Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz ftamas0201 #2309 üzenetére

Nekem is bugos a csillag mindenhol...még a sisakoknál is,ahol csak 2 féle bili van és kész.Ez ilyen,másik codban is volt bug.Plusz rá is jön az ember,hogy kár időt pazarolni,mert pl.én szedegetek földről is fegyókat,mindig jön valami unlock nem slotbarakottakhoz is(ami jó,mert így szinte mindenhez ki van nyitva pár dolog,nem szűzen veszem kézbe,ha megtetszik),amire inkább jobban haragszok,hogy menet közben/kör végén nem túl hevesen jelzi a kész feladatokat,challenge-eket,nem mindig vagy több körön át beadja ugyanazokat a dolgokat,amiket már az előző körökben kinyitottam/megcsináltam...
    Plusz hogy pl.fegyót,stb.prestigelni csak a HQ-n lehet.Namármost egy jó csapatot otthagyni tökölészgetni...social pont se igen jár érte úgy tudom,amiért nem jár,azt meg lehetett volna hagyni a menüben is,2 kör között mókolni.Kicsit erőltetett,de uncsi ez a HQ izé,félig kényszer,félig idlézik az ember sz..rásnyi időben/cigi a social pontokért,tök jó ötlet,de akkor érne valamit,ha nem csak 1v1 lenne,hanem bejelentkezhetne az ember premade csapatot összeütni,és úgy menni.Pl.benyomom egy táblán,kéne +3 fő,HC DOM mód,és akkor ha megvan,csapatás.
    Nekem sok magyar jár a HQ-n...márha nem épp szinte üres.
    Mondjuk fura,a barilistámról még senkit nem láttam...

Én a HQ-ra is vártam volna bővítést...most olyan az egész,mint a war mód.Álmodtunk valamit,de nem igazán jó semmire.A war is jó,de kéne több fő,de főleg több map,stb....
    Nekem amúgyis az rémlik,hűdereklámozva volt a közösségi tér is.Pont a bandázás lenne a lényeg.Nem hülye ládanyitogatás-kemp.
    Legalább egy 4v4-et betolhatnának.Kis gyors fun TDM,mint az 1v1.Vagy mini "war" SD,1 pont,pici map,3 kör.Kis social pontért.Annyi potenciál lenne...

Új hozzászólás Aktív témák