Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Ragnar_ #1344 üzenetére
HAHA! Gyakorlás után szerzett skill. Meg más segítség. Mennyit tudtok már ezzel a skillel.
Most voltam fél órát a játék lőterén, bepontoztam a monitor közepét, lefixáltam az egeret, kar98, iron sight-al, scope-val, csípőből tüzelve 10 lövésből 2 nem ment ugyanoda közelre sem, nemhogy a pálya másik végébe. kvikszkóppal is hol beadta, hol nem. Tudom nem vagyok skilles csúcs játékos, de annyira béna sem, hogy lefixált egérrel, mozdulatlan fegyverrel ne tudjak 2x ugyanoda lőni, egyszerűen akkora a szórása az egy lövetűeknek, és mindig másként viselkednek, hogy Én nem hiszem el ezeket a skilles csávókat. Jó hogy néha beadja 10-ből max 3-4. Na de 10/10? CSGO-ban is meg COD-ban is nem 1 skilles csávóról derült már ki, hogy más is van a skill mellet. De Ti csak fogjátok a skillre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest