Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ftamas0201
senior tag
LorenzoHUN
Jogos a nézőpont, persze mindenki induljon egy lapról az az igazságos, csak egy kérdést megért hogy ilyenkor mi lesz, most volt időm először bétázni valamivel is és nem tudtam hogy mi lesz a statisztikákkal és egyébb változókkalLien
Pálya után ott a stats fülecske, ott van a grafikon azt hiszem, tuti van mert én is láttam. -
-
N@idia
őstag
Egyes embereket nem értem miért kell ezt a játékot a BF1-hez hasonlítani
A grafika sose lesz olyan, mint a BF1, mert teljesen más motort használ a két játék. A cod évek óta ugyan azt a fos motort használja amióta létezik a BF1 pedig frostbite motort, amit évről évre fejlesztenek meg is látszik az új SW BF2-nél szerintem a Bf1-nél is szebb lesz ez látszik a videókon is nagyon várom már a béta tesztet, szinte biztos megveszem
Na de ezt a fos hulladékot amit itt elakarnak adni horribilis összegért cod néven, hát van bőr a képükön azt meg kell hagyni. Ez egy gyorsan összecsapott hulladék lett nekem elég is volt belőle! Én vártam ezt a részt, de a cod2-őt is sikerült alulmúlniuk ezzel az alkotással nem tudok pozitívat mondani erről a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest