Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
HQ-ban mit kell nyomni, hogy ugrálva tornázzon a karakter? Ha tornázni fog, akkor nem kapok kicket? Ha igen, akkor hány percenként kell néha ránéznem?
-
huby80
senior tag
Srácok mikor jelenik meg az első mappack? Hogy érdemes beszerezni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
DrTechnoid #2791 üzenetére
Csak az aktuális playlistet tölti le,ha változik...játékmódok,azok beállításai,fegyótulajdonságok,ilyesmik,duplaxp-k,egyéb adatok.
Egyébként bosszantó,persze.Játszana az ember 1-2 gyors kört,és tökölni kell restarttal.
Azért HDD-n ez a szar összességében töltöget annyit,mint amennyit játszani lehet,HQ-s k...ögölés,körvégi sz@rok elnyomkodása...
Azért egy cod4 más,ahol 15mp és húzza az ember a ravaszt,meg a kör után rögtön jön a kövi,ha olyan a szeró beállítás,aki mókolna meg örömködne,húzzon ki a menübe. -
Laby
őstag
Ha van kedve valakinek PC-n kisebb társaságunkban játszani minden megkötés nélkül az írjon pm-et.
25-35 év körüliek vagyunk, 2-4-en szoktunk játszani, haveri társaság. Megy az oltogatásos poénkodás játék közben...
Szóval ha hasonló beállítottságú arc vagy, és szereted a war modot meg a küldetéseket csinálni, akkor várunk 2-3 embert. -
BandiHUN
veterán
Szedd össze a focilabdát(secret cucc,de 2 ugrás a főtéren a romoknál),vegyél fel valami jobb(SZINES,ritka) ruhát,a legegyedibb fegyófestésed(minél harsányabb)vagy egyedibb sisak vagy csajos FEHÉR csini fej,sisaktalan,guggolj be a közepébe és idle...
Szopópóz rulez
Ha épp ráérsz.Budi,cigi,kaja,stb...
Plusz én nyitogatok párat,ha tömeg van,üresbe nem pazarlom,van kialakult szett játszani már.
A commend is jó,csak spammelni kell és elkezdeni,ha sokan vannak.
Plusz extra produkció,hogy be lehet tenni az N és az M gombokra jóféle(asszem a 2. és 3.-at tolja el)örömködéseket,én húzom a népet,örömködés meg lesújtó legyintés van,lehet véleményezni,ki mit nyitott épp.De a többit is lehet néha elnyomogatni.Akkor commendelnek.De egyébként szerintem kamu,hogy a social rangtól függne a láda,mert akkor exponenciálisan menne,egyre több embernek tetszik,hogy egyre jobbat nyitsz.Avagy nincs igazi érezhető plusz.Én pl.régebben,kis szinten is tök jókat nyitottam.Csomó minden megvan,simán nem engedek a csábításnak,hogy jajj 2 sz@r láda után a 3.majd fullon lesz.És ez is lehet csak placebo.Az biztos,hogy nincs központosítva a nyitás,nincs olyan,hogy hopp,és akkor hirtelen mindenki Epiceket kap egy pillanatban.Sőt az se,hogy minél több kacat van,annál inkább mostmár ad valamit,vagy olyat,ami nincs.Volt már 3 epic-es ládám olyan,hogy mind duplicate volt.És kacatból is jön még sok,ami hiányzik.
Lehet kár is mögélátni bármit,sima random hosszabb távon.
Pedig nekem is volt,hogy 15 körre egyetlen láda jött,nagy szerényen benyitottam a sorozatozók közé az egykémet,és fullos vegyesnyelvű anyázásba+commendbe torkollott.Mégse hiszem,hogy számít,egy láda milyen nehezen jött,vagy hogy a többiek pénzért is csak kacatot nyitottak akkor. -
Land
veterán
válasz
SH4D0W2011 #2790 üzenetére
Commend Playerrel lehetne ha engem is commendelnének...
-
Valaki tudja hogy ez miért mindig ingame frissít indítás után, miért soha nem a steam ajánlja fel a frissítést mint a többi steam-es játékomnál?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
blue01song #2779 üzenetére
ahol a fegyver camo-t is állitod,ott van a lencse keresztjei,de fel kell oldani elöbb öket.
szerk.:mikor elkezdtem irni,még egy válasz se volt
-
válasz
Szia. A divisionnál a fegyver fölött F1 és ott a Reticles menüpont.
-
Land
veterán
válasz
Ha beraktad a fegyverhez, akkor F1 a fegyver képe alatt. Ott pedig az alsó menüpont. De ölni kell x számú enemyt vele hogy unlockold a kinézeteket.
-
blue01song
aktív tag
sziasztok!
a reflex sight-nál hogy lehet kiválasztani,hogy ne kör formájú legyen a célkereszt,hanem más fajta?
-
Land
veterán
Az igaz, hogy minél magasabb a social rangom, annál nagyobb eséllyel kapok jó cuccot ládából?
Ha igen mivel lehet növelni a social rangot?
Command Playerezni szoktam és nézegetem mások láda nyitását is, de azt nem mondom, hogy ezekre túl sok időt szánok. Köszi! -
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
keresnék társakat,leginkább hc tdm/dom módra,de core is mehet,szinte bármi,hajlandó vagyok kompromisszumra
http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi/?fref=gc
ha lehet ilyet kérni,az én korosztályombol lenne a legjobb,ami 30+ ,de azért nem zárkozom el 20-30 közöttiek elöl sem(pubg csapatom is 24-25 körüli mind)
köszi -
SH4D0W2011
őstag
válasz
DrTechnoid #2772 üzenetére
Sajnos PS-en sem érhető el magyar accounttal, ebből is kimaradunk, mint sok más apróságból. Egyébként egy sisak, egy calling card és egy emblem van benne, a befolyó összeggel pedig veteránokat támogatnak.
-
válasz
DrTechnoid #2772 üzenetére
Ez valami promó izé lehet szerintem.
The Call of Duty™ Endowment (C.O.D.E.) Bravery Pack includes a special Call of Duty Endowment in-game helmet, calling card, and emblem.
-
Erről a DLC-ről mi az infó, mert nálunk 'not available in your region'
-
pRoject22
őstag
Mai élő közvetítés a 8vs8 Custom Game-ről
https://youtu.be/PJT0uiVKhpU
-
törölt tag
válasz
ftamas0201 #2767 üzenetére
Én a játssz 50 meccset küldivel szereztem meg pár napja, igazi pusztító fegyver. Rögtön beleszerettem
-
ftamas0201
senior tag
Hopp az este nyitottam ládából egy Sten-t, hópelyhes kártya alatt volt
Jó kis fegyver, erős és határozott
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Bazsi1987 #2764 üzenetére
A PPSh-t nagyon sokan használják most, talán ez a legkedveltebb SMG most a játékban. Én is szoktam vele menni, Quickdraw-val és Extended mag-gal, de egyébként ezt használom általában az SMG-ken. A Thompson (M1928) is nagyon jó szerintem, de nehéz vele pontosnak lenni, legalábbis én nem tudom megfogni, ha elindul. Airborne prestige után az MP-40-nel is érdemes tenni egy próbát.
-
Bazsi1987
őstag
Smg-ből ki melyiket használja milyen kiegészítőkel? Más típusokből megtaláltam a fegyvereimet de az smg-t nem tudom eldönteni 😣
-
törölt tag
Csináltam egy multi tesztet. [link]
GTX 1080ti - i7 7700k ,minden max. Samsung chg90 49" (32:9) 3840x1080 - 144HZ, 120-160fps. -
törölt tag
Az első presitge nagy nehezen összejött
-
Land
veterán
Melyik az a CPU/GPU monitorozó program, mely játék közben (pl bal felső sarok) is kiírja hogy hány százalékon van kihasználva az említett 2 alkatrész? Tudni szeretném, hogy amikor megakad a játék, akkor valamelyik épp 100%-on pörög vagy a játék a hibás.. Köszi!
-
KaitouP
nagyúr
Az SHG Reddit -en elejtett egy mondatot, miszerint hamarosan egy nagy in-game event kerül megrendezésre.
Ja meg 2x soldier és weapon XP van a hétvégén.
-
BandiHUN
veterán
Én már a nevekre se emlékszem onnan...igaz a régi PH-s gárda jórésze is vagy kuka lett többszáz nap offline-vel vagy már tök más név,stb...én inkább nézek már azokra az időkre,mint egy letűnt korszakra a Ghosts előtt,amit már nem jó bolygatni.
A BO-részeket,MW3-at,stb viszont sajnálom már.Még az AW-t is.Bár ez utóbbit már azért,mert egyszerűen nem csúcsidőben tényleg csak 2-3 brigádnyi ember tolta a HC DOM-ot,ismertük egymást.A mostani is ilyen lesz/már most is pl.éjjel későn.A régi klánosdi,haverosdi nem jön vissza.Az emberek ideje se olyan,tervezhető időpont,legalább 2 óra,hogy értelme legyen...
Az AW-nál még csapatozgattam,nem PH kör.De kikopott az is,időhiány,aszinkron,stb.Már a FB anyacsoport is megszűnt,pedig egy nagyobb,LAN-on is nyomuló brigád volt -
BandiHUN
veterán
Kár,hogy az embernek a hónalja kivan a cod4-től már...megy ott sokminden egyébként,de jobbára csak csaló és profi van.Főleghogy nem is Steam-köteles és generálható key+felmegy az ember 1 boost szeróra,és kész az lvl55.
Már nincs túl nagy élvezeti értéke.Marhulni jó,mert még olyan fura madár is van,mint a 64! fős HC DOM szeró.Kicsitsedurva...De kár komolyságot keresni.Akkor már inkább WWből a cod5,vagy BO1,ami még szerós.A cod2-t is tettem fel a WWII előtt,bemelegítésnek,hát az egy kvarcjátékszint a mai világban,mobilon komolyabb gémek vannak.
-
törölt tag
Az még más kategória, utána már kötelező volt a steam és a legtöbb rész ilyen tdm orientált. A Ghosts, Aw, Iw hamar kivérzett, a bo, mw részek jobban tartották magukat. Valahogy gépen nem tudják megtartani azt a kevés vásárlót sem. Mondjuk megértem, a csalókkal nem foglalkoznak, ahogy az optimalizálással sem.
-
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom elérni azt, hogy ha kilépek egy lobbyból ne rakjon vissza ugyan abba? Vicc komolyan ez a játék. 2 nyomrult cheater miatt lelépett a fél szerver vagy minek nevezzem, de nem volt képes másik lobby-t találni egymás után 4x. Vagy esetleg egész Európában éppen akkor csak ez a 8-12 ember nyomta volna a CTF-et?
Az eszem megáll ezektől az amatőr megoldásoktól. -
blue01song
aktív tag
előre is bocs,ha már volt. tegnap vmi frissitést rakott fel a játék, azóta szaggat mint az állat. másnál van ilyen? ráadásul furán szaggat. 100-120 fps körül, olyan,mintha kb 30-40 lenne. (144hz monitor)
-
törölt tag
Szerintem majd az új dlc megjelenésekor kapja meg mindenki a Carentant.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #2740 üzenetére
Jaja,visszaállós patch.Bárcsak az idő is ilyen lenne kint,hogy karácsony off,tavasz on,és most kihagyni ezt a 2 hónap küszködést márc.15ig
Én ma nem néztem,de ugrott 1 évre a winter carentan is?Annó a cod4-ben bennehagyták a winter crash-t...
Plusz ha már annyira ládáznak,kijöhetett volna már a sima carentan valami bagópénzért,mint annó a Nuketown 2049,vagy akár free szilveszteri ajándékként,ha a winter ugrott. -
törölt tag
válasz
ftamas0201 #2738 üzenetére
Tele van boxon max szintű játékosokkal, más módokban meg szinte nem is látok ilyeneket. Nagy farmolás az egész. Bevállaltam a 350 frages hardpoint küldit és a felénél már nem fogom visszadobni. Egy-két pályán kifejezetten jó ez a mód, pl London Docks és Gibraltar.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
#78687232 #2734 üzenetére
Én ezért nem játszok hardpoint móddal. Nekem volt egy perces és feletti foglalási időim, mindenki más csak ilyen 10-20 másodpercekkel erőltetik meg magukat. Csak mennek kerekbe és semmi.Már azt hittem hogy én csinálok valamit rosszul és nem a zászlónál kell állni és védeni a területet mint egy kutya levizeli a tárgyakat, de hát csak ez a lényege az egésznek.
Waron is van ám néha olyan hogy kitépem a hajam, de ott azért látni néha valamennyi összefogást. Szinte csak azt játszom.
Nálam is még karácsony van -
steele80
senior tag
Pc nem kap frissítést? Nekem még mindig karácsony van a hedkvórterzben.
-
törölt tag
A tegnapi frissítés óta semmi. Plusz mióta megvan a játék, ezt csinálja. A tegnapi két giga szerintem sima textúra volt. Nem fogok ezért vergődni, de a kampányt folyamatosan végigülni nagyon erőltetett. Legalább el lehetne nyomni az átvezetőt... Na mindegy, legalább nincs lagg ami nagyon jó.
Úgy döntöttem február háromig egy ládát sem nyitok ki, kíváncsi vagyok mennyit kapok addig.
A panaszkodás ellenére nyomom tovább a hardpointot, ha túlteszem magam a nulla csapatjátékon, akkor lehet élvezni. A legdühítőbb, mikor csapattársam prestige kettes, mégis 11 másodperc a foglalása és 2-19 a statja. Hogy a francba tud mégis ennyire fejlődni, egész nap előtte ül?Xboxos fórumtársak, nekünk is össze kéne néha röffenni. Ha lenne ilyenre igény, vennék headsetet.
-
Hát te tudod, ahogy gondolod, Én jó tanácsként írtam neked ezt az összeállítást, mert neked nagy a szórás. Nekem minimális szórása van a z STG44-nek az egyik legpontosabb fegyóm.
Lövés esetén ez nem egy folyamatos felfele való mozgás, hanem elugrás felfele lövés közben majd egy visszamozdulás, ami nem teljesen a kiinduló pontra történik. Nagyobb firerate mellett ez kevésbé észrevehető.Szerintem.SwitcX ( #2721) : Én PC-n játszok vele.
-
törölt tag
A hardpoint a legjobb, igazi agyhalott k/d fanoknak ajànlott. Volt hogy szinte meg sem tudunk mozdulni, mert a max szintes gyökér csak a spawnhelyeken álldogál.
-
Bazsi1987
őstag
Jelentem ma szerzet rare supply dropbol eset winter sieges lap😉
-
törölt tag
válasz
shotika #2719 üzenetére
Néztem hogy mintha hosszabb lenne a lista, de nem mertem írni.
Rákattantam a különböző játékmódokra, a labdás az egyik legjobb. Tök jó hogy rendesen gurul, pattog, meg be lehet hajítani a kapuba. Utoljára az UT2004-ben a Bombing Run játékmóddal játszottam hasonlótb.: jut eszembe a kampánnyal kapcsolatban, van egy pár hiba a játékban. Legalábbis boxon nekem az első pályát nem menti el, mindig újra kellett kezdeni. Emellett a multiban nyitásnál a klassz választásnál nem mindig tudok elindulni. Kiválasztom, elindítom és a csapattársaimat nézhetem és látom hogy páran ugyanúgy járnak mint én. Tré, nem is értem miért nem javították még.
-
törölt tag
válasz
Philips103 #2716 üzenetére
A winter siege dolgait már nem tudod kinyitni, ennyi volt. Aztán lehet ládából még dobhat, de nem hiszem.
Én is várom a Resistance-t, elég jól megy most már a játék. Lassan megvan az első prestige. -
Kislulu
csendes újonc
Sziasztok!
Csapattársakat keresünk CoD WWII-ben.(PC-n) Akinek volna kedve egy jó csapathoz tartozni, együtt játszani, azt várjuk szeretettel!
[TpW] Klán
Facebook: [link] -
Philips103
tag
Jah igen en is megkaptam ps4en a jo kis frissitest , es hat jah fura tel nelkul ;D
De elvileg minden skint es stb dolgoz ki lehet ugyan ugy nyitni nem ?
Volt olyan amit nem tudtam megvenni es bena voltam es nem leptem vissza es egyaltalan nem vettem meg es elbaltaztam igy az egeszet ;Ddd nah mind 1
De egeszen fasza kis dolog
Kovire a januar 30. jon mar nagyon varom -
törölt tag
Xboxra jött egy közel 2 gigás update.
Carentan 24/7 maradt, vége a téli programnak. Headquarters nagyon furcsa karácsonyfa nélkül
remélem lesz még hasonló
-
-
Laby
őstag
Skacok!
Már több embernél is láttam, hogy az STG44-gyel úgy lő, hogy nulla, azaz nulla szórása van.
Gyakorlatilag amíg én sniper-rel mentem távolról szinte esélyem sem volt lelőni, mert röhögve kilőtt.
Én felraktam a markolatot, a pontosabb csövet és mindent ami a lövést segíti, és jóval nagyobb szórásom van.
Ez valami fegyver variáns, vagy killcam bug, vagy simán csak egy csalás fajtája?
A macro-t sokan emlegethetik, de azt kizártnak tartom, hogy ennyit számítana. -
modd3r
őstag
Sziasztok! Rendszeresen előfordul, hogy a kör végén a láda-sorsolásnál engem választ a gép, de mégsem kapom meg a ládákat. Ez miért van? Válaszokat előre is köszö9nöm.
-
soo277
őstag
-
ftamas0201
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2704 üzenetére
sprint közben guggolás (PC-n a C betű) a helyes megoldás
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: WWII össz-játékosok száma leaderboards alapján:
Xbox One:
7 750 847
PlayStation 4:
12 137 607
PC-ről nincs infó, azt meg tudná nézni valaki?
Solider > Dossier > Leaderboards > All Time (Bár nem tudom hogy itt is látható-e a lista)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest