Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soo277
őstag
Arra aztán ,nagy szükség van akkor,meg lehet újra unlockolni mindent
-
voodoo98
addikt
válasz
SH4D0W2011 #1894 üzenetére
Ok, hogy rajta van, de a kill countert, hogy lehet (majd) leolvasni?
-
soo277
őstag
Ezek a fegyver prestig ek,érnek valamit?
vagy csak ráteszi a lógót azt ennyi? -
Vesztern
csendes tag
válasz
horvathpeter #1888 üzenetére
A megcsinált küldetésekért járókat akkor adja, ha kiütöd a plecsnit ( vagyis átveszed).
-
-
Xaels
félisten
válasz
horvathpeter #1888 üzenetére
Meccsek végén nem mindig ad ládát, ha ad is azt random osztja el. Ha te kapsz elvileg azt hozzáadja a többihez, ugyanúgy tudod kinyitni mint bármelyik másikat.
-
horvathpeter
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Amiket meccs végén ad ládákat a játék azokat is ez e betű megnyomásával lehrtne kinyitni? Mert akárhányszor ad meccs végén azokat sosem látom ott. Ez valami hiba vagy valamit rosszul csinálok? Bár szerintem ott kellene lennie. Kb 10-15 láda ment így el.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat a hülye kérdésért, de nem tudom, hogy lehet belépni a HQ-ba.
Azt sem tudom mi is ez.
Segítenétek ebben?
Köszönöm. -
Xaels
félisten
válasz
Bazsi1987 #1874 üzenetére
Egyelőre csak ládát vehetsz belőle, érdemes lehet elkölteni mert ki tudja a nagy lootbox botrány közepette meddig marad ez így bent. Viszontba ládákat ne nyisd ki azonnal, nyugodtan gyűjtsd be amíg nem indul el a HQ rendesen vagy nem tudsz partiban játszani, hogy legyen aki nézi.
-
BandiHUN
veterán
Hülye kérdés,de a ládából pottyanó dupla xp-k hol jelennek meg?Most ugye amúgyis dupla xp van szintre,de én kaptam fegyóra is,annak nem volt kint a jele.
-
BandiHUN
veterán
válasz
#45553408 #1875 üzenetére
Elvileg beragadt update...lehet nem szereti a mobilnetet.Valami olyan értelmes fixet láttam,hogy menj a local-ba,letölti újra és utána megy a multi.De mindenképp netes update gond,lehet szerveroldali vagy csodanet gond is.Én is update failure-t kaptam elsőre,nem volt hibakód,aztán másodikra ment,restartoltam a gémet.
-
Bazsi1987
őstag
Digitálisan vettem meg kaptam 1100 cod pontot, mire és mikor érdemes elkölteni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Bennyboy #1870 üzenetére
Nekem most aki volt olyan 5-6 méternyire már nem adta be...de összesen csak 3-an voltak
Nem tudom,mi alapján vannak emberek,egyik se volt friendem...
Igaz nem is vacakoltam sokat,még ma jött meg az 1050TI (remekül megy végre ócska 775 Xeonnal is),vagyok kemény 14.szinten...de hát kellett a hardver.
-
Bazsi1987
őstag
Ma vettem meg a ps4 -re a játékot, közösségi téren miért csak én vagyok? 😊
-
soo277
őstag
válasz
SH4D0W2011 #1867 üzenetére
Pontosan,én már kaptam kb 10 ládát így
-
Xaels
félisten
-
-
Bennyboy
őstag
bakker, mióta mondtátok ezt az egér makrós dolgot most nagyon gyakran látom. Visszanézem a killcam-et és azt látom, h 0 recoil van a fegyveren. Úgy öl meg, h el sem mozdul a célkereszt. Miért lehetetlen manapság egyenlő feltételekkel játszani? Sok értelme lesz így a rankednek is.
-
Laby
őstag
válasz
SH4D0W2011 #1847 üzenetére
Ha squadban nyitsz ládát, akkor a másik mit profitál belőle?
-
-Mike-
addikt
Sziasztok!
Ládanyitáskor a 3 felajánlott cucc közül hiába nyomunk egérrel bármire nem történik semmi, nem tudunk kiválasztani semmit, marad a dismiss. 2ládát már sikerült így eljátszani. Valaki járt már így? Mi lehet a gond? Mi a megoldás? -
xrace77
tag
Újra indul a móka minden platformon hétfö 19:00-ig.
-
Land
veterán
Nem vagyok ez az évente kijön egy új Cod/Bf rész, rákockulok és pár honap után várom az új részt ember...
Mohaaztam évekig, Cod 4-eztem évekig. Mire elkezdtem BF BC2-ezni kihaltak a szerverek. Bf4-et nyomtam egy darabig, de most már késő este vadászni kell a szervereket, amin vannak is.
Bf1 1 év után még népszerű, de nekem jobban feküdt mindig is a pörgős Cod féle játékmenet.
14.000 Ft-ot meg nem adnék egy pár hónap után kifulladó Cod n+1 újra befuccsolt részért.bodrik: Ilyenek idővel javítják.
-
Land
veterán
Na gyerekek lesz klánozás? Lesz promod? Lesz újra hosszú hónapokon át élvehetően nyomható fasza multi?
Megvenném ha tudnám, hogy jó lesz a multi hosszú távon. -
Xaels
félisten
válasz
SH4D0W2011 #1840 üzenetére
Ma délután sem voltak még, de mivel sikerült egy 5 fős partyba csatlakozni így gyorsan kinyitottam a ládáim. Volt vagy 10.
Carentanra még rá sem néztem pedig meg van az is.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Na még mindig nincs senki rajtam kívül a HQ-ban.
Egyébként örülök, hogy pont a Carentan lett, CoD: UO - CoD 2-ben kedvenc pályám volt, bár itt még alig játszottam rajta.
Tegnap beaktiváltam amúgy az előrendelői 4 órás dupla XP-t, kíváncsi leszek, hogy így, hogy most alapból dupla XP lesz, a beaktiváltból le fogja-e vonni a napi egy órát...? -
KaitouP
nagyúr
válasz
Gondolkoztam hogy milyen ünnepi dologgal készülnek majd, és bár totál hidegen hagy a karácsony, azért nem lesz rossz az a havas Carentan.
-
Rico45
őstag
válasz
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
H4rt1g4n #1839 üzenetére
Tegnap este PS-en még én is egyedül voltam, ma meg még nem néztem.
Call of Duty WWII - a havas Carentan vár majd minket karácsonykor
-
H4rt1g4n
tag
Arra volt valami ígéret, hogy a HQ mikortól lesz tele megint emberekkel? Tegnap este még mindig egyedül voltam (Xbox).
-
válasz
xPraetoriaNx #1830 üzenetére
legjobb név HQ ban: KovácsIstván2001HUN
( A végén lévő HUN keltett bennem boldogságot
)
-
Xaels
félisten
válasz
DrTechnoid #1828 üzenetére
CP-ért lehet venni ládát, én pl. kaptam 1100CP-t kezdésnek lehet elköltötték. Ezen felül láda nyitásért ha nézik akkor kapsz ilyen közösségi pontokat amikért szintén jár valami jutalom, pl. újabb láda.
-
sanya53
aktív tag
Na mit szóltok a COD pontokhoz?
Szerintem egy hatalmas lehúzásnak tűnik.
Nagy gagyi semmitérő cuccok vagyonokért, engem kissé idegesít, hogy ennyire hülyére akarják venni a játékosokat. Tudom nem kötelező pontokat venni, de az ember szeretne kapni valamit, ha pénz kérnek érte.
Én tuti nem veszek pontokat. Bocsánat, ha valakit megbántottam, de nem ez volt a szándékom. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
xPraetoriaNx #1830 üzenetére
A rendszer ugyanugy mukodik mint Destiny 2 eseteben. Rendszer figyeli a jatekosokat, es az egy teruleten eloket pakolja a szerverre. Destiny-ben is szinte csak magyarok vannak a kozossegi teren.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
DrTechnoid #1828 üzenetére
Én már napok óta "gyanúsan sok" magyart látok HQ-ban. Mondjuk nálam nem az előtag tűnik fel, hanem olyan lehetetlen neveik vannak néha, nem tudom sírjak-e vagy nevessek
-
Valamit csináltak, mert a HQ-n csak HUN meg svk meg SRB előtaggal vannak a játékosok,meg iszonyatos ládanyitogatás zajlik
-
Land
veterán
Ebben a Cod részben is lesz olyan, mint a 4-nél, hogy klánoknak, vagy pl magyar közösségeknek lesz saját szervere vagy maradnak a központiak? Annyira jó volt anno néhány haveri szerverre feljárni és az ismerősökkel játszani. Mióta ez nincs, már elvesztette a varázsát a codozás.
-
Desy
tag
válasz
Kis Samurai #1816 üzenetére
-
sanya53
aktív tag
Osztják a COD pontokat.
Jó drága minden. -
válasz
Kis Samurai #1816 üzenetére
Nekem az előző résszel jött elő, hogy kikapcsolt virtuális memória mellett csak kivágott desktopra.
-
Kis Samurai
tag
Erre valaki [link] esetleg valami ötlet?
-
Qtya72
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #1814 üzenetére
Ok. Köszi!
-
Qtya72
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #1812 üzenetére
Egyszer csak ott lett a kezembe. Az elsőt a major adta, akinél lehet küldit felvenni. Ez a második. Mit kell vele csinálni? Mi van ha megvan mind3?
-
SH4D0W2011
őstag
Mi ad labdát? Van eldugva három, ha megvannak, készen van egy challenge.
How To Find All 3 Hidden GridIron Balls In the Cod WW2 HeadQuarters
Nekem a második-harmadik helyre nem volt türelmem felugrálgatni.
-
Qtya72
aktív tag
HQ-ba ad egy labdát. Az mi? Mit kell vele csinálni?
-
shotika
őstag
válasz
xPraetoriaNx #1782 üzenetére
Én olyasmibe futottam bele, hogy még vállhoz se emeli a fegyvert, csak tüzel, kb halálpontosan, teljesen mindegy milyen távolságra van az enemy, és talál is. Tegnap este egymás után kb 5-6 meccsen szaladtam bele csíterbe, volt olyan, akinek minden lövése fejes volt (mondjuk még így is nyertünk)
Én a makrózást tiltanám. Minden játékot a legáltalánosabb konstrukciókkal rendelkező userekhez kellene igazítani.
-
Xaels
félisten
válasz
DrTechnoid #1807 üzenetére
Én csak akkor nem voltam ott eddig egyedül ha partiban csatlakoztam. Konzolon is kikapcsolták, mert túlterhelte a szervereket.
-
-
Xaels
félisten
[link] úgy néz ki lassan visszakapcsolják a közösségi teret.
-
HaZsolt
őstag
Ma vagy tegnap kijött egy frissítés a codhoz, de nem találom, hogy mit javítottak. Valaki tudja? Hol van a kiadott release notes?
-
ubid
senior tag
Hali.
Ps4-re rendeltem elő a játékot. Konzolvilágtól, és jött a napokban email hogy:
"Ezúton küldjük a Call of Duty WWII előrendelésedhez járó Multiplayer Upgrade kódot."
Valaki tudna segíteni hogy ezt hol kell beírni ?
-
blue01song
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #1800 üzenetére
jah, de minden egyes meccsem végén van egy ilyen
-
Xaels
félisten
válasz
blue01song #1799 üzenetére
Ilyen nekem is volt Gibraltaron adta be a hídnál és az lett a meccs momentuma pedig voltak ezerszer szebb megmozdulásaim. Egyébként ott inkább az zavar, hogy állandóan rajta vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest