Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kiezTe90 #1437 üzenetére
Ez engem is baromira bosszant. Egyszerűen a kill cam-nál néha eldobom az agyam, hogy láthatott meg.
Mondjuk így is vannak fura killek, mert sokszor azt érzem, mintha tudná a másik honnan jövök... még kanyarban sem vagyok, de már céloz oda, ahol ki fogok bukkanni.
Mondjuk ezt elkönyveltem ilyennek, nem fogom magam felbaszni, de az, hogy ilyen csak a COD-ban van (legalábbis egyik BF-ben sem láttam még hasonlót sem) elég durva...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
blue01song #1320 üzenetére
Az nem legalis
-
ForRedGlory
félisten
válasz
blue01song #1316 üzenetére
Sima kodot kapsz a fizetes utan.
Full legalis bolt, nem kell tole tartani.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt a szívást... (előljáróban: sosem játszottam korábban zombie móddal)
Elmentünk a 27-es szintig, és valahol 20 után kezdtem megvilágosodni, hogy én nem vágom a témát. Szerencsétlen három másik meg csak irtotta a zombikat, meg írták, hogy merre kellene mennem. Valami Tesla fegyver, vagy mi a tök kellett volna, ami azt sem tudom mi.
Végül 81 perc játék után elfeküdtem, mert teljesen elvesztem és fogalmam sem volt mi, merre, hányadik. 790 killel fejeztem be a játékot, de a többieknek is 700 körül volt.
Szórakozásnak jó volt, de sajnálom a másik három srácot. Rendesek voltak, nem basztak le, bár írtam is nekik, hogy nem tudom, mit kellene csinálni.
-
ForRedGlory
félisten
Pf... ez a multi közel játszhatatlan ma... Ha talál szervert, akkor a visszaszámlálás egyszerűen megáll, eltűnik, a visszaszámláló és állunk ott 12-en, mint egy darab szar. Esetleg, ha elindul, akkor a következő meccsnél játszódik ez le ugyanúgy. Nálam a lobby ugyanúgy szaggat. Komolyan mondom, ez kész kabaré így.
-
ForRedGlory
félisten
Csatlakozom, nagyon jó a játék. Rühellem a COD multit, mindig is BF-es voltam, de ez nagyon adja.
Van benne bár bug, de ami igazán zavar az a multiplayer módban a lobby, ami annyira SZAGGAT, hogy néha 5 másodperc mire mondjuk fegyvert váltok. Ilyen 1-2-5 fps-el megy és úgy szaggat, mint öreganyám a tésztát... Remélem javítják hamarosan.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Németh Péter #1106 üzenetére
Jatek ujrainditas megoldotta a gondot.
-
ForRedGlory
félisten
Hangulata megvan a játéknak.
Viszont elég sok helyen nem tölti be normálisan a textúrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest