Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Bennyboy #4339 üzenetére
Valóban nincs nagy tolongás, de azért simán kivitelezhetőek még a küldetések.
Ha meg pont mást szavaznak meg, akkor felveszem újra a küldetést, úgy is annyi Armory Credit-em van amit nem lehet elkölteni. Főleg hogy gondolom most már esemény sem lesz, hogy az új cuccokra el lehessen. Régieket meg persze nem nyitják meg... -
voodoo98
addikt
válasz
Bennyboy #4152 üzenetére
Köszi!
Van egyáltalán 1 db szerver, amin lehet tolni az új mapokat.
(BO1-el jártam úgy, hogy az első dlc még ok volt, de a 2.tól már szinte alig volt szeró, 3.-al nem is tudtam játszani, talán 1x véletlen!)
Nem értem, hogy ennek ellenére miért folytatja ezt az Activision. Értem, hogy konzol az megy, de a PC nem nagyon.(kiváncsi lettem volna az új mapok, ennyi. Carentan viszont nagyon tetszett. Nosztalgia)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bennyboy #4035 üzenetére
Itt is mondtam már több fórumtársnak is nem egyszer, hogy PC -re Season Pass -t NEM szabad megvenni, szinte egy játék árát dobjátok ki totál feleslegesen, de nem hallgattok a tapasztaltabbra.
Season Pass -t csak és kizárólag konzolon, sehol máshol, PC -n a CoD játékosbázisa a nullához közelít, nagyon régóta már.
-
dombi81
senior tag
válasz
Bennyboy #3606 üzenetére
Ez teljesen random. Néha kidobál engem is, amikor például frissít a win (7 64bit), utána "magától" helyreáll. Nem tudom miért, de ezt vettem észre. A tiszta telepítés egyébként tényleg ajánlott még. Hajtsd végre.
(#3604): nekem is folyamatosan adja a dlc-s pályákat domination módban. Naponta játszom a játékkal, rendszeresen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bennyboy #3591 üzenetére
De igazából nem itt nem arról van szó hogy megvetted és így jártál, hanem arról, hogy eleve meg se kell venned, mert nem éri meg. Kevesen vagytok PC -n, még kevesebben veszik meg az SP -t. Ez így meg amióta SP létezik. Megveszed, majd azon kapod magad hogy nem találsz player -t. Megérte? Nem.
(#3551) DeViL-X. v
Továbbra is tartom hogy a quickscope nem skill, hanem egy elcseszett szar fegyverbalansz hozománya. Az nem skill hogy assault rifle -vel telelövöm fél tárral a tagot, majd ő meg 2 méterről QS, és meghalok. Ez vicc.
-
válasz
Bennyboy #3591 üzenetére
vannak elég gyakran cserébe free időszakok DLC szempontjából, amikor tolhatod adott mapokat. BO3 ban első év vége fele volt , hogy 1 hónapig ingyenesen lehetett tolni PC-n,de utána is rendszeresen. Akkor legalább tele volt játékosokkal, mert bent voltak rotációba a sima pályákkal, Szuper volt úgy tolni. Itt is lesz ilyen szerintem nemsokára.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bennyboy #3588 üzenetére
Ha CoD -ot akarsz játszani, akkor csak ez a megoldás. Kottick bá is megmondta, meg még vagy 1001 fórumozó különböző fórumokon, hogy PC -n nem éri meg megvenni a játékot, mert az Activision szarik rá, elenyésző pénz folyik be a PC -s release -ből mint a konzolosból, és sajnos a pénz beszél. Ha az alapjátékot még meg is veszik PC -n, a DLC -ket már főleg nem éri meg, egyszerűen nincs annyi össz. player, és amennyi van, annak is csak kis része veszi meg a kiegészítőket.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Bennyboy #3409 üzenetére
Szerintem most sehogy, az HQ-ban Howard-nál volt Special Order-ben, de azokat egyelőre kikapcsolták vagy mi.
(#3408) GhostPetya Shipment jöhetne, MWR-ben talán az egyetlen pálya volt, amin szerettem játszani.
Jó kis darálós map, a 20-25 kill-es Contract-ok hamar meglennének.
Egyébként lassan időszerű lenne a 2. DLC is, nem?
(#3410) GhostPetya Ha ládából kinyitom egy variánsát, azt tudom akkor is használni, ha nincs meg az alap? Én úgy emlékszem, ez régebben nem így volt.
-
Laby
őstag
válasz
Bennyboy #3016 üzenetére
Nem Season Pass-t, csak külön-külön a DLC-ket, de mi is 4-en barátok megfogjuk venni.
Továbbra is állítom, hogy nincs akkora gond mint aminek itt beállítja mindenki.
Mindig minden játékban (amit a küldetések megkívánnak) talál játékost nekem hamar.Néha van olyan hogy nem dob be sehova, de azt sem emberhiánynak tudom be mivel kiírja hogy hány potenciális játék áll rendelkezésre, inkább pici bug-nak, mert olyankor kilépek a lobby-ból, és újra belépek és egyből talál.
Oké, hogy jóval kevesebben vagyunk, mint konzolra, de szerintem messze van még az, hogy annyira kevesen legyenek hogy ne találjon embert.
Szóval vegyetek Ti is nyugodtan. -
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Bennyboy #1921 üzenetére
Az utóbbi pár napban én is War-t nyomtam, szerintem is ott, de ugye érdemes csinálni mindig a feladatokat. Most viszont mentem egy Free-for-all-t, majdnem fél szint összejött itt is, pedig igencsak hátul kullogtam. Ahogy láttam, a Hardpoint és Domination módokat ajánlgatták még a gyorsabb fejlődéshez, de én a War-t élvezem legjobban, talán az a legváltozatosabb.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Bennyboy #1870 üzenetére
Nekem most aki volt olyan 5-6 méternyire már nem adta be...de összesen csak 3-an voltak
Nem tudom,mi alapján vannak emberek,egyik se volt friendem...
Igaz nem is vacakoltam sokat,még ma jött meg az 1050TI (remekül megy végre ócska 775 Xeonnal is),vagyok kemény 14.szinten...de hát kellett a hardver.
-
Xaels
félisten
-
Yodamest
veterán
válasz
Bennyboy #1681 üzenetére
De ez csak konzolon van nem? Ti ott toljátok?
"Arról van szó, h lehet nálad bármilyen fegyver ő fog nyerni mivel 1hitel, hiába kezdtek el egyszerre lőni"
És mi van ha nálad meg az a fos tüzes shotgun van, ami szintén 1 hitel? Sőt az még durvább, mert azzal több lövésed is van.(Nem kötekedés képp írom ezeket csak próbálom megérteni hogy az mitől durvább, mint egy shoti pl., meg írod ráadásul, hogy elkezd zoomolni a csipával csak nem várja meg a végét, tehát az feltételezhetően még lassabb cselekvés is, mint hogy én ráugrok és simán csak nyakon lövöm shotival ami 1 gombnyomás)
-
Totta92
tag
válasz
Bennyboy #1237 üzenetére
Nekem eddig csatlakozott, de most ugyan ez 36988...
Nem is idegesít fel most már, hálistennek" ma már nem lesz időm vele foglalkozni.
Holnap meg meló, remélem estére történik valami, bár nem nagyon törik magukat.(Olvastam facebook-on valaki írta nekik, hogy megjelent a játék, kurvák között pezsgőznek, örülnek a hétvégén, Hétfőn meg mikor visszatérnek a melóba, elárasztja őket a sok panasz üzenet... Hát kb. Mert nagyon nem reagálnak semmire.
)
-
Corleone33
senior tag
válasz
Bennyboy #977 üzenetére
Az a hír terjengett hogy a single allítólag játszható de semmi hír arról hogy ez tényleg így van és ha igen akkor a teljes kampány vagy csak töredéke és így tovább
Jómagam preloadolom mindkét részét és belenézek mindenesetre, bizonyossággal csak az online részéről merem magabiztosan kijelenteni (így vakon) hogy official megjelenésig nem fogod tudni használni
-
pRoject22
őstag
válasz
Bennyboy #861 üzenetére
A korábbi CoD részekhez nem volt mellékelve Ranked mód és esport közösségi támogatás, talán azért is haltak ki korábban ( meg azért mert egyszerűen túl rossz játékok voltak ) itt remélhetőleg tovább fog tartani.
És még mindig PC-ről beszélünk, konzolon a mai napig rengetegen játszanak a Remastered CoD4-el is. -
Chumlee
senior tag
-
SharpSA
veterán
válasz
Bennyboy #810 üzenetére
Köszönöm az infót, meg is vettem a digital deluxe-ot.
-
BudaiZoli
tag
válasz
Bennyboy #810 üzenetére
Sziasztok!
A Digital Deluxe-ról bővebb infója van valakinek? Amit a netről össze szedtem az annyi, hogy megkapom a 4 DLC-t, Carentan-t, 1 fegyver unlock, 4 órás bonus XP-s bigyó. Ezen kívül jár még valami hozzá? Ha azt veszem a 4 DLC darabja biztosan lesz 4-5 ezer Ft, az már kapásból minimum 15000-20000 Ft között lesz plusz az alap játék.. Szóval eléggé megéri az a 64 font(22000) szerintem a zöldektől..
Üdv
Z -
saen
veterán
válasz
Bennyboy #618 üzenetére
Játszottam ott is az open betával, nagyjából tudom mire számítsak. Azt meg, hogy hosszabb távon mi köt le, nem tudom előre megmondani, főleg nem más véleménye alapján.
Egyébként hajlok rá, hogy kipróbáljam majd ezt is, a multi tetszett, a kampány biztos jó, egyedül azt nem tudom, hogy mennyi csaló szokott itt lenni meg játékosok lesznek-e idővel. Ez a minden évben új COD rész jön ez nem tudom mennyire egészséges... -
Euromail
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Ingatlanos topic!
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest