Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
PC-s igen.
Engem aztán nem nagyon hatott volna meg ha a dobozban küldenek egy kódot, nem a CD-re hajtok csak a játékra, viszont nagyon nincs időm ilyennel foglalkozni, ezért előrendeltem egy magyar boltból aztán most közölték hogy mi a pálya. -
laceszgamer
addikt
válasz
ftamas0201 #997 üzenetére
Én úgy tudom PC-s véltozatból nincs is lemezes, a konzolosból meg mindegyikben van lemez.
Szóval esélyes, hogy a bolt nézett be valamit, mindenesetre én CDG-től rendeltem, de ott is csak simán kulcsot adnak.
Bár belegondolva, elhet jobban járnék, ha megvenném a kulcsot valahol aztán a dobozt meg pár száz FT-ért v kitől. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ftamas0201 #997 üzenetére
PC-s változat?
-
ftamas0201
senior tag
Gyerekek szégyen gyalázat. Most kaptam egy emailt az előrendelésemtől, egy hazai boltban hogy az Activision nem szállít be magyarországra lemezes változatot így nem tudják megoldani a megrendelésemet. Várom mint a messiást a pénteket erre most ezzel b*sztatják fel az ember agyát, most mehetek a játék után megint.
-
Bennyboy
őstag
Van tervbe véve vmi ph-s codos csapat? Discord szobát tudok csinálni ha kell.
-
Bennyboy
őstag
azért nagy mocsok az activision, h olyan mapról tettek fel videót ami dlc-s.
Nekem pont 1070-em van. A kártya sztem elég lesz full hd 100Fps-hez. Nálam a proci a szűk keresztmetszet I5 3570k. A másik, h bétához képest jön még pár beállítási lehetőség meg talán tudták még kicsit kalapálni a kódot, h kevésbé legyen gépigényes de az a tapasztalatom, h nagyrészben azt kapjuk ami a bétában volt. -
redhunter
senior tag
Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy volt olyan aki esetleg 1070 gtx-el próbálta a bétát?Az lenne a kérdésem hogy mennyire elég az a kari hozzá,folyamatos 100 fps-hez?
-
STC Speed
őstag
Melyik kulcsboltból érdemes vásárolni,ahonnan már ma küldik akár?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #986 üzenetére
konzol leak ki volt védve kötelező 9GB patcheléssel amit nem tettek fel korábban, így csak mostanában kezdik játszani.
-
laceszgamer
addikt
Én csak azon csodálkozom hogy nincs még fenn teljes kampány video neten sehol, vagy csak én nem találok.
-
Bennyboy
őstag
sajna péntekig várnunk kell
a szingli 23 a mutyi 36GB
-
KL
tag
Nekem is megjött a delux kulcs, töltöm, kipróbálom
KL_atya
-
Bennyboy
őstag
10p múlva nekem is kiderül
-
Corleone33
senior tag
válasz
Bennyboy #977 üzenetére
Az a hír terjengett hogy a single allítólag játszható de semmi hír arról hogy ez tényleg így van és ha igen akkor a teljes kampány vagy csak töredéke és így tovább
Jómagam preloadolom mindkét részét és belenézek mindenesetre, bizonyossággal csak az online részéről merem magabiztosan kijelenteni (így vakon) hogy official megjelenésig nem fogod tudni használni
-
Bennyboy
őstag
a singlet lehet már most is tolni vagy az is csak pénteken indul?
-
Corleone33
senior tag
jelentem GMG kulcsok picit megkésve de megérkeztek
külön letölthető SP és multi komponens amúgy, összesen így kb 60 giga
Feltételezem a preorder bónuszok kulcshoz vannak kötve, az open bétás jutalmak meg a cod fiókunkhoz (bár ha jól értettem apróbetűs részt, a cod pontok integrációja későbbiekben fog megtörténni)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #970 üzenetére
season pass exkluziv a remake, mi más lenne a nuketownnal is ezt csinálták
-
válasz
SH4D0W2011 #970 üzenetére
Libabőrös lettem, előtörtek a CoD1 war emlékek.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SharpSA
veterán
válasz
Norbika88 #964 üzenetére
Ez érdekes. Én a játékon belül állítom majdnem maximumra a fov-t, ban-t nem kaptam. Külső programmal sosem piszkálok semmit sem. Rühellem a csalókat, a csalást. Szerintem az csal, aki nem tud vagy nem akar tudni játszani. Tanulható ez is, csak kitartás és szorgalom kell hozzá.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Norbika88 #964 üzenetére
sajnos a cod játékoknál szigorú zéro tolerancia van bármifajta moddingolást illetően, független attól hogy mennyit költöttél el steamen.
Szerintem is kicsit nevetséges az Activision/Treyarch bannolási procedúrája de ez már kb az összes utóbbi call of duty-ban így volt *vállat von*
-
Norbika88
senior tag
válasz
laceszgamer #954 üzenetére
Én a retek ghost miatt kaptam végleges vac bant steamen. Mert fov ot állítottam progival. Mertba gyari 60tol hányingerem volt. Az nem számított hogy 100ezreket ott hagytam a steamen...
Jah es ghost multit nem is hasznalhatom.. -
laceszgamer
addikt
válasz
Corleone33 #962 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire tömörítik, legalábbis úgy szokott lenni preload os játékoknál, hogy mikor megjelenik, vagy pontosabban feloldják, akkor még végig megy egy telepítés, ami tulajdonképp a cuccok kicsomagolásából áll. De 70 szerintem is meglesz, feltéve hogy valós a 90GB-os igénye.
-
Corleone33
senior tag
válasz
laceszgamer #961 üzenetére
jó tudni, legalább akkor még így is lesz egy másfél napom letölteni ^^
és ha jól sejtem kb olyan 70 gigányi adatot tölt le a játék?
-
SharpSA
veterán
válasz
Corleone33 #959 üzenetére
A levélben ezt kaptam: " If you purchased a game which has not been released yet, we will send you a separate email with your game key closer to the release date and your key will be added to your account at that time."
Egyébként amit meg ezzel kapcsolatban előbb írtam, azt lehet, hogy itt írta valaki, vagy a FB csoportban.... Nem tudom már. Különben meg megtudjuk az igazságot amikor teljesül... -
SharpSA
veterán
válasz
Corleone33 #956 üzenetére
Elvileg 1 nappal a hivatalos kiadás előtt kapjuk meg a kódot, legalábbis mintha ezt olvastam volna.
-
Corleone33
senior tag
azok akik nem steamen rendelték elő a játékot hanem egyéb oldalról: ti megkaptátok már a steames kódot vagy még ugyanúgy várakoztok?
Kíváncsiság kedvéért kérdezem hogy ez csak GMG nél van e vagy máshol is
-
SharpSA
veterán
válasz
laceszgamer #954 üzenetére
Nekem a BO1 multija teljesen rendben van. Számomra adja amit kell, ha a ping rendben van, akkor bőven az élmezőnyben nyomom. Persze hardcore módban.
-
SharpSA
veterán
válasz
laceszgamer #949 üzenetére
A BO1 multi jó, azt szoktam mostanában tolni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na közben mókoltak valamit Activisionék, mert megy a játék most már. De csak offline módon és csak a kampány.
Btw, íme a zombi mód menüje:
A lejött patch-nek köszönhetően jönnek a leakek:
Pályák:
Aachen
Ardennes Forest
Flak Tower
Gibraltar
Gustav Cannon
London Docks
Pointe Du Hoc
Sainte-Marie-du-Mont
USS Texas
Carentan (for Season Pass only)War mode pályák:
Operation Breakout
Operation Griffin
Operation Neptune -
soo277
őstag
válasz
laceszgamer #949 üzenetére
De tényleg ,az a Hidegháború s marha jó volt
-
prannk
őstag
válasz
laceszgamer #938 üzenetére
COD AW full hd high textura 45 fps körül ugrál. 73 fokos vga val. Akadás mentesen megy
-
-
SharpSA
veterán
Kb. én is ott hagytam abba, de mindegyiknél belekukkantottam és szomorúan tapasztaltam, hogy általában újratermelődik az ellenség, amíg egy pontot el nem érek. Na ebből nem kértem. Béna...
Persze, a WWII-ben is meg fogom nézni milyen az SP, de akkor is inkább a HC MP érdekel. A tunkolós verziót nem nagyon szeretem... -
Corleone33
senior tag
Kíváncsi leszek rá hogy mennyire lesznek majd a játékhoz Day One óriási megapatch-ek
-
SharpSA
veterán
válasz
laceszgamer #942 üzenetére
Én SP-t elég régen nyomtam végig, sőt gyakorlatilag alig játszottam SP-t. Nem tudott lekötni, pár töltést mentem rajtuk, aztán ráhagytam...
-
laceszgamer
addikt
Hát vagy valódi vagy nem, de ahogy néztem már fenn is van... Ha valódi, akkor holnapra úgy is elterjed a híre, nem próbálom meg elszedni, ki tudja az-e aminek írják.
Bár legalább kiderül milyen hosszú lesz a kampány, jó pár éve először várom a single részét is CoD nak.
Szerk.
Valszeg fake, már csak abból ítélve, hogy ott mellette a Metro Exodus is úgy hirdetve, hogy feltörve lehet tölteni... az már picit gyanús.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #940 üzenetére
Review példányok már kint vannak igen, de ezek nem azok. Van ahol idő előtt árulják már a játékot. Eddig Németektől meg Arab Emírségekből jött visszajelzés, hogy konzolos változatok kaphatóak. Csak játszani nem lehet velük a fentiek miatt.
-
laceszgamer
addikt
Szerintem ez is fenn lesz törtben előbb, mármint a single mintsem megjelenjen, egyrészt ezekszerint a tesztelői lemezek már kinn vannak több helyen, illetve a preload is letölti előre a játék cuccait, azzal is tudnak dolgozni az erre szakosodott csoportok.
Az a baj én még előre sem tudom tölteni, csak pénteken jön meg a futár, egyetlen játék amit dobozosan veszek mindig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak egy kis érdekesség. Ha valaki idő előtt jut hozzá a lemezes COD: WWII-höz, akkor sem játszhat vele, ha nem tesztelő. Kell egy day-1 patch, anélkül nem lehet sztorit sem tolni.
-
laceszgamer
addikt
Lehetetlen megjósolni, főleg egy CoD esetében. Volt már példa remek optimalizálásra és arra is hogy kész katasztrófa volt pár hétig a játék. Oké, béta alapján itt talán a simább rajt lesz várható, viszont mérget azért nem lehet rá venni. A legegyszerűbb egyébként hogy próbáld ki például az AW vagy a Ghosts hogy fut, az a kettő a legrosszabbul optimalizáltak között van, ha azok mennek, akkor esélyes hogy az új is fog menni.
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Meglévő csapatunkba játékosokat keresünk PVP-re.
Feltétel;
- 20+ életkor
- TS3 megléte és hozzá headsetPlatform: PC
Jelentkezni nálam privát üzenetben
Üdv
-
soo277
őstag
válasz
Corleone33 #931 üzenetére
köszi,húúde várom már
-
prannk
őstag
válasz
Corleone33 #929 üzenetére
Ez valqmi online játék?
Ezzel egyezik meg a gépigénye?
-
soo277
őstag
Steam on már tölthető
-
prannk
őstag
Van valami nagyon hasonló gépigényű játék amin megtudnám nézni hogy megy?
Az uj wolfenstein 720p ben medium graffal megy gond nélkűl. -
BandiHUN
veterán
Menni kellett volna bétázni...
De szerintem nem lesz gond,ha az én ócska xeon+6850-emen egész jól ment...single persze passz.De a multira eddig szerintem jobbak a tapasztalatok,mint az utóbbi években...a tavalyi dupla konkrétan majdnem játszhatatlan volt.Itt kezdtem egy bloodthirsty-vel első kör első élet,és mozgott,lőtt az ellen
Szóval szerintem OK lesz. -
prannk
őstag
Egyenlőre az a kérdés hogy hogy muzsikál a gépen...
Szeeintetek egy i5 4200h. 12gb ddr3l 1600mhz. Nvidia 960m. Mit tud kihozni a játékbol?
Asus n551jw
-
prannk
őstag
Honnan vettétek a kulcsot?
-
BandiHUN
veterán
Jaja kulcs még nuku.
Bár fene tudja,hogy 1 héttel előtte fontos-e.Most úgyis Killing Floor 2-zökAvagy péntekenként az sem...szóval 1 hét múlva is ráérek majd pénteken feldobni letöltésre,mert úgyis baráti összejövetel minden péntek...
Reméljük,jó kis cucc lesz a végleges is.Most sokat remélek ettől a résztől...lehet félig azért is,mert a BF1 nem is ment jól a gépemen,meg olyan jó se lett.Ez most olyan kicsit nosztalgia is a cod5 után...
A KF 2 meg jókor jött,mint coop game,sajna Borderlands 3 messze,a Pre-sequel is régi már...de így ezt az évet jó lesz kihúzni. -
SharpSA
veterán
válasz
Highground #921 üzenetére
Én már megvettem, kulcs még nincs.
-
pRoject22
őstag
válasz
Highground #918 üzenetére
Nekem azt válaszolták, hogy megjelenés előtt egy nappal küldik ki a kulcsokat
-
Ragnar_
addikt
válasz
Highground #918 üzenetére
Preorder csak akkor ha még megjelenés előtt megveszed szerintem, ha később veszed nem preorder.. hogy a kulcsot mikor küldik passz. Szerintem megjelenéskor, ha nem írnak egyebet.
-
Highground
aktív tag
cdkeys.com-on a kulcs hogy működik? Mármint most előrendelést ír. "Pre-Order - Key will be available on or before 3rd November 2017" Tehát a kulcsot csak 3.-án küldik ki?
-
soo277
őstag
válasz
Corleone33 #912 üzenetére
jó hogy elő lehet tölteni,megjelenéskor csak csapatni kell
-
soo277
őstag
amúgy mikortól lehet előtölteni?
-
Bennyboy
őstag
még van rá egy hetünk
Nem tudom, h a pénteket vegyem majd ki vagy a hétfőt szabinak.
-
Corleone33
senior tag
Úgy néz ki preload elindult a steamen előrendelőknek, egyelőre semmi hír a más forrásokból megvett példányok esetébe hogy ott mikor érkezik meg *nagy sóhaj*
-
SH4D0W2011
őstag
Elvileg már PS-en is előtölthető.
-
Corleone33
senior tag
Preload elvileg mai nap lesz vmikor ha jól tudom pc-n, egyelőre még nem kaptam emailt GMG től hogy kulcsot kiküldték e már
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végső gépigény:
Minimum gépigény:
-Windows 7 64-Bit
-Intel Core i3 3225 3.3 GHz vagy AMD Ryzen 5 1400
-8 GB RAM
-90 GB tárhely
-Nvidia GeForce GTX 660 @ 2 GB / GTX 1050 vagy ATI Radeon HD 7850 @ 2GB / AMD RX 550Ajánlott gépigény:
-Windows 7 64-Bit
-Intel Core i5-2400 vagy AMD Ryzen R5 1600X
-12 GB RAM
-90 GB tárhely
-Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 @ 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580 -
Corleone33
senior tag
válasz
Németh Péter #898 üzenetére
kivéve a legális disztribuciós oldalak
-
BandiHUN
veterán
https://www.greenmangaming.com/games/call-of-duty-wwii/ Itt elvileg hasonló ár,és preorder bónusz is.Ha minden igaz,a cdkeys.com-oshoz nem járnak a bónuszok.Egyébként én a cod5 óta keyt veszek mindig,mindenből,kivétel a Steam sale-ek,még semmi gond nem volt soha(~100gém...),még amit használok,az a https://www.hrkgame.com/en/,itt is vannak néha jó árak,ez most mondjuk a WWII-re nem igaz.
-
válasz
hozelujiz #900 üzenetére
Én a CoD Black Ops III-at a cdkeys.com-tól vettem és nem volt vele gond. Ugyanakkor a net tele van horror sztorikkal. Ezért igazából a Steam is megfontolandó, azzal biztos nem lesz gond. Ha nem számít az a pár ezres akkor Steam. Ha számít, akkor egy kis izgalom mindenképp lesz, pl. amikor beütöd a kódot, van amikor a kód nehezen olvasható pl. , balszerencse esetén meg időrabló panaszkodás vár. Ugyanakkor jó eséllyel megspóroltál pár ezrest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest