Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
az lesz,ha nem találok semmi infot,bár uj gép,uj rendszer,és kb minden más játékom hibátlanul települt,és üzemel..csak ez nem,és 100gb körül van letöltve,telepitve,sz.ros 60megás nettel(ami az elérhetö legnagyobb a környékünkön) nem nagy örömmel éllok neki megint letölteni :/
mondjuk amit eddig találtam,egyetlen ilyen eset,az ps4-en van.tehát nem hinném hogy steames/letöltös hiba.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
DrTechnoid #3958 üzenetére
nekem továbbra is az van amit 2 hsz-el ezelött beraktam..de a topik is döglött ahogy látom
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
érdekes,nálam hibátlan..tegnap elővettem 1-1,5 honap után,semmi hibát nem produkál,sőt a dlc mapokon is folyamatosan tudtam játszani,pedig másnak nem talál meccset.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
N.otorious #3562 üzenetére
meg kihagyták az alap vagy dlc mapon akarok játszani funkciót,hogy rohadjanak meg..
de be fog az kerülni,mert nagy sirás lesz hogy az emberek 50 dollárért nem tudnak dlc mapokon játszani.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
steele80 #3319 üzenetére
én megvettem,de csak azért mert gyakorlatilag ingyen volt,pontosabban 10 euromba fájt,40-et meg pubg skinekböl árultam ki
de visszagondolva már azt is bánom.azt hittem ez visszahozza a sok playert pc-re,de már látom hogy ehhez nem egy év kell
idén szerintem xboxra veszem meg.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
ftamas0201 #3268 üzenetére
nem tudom hol olvasod,de a callofduty.com-on ps4-re már engedi megvenni az első dlc-t magában,ott a buy gomb is aktiv,de engedi már kiválasztani pc-re is,csak ott a coming soon van még kiirva.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
ftamas0201 #3261 üzenetére
nekem 17,1gb a dlc,most jön.
mindenképpen lesz külön is,csak ugy tudom sp-vel hamarabb jön. -
Dr_Senkihazi
aktív tag
akkor mindenkinek másban adta ezt a sok pontot,mert én pont prop hunt-ban kaptam az elsö 5-6 körben 30ezer pontokat.csak néztem is hogy mi ez a rengeteg pont.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
sajnos a tendencia nem ez..mondjuk nincs ezzel baj,én nagyok sok évet ott codoztam,ha megszokod,jó az.a baj inkább az hogy pc-röl fogynak el a játékosok,pont az fps játékokbol
remélem február 1-el a battalion1944 visszarántja kicsit a népet pc-re.
@ JossZombie
igen,csak azzal tudsz azokon a mapokon menni,akinek megvan.sajnos.
bf1-ben mondjuk erre csináltak egy jo megoldást,a prémes/season passos,be tudja vinni magával az alapjátékkal rendelkezőt.ez nem rossz dolog.de ilyen codban tuti nem lesz soha. -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
SharpSA #2947 üzenetére
nálam kb ugyanez a szitu,10+ év xbox után,ami alatt sokezer,ha nem 10ezer órát töltöttem csak coddal meg multi fps játékokkal,áttértem pc-re.nagyon nehéz volt egér+bill kombóra visszaszokni,de már jol meg.
viszont vettem ujra xbox one-t (mert jol néz a tv alatt kb) és elkezdtem arra is megvenni codokat...hát kb sirni tudnék,amennyire ki lehet jönni a gyakorlatbolölök 1-2-öt,amig halok 20x
egyszerüen nem érzem.
a másik az fps...elszörnyedtem mikor megláttam.pl bo3 még egy játékossal elmegy kategória,de szoktam a párommal splitscreenben játszani,vagy haverokkal zombizni,na ott van max 20 fps és 150-200-rol lejönni 30 alá,rossz..bárki,bármit mond.
ettöl függetlenül, a köv. codot konzolra veszem meg,csak veszek mellé one x-et.pc-n sajnos siralmas a játékosok létszáma,és ez nem fog változni,még ha növekedett is kicsit ww2 miatt.(csiterek nem érdekelnek,talán 2x találkoztam egyértelmüen csalóval,pedig minden este játszok szinte)
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Philips103 #2896 üzenetére
4 dlc szokott lenni.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
hát én is azt tdom irni erröl a prop hunt játékmodrol,hogy beteg nagyon
egész este ezt játszottam,asszony meg nézte,sirtunk a röhögéstöl
jo lenne ha állandóra maradna.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Philips103 #2885 üzenetére
nem tudom min játszol,de nekem is season passom van PC-n,tehát minden meglesz,mondjuk csak azért mert gyakorlatilag ingyen volt,pubg cuccokbol árultam ki az árát
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
blue01song #2779 üzenetére
ahol a fegyver camo-t is állitod,ott van a lencse keresztjei,de fel kell oldani elöbb öket.
szerk.:mikor elkezdtem irni,még egy válasz se volt
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
keresnék társakat,leginkább hc tdm/dom módra,de core is mehet,szinte bármi,hajlandó vagyok kompromisszumra
http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi/?fref=gc
ha lehet ilyet kérni,az én korosztályombol lenne a legjobb,ami 30+ ,de azért nem zárkozom el 20-30 közöttiek elöl sem(pubg csapatom is 24-25 körüli mind)
köszi -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
steele80 #2443 üzenetére
az én i7-em ami nem is mai generácio,még nem izzadt semmilyen játék alatt,általában 50-60% körüli használat,és igy télen 45fok körüli hömérséklet..jellemzöen a sok résztvevös multis játékok zabálják jobban,pl bf1 64főt nem birta egy i5,de az i7-nek meg sem kottyan.a cod meg végképp nem.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
blue01song #2398 üzenetére
nem mindenki csaló aki igy fordul be vagy igy lő le.
nekem is vannak bizonyos pályák,bizonyos helyzetekben,mikor szinte biztos vagyok benne hogy fog ott ülni/állni valaki a kanyaron tul,és ugy fordulok be hogy már lövöm.
pl. pont de hoc szinte minden módban,de domiban a b zászlóra csak igy fordulok márde több ilyen pálya is van.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
én megértem,te meg azt értsd meg hogy eltünt...nem egy és nem kettő küldit csináltam meg,vettem fel.
tegnap előtt a sten-eset,3-4 meccset mentem este,számolta is,erre tegnapra eltünt,és a gewehrt választhattam ki helyette.nem volt ott az előzö nap elkezdett sten,sem a 3-4 meccs az 50-böl.
lehet nem ez a normális,lehet hogy bebugolt,de nálam ez volt. -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #2264 üzenetére
köszi
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
srácok
a sten-t hogyan tudom kivenni?mit kell érte csinálnom?
köszi -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #2189 üzenetére
hc módban nagyon is van létjogosultsága,én nagyon szeretem öket.sokkal gyorsabban lönek mint a sniperek,és 1 hit mindenki.de pálya függö is.pl pont de hoc map,nálam csak autoshoti szinte,oda nem viszem be
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #2127 üzenetére
nem tudom pontosan kinek cimezted,de én pl csak hc módban játszok,nagyon ritkán nézek vissza core módba.ilyen kd-val meccsben még hál istennek nem találkoztam
nekem 1-2 olyan szituácio/ingame stat volt,amit tényleg csak csalással volt magyarázható. le is kopogom
sokkal jobban zavar hogy tartalom,na az nincs a multibansz.rrá unom már ezt a pár mapot,meg néhány fegyvert.
jó,legtöbbször egyedül játszok.viszont ez a gondom még mindig fenn áll:
hangproblémám van...már egy ideje szenvedek vele,tűrtem,de már unom hogy olyan a hang,mintha egy korabeli magnetofon,vagy lemezlejátszórol szolna a menüben meccs közben is.recseg-ropog
a headsetem jó,és hibátlan,minden más játékban vagy videóban tökéletes.csak codban rossz.
hangbeállitásokban már tul vagyok azon hogy rakjam 16bit 48000Hz dvd minőségre,mert alapbol is azon volt.
tegnap előtt letöröltem,ujra telepitettem,nem változott.valakinél még esetleg hasonló probléma? -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Corleone33 #2120 üzenetére
a béta szanaszét volt csalva ugye,de megjelenés óta én talán 1-2 esetben tudtam volna azt mondani hogy ez szerintem,talán csal..
néha az is segit ilyen esetben,hogy ránéz az ember a gyanus profilra,volt már rá példa hogy tényleg nagyon csalás gyanusnak tünt,a profilján meg ki van irva hogy "több feljegyzett vac kitiltás" akkor elég jo eséllyel csal
de elenyésző nagyon a csalók száma.a csgo viszont az tényleg egyik,ha nem a legjobban "fertözött" csalók szempontjábol.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
hangproblémám van...már egy ideje szenvedek vele,tűrtem,de már unom hogy olyan a hang,mintha egy korabeli magnetofon,vagy lemezlejátszórol szolna a menüben meccs közben is.recseg-ropog
a headsetem jó,és hibátlan,minden más játékban vagy videóban tökéletes.csak codban rossz.
hangbeállitásokban már tul vagyok azon hogy rakjam 16bit 48000Hz dvd minőségre,mert alapbol is azon volt.
tegnap előtt letöröltem,ujra telepitettem,nem változott.valakinél még esetleg hasonló probléma?köszi
ui.:egyúttal játékostársakat is keresek
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest