Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shotika #4206 üzenetére
nálam most bejött valami ficsőr. A hajós pályán(Airship?) víztócsák jelentek meg a padlón amik tükröződnek és a fények is Például a Sainte Marie du Mont pályán a csillár állatul árnyékot vet és ringatózással változik alul a kis épületbe ahol fel lehet menni az emeletre.Meg ilyen hasonló apró dolgok ja és low textúrákkal játszok meg szinte minden ki van kapcsolva , hogy meglegyen a stabil 144 FPS.
-
srácok mi történt a játék látványvilágával? ma kapott egy 10 gigás patchet és a fények a füst minden brutál jó lett. A hajós pályán csillog a padló a víztől meg minden. megjött az RTX pascalra is ?
-
válasz
SH4D0W2011 #4177 üzenetére
Nálam sajnos pont ez a gond, hogy több év ( inkább évtized) versenyszerű multi FPS van a hátam mögött. Anno még Quake idők óta egérrel játszok PC-n és imádom, ezért különösen fájdalmas ez a mostani vergődés ami zajlik.
Mint fentebb írta a kolléga hogy PS fórumon pont ezt hangoztattam ez milyen elítélendő. Nos én nem ezt hangoztattam , hanem hogy a XIM és társai sokkal rosszabbak, mint ha engednék a natív egér bill használatot, mert ott legalább ki lehetne szűrni a felhasználókat, míg például XIm esetében kontrollernek látja maga a gép is az egér használatot.Ráadásul így mindenki számára egy nyitott mód lenne. Attól függetlenül, hogy konzol gép,szerintem sokkal jobb lenne , ha mindenki olyan beviteli móddal játszhatna legálisan amit jónak lát. Biztos vagyok benne , hopgy sokan a mostani kontroller használók közül is szívesen játszanának egérrel FPS játékokat legálisan.Tudom, hogy ez is egy elítélendő hozzáállás és eretnek mizéria ( pedig 1990 óta játszok konzolon, a mai napig ), pedig szerintem ezzel sokkal tisztább lenne a helyzet mint most. -
-
válasz
mcwolf79 #4169 üzenetére
Mivel ez nem számít cheatnek nem érzem úgy, hogy ezt nekem kellene megoldanom.Még nem vettem semmiféle eszközt ,de erősen gondolkodom rajt. Úgy terveztem, Élőszőr mindenképpen megpróbálom kontrollerrel, ha meglett a játék adok neki 1-2 hónapot, ha nem megy ,jön a XIM. Egyébként meg ugye tisztában vagy azzal, BO3 játékmenetben pont PC-n a kontrolleresek okozták a galibát mert működött az aimassist ,de ezt már kb 100 szor kiveséztük itt is már.ha valaki 30-0 stattal tolta a mi szintünkön az vagy haxolt vagy kontrolleres volt , így ment ez a BO3 idejében .Ott ez senkit nem zavart rajtunk, PC játékosokon kívül.Mi is hiába kiabáltuk, hogy aki kontrolleres húzzon konzolra.
Itt most csak annyi történt, hogy én felvállaltam egy középutat amit vagy meglépek vagy nem,( valószínűleg igen, ha konzol lesza játék) nekem is ütközik az elveimmel, de nem tehetek róla, hogy fél év alatt kipusztul egy rohadt COD PC-n és szeretem a sorozatot.
Egyébként kb fél órája vissza mondtam PS 4 en is az előrendelést, mert rohadtul nincs kedvem átmenni konzolra FPS-t játszani, ráadásul átalakítóval bohóckodni , mikor olyan kb a mozgása még a ximnek is, mint egy 1000 forintos tescós egérrel tolnád a tv elött, hiába dugsz rá 30 K-s egeret.nekem sem öröm és bódottá ez és egyébként alapjaiban igazat adok neked.Meglátjuk mit hoz a jövő és átgondolom az egészet mert PC-n szeretnék játszani COD játékokkal a jövőben is.
-
válasz
nagylaci6417 #4166 üzenetére
Helyes, örülök neki!
Én megvettem először PC re, de visszamondtam.Úgy döntöttem az első COD lesz, amit Konzolra ( ps4 Pro) veszek meg.( BO3 is megvan de azt ingyen adták múlt hónapban) Hát most sokak szemében leszek csaló vagy ilyesmi, de veszek hozzá XIM átalakítót, mert imádom az egereimet és élvezni szeretném a játékot, nem tanulni a kontrolleres irányítást.
-
válasz
zoltannagy #4164 üzenetére
A játékról lehet véleménye, de rólam ne legyen, aki megveszi elővételre és gratulálgasson hozzá. Azt veszek meg és arra költöm a pénzem ami nekem jó és tetszik, ráadásul igen , nekem tetszik.
-
válasz
mcwolf79 #4161 üzenetére
Meg sem jelent még a játék. felesleges bárkinek is gratulálnod, had legyen már az ember saját preferenciája milyen játékot vesz meg vagy mit nem.
Éppen elég más topikokban minden egyes COd hírnél ugyan ezt a szar fröcsögést olvasni, mint amit most idetettél. Ha nem tetszik meg akkor vegyél mást, egyenlőre én kifejezetten örülök neki, hogy újra a BO3 szerű játékfeelinget hozzák vissza, mert az egyik legjobbnak tartom és nem fogok egy még meg sem jelent játékról előre telesírnia topikot.Én is innen utólag gratulálok neked ehhez a hozzáálláshoz és hozzászóláshoz! -
válasz
voodoo98 #4153 üzenetére
Tudom ,hopgy lerágott csont, de sajnos konzolon éri csak meg már beleszállni az egészbe. főleg DLC miatt.( Ha ez vigasztal már így vlt pár hónapra a megjelenés után is sajnos) Én is PC-n toltam, tolom, elég üres már, pedig szerintem a játék nagyon jól egybe van mostanában már a játék és nyomják a tartalmakat erősen hozzá.
-
visszatalálós
-
Srácok mit szóltok ehhez az Infected módhoz? nekem eléggé bejön
-
válasz
SH4D0W2011 #3863 üzenetére
itt csak az a probléma, hogy a játék még nem jelent meg. Könnyen előfordulhat, hogy az eddigi legösszetettebb, legjobb COD multi lesz.
-
-
válasz
WaterWave #3859 üzenetére
Azért mert azt COD Black ops nak hívják és egy alternatív jövőben játszódik. Hagyjuk már ezt....Erről szólt mindig is én nagyon várom.Már most sokkal jobbnak látom a multiját, mint ezt, és BO3 is jobb volt mint a ww2. mondom ezt 800 óra ww2 és 1200 óra BO3 után.
Single majd lehet hogy lesz később, nem készültek el vele.Ebben a részben volt egy 6 órás single ami jó volt ,de tegye a szívére a kezét, aki ezért adott a WW2 ért 40-60 eurót.
Kicsit unalmas már ez a fikázás minden BO4 hírnbél, mikor még meg sem jelent a játék. -
válasz
HaZsolt #3823 üzenetére
ja vágom, . Nincs meg a chrom camo mert ahhoz az összes fegyvert( pisztoly, kés, panzer) goldra kellene hozni. Nekem jelenleg az összes elsődleges fegyver gold, így kaptam a diamond camot az elsődlegesekre. Most csinálom a másodlagos fegyókat, de ezt nem biztos, hogy lesz hozzá lelki erőm, plusz bejöttek ezek a párduc camok is diamond után amik plusz jó pár kört és 2 prestige-t jelentenek minden fegyverre..
-
válasz
SharpSA #3753 üzenetére
Random csapattal és dedikált szerverek nélkül én ezt elengedtem, nem fogom magam ezen felb...szni minden este. Eleinte még erőltettem, de nekem nem ér annyit DOM vagy a War hogy 5 meccsből egyet talán élvezzek, mert nem sült halak a csapattársaim. Most már csak darálok,de azt sem sokáig, lassan abbahagyom. szerintem.
-
válasz
SharpSA #3750 üzenetére
Semmi, ez célt ad a TDM nek. pl . hasonló mint PS-n a platina kupák satöbbi. Valamint ha eléred a gold camo-t mindegyik fegyverrel akkor elmondhatod magadról, hogy megtanultál vele lőni és taktikázni.
Egyébként mire a végére értem mindegyik típussal kialakult egy stílus velük, sokszínű taktikát kíván pl LMG ből is az amelyik lassú de átlősz vele Gustavon a pálya egyik végéről a másikra meg a gyors ( Lewis) ami baromi gyors és erős de nagy recoilja van. Rifle-nél is a carabin és a volks 2 különböző típusú fegyver, más taktikát kíván, hogy teljesítsd a 100 HS utáni küldetéseket, hogy elérd a gold camot, és a végén a diamondot.
Elég nehéz elérni némelyiket, volt olyan, ami napokig tartott és ez csak 1 camo az a adott fegyvernél a 100 HS utáni 6 ból és az csak egy fegyver mondjuk SMG 10 típusából és az csak egy verzió az 5 fegyver családból. -
válasz
shotika #3746 üzenetére
Grautla hozzá,SVT-40 engem is megviselt. mert 2 lövéssel kinyírod vele a tagot, abból egyiknek HS-nek kellett lennie.
hadd dicsekedjek egy kicsit
Nekem mindenre megvan az elsődleges fegyverek közül. Az automata shotival (Toggle action)szenvedtem a legtöbbet, mert az One shot One kill nem igazán akart vele összejönni. 3 testlövés kell egy killhez.majd 1000 killel tudtam megcsinálni.Most a pisztolyokat csinálom éppen.:
Sniperrel volt a legkönnyebb teljesíteni szerintem. -
válasz
SH4D0W2011 #3719 üzenetére
Dinamitot jól elszúrták, 2 van most expeditionary kasztnál és mindkettőt el kell dobni, hogy robbantsd őket.
Shoti erősebb lett,de a tüzes szarságot kivették, ezt értékelem -
Szerintem én LMG kiilljem 20 % át kb falon át szerzem, Főleg Aachen-pályá a villamosból folyamatosan kiszedem a snipereket őket a lemezt átlőve.
Ennyi előnye van azért LMG-nek, hogy baromi erős. Van olyan SMG amivel 6 lövés is kell falon át Full metal jacket nélkül, erősebb LMG vel 3-4. FMJ-vel meg mintha ott sem lenne a fal. -
válasz
kovimester #3675 üzenetére
Tudsz vele játszani. Ha valami jó akcióban meg tudod venni, ( mondjuk 5-6 K körül)akkor érdemes megvenni még. SP 6 órát ad , rövid, de nagyon jó, multi reggel kicsit döglődik, de utána folyamatosan várakozás nélkül tudsz multizni.
JÓ kis játék amúgy. -
válasz
SH4D0W2011 #3670 üzenetére
Idióta tüzes shoti.vicc.
-
válasz
SH4D0W2011 #3668 üzenetére
Na ezek izgalmas változások lesznek:
-Each Division has a 4th perk and their levels have been adjusted & rebalanced
-All players have unlimited sprint & sprint speed is slightly slower
-3 Primary Attachments for all loadouts
-One piece of both Lethal & Tactical equipment for all loadouts
-Launchers can be equipped for all loadouts
-The Rifle Grenade is an available attachment for all rifles
-The Suppressor is an available attachment for all pistolsDE ez a kettő vicc....
- Incendiary Shells attachment buffed
Gives Additional Shells (7 for Combat Shotgun; 8 for all other shotguns)
Range reduction of Shells buffed to -10% from -15%
Sped up loading of shells for Combat Shotgun- Sniper Sharpshooter Duration Buffed
Hold breath increased to 10 seconds from 4 seconds. Promotes using snipers the “proper” way rather than quickscoping.
-
válasz
DeViL-X. #3663 üzenetére
Szerintem igazad van teljesen. Mostanában sokat szenvedek az LMG fegyókkal, mert már csak az van vissza diamond camokhoz, meg 2 shotgun és minden elsődleges fegyverem akkor Diamond lesz. Vasárnap egy magyar gyerek elkezdett lenoobozni, ( szépen szólva, mert anyukám minden felállásba megjelent a kommentjeibe) hogy mekkora szar vagyok. Utána mérgemben hoztam 2 kör erejéig Stent meg Volks is beugrott, na akkor meg kaptam szarházi csíter, meg bekapcsoltam a haxot, stb kommenteket tőle. Szóval van nálunk egy színvonal sajnos, már lassan ott tartunk, hogy az oroszok kulturáltabbak, pedig ez nagy szó.
-
válasz
shotika #3625 üzenetére
Egyetértek veled csak abban nem ,hogy ez nem az IT szakma sajátja. Sajnos de, ez nagyon erősen az.
Mint látod sok mindent nem tudtak megoldani amúgy még 7 hónap alatt sem hibátlanul, teljesen mindegy milyen oprendszerről beszélünk.
BO3 szerintem jobban megírt volt minden téren. -
válasz
dombi81 #3621 üzenetére
Mivel ide írtál megpróbáltam segíteni, és a Win 10 szerintem továbbra is segítene neked. Egyébként VGA downgreade esetében érdemes teljesen letakarítani az előző drivert mondjuk ezzel,[link] ami kitörli az összes registry bejegyzést és úgy feltenni egy vadi zsírt az új hardverhez,de lehet megcsináltad amúgy is.
" Ha nem tudod mi a válasz, nagyon szépen kérlek, ne írj semmit inkább. Köszönöm."ahogy nézem nagyjából senki nem tudja, csak tippel mindenki,részemről innentől nem érdekel a dolog.
-
válasz
dombi81 #3619 üzenetére
az utolsó mondat szerintem a lényeg amit írtam. Dx 12 futtatási gond, Tomb raiderrel is voltak ilyen gondok anno a 9xx sorozattal, ott is a kényszerített Dx 11 mód volt a megoldás anno.GTX 1070 van nekem is egyébként. van fent több megoldás a neten, TR nél a Nv kontrollpanelen a 3D beállításokon belűl a Physx nél ki kellett választani a kártyát konkrétan, hogy ne automatikus legyen, nem tudom ezt próbáltad e már.
-
-
válasz
dombi81 #3614 üzenetére
mint látod nálam nincs ilyen gond többek között, amióta feltettem a játékot.Itt se látom, hogy tele lenne a fórum siralmakkal ezzel a hibával. Win 10 userek közül is megnézném az eredeti, nem virágboltio verzióval valóban produkálja e a hibát.De ha idefordulsz segítségért és úgy gondolod tudod a megoldást akkor nem értem mi értelme volt. Szerintem Win 10 alatt nem lesz problémád.
shotika: ez nem grafikai ficsőr, hanem tisztán más jellegű a kétszintű szálütemezője a Win 10 nek , jobb gyorsabb ,dx 12 kompatibilis és több szálra optimalizált. ( konzolon COD 12 szálat is kihasznál és ez egy elsősorban konzolra írt játék.) Mindenki azzal tolja amivel akarja, tudom, hogy divat a világ és az elnyomók ellen lázadni, csak akkor nem kell meglepődni, ha 2018 ban egy 6 és egy 11 éves operációs rendszerrel adódnak hibák. IT ipar ilyen szakma, mindig a legújabb a legtámogatottabb. Nálam win 10 hiba nélkül üzemel amióta megjelent , soha nem volt vele semmi problémám.
-
válasz
Bennyboy #3591 üzenetére
vannak elég gyakran cserébe free időszakok DLC szempontjából, amikor tolhatod adott mapokat. BO3 ban első év vége fele volt , hogy 1 hónapig ingyenesen lehetett tolni PC-n,de utána is rendszeresen. Akkor legalább tele volt játékosokkal, mert bent voltak rotációba a sima pályákkal, Szuper volt úgy tolni. Itt is lesz ilyen szerintem nemsokára.
-
válasz
shotika #3548 üzenetére
Persze hogy nem mentség, hisz a pénzt kiperkáljuk érte mi is, de azért ez egy korántsem állandó sűrű probléma, amitől játszhatatlan a multi. Nálam napok óta nem fordult elő(Egyébként lehet kliens oldali internet probléma is),de hazudnék, hogy nem láttam már jó párszor azt a feliratot. Azért kíváncsian várom, a BO4- Treyarch is ilyen színvonaltalanul startoltatja e el a játékot. Szerintem nem.
Egyébként szerintem is az utóbbi idők legrosszabb startja volt WW2 ilyen téren, ennyi hiba és baki nem igen volt egy COD-ban sem hosting oldalról PC-n
De maga a játék azért szerintem egészen kellemes,jól sikerült összességében.Még annyit, hogy állítólag az anticheaton is frissítettek és jócskán jött azért tartalom is és ezért nőtt a töltés idő, de állítólag konzolon is. Majd megírják a srácok, hogy így van e.
-
EZ PC-n gond csak 600 ezer eladott példány áll szemben tizen x millió konzolossal, sajnos másodlagos a szerverkiszolgálásunk.DE ez szerencsére nem állandó, előfordul sajnos néha.. A játék nem hibátlan, de nem olyan rossz mint lefested, többen több száz órát öltünk már bele.
Ha neked nem jön be az egy dolog. 2010 szinten megmaradt volna akkor most lenne pár hibátlan Black ops színvonalú játékunk, ami öröm hír lenne.
Respawn shieldnek nem látom szükségét, maximum az új idióta mapon,de hát ezt inkább hagyjuk. -
válasz
DeViL-X. #3534 üzenetére
ha megnézed az általad belinkelt BO3 videót láthatod mi a probléma a WW2 scope rendszerével. Anno ilyen volt BO3 is ,de hamar átalakították olyanra, amilyen az általad belinkelt videóban van, hogy kizárólag akkor alkalmas pontlövésre a Sniper fegyo, ha a zoom teljes egészében betöltött. AZ egy valóban gyönyörű játékmód, ahogy abban a srác tolja, erre szerintem senkinek nem lehet egy szava sem, szemben azzal, amit most megenged a játékengine a ww2 ben . Ezt tartom problémának én személy szerint.
-
válasz
Csokifalo #3522 üzenetére
"ha tudom hogy a multi 10 fős 2018-ban meg se veszem ps4.re"
És ezt miért nem tudtad? miért nem néztél róla videókat YT-on, vagy éppen PS4 videostreamen,miért nem jöttél ide a topikba kérdezni, olvastál el egy tesztet róla és miért nem játszottál mondjuk az utóbbi 6-8 évben COD multiva. ( mind ilyen, elárulom. )Ez a COD.
A saját hülyeségedet a játék hibájának felhozni elég érdekes dolog.Szerencsére COD nem olyan mint BF mert akkor mivel is szeretnék játszani... Nem is értem, miért nehéz egy kicsit elgondolkoznod,mielőtt megfogalmazol egy ilyen jellegű kommentet a játék topikjába.
Mikor valaki azt várja egy játéktól, hogy olyan legyen , mint a másik, amit ő szeret.MI meg pár ezren azt szeretjük benne, hogy nem olyan , mint a BF , kicsi, pörgős , járművektől mentes... ez a COD lényege amióta létezik. Amit meg te szeretsz, az meg a BF lényege.( mellesleg behalok attól) Remélem lassan leesik, hogy 2 különböző játék.... beugrok nemsokára BF topikjába és megfogalmazok egy kommentet, mekkora egy szar , mert nem tudják megoldani, hogy ne kelljen 5 percig futkározni, mielőtt lelő 4 kilométerről egy kemper aki fekszik valamelyik homokdűne mögött, meg különben is unalmas a COD hoz képest, mert itt 75 killt hoz össze 6 ember 6 perc alatt.Vagy inkább ne ugorjak be a topikba mert azt mások pont azért szeretik? lehetséges..... -
Sajnos nekem se dobálja a ládákat
remélem javítják minél előbb.
-
válasz
SH4D0W2011 #3424 üzenetére
Igen elég jók,de szuperek lettek az új reticles-ek is, van színes is a meg sokféle most már reflex sight-hez is meg lettek új Camo-k amik nem challengek-től függenek.
-
válasz
SH4D0W2011 #3417 üzenetére
Orso benne van valamelyik eredeti collectionba is, ott is tudod unlockolni armory creditért nem?
-
válasz
juve600 #3387 üzenetére
Miért gond?annyira pörög a topik ,hogy követhetetlen?majd lesz neki,pár napja derült ki a neve is egyáltalán.Akik itt vannak legtöbben már kötődnek egy egy COD jatekhoz,szerintem minket érdekel a legjobban minden ilyen jellegű téma,meg ha nem is WW2,de COD. Egyébként 19 darab volt ontopik a tiéddel együtt .
-
válasz
gyuribácsi88 #3383 üzenetére
Szuper, köszi az infót. Így már viszont tetszik
-
Nem hiszem. A BO első része Kuba, ( Fidel Castro) és az oroszok körül mozgott, a második rész Afrika és mexikó, meg talán az arab világ ban is futott, terrorista szálakkal és orosz befolyással. Valószínűleg orosz / arab/ dél amerikai sztorivonal lesz, több szálon futtatva ,(akár időben is) ahogy szokták.Nem tartom kizártnak egy futurisztikus jövőből való visszaemlékezést sem, mint ahogy az első részben csinálták.
-
válasz
SharpSA #3353 üzenetére
értem, köszi a lecseszést . Ettől függetlenül ez egy magyar esportban is elfogadott szleng,mint látod megértették azért utánad a jelentését. Nem az első amit átveszünk gondolom .DE ha gondolod a LOL-t is kiírom ezentúl, laughing out loud
Az a zöld küldetés order ikon HQ ban, nem tudom jobban leírni. Major Howard-nál lehet felvenni.Zöld színű szokott lenni, amiért fegyvert kaptál , ha teljesítetted. Most nem elérhető semelyik, reménykedj a ládából való kinyitásban. -
válasz
Tomko78 #3349 üzenetére
Hát volks nem ilyen, jelenleg csak szidnak miatta, 1 növelt tárral 4 killt kitolok. kilövöm a snipereket Gustavon mint a szél, mert semmi recoil, halálosan pontos.
GhostPetya : Én is így
Nekem Grip, rapidfire,extended mag+ Infarntry mellé bedobtam Primedet és így még feltettem negyedik kiegészítőnek a reflex sight-et dot célzóval. 347 killből 59 HS ..
Reportolnak rendesen .
-
válasz
steele80 #3338 üzenetére
A játékkal kapcsolatban egyetértek veled maximálisan.Arra világítottam csak rá neked, hogy PC-n sem drágább a játékszoftver mint konzolon, sőt, inkább olcsóbb. Az más téma, hogy mindegyik platformon még így is baromi sokba kerülnek az A kategóriás címek. BF1 simán megy neki, akár 60 FPS is fixen, ha leveszi med re pár effektet. Nincsenek nagy igényei a mai játékoknak [link] Amióta a konzolok a fő fejlesztési platformok egy helyben topogunk. Épp ezért lehet ma is több éves hardverekkel játszani PC-n. szóval én pont máshogy látom mint Te .
persze ehhez az is kell, hogy az ember tudjon ésszerű kompromisszumot kötni, ha kell. -
válasz
steele80 #3326 üzenetére
"A játékok pc-re túlárazottak és indokolatlanul magas hardverigényűek. Ha összehasonlítjuk egy Black Ops II grafikáját a WWII-vel semmi nem indokolja ezt a túlzást."
Mondjuk ezzel a két dologgal nem értek egyet- A játékok PC re még mindig olcsóbbak, mint konzolra általában.
" indokolatlanul magas hardverigényűek"
Egy barátom ezer éves I5 procival ( i5 -650) és egy GTX 770 karival játszik a WW2 vel. smooth az egész, baromi szépen fut rajt szerintem az egész konfigja nem ér 70K-t.[link] Ez a videó Mid-High settingssel van.
Probléma az, mikor valaki elhiszi a bullshit dolgokat, amiket a sajtó nyomaszt bele, hogy mindebből legjobb kell és a legújabb. PC-n 7-8 éves hardverekkel is megfelelő minőségben tudsz játszani a mai napig ésszerű kompromisszumokkal, használt piac pedig nagyon nagy barátja az ember pénztárcájának. A fenti proci alaplappal 10 K a kártya pedig 25 K még most is hogy el vannak szállva az árak..
Minden mai játékkal med high beállítással tud játszani, nem volt még ami nem indult volna el nála és ne produkálna élvezhető minőséget. -
válasz
Csokishurka #3282 üzenetére
Black Ops 3 at próbáld ki szerintem, minden tekintetben a legjobbak között van, ráadásul idén jön a 4. része, így legalább ha tetszik tudod mire számíthatsz abban.
( Zombi, Single, Multi)Multija is még megyeget.
-
Nekem ez a hozzászólásod [link] kijelentőmód- tényként leírva minden, mindekire rávonatkoztatva
. Az megint más tészta, hogy nálad probléma van, ilyen előfordul, többen beírnak ide különböző dolgokkal és megoldást keresünk rá., hogy nála mi lehet a gond.De nem vitaként vagy támadásként írom ezt, csak közlöm, hogy ezeket a dolgokat úgy írtad le,( a minimum 12-16 GB ramot és a minimum 1050TI kártyát) hogy közben más videokártyával is megy a játék és 8GB rammal is hiba nélkül fut. Peace
-
válasz
ftamas0201 #3252 üzenetére
Egyetértek veled, csak annyi,hogy de megvette a játékot, poénból írta válaszként nekem.
-
A probléma az hogy általános igazságként írsz, pedig ez nem evidens.( mint ahogy az 1050TI sem , GT1030 2GB low settings FHD = 60 FPS +, projektoron játszok azzal , ez a gépem a 8GB rammal szerelt )
A felhasználók elenyésző százaléka irt rajtad kívűl hasonló hibaüzenetről még Steamen is, ráadásul volt akinek 16 Gb rammal dobta ezt ki. lehetséges lapozófájl probléma. Nem a memória a probléma , hanem a memória és még valami egyéb ,ami gondot okoz nálad és még pár embernél. -
Ez így nem teljesen igaz, az általad említett probléma 16 GB rammal is fellépett egyes usereknél.
Valószínűleg a lapozófájl hibája is közrejátszik a fenti hibánál, valamint több felhasználó írta, hogy a HDD amire telepítve lett túlságosan tele volt. Szabadítottak fel rajt helyet és megszűnt a hiba üzenet."I got the same thing before, then I made up space on my hardrive (that almost were full) and it havent showed up since that "
Nekem a kezdetektől fogva a 8 GB ellátott gépemen is hibátlanul fut.Nem tudom meg van e neked hogy novemberben megjelent a játék ?
-
válasz
ftamas0201 #3238 üzenetére
-
válasz
csorgo2108 #3236 üzenetére
-
válasz
ftamas0201 #3231 üzenetére
Ahogy gondolod
-
Srácok az új NV drivert rakjátok fel, nálam csodát tett, kisimult a játék, nagyon szépen fut tőle. GTX 1070 a karim
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest