Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Én is az alap játékon agyalok egyelőre aztán ha a DLC-k érnek pénzt akkor majd ráérek megvenni őket, viszont azt hiszem reddit-en olvastam ,hogy állítólag lesz hozzá majd DLC felújított CoD2 mapokkal
-
oriic
HÁZIGAZDA
Official Call of Duty®: WWII Nazi Zombies Reveal Trailer
szerk: Shit, lassú voltam.
Ok amúgy ezzel el is dőlt hogy megveszem alap kiadást.
-
KaitouP
nagyúr
(#294) oriic
No problem, töröltem az én linkemet!Tudom, már láthattuk, viszont most már hivatalos is, és: végre egy olyan zombi módot kapunk, ami megpróbál horrorisztikus lenni.
-
Ha lesz rá igény van PH-s discord. Csináltam egy WWII szobát.
-
veterángeri
tag
A negyedik!
-
Chumlee
senior tag
Remélem nem egy mapot kapunk,mint a Bo3-ban . 10 pályából 9 DLC ...
-
S1M0N
senior tag
2. Világháború + David Tennant, mint a zombi mód főhőse, nálam tuti vétel!
-
törölt tag
Sosem szerettem a zombi módot. Ghosts-ban a szörnyes verzió tetszetős volt, viszont a zombiból talán a BO3-ban mozdult meg bennem valami először. Hangulatosra sikerült a világa, jól nézett ki minden viszont a játékmenetet untam.
Remélem most más irányba viszik, örülnék egy kis lassulásnak. Így elsőre pár pályarészlet nyerő volt, a zombik dizájnja vadra sikeredett, úgy az egész horrorisztikussá vált. Persze majd egy normális gameplay-ből több információt tudunk leszűrni.
A videó mindenesetre csillagos ötös.#284 Lien: igaz? Én is így vagyok vele, eddig a zombik csak úgy voltak benne, jöttek egy halomban és ennyi. Nem éreztem különösebben a parázós, feszült érzést.
-
Lien
aktív tag
Én személy szerint nagyon szeretem a zombi módot és ez tényleg nem a WaW & BO1-2-3-as vonal, hanem egy teljesen új és egyedi. Ebben a trailerben érezni, hogy ez egy "horror" játékmód, addig a Treyarchos részekről ezt nem tudtam elmondani.
-
pRoject22
őstag
Engem nem mozgat a zombi mód, viszont a trailer jól össze van pakolva
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: WWII - Army of Dead trailer - Kiszivárgott a zombi mód előzetese.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Előrendelői extra:
Ha megvan accountodon az Infinite Warfare és Black Ops III, akkor 500 COD pontot kapsz megjelenéskor.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Harambee #260 üzenetére
Hogy pontosabb legyek, erről van szó:
"bár a loot drop rendszer megmarad, az Advanced Warfare-ben behozott, és meglehetősen unfair rendszer mégis megy a kukába – bármit is bontunk, az statisztikailag nem befolyásolja majd a fegyvereink és felszereléseink erejét, kizárólag a látványát, vagyis (hála az égnek) ezentúl már csak kozmetikai extrákra számíthatunk. Az így kieső tárgyakat pedig különböző módokon beszerezhetjük majd kollekciók levadászásával – vagyis, ha tetszik valami, már nem feltétlenül kell a véletlen generált esélyekre támaszkodnunk, mint eddig."
(#261) ViharVadász
Azért lesd meg a bétát, hátha.
-
Harambee
tag
A baj az hogy minden egyes cod ami ládákat tartalmaz igy volt promózva " cosmetics only"
Rá 2-3 hónappal upps becsuszott egy fegyver , áá mindegy akkor már legyen még vagy 122 ilyen olyan biszbasz ami csak 250ezer óra grinbdolással vagy bankártyával elérhető.
Szerintem ha adnak fegyvereket pluszba akkor minimum hogy a season pass tulajok ingyen megkapják oket.
Egyszoval ugyis az lesz hogy nem skin only lesz szvsz -
KaitouP
nagyúr
Új infók:
-kizárólag kozmetikai cuccokat tartalmaznak majd a ládák, valamint:
"...kiderült, hogy a szerverek ezúttal fix 60Hz ticket rate-tel futnak majd. Ez azt jelenti, hogy az általunk irányított karakter és az a választott virtuális játszótér másodpercenként hatvanszor kommunikál majd egymással – az eddigi változó, gyakran húszas érték helyett -, vagyis remélhetőleg drámaian javul majd a sokak által sokszor panaszolt laggoló, pontatlan multi is, amely időnként őrületbe kergette a széria rajongóit."
-
törölt tag
válasz
Euromail #257 üzenetére
Hullanának a konzolosok rendesen. Jelenleg multi fps-ben a BF4 alapverziója van meg ps4-en. Kellett egy hét, mire hozzászoktam a játékosokhoz. PC-n ha szembetalálkozunk egymással és nem lövök azonnal, akkor vége. Itt még rendesen körbelő sokszor az lvl 50-es játékos is, annyira megy a gamepaddal való célzás. Ahogy elnéztem a legtöbb player szerencsés lövéseket ad le.
-
Euromail
aktív tag
Szerintem örüljünk hogy van pc-re is lehet eljön az idő hogy már csak a konzolfos lesz
amivel 1 bajom van a joystickmiért nem engedik össze a játékosokat egy szerverre
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvannak a béta pontos dátumai.
PC kimard, csak PS4-en és Xbox-on lesz béta.
Dátumok:
PS4:
Augusztus 25-től augusztus 28-ig.
Szeptember 1-től szeptember 4-ig.Xbox One:
Szeptember 1-től szeptember 4-ig.
-
utgyuru
aktív tag
Köszi a válaszokat, ez már segítség volt. Anno az Xboxomat akkor vettem, mikor a BF1 megjelent (edit: Mármint az BF-el együtt packban vettem), az akkor elérhető árakat elnézve szerintem így jó árban, nyilván ez így csomagban kvázi "akció" volt, sejtettem hogy a CoD magában nem így lesz mikor megjelenik.
Gondolom Season Passban meg eleve olcsóbb, mint megvenni a 4 (5?) DLC-t egyenként.
Szerintem akkor rámegyek az előrendelésre, valamikor ezt is el kell kezdeni, ha már rászoktam a konzolozásra is. -
törölt tag
Ez attól függ, mennyire érdekel a játék. Én a deluxe kiadást veszem majd meg, ami tartalmazza a dlcket is. Ez a legdrágább verzió. Igaz, nekem ps-em van, de ott elég sűrűn van akcióban a cod. Nemrég a sima IW 7200 körül mozgott, 15 körül volt talán mindennel együtt és nagyjából 8 hónapja van kint a játék. Szerencsére később sem vesztesz sokat, konzolokon évekkel később is sokan játszanak a codokkal. A mai napig megy rendesen a Ghosts is, pedig az aktuális gen elején jelent meg.
-
KaitouP
nagyúr
Akcióra CoD játék esetén ne nagyon számíts, leginkább a megjelenést követő rövidebb időszakban ne, de túl nagy leárazások később sem lesznek. (Volt hogy BF4 + Hardline -t behúztam 3K Ft -ért, na ilyenre az életben ne számíts CoD esetén.)
Attól is függ, mennyire érdekel a játék. Én mindig előrendelésben veszem a CoD részeket, ilyenkor bolttól függő, illetve bolttól független előrendelési ajándékot is kapsz. (Utóbbi korai hozzáférést ad egy multiplayer pályához, vagy hasonlóhoz - WWII esetén még nem derült ki, mi lesz a bónusz.)
Nem tudom hogy dobozosat, vagy digitálisat tervezel venni, én előbbit szoktam venni, és a lehető legfullosabb kiadást - legutóbb IW esetén ez a Legacy Pro Edition volt, ami az IW -t és ahhoz az éves Season Pass -t, illetve a Modern Warfare: Remastered játékot tartalmazza, utóbbit korai hozzáféréssel játsszhattuk előrendelők (csak a sztori módot), ez volt 30+ K HUF.
Én azt mondom hogy ha érdekel a Season Pass kínálta 4-szer 5 pálya (DLC -ként 4 multiplayer, 1 zombi pálya, már ha ez idén nem fog változni) akkor bátran vedd meg, konzolokon bőven lesznek játékosok a DLC -s mapok -ra is (PS4 -en az egyik legnagyobb számban letöltött tartalom volt az adott hónapban a legutóbbi DLC). Nekem megéri a felárat az SP, neked kell döntened hogy igen/nem, de szerintem nem jársz rosszul vele.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Xboxon tervezem játszani, de mivel nem rég óta (
játszok nem torrentről vásárolva) konzolozok, a kérdésem az lenne, mikor érdemes megvenni? Előrendelésben, vagy majd mikor megjelenik lesz rá úgyis valami akció, vagy valami más? Illetve, melyik változatot érdemes megvenni? Eddig xboxon főleg BF-eztem, ott a DLCk miatt megérte a premium, itt is vegyem simán azt? -
Euromail
aktív tag
Minek húzzák ilyen sokáig itt a nyár a vakáció most kéne játszani.
Horror áron adják de ez talán megéri mégis csak retro téma.Call of Duty®: WWII - Digital Deluxe Ez mitől drágább?
Több pálya van benne? -
BandiHUN
veterán
Mostmár úgyis lassan mindegy,ha emlékeim nem csalnak,még mindig 3an csinálják a cod-okat,tehát erre is volt 3 év...nameg a látott multis videók,meg hogy mostmár promózni fogják az eseményeken,kábé mutatják is,hogy lényegében "kész van".Inkább az SP-be nyúlkálgatnak már csak szerintem...főleg a téma miatt ott is inkább.Konzolra minimum feltételezhető egy kiadáskész állapot.PC-re meg úgy is egy day1-es peccselt fércmunka jön,mint évek óta,ott meg azért mindegy.Én meg merem kockáztatni,hogy ez úgy működik már,hogy mire kijön a gém,már a season pass is kész,úgy adják le a kiadónak.Esetleg balanszolnak még,hibát javítanak,amikor kijön,de alapvetően az első hónap utáni hibák,futásminőség,stb már marad úgy.
-
smokiii1
aktív tag
Persze ez tiszta sor. Csak az a kérdés hogy akkor pc-n lesz egy tök haszontalan skill vagy helyettesítik valamivel?
Na meg ez még most jutott eszembe: Ha ez egy skill lesz, akkor Enélkül nem lehet majd visszafogni a lélegzetünket sniperrel célzáskor? Tudom hogy erre ti se tudjátok igazából a választ, de én személy szerint nem igazán értem ezt. -
SharpSA
veterán
válasz
Vadernagyúr #241 üzenetére
Inkább legyen jó, mint hogy gyorsan kiadják. Csinálják meg rendesen. Én is kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Vadernagyúr
senior tag
Jöhetne már a játék,nagyon várom..
-
Lien
aktív tag
Én PC-n xbox360 kontrollerrel nyomtam a Cal of Dutykat és csak a kontrollerrel volt rásegítés, ha kivettem akkor nem volt.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megerősítették:
Multiban nem lesznek horogkeresztek sehol
Lesznek színesbőrű katonák a német oldalon is -
scope2007
addikt
Sorry, mégis láttam pár új videóban, hogy lesz killcam, ezaz
Ezek a streak baromságok engem is irritalnak
A másik meg minek az a sok karácsonyfa effekt ott fent?
Tehát a ribbonok, vagy medálok
Minek mutatja folyton?
Már azért is ad ha simán olsz, ad többet is egy sima gyiloknál
Silencer, oneshotkill stb.. Vicc, ölésenként ne mutogasson ott ilyen baromságokat xD -
BandiHUN
veterán
Én utálom a streakeket,legalábbis a felső részt...arra jó,hogy egy-egy ügyesgyerek mindig szétkúrja a játékot,értem én,hogy annak sikerélmény,de hogy a többi szop...nem arányos.A BF-ekben teljesen jó pl,hogy nincs.Számítson az adott kill+az objektíva,nem mákolás meg kempelés...szét is húzza a mezőnyt,sokszor irreálisan,mert mondjuk 3 kill egy UAV,ha jól látom,itt is ez lesz,de az ember 3-4es K/D-vel még simán csak eddig jut,ha pl.nem kempel,hanem halad,objektívázik.És egy 3-4es kör szerintem egyáltalán nem rossz.Főleg annak tükrében,ha a top minden vackot az emberre szabadít.
Annyi viszont mellette szólhat most adott esetben,hogy pl.egy zuhanóbombázóval 1-2 kill még nem túl nagy beavatkozás,viszont a feelinget javítja,hogy ez mégis egy színesebb csata,nem csak földi puttyogtatás. -
laceszgamer
addikt
-
smokiii1
aktív tag
válasz
veterángeri #222 üzenetére
Aim assist for snipers? Ezt pc-n hogyan fogják megoldani?
Ahogy olvasgattam minden ugyanaz csak itt össze vannak vonva a perkek. -
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #223 üzenetére
Úgy érted hogy kevésbé hangsúlyos a scorestreak -ek "ereje"? Szerintem ez nem feltétlen baj, sőt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
veterángeri #222 üzenetére
Tehát tényleg marad minden a régiben, csak más néven. Mondjuk a scorestreak rendszer nekem kicsit gyengébbnek tűnik mint a megszokott, főleg a komolyabb dolgok.
-
veterángeri
tag
Trainingek
A division kiképzés mellé egy alap kiképzést is választhatsz. Amik perkeket tartalmaznak. -
BandiHUN
veterán
Haha,nem játszottál HC-t...egy remek "bugnak" köszönhetően ugyanis a pajzsos-pisztolyos katona 1 lövése/ütése kill volt,és ráadásul mivel support killstreak,még a legrosszabb körben is kigyűlt...volt,hogy 9! killt hozott nekem össze...plusz még besegített az objektívába is...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BandiHUN #218 üzenetére
Ghosts-ban a pajzsos-pisztolyos katona annyira useless volt, hogy az valami hihetetlen.
Kár hogy nem tudtam akkoriban videót felvenni, olyan montázst lehetne csinálni a szerencsétlenkedéseiből, hogy ihaj.
A kutyának több "esze" volt... szóval ha A.I. katonát takar az ejtőernyős, remélem több aggyal lesz megáldva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
veterángeri #215 üzenetére
Simán vállalhatóak. Bár az ejtőernyősökre kíváncsi leszek. AI irányította katonák erősítésnek?
-
scope2007
addikt
válasz
#78687232 #214 üzenetére
az durva, de nem találok youtube-on killcam videót cod1 vagy cod2ről
nem waron volt killcam, hanem pl sima public szerveren, ha megölt valaki, akkor az ő szemszögéből láttad az utolsó 6másodpercet mondjuk mielőtt megölt, a sok láma whst egyből lehetett így szűrni, mert mire a sarokra értél pont azelőtt kezdett zoomolni, vagy a falat nézte végig stb.. epic failos idióták voltak -
veterángeri
tag
Killstreakek
-
scope2007
addikt
Mp40 túlságosan egy pontot lő, kis recoilt azért pakoljanak rá
Mp44re kíváncsi leszek, eddigi videókban nem láttam
Bar vicc azzal az optikávalHa az mp44 is ilyen egy pontot lövős fhos lesz, akkor sírni fogok xD
Garand is vicc, hogy lehet tarazni közbenA pályák tetszettek
Nem lesz killcam? EhhRégi szép idők, cod, coduo, cod2
Pam - cb, és publik nonstop
Soha az életben nem lesz olyan feeling, mint amik ezek hoztak -
oriic
HÁZIGAZDA
-
gzoli2
tag
Megnéztem az E3 mas videókat. War módhoz hasonló van a bo3-ban is ott egy robotot kell kísérni gyakorlatilag senki nem játsza ez nem túl jó előjel
. Sniper+ mg hasonlóan erős mint bo3-ban ha így marad csapat 90 %-a ezekkel fog a sarkokon kempelni, egyébként tetszett csak ne legyen igazam .................
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #205 üzenetére
El fogják.Már rég nem téma PC-n,hogy majd a Pistike is tolhassa az 5 éves gépen,mint a cod4-nél volt...Ha már kevés a PC gémer,akkor ha eladni nem tudják a gémet,szerződnek a hardvergyártókkal...más érdemi magyarázata nincs pl. a MW-MW Remastered 10x-es gépigényének se...
Annyi változott a régi idők óta,hogy mostmár FPS limit van,de egyébként se lenne olyan gép,ami mondjuk tudná a 250 meg 333fps-t,mint annó...most örül az ember,ha nem akad.
Egyébként szeró nélkül,lobbival,stb...hát nemgyerebe.Gondolom idén +remake se jön valami másik rész.Jaés PC béta se lesz,hogy a barom kipróbálhassa,hogy fut és milyen.
Konzolt viszont meggondolok lehet.Attól függ,mi marad nyár végére keret.Valahogy amik évről évre jönnek bármilyen műfajban,egyre kevésbé mozdítanak meg,de filmek is.Érdekes,régi részeket előkapok mindenből,ebből is.Mondjuk szerintem idén is elcsábulok majd max félár-keyshop verzióban,mint tavaly.Már csak ennyit ér sajna,bármit kínlódnak is.
Ugyanazok,ugyanabból,ugyanazzal a céllal csak ugyanazt fogják az asztalra tenni,ha más is a csomagolás.De ez minden cégnél így van,minden termékkel.Kár kiugrót várni.
Alapjaiban cseszték már el az egészet. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest