Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Rico45 #2340 üzenetére

Passz,én nem is játszottam most 2 napja.Bár eddig se mozgatott nagyon,szerintem modern játékba jobban illik,mint itt,hogy pár cucc tényleg szemétrevaló/egyszerűen nem ellenfél adott helyzetben.Régebben játszogattam,de ha emlékem nem csal,mindig megrekedtem valamivel/sokszor meg random dőlt el,hogy mondjuk rakétavetővel elsütöttem egy duplakillt szerencsével,vagy leszopatott mindenki más.Nem bűvölt el a mód.Meg tipikusan ahol az első csak,ami számít amúgyis,mint a free for all-nál,a többinek azért nem akkora sikerélmény.Akkor már inkább egy TDM,ott is csak kill van,de azzal,amivel akarom.
    Eltérő véleményre késztethet,ha pl.a killekért középszinten több pont járna,mint egy TDM meccsért.Külömben mi vonzana szopóágra randomfegyóval.Tipikus gondom volt vele,hogy az ember egyszer szop,és beragad,nemigen éri be,aki pl.szerencsésen túljut valami nehéz fegyón,utána már sorozatban könnyűeket kap.Autóversenyt meg stratégiát is azért nem tolok,mert mindkettőben 1 elqrás vagy pech is könnyen elég kidobni x perc időt.
    De embere válogatja.Van,aki fél napig is tol valami raidet MMO-ban beszopási kockázattal.Én ha valamibe bicskám törik,szeretek fegyót,stratégiát váltani.Ezértis tolom pl.a supportosított killstreakeket is.Nem idegel,hogy jajj most 4 kill vagy x után egy ócska hiba,tárazás csesz ki velem.Respawn,majd kigyűlik,csókolom.

Új hozzászólás Aktív témák