Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Anthropoid mapon engem fixen kidob dx hibával. Sehol máshol nem jött elő, minden driver friss. Aki talált rá működő megoldást szóljon. Én egyet kipróbáltam aminél nvidia driverben kell állítani de nem segített.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bennyboy #3591 üzenetére
De igazából nem itt nem arról van szó hogy megvetted és így jártál, hanem arról, hogy eleve meg se kell venned, mert nem éri meg. Kevesen vagytok PC -n, még kevesebben veszik meg az SP -t. Ez így meg amióta SP létezik. Megveszed, majd azon kapod magad hogy nem találsz player -t. Megérte? Nem.
(#3551) DeViL-X. v
Továbbra is tartom hogy a quickscope nem skill, hanem egy elcseszett szar fegyverbalansz hozománya. Az nem skill hogy assault rifle -vel telelövöm fél tárral a tagot, majd ő meg 2 méterről QS, és meghalok. Ez vicc.
-
válasz
Bennyboy #3591 üzenetére
vannak elég gyakran cserébe free időszakok DLC szempontjából, amikor tolhatod adott mapokat. BO3 ban első év vége fele volt , hogy 1 hónapig ingyenesen lehetett tolni PC-n,de utána is rendszeresen. Akkor legalább tele volt játékosokkal, mert bent voltak rotációba a sima pályákkal, Szuper volt úgy tolni. Itt is lesz ilyen szerintem nemsokára.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bennyboy #3588 üzenetére
Ha CoD -ot akarsz játszani, akkor csak ez a megoldás. Kottick bá is megmondta, meg még vagy 1001 fórumozó különböző fórumokon, hogy PC -n nem éri meg megvenni a játékot, mert az Activision szarik rá, elenyésző pénz folyik be a PC -s release -ből mint a konzolosból, és sajnos a pénz beszél. Ha az alapjátékot még meg is veszik PC -n, a DLC -ket már főleg nem éri meg, egyszerűen nincs annyi össz. player, és amennyi van, annak is csak kis része veszi meg a kiegészítőket.
-
Bennyboy
őstag
válasz
KaitouP #3586 üzenetére
ez nem megoldás, én pc-n szeretek fps-t játszani, konzolra ott a wiiu. Azért sajnálom az egészet mert maga a játék tök jó és az új pályák is tetszenek. Remélem idővel jönnek még playerek ha lesz leárazás stb.
Más: most order-el megszerezhető az új lmg. Shipment mapon 1-2 kör alatt meg van. -
Bennyboy
őstag
tök jó, h bekerült a dlc-s map választás csak az a baj, h egyik módban sem talál játékot mert nincs player. Hiába tolják majd ki a dlc-ket ha nincs aki játszana rajta. Azt hiszem most vettem utoljára sp cod-hoz. Ja az egyik új mapon meg 2
percenként kidobál dx error-al. Soha semmilyen játék nem dob errort csak ez.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #3579 üzenetére
Hm, kár, bár Egypt igazán igéretes.
-
L_ajos
őstag
3 perce a legfrissebb
-
L_ajos
őstag
Legális windows, minden driver friss, nincs sehol semmi tuning. De lehet én is a bug felé hajlok
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még nem hivatalos:
"Call of Duty: WWII DLC 2 "The War Machine" coming 04/10" (Nyilván elsőként PS4-re, egy hónappal később PC-re, és XO-ra)
-
Bennyboy
őstag
én is szinte soha sem találkozom dlc-s mappal. Az új war mapot még nem is láttam. Elég gáz ez így.
-
feribk
aktív tag
shipment most végleges pálya lett vagy csak egy darabig lesz?
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #3563 üzenetére
Van resistance mosh pit, az is valami.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
N.otorious #3562 üzenetére
meg kihagyták az alap vagy dlc mapon akarok játszani funkciót,hogy rohadjanak meg..
de be fog az kerülni,mert nagy sirás lesz hogy az emberek 50 dollárért nem tudnak dlc mapokon játszani.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Philips103 #3561 üzenetére
lehet nincs elég dlc-s gamer
-
Philips103
tag
Valaki tud valami okosat a problemamra?
-
Laby
őstag
válasz
DeViL-X. #3534 üzenetére
Továbbra sem állítom, hogy ezt a stílust könnyű játszani, bár közel sem olyan nehéz, mint ahogy írod. Nyilván minél hatékonyabban szeretnéd annál nehezebb, de kb. fél óra után lehet már úgy lövöldözni vele, hogy ellehetetlenítsd másnak a játékot. Ezért tartom okádéknak, és egy percig sem tartom izgalmasnak.
Lehet jól játszani quickscope nélkül is.Milyen SPM-ed van?
-
SharpSA
veterán
válasz
SH4D0W2011 #3555 üzenetére
Futás közben? Mert úgy tudtam én is, hogy azt kell nyomni hosszan, de nem vágja magát hasra...
-
Philips103
tag
Tudom kerdeztem mar, de mi a halalert nem akarja bedobni nekem a dlcs mappokat es war modot meg semmit?? Tdmet megyek es az alap mappokon jatszok es mar unom a szock mappook felet es jo lenne neha egy kis ujdonsag..
Megvettem a dlct es nem latok az event ota belole semmit.. mit rotottam el??? -
SH4D0W2011
őstag
válasz
KaitouP #3546 üzenetére
Ja, igen, sorry, PC-n nem tudom, mi a helyzet a CoD-okkal, de évek óta nem sok jót hallok róla, mintha arra a platformra kb. csak muszájságból jelenne meg a játék.
(#3553) SharpSA PS-en kör hosszan, szóval platformtól függetlenül, gyakorlatban szerintem a fekvés lesz az.
-
DeViL-X.
tag
válasz
KaitouP #3539 üzenetére
Az a baj, hogy a videókban nem egyszerűen felrántom a fegyvert vagyis quickscope-olok van!
Mint ahogy láthattad a részeket mindenhol jelen van! Az-az érdekes hogy míg a külföldi oldalakon remegnek az emberek ennek az elsajátítására itt úgy látszik eléggé utálják Magyarországon! Olvasom és érdeklődök ez iránt! Több mint 10 éve játszom szinte csak COD-ot! Irdatlan nagy tehetség kell hozzá. Nem fogják offolni mivel
nem egy "bug" vagy jelentéktelen hozzáértésről van szó... Még ha pár embernek is összejön csak párszor egy-két játékban azzal nem megy semmire.. Leírtam és leírom még egyszer. Ehhez vagy nagyon sok tanulás vagy tehetség kell! Ez mindig is jelen volt csak egyre több az érdeklődő a sniper iránt. Kisebb nagyobb sikerrel!
Milyen érdekes hogy ha assault-al mennek az a baj.. Ha smg-ven az a baj!
b.:
Tudom hogy átalakították a BO3-as snipert.. De pont most lőtted le a poént.. A jó játékosoknak teljesen mindegy, hogy eszik vagy isszák az átalakítást! BO3 átalakítás után 3:40-től!!!! Ha közel harcról lett volna szó ő is alkalmazza biztos vagyok benne!
A WWII-t is átalakították!! Jelenleg pont olyan mint a BO3!!! Kb 15-20%-al csökkent a fegyver felrántási ideje, és a pontosság mivel észre vettem!
De semmit nem ér ha 95-ös FOV-al használod ugyan úgy gyorsnak "tűnik" a játék!
Bementem most éjjel 5 meccsre éjjel 1-kor. Kettőnél 2-2-es felállásban vagy 2-3-saban nyomtuk ezért kiléptem a folytonos keresgélés miatt!! Ennél jobban nem fogják lecsökkenteni az 100%! -
gyobali
csendes tag
Sziasztok! Abszolút kezdő vagyok, sok év után most vettem újból asztali pc-t. Lehet a WWII-vel PC-n multizni? Ha igen kell hozzá patch? Valaki aki ráér, légyzsi írja le a dolgok menetét. Köszi előre is!
-
válasz
shotika #3548 üzenetére
Persze hogy nem mentség, hisz a pénzt kiperkáljuk érte mi is, de azért ez egy korántsem állandó sűrű probléma, amitől játszhatatlan a multi. Nálam napok óta nem fordult elő(Egyébként lehet kliens oldali internet probléma is),de hazudnék, hogy nem láttam már jó párszor azt a feliratot. Azért kíváncsian várom, a BO4- Treyarch is ilyen színvonaltalanul startoltatja e el a játékot. Szerintem nem.
Egyébként szerintem is az utóbbi idők legrosszabb startja volt WW2 ilyen téren, ennyi hiba és baki nem igen volt egy COD-ban sem hosting oldalról PC-n
De maga a játék azért szerintem egészen kellemes,jól sikerült összességében.Még annyit, hogy állítólag az anticheaton is frissítettek és jócskán jött azért tartalom is és ezért nőtt a töltés idő, de állítólag konzolon is. Majd megírják a srácok, hogy így van e.
-
shotika
őstag
"EZ PC-n gond csak 600 ezer eladott példány áll szemben tizen x millió konzolossal, sajnos másodlagos a szerverkiszolgálásunk."
Ezt aboszlúte megértem, de a játék ára pc-én nem azt sugallja, hogy ezért másodlagos szerverkiszolgálást fogok kapni.
Ráadásul az új patch óta 2x annyit tölt a játék, egy-két pálya továbbra is szaggat néhány helyen, oké, az R9 270-esem nem a durr bele kategória (bár a battlefield 1-et tükörsimán, 60 fps-el high beállításokkal viszi...), de egyelőre a bányászok miatt nincs napirenden a videokártya csere... -
EZ PC-n gond csak 600 ezer eladott példány áll szemben tizen x millió konzolossal, sajnos másodlagos a szerverkiszolgálásunk.DE ez szerencsére nem állandó, előfordul sajnos néha.. A játék nem hibátlan, de nem olyan rossz mint lefested, többen több száz órát öltünk már bele.
Ha neked nem jön be az egy dolog. 2010 szinten megmaradt volna akkor most lenne pár hibátlan Black ops színvonalú játékunk, ami öröm hír lenne.
Respawn shieldnek nem látom szükségét, maximum az új idióta mapon,de hát ezt inkább hagyjuk. -
Slavia
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #3543 üzenetére
Az érdekes mert többen említették ebben a topikban hogy találkoztak efféle üzenettel.
-
SH4D0W2011
őstag
A Quartermaster-nél van most Volkssturmgewehr-t adó contract, bár nem egyszerű.
És megtanultam leírni a fegyver nevét puskázás nélkül.
-
Slavia
aktív tag
válasz
KaitouP #3539 üzenetére
5 hét multi után egyetlen pozitívumnak csak a hang effekteket tudom felhozni mert azok nagyon eltaláltak.
Minden más maradt 2010 szinten hát köszönjük szépen.
A respawn killből meg a többi 250 fatális marhaságból látszódik hogy nem hogy arcade de már a a mongoloid idióták szintjére süllyedt az egész.
Meg kellett volna várnom amíg a tescoban a májkrém mellé adják 6 db ezresért.
A BEST az ingyenes shipment domination 2Xp TK ON! xD.(és 3 tk után kivág a szerver) Nem tudom ki volt az aki így gondolkodik de szivesen megkérdezném tőle hogy 2+2 az nem 9.....
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DeViL-X. #3534 üzenetére
Elvitathatalan hogy vannak nagyon jó lövések a videókban, de ott van tényleg ez a quickscope -os baromság szinte mindegyik részben, amit nagyon jó lenne, ha offolnának már, mert unfair, és baromi idegesítő.
(#3538) Bennyboy
Ezt a hülye gyermekbetegségét a pálya nem nőtte ki az MW óta, meg nem is igazán fogja szerintem.
-
Bennyboy
őstag
engem most legjobban az zavar, h a fejlesztők szarnak a spawnkilles shipment mapra. Ekkora pálya design failt régen láttam. Arra gondolok amikor egy nagy tudású befekszik a konténer mögé a jó kis lmg-vel és halomra lövi a spawnoló játékosokat. Ehhez rengeteg skill szükséges. A legjobb amikor ez a 10 éves kapja meg a play of the game-et. Ettől függetlenül még mindig ez a legjobb map az orderek teljesítésére.
-
válasz
DeViL-X. #3534 üzenetére
ha megnézed az általad belinkelt BO3 videót láthatod mi a probléma a WW2 scope rendszerével. Anno ilyen volt BO3 is ,de hamar átalakították olyanra, amilyen az általad belinkelt videóban van, hogy kizárólag akkor alkalmas pontlövésre a Sniper fegyo, ha a zoom teljes egészében betöltött. AZ egy valóban gyönyörű játékmód, ahogy abban a srác tolja, erre szerintem senkinek nem lehet egy szava sem, szemben azzal, amit most megenged a játékengine a ww2 ben . Ezt tartom problémának én személy szerint.
-
Slavia
aktív tag
Fantasztikus lett a multi ezen része ennek a játéknak.Nekem különösen a respawn kill elleni védelem hiánya tetszik. xD És az Unable connect host bezárhatattlan randomszerűen popup. Alakul ez.
Persze 30 euróért ne várjon nagy dolgot a vásárló. A gyermekbetegségeit ugyanúgy megőrizte a játék.
-
DeViL-X.
tag
válasz
juve600 #3515 üzenetére
Azt hogy honnét lehet tudni néha elég nehéz egy átlag játékosnak megítélni főleg egy olyannak aki csak néha vagy épp hétvégén akar kicsit játszani esetleg egy szintet lépni...
Természetes a fejen kopogó AIMbotot most tegyük félre!
Volt szerencsém akkor és abban az időben az alapokat letenni mikor még a számítógép nagyon nagy luxus volt 1999-2000.. És ez kimarad az emberek 90%-95%-nak. Mármint az alapok elsajátítása!Ha ez kimarad sajnos minden tekintetben rosszul fog fejlődni és leragad egy ponton!
Visszatérve a mostani kezdőkre: Megvan a gép menjünk multizni az a jó címszóval. Se a technikai rálátás se az egér teljes terjedelmében való birtoklása a kéznek, a reflexek kialakulása az UAV ismerete stb..
Vegyük alapul akkor én hogy kezdtem. Unreal Tournament 99. (Majdnem a legnehezebb szinten) Nem tudnám pontosan megmondani, mivel olyan 10 nehézségi szint van a játékban!
4 hónapba tellett végigvinnem! Nem tudtad a gépnek írni hogy te csaló! Te cheater stb... A lényeg, hogy elsőnek a kézmozdulatok tekintetében volt jelentős a javulás.
Folyamatosan akár 3-8 másodpercig a célon kellett tartani a fegyvert vagy meghaltál! Hozzá teszem ha most kezdenék el játszani keresve se találnának olyan szar játékost mint amilyen én voltam!
Aztán jöttek a következő UT részek! A nehézségi szintet hagytam. Soha nem vettem vissza! Egyre gyorsabban váltottam fegyvert. Használtam más kiegészítőket a játékban!
Ekkor következett be a újjak fejlődése a billentyűzeten! És így tovább.. Nem szeretném befejezni mivel ha egyszer eljutunk odáig hogy elindítsuk a youtube csatornánkat ahol kifejezetten ezzel
szeretnénk foglalkozni, hogy ha nem vagy egy őstehetség mint ahogy én sem voltam, hogy vehetnéd fel a versenyt a profikkal vagy a 3-4-5-ös kd-val rendelkező emberkékkel akik úgy születtek
mint a haverom is hogy bement COD4-be pár nap és szerver első! Minden féle cheat meg szaros programok nélkül!
Amit találtunk videót ezzel kapcsolatban azt sajnos sírva néztük végig!
Plusz a tetejébe itt jön képbe Laby-val való nézeteltérésem! Ő most teljesen azt hiszi hogy ez egy játékstílus vagy egy játékmód amit ő kifejezetten utál! Pedig nem! Itt nyer értelmet az a sok
maszlag amit leírtam az elején! Természetesen elnézést kérek tőle! Nem személyeskedni akartam! Csak ez is egy jó példa arra amiről beszélek! Én nem úgy megyek be játszani,
hogy "le"quickscope-ozok mindenkit! Az lehetetlen! Az ellenség minél rövidebb idő alatt való ki iktatása.. A videómban nagyon sok lövés nem is quickscope.. Csak gyors a célzás! Vagyis ha minél kevesebb
idő telik el az ellenség észrevétele közt és a célzás között majd találat az jó út a fejlődésre! Szóval Laby-nek
miszerint, hogy itt milyen undorító ez a játékstílus nem értek vele egyet! Én ezt tudásnak rálátásnak és ügyességnek titulálom! Mivel aki így meg tudott tanulni célozni és mozogni, az iszonyat jó
statokat tud elérni! Én csak összevágtam egy videót ahol bejöttek ezek a tényezők!!!!!
De hogy ne csak a vakvilágba BESZÉLJEK és "hogy a csak itt" értelmetlen legyen!! Pár példa akik mesterien csinálják és kis piskóta vagyok "ezekhez képest"
Ezeket találtam hirtelen, 5 perc alatt a kedvenceim közt! Nem egyszer találkoztam ilyen "akcióhősökkel" játékokban!
COD4 verseny!
Bo2
Bo3
MW3
Bocs a regényért.Nem teszem "OF"-ba mivel ez nem is csak ide tartozik hanem az összes játékba!
DE legalább a cheaterekben egyetértünkA játék most teljesen játszható. Én 2-3 NAPONTA TALÁLKOZOK EGYEL-KETTŐVEL! Persze ez játék módtól és lobbytól változhat.
-
Philips103
tag
válasz
SH4D0W2011 #3526 üzenetére
Mondjuk ez igy normalis, de nekem egyszer nem dobta meg be..-.-
-
válasz
Csokifalo #3522 üzenetére
"ha tudom hogy a multi 10 fős 2018-ban meg se veszem ps4.re"
És ezt miért nem tudtad? miért nem néztél róla videókat YT-on, vagy éppen PS4 videostreamen,miért nem jöttél ide a topikba kérdezni, olvastál el egy tesztet róla és miért nem játszottál mondjuk az utóbbi 6-8 évben COD multiva. ( mind ilyen, elárulom. )Ez a COD.
A saját hülyeségedet a játék hibájának felhozni elég érdekes dolog.Szerencsére COD nem olyan mint BF mert akkor mivel is szeretnék játszani... Nem is értem, miért nehéz egy kicsit elgondolkoznod,mielőtt megfogalmazol egy ilyen jellegű kommentet a játék topikjába.
Mikor valaki azt várja egy játéktól, hogy olyan legyen , mint a másik, amit ő szeret.MI meg pár ezren azt szeretjük benne, hogy nem olyan , mint a BF , kicsi, pörgős , járművektől mentes... ez a COD lényege amióta létezik. Amit meg te szeretsz, az meg a BF lényege.( mellesleg behalok attól) Remélem lassan leesik, hogy 2 különböző játék.... beugrok nemsokára BF topikjába és megfogalmazok egy kommentet, mekkora egy szar , mert nem tudják megoldani, hogy ne kelljen 5 percig futkározni, mielőtt lelő 4 kilométerről egy kemper aki fekszik valamelyik homokdűne mögött, meg különben is unalmas a COD hoz képest, mert itt 75 killt hoz össze 6 ember 6 perc alatt.Vagy inkább ne ugorjak be a topikba mert azt mások pont azért szeretik? lehetséges..... -
Bennyboy
őstag
válasz
Philips103 #3520 üzenetére
nálam is eltűnt, pedig meg van az sp
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Remélem nem gazoltam senki lelki világába.
Nem, a sokadik hater megjegyzés ez már, szerintem mindannyiunkról lepereg/nem veszünk tudomást a felesleges fikázásról. Mert ez az, még sajnos túl a 40 -en is, felnőtt fejjel kicsit jobban meg kellett volna gondolni ezt a kommentet. Nézd, ez egyszerűen nem a te játékod. Ott van neked a BF, amit egyébként totál értelmetlenül állítottál szembe a CoD -al, holott lassan egy óvodás kisgyerek is tudja, hogy hiába FPS mindkét játék, tulajdonképpen két teljesen más ligában játszó, más stílust képviselő játékról van szó. Ez olyan mintha szembeállítanál egy almát meg egy narancsot - mindkettő gyümölcs nem? De mégsem ugyan olyanok.
A CoD mindig is pörgős, CQB (close quarter battle) játék volt, ahol kisebb pályákon megy a darálás. Na, a BF meg ennek a totális ellentétje, és ez így is van jól, mert így mindenki megtalálja a maga stílusához megfelelőt. De ne is haragudj, egy játék nem attól lesz jó, hogy hány ember száll csatába egymással a pályán.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Ööö... mint már említetted, a BF-ben megvan minden, amit innen hiányolsz, miért nem azzal játszol? A CoD sosem a hatalmas pályákról és a járművekről szólt, ez sokkal inkább close quarter combat típusú shooter, és nem is akar több lenni. Abban mondjuk igazat adok, hogy egyik-másik pályára tényleg nagyon kevés a 12 fő.
-
Csokifalo
senior tag
ELNÉZÉST ha nem olvastam el a hozzászólásokat biztos írt már valaki hasonló véleményt.
Saját véleményem ha tudom hogy a multi 10 fős 2018-ban meg se veszem ps4.re
BF1 ben már megmutatták mekkora területek vannak és 64 fős csaták, komoly hogy 10 fős csatákra futotta?
Volt olyan hogy 5 percen át ugyanabba a játékosba futottam bele. Ha az ötfős csapatból ketten-harman megállnak valahol akkor semmi nem történik
Jármú vezetés kimerül abban hogy megjelenhetünk a tank tetején...a játékmenet meg csőszerű
Én túl vagyok a 40.-en de fiatal koromban ez a név csúcs volt de ez egy szegyen
Inkább vártak volna vele még egy évet és dobták volna be egy legalább 50 fős multit.
Ez így sz@r
Remélem nem gazoltam senki lelki világába -
RMZ250
senior tag
Na, meglepődve tapasztalom, hogy Shipment bekerült HC módba.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Philips103 #3518 üzenetére
Milyen dolgaid nincsenek a featuredben?
Le is van töltve a DLC? -
Philips103
tag
Amugy amugy..
Meh van veve a resisitancr dlc es most nincsenek a featuredben a dolgaim..
Ez miert van ?;Dd -
SharpSA
veterán
-
Laby
őstag
válasz
DeViL-X. #3507 üzenetére
Egyrészt nem mondtam, hogy balek vagy és én jobban csinálnám, vagy akár azt hogy csaló lennél.
Másrészt én voltam-vagyok itt fórumon az az ember aki mindig felszólal hogy attól hogy jobb valaki nálad/nálam attól még nem csaló.
100 csalónak beállított emberből szerintem kb. 2 csaló.Másrészt attól hogy mesterlövész rajongó vagyok, nem kötelességem kicseszett jó sniper játékosnak lenni, csak imádom mint témakört.
Ezt simán csak azért írtam, hogy alapjáraton nem a sniper játékosoktól ráz ki a hideg, mert minden játékban imádom, csak itt elég undorító ez a játékstílus (SZERINTEM).
Ez pedig csak egy vélemény kinyilvánítása volt a videóról amit kb 15 másodpercig tudtam nézni, nem pöcsméregetésnek szántam. -
-
törölt tag
válasz
KaitouP #3504 üzenetére
Köszönöm! Asszem vennem kell egy lapost, nehéz memorizálni 15 perces videót. Telefonon meg messze nem ugyanaz. A Final Reich videóban 4:30 körülig mindent megtaláltam már, sewers-nél nem tudtam az asztal második felét felnyitni. Láttam a rácsok mögött a gombot, de gondoltam valami hiányzik az aktiváláshoz. Kíváncsi lennék, magától hogy találja meg ezeket az ember.
Sőőőőt, még a toronynál is le kell csúszni az utolsó kapcsolóhoz. Sok az újdonság.
-
DeViL-X.
tag
Igen. Mivel kérésre kértek olyat tőle hogy ne a tökéletes videókat tegye csak fel PL: nuclear stb... És ez pont ilyan volt! célpont layer-t nem használ, mint ahogy én sem.. Elsőre jónak tűnik, de egy kis idő után már zavaró!!!
Nézz tőle több videót..Nem fogsz csalódni.. Nem hogy ügyes!! Kegyetlen!
-
DeViL-X.
tag
Legokádékabb??
De jót nevettem..
16 év 99%-ban csak fps játék a hátam mögött után jót derülök most ezen! Mivel az összes COD-ban eljátszottam ezt. Bár igazán komolyan csak az elmúlt egy másfél évben kezdett foglalkoztatni! Mivel az igazi reflex és technikai rálátást az ilyen megmozdulások adják.. Szívesen megnéznék tőled egy sniper nucleárt ha akkora mesterlövész rajongó vagy! Pluszban idebiggyesztek egy képet ami 22 oldalon keresztül ismétlődik, hogy mennyien nem tudnak különbséget tenni hozzáértés és cheat között!! (Kérésre tippre akár külön képet is) PL:15. kép!
Szóval veled ellentétben én tanulok ezekből nem rinyálok.. De hogy a legnagyobbakat idézzem és a kedvenceim: Nate!!! OpTic Pamaj!!!
Nate a király amúgy!! Háromszor több nucleárt lövök mióta nézem a videóit!! -
-
DeViL-X.
tag
Aztaaaa.. Nem akartam említeni mert a "szar" hostnak tulajdonítottam a "csak besebzést" háromszor egymás után.. Mondom mi a fingpárlat ez?? Úgy hogy hagytam is a fenébe és váltottam fegyót.. De akkor van benne valami.. 5-ből 4-szer csak sebzett és le is lőttek.. Érdekes
-
KaitouP
nagyúr
Na ja, fogtad a Locus -t az elején aztán kis túlzással auto rifle módra daráltál vele.
#3503 SwitcX:
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Megjelent a OnePlus 13T
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest