Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Németh Péter #2316 üzenetére

És PC-n miért ne tolhassa be a WH-t,aimot,aki béna,nem? ;]

Érdekes dolog,hogy teljesen könnyen azonosítható konzolnál,hogy valami "extra" van a gépbe bedugva,és akkor el lehetne különíteni a bill-egereseket...
    Mondjuk másik analógia,hogy autósoknál sincsenek külön a kormányosok és a kontrolleresek,sőt ott ugye gyári kormány kontroller is van...

Kezdem úgy érezni ilyen postokra,hogy nem is baj,hogy nem konzol+cod kombóra váltottam,hanem inkább féláron vettem egy jó kis vidkarit+félárú keyt...
    Valahogy nem is nagyon számoltam annó ezzel,hogy tényleg jöhetnek az egeresek is szembe.Most viszont a vidkariból mindenben profitálok,és nincs anomália,mindenki egerezik,csalók nem vészes,SŐT szerintem a konzolon sokkal jobban zavarna egy egeres ilyen írt statokkal,és "legál" is.PC-n azért már adott,hogy az ember streameli a csalót,reportolja,néha történik valami.Plusz azért általában nem is fixen tolják be,talán a félelem a lebukástól,talán mert csak rossz napja volt,talán csak valami feladathoz kerül elő.Konzolon meg szerintem fix a garázdálkodás,és szankciómentes,ugye.

A végén még kiderül,konzolon többen "csalnak" :DDD Azért én egész estéket tolok le,még gyanús esetek nélkül is.Igazi k...ög 60/3 1 pontból forgolódós meg tényleg ha 2 volt eddig.Inkább falonátkövetősök vannak,akik bevédve,mamuszperkkel is rádrántanak 90fokokat,de az is elenyésző.

Ezt tolva azért eszembe jut,mennyire nagyobb gáz volt az MW3-ban a statreset-statfull,repkedés hack,és maga a játék is kínálta az akimbo-t,az 1882 shotit,a GL-t...ahhoz képest már olyan nyugis a játék,hogy szinte unom,max pár jobb kemper csipa,LMG b...sz fel.De HC-n az is kiszedhető pisztollyal is,nem gyógyul vissza,inkább nekimegyek 3x,nem lehetetlen megoldani.Plusz jó csapatban van counter is valaki.PC-n,főleg HC-n azért egy szűk keménymag van elsősorban,az a párszáz ember szinte "ismeri egymást".

Új hozzászólás Aktív témák