Hirdetés
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
blue01song #3892 üzenetére
397.93, próbáld meg, ez a legújabb. Ha úgy se jó, max visszarakod a régebbi driver -t.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
blue01song #3890 üzenetére
Grafikus driver friss? Melyik driver -el működott jól legutóbb?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
blue01song #3888 üzenetére
Ha mutat hibakódot, és azt megosztanád velem, akkor könnyebben utána tudnék keresni a megoldásnak.
-
válasz
blue01song #3003 üzenetére
Ahhoz a special-t kell megcsinálni , az őrnagy adja a hq-n. A napi és a heti alatt helyezkedik el, az alsó széles lila ikonra kell kattintani. Általában 35 vagy 50 befejezett online meccs kell a megszerzéséhez. A felsorolt fegyverek egymás után váltogatva érkeznek időközönként, amelyik megvan már akkor az azon időszak alatt inaktív.
-
válasz
blue01song #2908 üzenetére
De, de úgy működik!
-
válasz
blue01song #2906 üzenetére
El kell indítani előbb a Feladatkezelőt és utána már menni fog. Ctrl-Alt-Del Feladatkezelő és ennyi.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
blue01song #2779 üzenetére
ahol a fegyver camo-t is állitod,ott van a lencse keresztjei,de fel kell oldani elöbb öket.
szerk.:mikor elkezdtem irni,még egy válasz se volt
-
válasz
Szia. A divisionnál a fegyver fölött F1 és ott a Reticles menüpont.
-
Land
veterán
válasz
Ha beraktad a fegyverhez, akkor F1 a fegyver képe alatt. Ott pedig az alsó menüpont. De ölni kell x számú enemyt vele hogy unlockold a kinézeteket.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
blue01song #2610 üzenetére
A Quartermasternél tudod elkölteni, calling card, emblem, emote, fegyver variáns és uniformis vehető belőle, és ha megvan egy teljes szett, unlockolhatod vele a lista tetején lévőt, de van nála olyan Contract is, ami ilyen armory creditbe kerül.
-
törölt tag
válasz
blue01song #2456 üzenetére
Maga a menü lassú, a HQ is tetű lassan tölt be. Legalábbis nekem.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
blue01song #2432 üzenetére
Jó az a Gewehr, megéri unlockolni?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
blue01song #2432 üzenetére
Special Order -ök teljesítésével.
Vagy ládából kapod őket. -
válasz
blue01song #2402 üzenetére
Nem vagy béna, de ha nem a mountain perkkel mész és hallanak, akkor persze hogy így jársz.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
blue01song #2398 üzenetére
nem mindenki csaló aki igy fordul be vagy igy lő le.
nekem is vannak bizonyos pályák,bizonyos helyzetekben,mikor szinte biztos vagyok benne hogy fog ott ülni/állni valaki a kanyaron tul,és ugy fordulok be hogy már lövöm.
pl. pont de hoc szinte minden módban,de domiban a b zászlóra csak igy fordulok márde több ilyen pálya is van.
-
válasz
blue01song #2397 üzenetére
Kábel cserét is megpróbálhatnál, és tudom, hogy ilyen ide-oda kapok megoldásnak tűnik,de a Vírusirtódra is ránézhetnél, mert sokszor a maxpacket az miatt akadozik.(Plusz az örök kérdés, eredeti e a Windows? )
-
juve600
nagyúr
válasz
blue01song #2382 üzenetére
BF1-nél nagyon észrevenni hogy ssd vagy hdd-n van a játék ,lehet itt is számít
-
válasz
blue01song #2379 üzenetére
Nekem ez net problémának tűnik, vagy HDD / SSD.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2372 üzenetére
Quartermasternél van,közben voltam a gémben.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
blue01song #2349 üzenetére
Mindegy, lassú voltam.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2351 üzenetére
Ha rosszul rémlik,alul van a többi menüpont ezek alatt,pl.collections.Eleve ott tudod megnézni is csak,mihez mi esett már ki,és a maradék micsoda,mennyibe kerül.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2349 üzenetére
Lent a fegyókovácsnál tudsz vele unlockolni dekorációs cuccokat,collection elemeket.
-
törölt tag
válasz
blue01song #2346 üzenetére
Tudtommal első prestige után rávési a klán nevet, másodiknál meg azt hogy mennyit öltél vele.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #2327 üzenetére
Winter carentan map+egyéb bütykölések,új kozmetika+a decemberi szezon eseményei,stb..
Egyébként egy nagy patch nem jelenti feltétlen,hogy maga a játék annyit duzzad...ha fájlok módosulnak 1 bitnyit is,azokat az újakra kell cserélni...emiatt is lehet megduzzadva a patch. -
soo277
őstag
válasz
blue01song #2007 üzenetére
ezeket ládában nyitottam
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
blue01song #2001 üzenetére
Igen, az más, a Soldier szinttel ha eléred az 55-ös szintet, és azon is végigmegy az XP csík, akkor ugyanúgy Prestige-elheted, mint a fegyvereket vagy division-öket. A fegyvereket, felszerelést és Basic Training-eket viszont fel kell oldanod újra, ha eléred a hozzájuk szükséges szintet. Kapsz viszont egy Prestige Token-t, amivel véglegesen felolhatsz valamit.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
blue01song #1998 üzenetére
Hi!
Soldier Prestige után lesz még egy slot.
-
Xaels
félisten
válasz
blue01song #1799 üzenetére
Ilyen nekem is volt Gibraltaron adta be a hídnál és az lett a meccs momentuma pedig voltak ezerszer szebb megmozdulásaim. Egyébként ott inkább az zavar, hogy állandóan rajta vagyok
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
blue01song #1791 üzenetére
Onnantól kezdve, hogy ezzel a macróval olyasmit érsz el, amit te magadtól, "manuálisan" nem tudsz megcsinálni (századmásodperces reakcióidő kéne hozzá, amire az ember nem képes) ezt igazából minden tisztességes player cheatnek tekinti.
A gond ott van, hogy tényleg nem lehet tenni ellene semmit, mert nem lehet a playereknek azt mondani, hogy "használd az (adott esetben) 20-30 ezer forintos hiperszuper gamer egered úgy, mintha a legolcsóbb tesco-s fajtát vetted volna, különben banolunk"...
-
voodoo98
addikt
válasz
blue01song #1788 üzenetére
Persze! Erős fegyverek szórnak! Ezzel meg nem.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
blue01song #1788 üzenetére
Igazából ez elég rég probléma (BF3-ban emlékszem nagy rage-re belőle, de simán lehet hogy messzebbre nyúlik vissza), mert effektíve nem számít cheatnek, nem is detectálható igazából, mert a játék mellett nem fut semmi, ellenben látod, semmi visszarúgása nincs a fegyvereknek, szóval egyértelmű előny.
Néha gondolkodom én is azon, hogy elkezdek így játszani, de aztán már a gondolattól is elszégyellem magam... Csak aztán felveti a kérdést ismét az előbb említett, "killcamban alig látok recoilt" dolog.
-
voodoo98
addikt
válasz
blue01song #1786 üzenetére
Macrozás alatt ezt értem: ez egy BF1-es videó, de lényeget jól mutatja, hogy ez mekkora előny!
-
Yodamest
veterán
válasz
blue01song #1668 üzenetére
Azt nem próbáltam még, hogy borderless window módban is csinálja-e. Azt próbáld majd ki.
Rico45 ez nem a gépen múlik, egyébként a játéknak jó motorja van, szépen fut, a grafika is nagyon kellemes, ezeket a multi okozza, az meg mindig egy sarkallatos pont a játékoknál.
Fú viszont amit meg kell említenem azok a hangok! Azokat nagyon eltalálták, sok játéknál csak úgy vannak, sokszor nem is figyeljük kimondottan, de itt nekem egyből feltűnt, hogy kimondottan jók a hanghatások. A gránátok robbanó hangjától kezdve, a töltények, a léptek, minden nagyon autentikus az egész. Ki is kapcsoltam a zenét és ajánlom is hogy aki komolyabban gondolja a multit az kapcsolja ki, egyrészt mert élvezet csak pusztán a robbanásokat, tölténybecsapódásokat hallani, másrészt a trappolás kihallása nagyon fontos eleme akár egy tdm meccsnek is. Egy jó füles mindenképp erős ajánlott hozzá, nálam egy yamaha mt220 tesz szolgálatot ezen a téren ez eleve egy nagyon precíz studio füles és hihetetlen részletességgel adja vissza a játékbeli atmoszférát. (amikor már egy garand újratárazás-hang is elégedett csettintésre késztet hát az már egy elismerés a készítők felé szerintem)
-
Yodamest
veterán
válasz
blue01song #1664 üzenetére
jaj ne is mond ezt tegnap rohadt sokat csinálta nekem is, így magamtól lesétáltam a szakadékba...
de update előtt meg nálam az alt+tab hatására atom módon elkezdett laggolni a játék és csak akkor állt vissza ha a beállításokban kivettem majd visszatettem a teljes képernyős módot.patricking hát a proci az 100% is lesz, mert ha az nem akkor a vga lenne 100% szóval valamelyiknek muszály
még nem mértem rivatunerrel, de így érzésre tuti nálam is proci limit lesz, sztem a multi azzal a sok robbanással eléggé procikiller.
-
Rico45
őstag
válasz
blue01song #1661 üzenetére
Így voltam már én is :-)
Yodamest : Lehetséges.Single szépen megy ott nem tapasztaltam ilyent.
Kísérletezek majd este. -
Yodamest
veterán
válasz
blue01song #1581 üzenetére
Ez abszolút meccs függő, nekem is van amikor (1000 óra cod2 után, űber gémerként) egyszerűen kitérek a hitemből, mert egész war meccsen 4 azaz 4 ölésem van és mellette azt ugyan nem írja de kb 35 halálom.... mindenki jön ezekkel a baszó tüzes szikrákat vető shotgunnal, ami instant öl és egyszerűen nem tudom lereagálni.
A normandiás war pályán pl. olyan jó volt az ellenfél hogy egyszerűen nem tudtunk kijönni a vízből, folyamat leszedtek mindenkit a gépágyúkkal. 4 percig ment a meccs és az abból állt ki, hogy megyek a vízbe lelőnek, éledek, megyek a vízbe, lelőnek stb... csipával is hiába szedtem ki valakit, azonnal éled és nincs időn előrefutni a bunkerig, ha meg odafutok na bumm akkor mi van? jön egy shotis és lelő aztán megint mehetek a vízből előre..... nem vágom azt a pályát mit lehet ott csinálni támadóként.
-
mcwolf79
veterán
válasz
blue01song #1581 üzenetére
Ezt egész másképp kell játszani,mint pl. a BF1- et. Más a ritmusa a két játéknak. Nincs mese,gyakorolni kell.
-
törölt tag
válasz
blue01song #1560 üzenetére
Igy jartam en is. Talan jovo ev eleje...
(Mindenesetre furcsa, hogy megjelenik honap elejen es a kozepen mar sehol nincs.) -
kiezTe90
senior tag
válasz
blue01song #1502 üzenetére
Ha fentebb olvastad akkor tudod, hogy sajnos nagyon sok embernél ez van.
Tegnap olvastam valahol egy cikket, hogy konzolokon ez főleg betegség és tudnak róla a fejlesztők is, mert rengetegen panaszkodnak.
Kérdés az, tesznek e ellene? -
BudaiZoli
tag
válasz
blue01song #1438 üzenetére
Persze. Hiába ad be nekem 1-2 sebzést, megöl az ellenfél. Nézem a killcam-et és egy sebzést sem kapott be. Jó nagy ostobaság, hogy nem a klasszikus szerveres téma van.. Egyik nap valami arabokkal toltam, jóval előttem jártak a ping okozta késés miatt
Van min javítani..
-
Rico45
őstag
válasz
blue01song #1411 üzenetére
Nincs megoldás pillanatnyilag.
Majd javítják. -
Dave567
addikt
válasz
blue01song #1385 üzenetére
Ezt azért ne írd be a Bf topicba...
-
válasz
Egyetértek
nekem is egyre jobban tetszik, kezdenek helyreállni a problémák is.
-
Rico45
őstag
válasz
Én is pont így vagyok vele!
-
gainwardgs
veterán
válasz
blue01song #1377 üzenetére
Nincs mit
-
gainwardgs
veterán
válasz
blue01song #1375 üzenetére
Igen
-
gainwardgs
veterán
válasz
blue01song #1373 üzenetére
Instant gaming
-
tévelygő
aktív tag
válasz
blue01song #1319 üzenetére
Biztos azért van szükség a címedre,mert a játék mellé jár ajándék baseball sapka is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Megadhatsz kamut is kb nyugodtan egyébként. Ha meg fizetst is PP-el csinálod akkor aztán tényleg nem sok személyes adatuk lesz rólad, nem mintha bármit akarnának kezdeni a vásárlóik adataival.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
blue01song #1320 üzenetére
Az nem legalis
-
válasz
A steam is kéri a számlázási adatokat.
-
válasz
blue01song #1314 üzenetére
Steam kulcsot kapsz a pénzedért kb. azonnal. Nem lesz Steam refund, de kb. ennyi.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
blue01song #1316 üzenetére
Sima kodot kapsz a fizetes utan.
Full legalis bolt, nem kell tole tartani.
-
válasz
blue01song #1310 üzenetére
Nincs semmi extra költség a megadott áron felül.
-
BandiHUN
veterán
válasz
blue01song #1310 üzenetére
https://www.greenmangaming.com/games/call-of-duty-wwii/
Itt kicsit olcsóbb...és semmi nem jön rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest