Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
ftamas0201 #997 üzenetére
Angliaban azt hiszem 2 eve nincs activision jatek dobozos verzioban.
-
Corleone33
senior tag
válasz
ez így érdekes lesz, mivel anno 576-ben is nagyban nyomatták a játék dobozos előrendelési lehetőségét
-
válasz
Én egyszer úgy jártam, hogy bementem egy ilyen boltba személyesen és előrendeltem a Black Ops 3-at. Elkérték az email címemet, hogy majd értesítenek. Ebből nem lett semmi, mert mint utólag kiderült, a kolléga nem rögzítette be a gépbe valamiért. Ekkor mentem a cdkeys.com oldalra, hogy kapjak előrendelői bonusos változatot.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Én úgy tudom PC-s véltozatból nincs is lemezes, a konzolosból meg mindegyikben van lemez.
Szóval esélyes, hogy a bolt nézett be valamit, mindenesetre én CDG-től rendeltem, de ott is csak simán kulcsot adnak.
Bár belegondolva, elhet jobban járnék, ha megvenném a kulcsot valahol aztán a dobozt meg pár száz FT-ért v kitől. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PC-s változat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest