,mint a free for all-nál,a többinek azért nem akkora sikerélmény.Akkor már inkább egy TDM,ott is csak kill van,de azzal,amivel akarom.
Eltérő véleményre késztethet,ha pl.a killekért középszinten több pont járna,mint egy TDM meccsért.Külömben mi vonzana szopóágra randomfegyóval.Tipikus gondom volt vele,hogy az ember egyszer szop,és beragad,nemigen éri be,aki pl.szerencsésen túljut valami nehéz fegyón,utána már sorozatban könnyűeket kap.Autóversenyt meg stratégiát is azért nem tolok,mert mindkettőben 1 elqrás vagy pech is könnyen elég kidobni x perc időt.
De embere válogatja.Van,aki fél napig is tol valami raidet MMO-ban beszopási kockázattal.Én ha valamibe bicskám törik,szeretek fegyót,stratégiát váltani.Ezértis tolom pl.a supportosított killstreakeket is.Nem idegel,hogy jajj most 4 kill vagy x után egy ócska hiba,tárazás csesz ki velem.Respawn,majd kigyűlik,csókolom. -
Qtya72
aktív tag
-
Xaels
félisten
válasz
BandiHUN #2331 üzenetére
A k&m konzolon elég macerás téma. Gyakorlatilag van játék (Overwatch, Fortnite pl.) ami natívan támogatja az USB-s perifériákat, de a többséghez nincs. Ott ahol nincs általában emulálják egy köztes eszközzel, amik súlyos tízezrekbe is kerülhetnek.
Konzolon egyébként menüben, böngészőben és YT kliensben is használhatóak. Igaz ezek elég fapadosak.
Sok gyakorlás van mögöttem, most már azért egész jó köröket is sikerül menni, annyira nem hiányzik a G400. A játékot is kezdem kiiesmerni és Carentan nagyon adja a feelinget. Zombizás is nagyon tetszetős a folyamatosan változó feladatokkal. A HQ-val szerintem mellé lőttek, pedig jó volt amíg a lobbyban várakozás volt lehetett prestigelni meg ládázni akár, ezzel a külön menüpontozással elcseszték.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BudaiZoli #2336 üzenetére
Részben az is az oka,hogy HC a HC,hogy bizonyos mód nincs...egy CTF pl.lehetetlen lenne,hisz a legtöbb kereszteződésben se lehet átmenni,hisz maximum 2 golyó öl,hát akkor ki vacakolna zászlóval?Leülnék LMG-vel 10 méterre tőle,és táranként 50 kill
Csak farmolnák az emberek.Hisz érdemben lehetetlen lenne maga a feladat.Még DOM-ban is arrébbjutni 1 zászlót is határeset,kizárólag úgy működik úgy-ahogy,hogy jó esetben 3 pontra kell figyelni,mert vannak kerülőutak.Namármost a többi módban,ahol csak 1 feladat,1 helyre tömörülő játékosok,áhh...még egy HQ is gáz.Viszik a HQ-t,bekaszálsz vagy bedobod a granyót,kész 5 kill,majd Ti jöttök áldozatnak és ugyanez?Nem is lenne esély se foglalni,se megtartani.Mikor a map végéről visszaér a spawnra az ellen,ha foglalom,mielőtt meglenne?Meg C-ről betámadják-A-t,elviszik,és úgyis visszaérnek,ha már nem ketten vagyunk?Ígyis necces.Nem is szokott lenni csak B harc.A pár eltévelygő leszedhető.Ritkán tudok alkotni valamit,nagyon kell,hogy az átellenes ponton visszaverjük a támadást,mert külömben bukó,ígyis sasolva kell foglalni a respawnolók miatt...
Egyébként a normálban szerintem rendben van a 3-4 golyós kill,FG42-t viszek,3 testre elég,most azzal kalandozok ki normálba.Ígyis 20as tár,némi szóródással 3 kill meglehet.Pont a kisebb tárak miatt HC-sebb most a normál.HC-re volt olyan,pl.AW asszem',ahol hangtompítós kispisztolyból 1 lövés kill testre...na az már valami.Itt örülök,hogy testlövésből 2 kell.Nem minden bénázás halál.De míg az utca túloldalára se jut a vigyázatlan,semmi helye CTF-nek.Minthogy az SD is baromság így.Még HC-n plantolást nem is láttam
Miafrancnak,mikor 1 tár elég a körre,és nem menekül,nem respawnol akit az ember meglát?Sajnos a mapok is olyanok,hogy ANNYIRA nincs kerülés,hogy ne kéne nyílt téren mozogni.Meg tököl a fene bombával.Rush.Szóval az egész minek. -
BudaiZoli
tag
válasz
BandiHUN #2293 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy anno volt a COD4-ben egy élhető HC mód. Ezt, hogy megy a TK is, nem tudom elviselni. Persze a HC az HC, de csak 2 véglet van. Az egyik, hogy 4!!! golyó kell a másikba(
) a másik meg, hogy olyan HC az egész, hogy már túl HC nekem. A régi CoD4-es HC nekem az tetszene. Sajnos azt sem értem, hogy miért nincs minden játékmód a HC-n.
Imádok CTF-ezni, de csak a 4 golyós simában tudok. Ami élvezhető, de eltudnám viselni, ha csak 2 golyó lenne 1 ember. Így is a csipák ellen bizonyos mapokon esélytelenek vagyunk a tunkolós fegyverekkel.
-
BandiHUN
veterán
válasz
voodoo98 #2333 üzenetére
Jaja,de cserébe egy egész cuccot kapsz...kinek megéri,kinek nem.
Mondjuk hirtelen nem tudom,kigyűjthető cuccból van-e válogatva.mert végképp nem éri meg,ha amúgyis van.
Bár érdemben nem is igazi megkötés,akkor lenne izé,ha ennyi nyert vagy adott játékmódú meccs kéne.Így vagy játszol,vagy nemMondjuk tehették volna hetire.Én annyira nem nézem.
Ládából nyitottam dupla epicet+rare piros ásót,arra volt ám anyázás HQ-n
Mindenki tolta be az x db ládáit,én kaptam vagy 10 körre egyet,azt szerényen bedobtam a közösbe,volt őrjöngés,mert a sorozatnyitók nem kaptak semmi érdekeset... -
csabamigo
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #2306 üzenetére
Köszi az Y az tényleg ,most folyton nézegetek
-
BandiHUN
veterán
válasz
#21946880 #2328 üzenetére
Szerintem a legjobb lenne,ha mindenki használhatna natívan bill-egeret mindenhol.+lenne alap dolgokra,böngészésre,facebookra,youtube-re a konzol is jó.
Már könnyen eldönthetné mindenki,mit akar.Sokan,pl.én is vennék konzolt a gép helyett így...még egy képet se nagyon szerkesztek gépen,tyúb,videó,gém,face,böngészés.És elég is lenne erre egy konzol.
Kontroller meg pl.PC-n is sok játékhoz jó,már akár egy BF-ben is ordenáré előny pl.repülni,de sok konzolport,külsőnézetes gém,platformer azzal a jó.A rohadt FPS egyedül,ami igazából ilyen megosztó,nomeg talán ugye az autós,de ott is kialakult,hogy amivel kedved van...mindkét platformon.
Egyébként az engedés mellett lennék konzolon.Pont mert növelné a piacot,sokan elfelejtenék a PC-t,mert hétvégi kanapéharcosok már,dolgozni se kell,és inkább pattintja be a lemezt,és tolja.Viszont most még nem enged a bill-egér kombóból,kacska a keze,nem megy az FPS-ezés.Egyébként sokmindenkinek meg fordítva van,mégha az is a ritkább,a legtöbbször egy normálisabb YT videós konzolos streamjénél,ha az ember nem látná a menüben a konzolgombokat,észre se venné,hogy kontrollerest lát,sőt PC-s pro szinten.Még az aim assist se tűnik fel.Ja,egyébként az is olyan,hogy 90% ember,célzás kell hozzá,az csak segít,hogy ha már majdnem ottvan a célkereszt,ne 10 centivel lője már el az ember mellé az ellent...de aki kacskakezű...és ezt én is több éves X360 cod után mondom,a cod3 világ legjobb 63.rifléseként,addig jutottam...és pl.PC-n hasonlóra sose voltam képes.Ha nem pukkan ki 2 gépem is,és nem lett volna annó égető a PC upgrade...sajnos választani kellett,volt egy halott boxom,elb...ott 250 rongyom konzolra,meg egy ősi PC-m.Ez lett belőle,PC.
De megértem mindkét oldalt.Meg azt is,milyen volt a cod2 mellé leülni,és aztán 1 óráig killt se szerezni konzolon
Egyébként konzolos viszonyban tényleg megoldható lenne,hogy tudja a gép,te most billezel,és azokkal dobjon össze és kész.Mint ahogy lásd PC-n,kontroller,és akkor húzkodhatom az egeret,nem csinál semmit...
Csak hozzáállás kérdése.Csakhát üzleti szempont attól a PC életben tartása is.Nekem sok ismerősöm van,aki ahogy megöregedett,gyerek,család,stb,simán lement PC-ről még nem is konzol felé,hanem androidos TV box.Vannak komolyabb Androidos gémek,FPS-ek is.Igen,ott is van morcogás,mert a tapipadosokat bealázzák a kontorleresek és a bill-egeresek.De azért életképes.Viszont elérhető.Olcsó.Kinek mi.
És tényleg csak a jéghegy csúcsa játékilag globál,hogy a konzolos codnál az egeres lelövi a kontrollerest.
Már telón is pl.alapkövetelmény lett,hogy aki érdemi lövöldözést akar vesz egy IPega vagy hasonló kontrollert,mert touchon egyszerűen szopás.
És pl a PUBG-hez tökre hasonlító cuccok is vannak,stb.
Mégse vinnyog senki.
Konzolon pedig marad ez,el kell fogadni,hogy aki topot akar,beruház,ha kell,stb,és egerezik.És még PC-n se 2 fillér a normális periféria,egy jó gamer füles,bill,egér az 20+20+20k,vagyis olyan 60 csak a periféria.
Konzolon,bár nem tudom a kieg mennyi egerezni,de ott MÉG nem kell legalább gamerperiféria,így nem is vész,sima egérrel is fekszenek a kontrolleresek.
Egyébként videók alapján nekem nem is a célzás az,ami kiemeli az egész dolgot...hanem hogy kontrollerrel másképp kell tolni.Direkt tágasabbak a folyosók,ajtók.Kóvályog az ember.Adott sebességgel fordul,stb.Nem is konkrétan valakit becélozni a nehéz/más.Az egész technika.Pl.épp ezért van viszont fordítva,hogy repülősben,autósban meg király a kontrolleres,kormányos...Egyébként lehet nem kellene erőltetni a PC vs Konzol cicaharcot,meg az egér vs kontrollert...most volt elmélkedés,kell-e külön konzolos topik.Hát ha most már ez lesz a napi téma,inkább legyen...
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2327 üzenetére
Winter carentan map+egyéb bütykölések,új kozmetika+a decemberi szezon eseményei,stb..
Egyébként egy nagy patch nem jelenti feltétlen,hogy maga a játék annyit duzzad...ha fájlok módosulnak 1 bitnyit is,azokat az újakra kell cserélni...emiatt is lehet megduzzadva a patch. -
törölt tag
válasz
BandiHUN #2318 üzenetére
Azért a között, hogy a játékot módosítod vagy pedig egy kényelmesebb perifériát használsz bevitelre van különbség. Továbbá a sony hivatalosan támogat egér billentyűzetet (hori balbla), míg a csalások használatát nem.
Ha már ennyire az egyenlőséget akarja a nép, akkor töröljék el a kormányokat, töröljék el az okosabb kontrollereket (xbox vonalon pl az elite), töröljék el a kontrollfreek-eket, stb stb.
XBox vonalon még lehet védekezni, hogy nincs hivatalosan támogatva egerezős megoldás, de a sonynál már ez a bástya is eldőlt.
-
blue01song
aktív tag
Helló!
Előre is bocs a kérdésért, az utóbbi hetekben csak BF1-t toltam,most akartam tolni kis COD-ot, de elkezdett frissíteni,ahogyan látom elég nagy a patch. Próbáltam visszaolvasni,de feladtam
Mit tartalmaz ez a pathch,hogy ilyen nagy?
Köszi!
-
törölt tag
Mw3/bo2 óta talán ez a rész tetszik leginkább. Ha jól láttam, minden nap van egy órás dupla xp-m.
-
laceszgamer
addikt
Valakinek van erre ötlete?
X360 kontroller van a gépre kötve, amivel még nem is lenne gond, de patch előtt ugye úgy működött a dolog, hogy elején amit nyomtam azt használta, magyarul szépen billentyűzetet. Most meg ahogy elején lépek be, hiába csinálom végig billentyűzettel, illetve menükben megy is az egér-bill, de játékban csak kontrollerrel tudok bármit is csinálni.
Most minden indítás előtt húzkodjam le a kontrollert vagy mi? Másnál nem fordult elő ilyesmi?
-
BandiHUN
veterán
válasz
voodoo98 #2321 üzenetére
Felejtős lesz,mint minden más napi/heti küldi,újra kell csinálni.Én már bele se fogtam...egyszerűen nincs 4-5 órám/nap.
Mondjuk talán TDM-ben elég gyorsan le lehetne tudni,de sajna sok a pöcsölés,töltésidő,HC-n ugye pörög a kill,de minimum 10perc a leggyorsabb kör is a "sallangokkal",6-7 kör/óra... -
BandiHUN
veterán
válasz
Németh Péter #2319 üzenetére
Az azért nem mindig jó,főleghogy kontrollerrel nehéz célozni,és aim assisttal testre céloz.Sokszor még mozogni is nehéz kontrollerrel..
A balhé PC-n nem is abból volt,hogy aim assistot kapott a kontrollerrel JÁTSZÓ,hanem hogy egy időben csak bedugtad a joyod,bekapcsoltad,és egereztél tovább.Tudtommal ez az AW-ban jött elő,és még ott javítva is lett,vagyis egér-bill inaktív,ha joy van beállítva. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
Németh Péter #2316 üzenetére
És PC-n miért ne tolhassa be a WH-t,aimot,aki béna,nem?
Érdekes dolog,hogy teljesen könnyen azonosítható konzolnál,hogy valami "extra" van a gépbe bedugva,és akkor el lehetne különíteni a bill-egereseket...
Mondjuk másik analógia,hogy autósoknál sincsenek külön a kormányosok és a kontrolleresek,sőt ott ugye gyári kormány kontroller is van...Kezdem úgy érezni ilyen postokra,hogy nem is baj,hogy nem konzol+cod kombóra váltottam,hanem inkább féláron vettem egy jó kis vidkarit+félárú keyt...
Valahogy nem is nagyon számoltam annó ezzel,hogy tényleg jöhetnek az egeresek is szembe.Most viszont a vidkariból mindenben profitálok,és nincs anomália,mindenki egerezik,csalók nem vészes,SŐT szerintem a konzolon sokkal jobban zavarna egy egeres ilyen írt statokkal,és "legál" is.PC-n azért már adott,hogy az ember streameli a csalót,reportolja,néha történik valami.Plusz azért általában nem is fixen tolják be,talán a félelem a lebukástól,talán mert csak rossz napja volt,talán csak valami feladathoz kerül elő.Konzolon meg szerintem fix a garázdálkodás,és szankciómentes,ugye.A végén még kiderül,konzolon többen "csalnak"
Azért én egész estéket tolok le,még gyanús esetek nélkül is.Igazi k...ög 60/3 1 pontból forgolódós meg tényleg ha 2 volt eddig.Inkább falonátkövetősök vannak,akik bevédve,mamuszperkkel is rádrántanak 90fokokat,de az is elenyésző.
Ezt tolva azért eszembe jut,mennyire nagyobb gáz volt az MW3-ban a statreset-statfull,repkedés hack,és maga a játék is kínálta az akimbo-t,az 1882 shotit,a GL-t...ahhoz képest már olyan nyugis a játék,hogy szinte unom,max pár jobb kemper csipa,LMG b...sz fel.De HC-n az is kiszedhető pisztollyal is,nem gyógyul vissza,inkább nekimegyek 3x,nem lehetetlen megoldani.Plusz jó csapatban van counter is valaki.PC-n,főleg HC-n azért egy szűk keménymag van elsősorban,az a párszáz ember szinte "ismeri egymást".
-
Juhasz27
tag
válasz
ftamas0201 #2309 üzenetére
Tomikám, neked azért csillagos mert NOOB vagy
-
válasz
SH4D0W2011 #2314 üzenetére
Na jó, de aki nem tud kontrollerrel játszani vagy csak nem élvezi, az miért ne játszhasson egérrel és bill.el?
-
válasz
SH4D0W2011 #2311 üzenetére
Én amíg konzolon toltam mentem ilyen köröket kontrollerrel is
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Németh Péter #2313 üzenetére
Mert tudom (most már tapasztalatból is), hogy mennyire elrontja mások számára a játékot, akik nem azzal játszanak, plusz én szeretek hátradőlve, lábat feltéve kényelmesen, kontrollerrel játszani. Nem zavar, ha néha kilőnek, mert nem megy olyan jól a célzás, de ez az egerezés hihetetlen és baromi unfair előnyt ad.
(#2308) SPucu Nem kaptál véletlenül olyan fegyverhez valamit, ami még nincs feloldva?
-
válasz
SH4D0W2011 #2311 üzenetére
De miért nem használsz te is egeret és bill-t?
-
BandiHUN
veterán
válasz
ftamas0201 #2309 üzenetére
Nekem is bugos a csillag mindenhol...még a sisakoknál is,ahol csak 2 féle bili van és kész.Ez ilyen,másik codban is volt bug.Plusz rá is jön az ember,hogy kár időt pazarolni,mert pl.én szedegetek földről is fegyókat,mindig jön valami unlock nem slotbarakottakhoz is(ami jó,mert így szinte mindenhez ki van nyitva pár dolog,nem szűzen veszem kézbe,ha megtetszik),amire inkább jobban haragszok,hogy menet közben/kör végén nem túl hevesen jelzi a kész feladatokat,challenge-eket,nem mindig vagy több körön át beadja ugyanazokat a dolgokat,amiket már az előző körökben kinyitottam/megcsináltam...
Plusz hogy pl.fegyót,stb.prestigelni csak a HQ-n lehet.Namármost egy jó csapatot otthagyni tökölészgetni...social pont se igen jár érte úgy tudom,amiért nem jár,azt meg lehetett volna hagyni a menüben is,2 kör között mókolni.Kicsit erőltetett,de uncsi ez a HQ izé,félig kényszer,félig idlézik az ember sz..rásnyi időben/cigi a social pontokért,tök jó ötlet,de akkor érne valamit,ha nem csak 1v1 lenne,hanem bejelentkezhetne az ember premade csapatot összeütni,és úgy menni.Pl.benyomom egy táblán,kéne +3 fő,HC DOM mód,és akkor ha megvan,csapatás.
Nekem sok magyar jár a HQ-n...márha nem épp szinte üres.
Mondjuk fura,a barilistámról még senkit nem láttam...Én a HQ-ra is vártam volna bővítést...most olyan az egész,mint a war mód.Álmodtunk valamit,de nem igazán jó semmire.A war is jó,de kéne több fő,de főleg több map,stb....
Nekem amúgyis az rémlik,hűdereklámozva volt a közösségi tér is.Pont a bandázás lenne a lényeg.Nem hülye ládanyitogatás-kemp.
Legalább egy 4v4-et betolhatnának.Kis gyors fun TDM,mint az 1v1.Vagy mini "war" SD,1 pont,pici map,3 kör.Kis social pontért.Annyi potenciál lenne... -
SH4D0W2011
őstag
Na most baszott fel ez a fos, meg a nyomorék játszani nem tudó kis balfaszok, amikor CTF-ben élni nem hagynak az egér-bill kombóval, aztán nézem meccs végén a statot, ilyen 88/18 meg 91/13-mal zárnak... Menjenek az ilyenek PC-re játszani.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Egy fura kérdésem lenne! Szóval szoktam kicsit hangosabban is játszani (mert miért ne, jó a hangulat) és szeretem a bemondó pasi hangját is,de az nagyon hangos már és elnyomja a többit hangot, főleg domination-nél. Van itt olyan ügyes infós guru köztetek, aki meg tudná oldani azt,hogy maradjon a bemondó pasi hangja,csak halkabban?
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #2308 üzenetére
Nekem már így van mióta megvettem a játékot és kezdte adni a dolgokat
Azóta csillagos
-
steele80
senior tag
Ezeket az új fegyókat tényleg csak úgy lehet feloldani ha játszok 50 mp meccset 20 óra alatt? Ha ez így van, akkor ez a játék tényleg a hülyékre lett optimalizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest