Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
Highground #879 üzenetére
Kit érdekel, milyen emberek!? Én a videóit nézem, nem együtt akarok élni velük. Ez ilyen tipical fanboy sipítozás. Elég taknyolás az, hogy a tisztességtelenül túlárazott gépüket azzal akarják eladni, hogy aki olcsóbban adja, az szürke importos csaló cég. Már eleve a technika is gusztustalan, de nincs is gátlástalanabb annál az én aspektusomban, mint az ismertségedet felhasználni arra, mint, hogy laikus embereket baszarints át ott, ahol magadat szakértőnek próbálod eladni. Ha én ugyanezt sütném el egy barátomnál vagy annál, aki megbízik benne, az minek tartana engem!? Költői kérdés volt.
Nem lehet beléjük kötni - mint erkölcsileg és mint tartalmilag is lehet. Csak a többség egyszerűen legyint rá, könnyebb otthagyni, mint végtelen ciklusra berendezkedett trollokkal vitatkozni tényszerűségeken. Mivel OFF-ba tettük, így semmi gond nincs, ha pár mondat elejéig ezt kiveséztük birorichard-al.
birorichard Emlékszem a DJ korszakra, de az már a 90 években is ment. Mindenki DJ volt.
Sajnos igazad van, de eme csatornák megerősödése egyben lenyomata is jelenlegi társadalmi szerkezetnek és igény szintnek. Csak amikor a TV-ben ment ez, azt hittem, csak egy szűk réteget szolgál ki. Tévedtem.
-
birorichard
őstag
válasz
Highground #879 üzenetére
Na, megálló...
"Ráadásul rohadtul nem is itt van a helye az IW topikban." - akkor minek szólsz bele, meg gerjeszted a vitát? "csípi a szemed" a véleményünk?
"Azt még tegyük hozzá, hogy pl. azzal a szerinted pökhendi angol tudásukkal," - szóval nem írtam korábban, hogy "pökhendiek", de egyébként úgy látom, te is veszed a dolgot, tényleg azok. amúgy ezt simán nem rosszindulatnak gondolom. azon amúgy jót röhögtem, hogy a hót egyszerű feliratozott dolgokat mondta magyarul, amikor nem volt felirat, vagy gyorsan pörögtek a dialógok, akkor meg csak elmélyülten nézett, mintha oda figyelne, fordítani meg elfelejtett... na mind1, nem érdekel, egyszerűen engem irritálnak az ilyen csatornák, valaki szerint meg jófejek, nekem nyolc, biztos tényleg azok, nekem nem jön be.
"Sokak szemét pont azért szúrják mert nem lehet rajtuk fogást találni." - ki akar bárkin is fogást találni? jézusom, beteg vagy.
Szóval annyira nem érdekel a csatorna, pláne azok, akik csinálják, hogy bármennyire is "szúrná a szemem", nem is nézem. Ha te meg hitvitát akarsz csinálni egy idétlen ordítozós yt csatornából, akkor hajrá, csak engem hagyj ki belőle.
(#878) hommeros: Tudod, régen mindenki a zenélésből akart megélni, most a yt-ozásból.
amúgy biztos sokaknak bejön, az én ingerküszöbömet nem igazán ütötte meg. régen volt egy olyan csatorna, azt hiszem gameteve vagy ilyesmi neve volt, na azok egy viszonylag normális, objektív bemutatókat csináltak, értelmes hangon meg tartalommal. nem ordítoztak meg köpködtek - nem is igazán hallottam felőlük egy ideje. Mindenki valamivel ki akar tűnni, erre van "igény", ez van. Angryjoe-t is nézem, nem mindig értek vele egyet, meg nem bírom, mikor kiakad, de a kritikai többnyire kiegyensúlyozottak és nagyon belemenősek, látszik, hogy nem tíz percet töltött el az adott game-mel.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Highground #864 üzenetére
Yeah! A "minden pénzt megadnék az MW2 Remastered-ért" pontosítanám: Ölni tudnék érte!
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Highground #855 üzenetére
Hát, ha nem adják ki külön pár hónap múlva, akkor részemről bekaphatják. Egyben nem fogom megvenni az IW-vel. Akkor szépen átnyergelek a Titanfall 2-re, ami -gyakorlatilag az összes teszt szerint- jobban sikerült, addiktívabb játék. (Esetleg megvárom az MW2 Remastered-et. Na, azért -ha a csalókat is kiszűrnék- minden pénzt megadnék.)
-
hommeros
őstag
válasz
Highground #852 üzenetére
Ebben igazad van.
Nem baj, had öljék meg a PC race-t. Majd jönnek mások a helyére legalább.
-
laceszgamer
addikt
válasz
7000 fölé az IW se megy más, sokszor a BO3 mögött van a játékosszám, utobbi felmegy 7-8 ezer körülre.
Remastered meg 1000 környékén mozog mindössze.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
1. PS4-en mennyire népszerű a Remastered multija? Mi a tendencia? (Fogynak vagy gyarapodnak a júzerek?)
2. Arról létezik valami statisztika, hogy (pl. PS4-re) mennyien vették meg a "sima", ill. a Legacy (MWR-s) változatot?
3. Van valami hír PS4-re külön kiadandó MW Remastered-ről?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Highground #834 üzenetére
Ez miért meglepő? PC-t minél hamarabb meg akarják ölni. Se dedikalt szerver adminokkal se anticheat...
-
válasz
Highground #836 üzenetére
Az IW multija nekem nagyon bejön. A BO3 multijától attól jobb, hogy nincs input lag, meg alacsonyabb a TTK, szóval jobbak a fegyverek. Én a tunkolós lövöldét nem annyira szeretem. 3-4 lövés, lehetőleg gyorsan és annyi legyen. Bizonyos játékosoknál akad a játék nekem, de nem mindig jön elő, ezt tudom felhozni hibának. Meg persze feloldhatnák a 91-es FPS lockot. Amikor viszont adja a játék, akkor nagyon szórakoztató tud lenni.
-
válasz
Highground #834 üzenetére
Sajnos igaz. A legutóbbi reddites értékelős topicban csak annyit bírtak hozzátenni, hogy láthatáron van (on radar)/r/InfiniteWarfare's Constructive Feedback and Suggestions to improve Infinite Warfare Multiplayer
[–]pmc64Text 15 points 2 days ago
Anti-cheat on PC!
permalinkembedsavereportgive goldreply
[–]ashtonisVULCAN_IWAshton 6 points 2 days ago
Yes, on our radar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest