Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Google-el keresve innen indulhatott talán:
https://www.youtube.com/watch?v=VrrHvEHFkiU
Ugyanez a srác rakott föl Halo 6 leaket is (egy darab screenshot):
https://www.youtube.com/watch?v=pZAXkynLr74
Csak ez a két videója van a srácnak, a kettőnek összesen van 201 darab nézettsége.
-
-
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1211 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
KaitouP #1116 üzenetére
Nekem bejön így is ez a játék PC-n. Ami zavar, az a 91 FPS lock. Megvan a BF1, meg Overwatch is, de azok nem annyira pörgősek mint ez. Jó ez a kis változatosság. Igazából minden FPS játéknak megvan a maga kis idegesítő dolga. Nekem utoljára a Battlefield Hardline jött be nagyon.
-
-
A shader kódokat fordítja le a GPU utasításkészletére. Míg a CPU utasításkészlete PC-n azonos (jelen esetben X64), addig a GPU kódok már nem azok. Így első indulásnál lefordítja, majd eltárolja. pl. OpenCL esetén csak a forráskód szabványos, a tárgykód nem, így runtime fordítanak. Habár itt nem tudni milyen shader kódról van szó.
-
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1024 üzenetére
Köszi!
-
-
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1010 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1004 üzenetére
Köszi!
-
-
-
-
válasz
BandiHUN #945 üzenetére
Nekem a MWR kampány alatt van ahol 400+ FPS van. Persze multiban csak 91 FPS-em van, ill. a meccsek elején pár másodpercig nekem is játszhatatlan és szaggat, de utána elmúlik. A shader kódok fordítását sajnos meg kell várni egyszer. Illetve mindig újrafordul új driver vagy új patch esetén, ha az érinti a kódokat.
Azt már észrevettem, hogy ami nekem bejön lövölde, az csak mérsékelten népszerű. pl. a Battlefield Hardline bukás lett a többihez képest, nekem mégis nagyon bejött. Ez az IW is jobban bejön, mint a BO3. Most a kompromisszum nálam az Overwatch. Azt nagyon sokan játsszák és néha egész bejön. A BF1 úgy fel tud idegesíteni néha a hibák és a gagyi fegyverek miatt, hogy egy ideje már el sem indítottam... De most kedden jön az új map, azt azért biztosan megnézem..
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #920 üzenetére
Köszi!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #917 üzenetére
Biztos jól írtad le a karaktereket? Nekem erre azt mondja: THE REDEMPTION CODE YOU HAVE ENTERED IS INVALID. PLEASE RE-ENTER YOUR CODE
Azért köszi. Lassan amúgy nem lesz képem ennyi kódot elvinni... -
válasz
SH4D0W2011 #914 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
SH4D0W2011 #910 üzenetére
Köszi szépen!
-
A félig illegális oldalakról egy kis olvasnivaló:
-
-
válasz
Highground #836 üzenetére
Az IW multija nekem nagyon bejön. A BO3 multijától attól jobb, hogy nincs input lag, meg alacsonyabb a TTK, szóval jobbak a fegyverek. Én a tunkolós lövöldét nem annyira szeretem. 3-4 lövés, lehetőleg gyorsan és annyi legyen. Bizonyos játékosoknál akad a játék nekem, de nem mindig jön elő, ezt tudom felhozni hibának. Meg persze feloldhatnák a 91-es FPS lockot. Amikor viszont adja a játék, akkor nagyon szórakoztató tud lenni.
-
válasz
Highground #834 üzenetére
Sajnos igaz. A legutóbbi reddites értékelős topicban csak annyit bírtak hozzátenni, hogy láthatáron van (on radar)/r/InfiniteWarfare's Constructive Feedback and Suggestions to improve Infinite Warfare Multiplayer
[–]pmc64Text 15 points 2 days ago
Anti-cheat on PC!
permalinkembedsavereportgive goldreply
[–]ashtonisVULCAN_IWAshton 6 points 2 days ago
Yes, on our radar. -
-
-
Egy meccs végén mondhatod, hogy akkor ez most dupla lesz kéremszépen.
Van egy redeem oldala, ahova regisztrálni kell:
https://profile.callofduty.com/iw-monster/redeemCode -
válasz
}{3@Đ$}{0ot #815 üzenetére
Köszi szépen!
Nem hittem volna, hogy ennyi ideig nem viszi el senki...
-
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #801 üzenetére
Várom nagyon, remélem nem késem le! Tényleg, melyik monsteren van kód? Múltkor benézek a hűtőbe a boltban, látom van CoD kódos monster. Na mondom veszek egyet és kiválasztottam egy 0 kalóriás változatot. Azon meg pont nem volt kód, pfff.. persze ezt már csak otthon vettem észre.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #799 üzenetére
Köszi szépen!
-
-
Én arra reflektáltam, hogy régen minden jobb volt, most meg minden gatya. Nekem tetszik a mostani rész.
A technikai hibák nyilván nekem sem tetszenek. A mostani résznek is vannak hiányosságai. Ami engem leginkább zavar, hogy néhány játékos közelében elkezd akadozni a játék. Mintha a kliens nem tudná eldönteni, hogy hova rakja az ellenfelet a következő képkockán.
-
-
Megvan mind, nem kell mondani. Ugyanakkor túl sokat nem játszottam velük. Szerintem már csak a nosztalgia beszél belőled, a régen minden jobb volt jegyében.
Mindig valamiféle újítást szeretnének látni, a 64 fő pont jó lenne annak. A Battlefield is meglépte a Hardline résszel, hogy nincsenek tankok, csak amolyan két kézigránáttal kiszedhetőek. A CoD is megléphetné, hogy csinál valami Battlefield módot. Mondjuk lenne valami Vietnámi téma, 8 szakasz, egyenként 8 katonával a dzsungelben.
-
Engem a Battlefield 1 is kikészít, pedig már több mint 100 órám van benne. Szerintem az még nagyobb gáz lett, mint ez az Infinite Warfare. Ott mi van? Lóval lehet kaszabolni, de a kardod kinézetre 1 méter, de a hatótávja 15 méter. A szuronyos támadás is annyira idegesítő, amikor a képedbe teleportál 20 méterről. Az automata fegyverek a supportnál egy vicc. Egy jó volt, a BAR Telescopic, erre azt is nerfelik, de az A10 Huintert meg hagyják. Nekem abból a sorozatból a Hardline tetszett. Szerintem ennek a COD-nak is jót tenne egy 64 fős játékmód, szóval lenne hova fejlődni. Ha ez az IW dedós, akkor az Overwatch micsoda? Azzal is tolom, de az már eleve rajzfilmes. Ez az IW, minden hibája ellenére baromi élvezetes nekem.Valahogy jó abalansz, vagy legalábbis nem annyira idegesítő. Tényleg Overwatchh-ban a MEI vagy ki le tud fagyasztani, de legalább ide is áthozták Zarya fekete lyuk csodáját. Már csak Roadhog hiányzik, brr..
-
Szerintem vannak különbségek. Az IW-t hosszabb ideig el tudom viselni káromkodás nélkül, egyszerűen jobban megy a játék stílusomhoz. Meg nincs az a lángszórós karakter, ami halálra idegesített. Mondjuk ha tőlem függne se kill streak nem lenne, se op karakter. Csak lövöldöznénk egy jót...
-
válasz
wjbhbdux #764 üzenetére
A BO3 se lenne rossz, csak az egérkezelés vagy nem tudom mi miatt, de olyan, mintha egy hajót irányítanék, mindezt 130FPS mellett. Nekem jobban bejön most az IW. Meg talán ennyi idő után már kicsit uncsi a Combine. Az IW sokkal pörgősebbre sikerült, valahogy dinamikusabb a játékmenet.
-
-
Valami hiba miatt nem lehetett végig vinni. Eljutottam a 7. tutorialhoz, majd jött egy patch és utána azt mutatta, hogy csak az első 2-3 van meg. Utána valami elromlott, mert nem oldott föl többet. Ezen fölidegesítettem magam és letöröltem. Utána kis idő múlva letöltöttem megint, de akkor sem engedett tovább. Szóval nekem ment a levesbe a játék.
-
-
Szerintem több a játék, amiből válogatni lehet és vannak kifejezetten stratégiai, meg taktikai játékok. Akiket az ilyen helyezkedős játékok érdekelnek, azokat felszippantották a MOBA játékok szerintem. Szerintem jobban specializáltak lettek a játékok. Ez a CoD a pörgős lövöldözést képviseli, de azt nagyon jól.
-
Szerintem félreérted. Ez a játék a gyors gondolkodást ingerli, ezért nem is kell bele objektíva. Nyilván a sakk még felsőbb rendű lenne, mert abban még többet kell gondolkozni, de egyszerűen nem elég szórakoztató sokaknak. Ez a játék így szórakoztató, az objektívákkal inkább ilyen munka jellege lenne, legalábbis nekem. Másrészt elég szórakoztató a TDM is, minek bonyolítani a dolgot?
Szerintem a mostani tinik, semmiben sem különböznek a korábbi tiniktől. Ez a játék ilyen jellegű szórakozást nyújt, kár ebbe mást belelátni. Miért egy lövöldözős játékba akarsz bepakolni stratégiai, meg taktikai elemeket? Ez nem az a játék. Ott az Arma, ha komolyan gondolod a katonásdit. Ha meg stratégiai játék kell, arra is van pár jelölt. Battlefield esetén is a legtöbb játékmód kihalt. A mostaniból már ki is hagytak jó párat.
-
Ez a játék szerintem túl pörgős ahhoz, hogy mindenféle meta dolgokra is figyelni kelljen. Én egy lövöldözős játékban, ami ugye inkább reflex, mintafelismerő, meg finom kézmozdulatokat fejlesztő dolog, én magát a lövöldözést szeretem. Egyszerűen más idegpályákat ingerel ez, mint a lassú gondolkozás. Itt a lassú gondolkodás alatt a Daniel Kahneman féle lassú gondolkozásról beszélek. Ugyanakkor ennek a játéknak is van egy tanulós része, amíg kialakítod a hatékony játékstílusodat.
Nem hiszem, hogy egy objektíva alapú játék felsőbb rendű lenne. Egy játéknak a szórakoztatás a célja. Ez a mostani rész nagyon jó kis adrenalin löketet tud adni, amit sokan szeretnek. Aki inkább a gondolkodósabb dolgokat szereti, annak ott vannak azok a játékok, amik arra építenek és azokat az idegpályákat ingerlik.
Szerintem olyan sincs is, hogy agyatlan hentelés. Ha csak úgy ész nélkül bemégy hentelni ide, akkor ledarálnak nagyon hamar. Ahhoz hogy jó eredményeket érj el, mindenképp sokat kell fejlődni.
-
válasz
laceszgamer #686 üzenetére
Az MS csak egy boltot ad, neki nem sok köze van ahhoz, hogy milyen a multiplayer része egy játéknak. Szerintem inkább az van, hogy túl későn realizálta a vezetőség, hogy mivel jár, ha kirakják a Windows Store-ra is. Még az is lehet, hogy dobják a Steam dolgokat..
-
-
-
válasz
newmoonlight #625 üzenetére
Az IW pörgősebb, meg szerintem szórakoztatóbb is. Szerintem akit érint, annak a nosztalgia miatt érdemes megvenni az MWR-t. Nekem így mai szemmel kicsit retró hangulatú. Ennek ellenére voltak egész jó köreim, meg el lehet lenni mindkettővel.
-
Az a gondom a MWR játékkal, hogy túl sokan ismerik a pályákat nagyon jól. Nekem meg minden pálya teljesen új, így meg totál idegesítő játszani. Az is furcsa, hogy falon keresztül ki lehet szedni a másikat.
-
-
steam spy szerint a peak 15 ezer volt, de 105 ezren vették meg.
http://steamspy.com/app/292730
Owners: 105,952 ± 8,546
Players in the last 2 weeks: 62,091 ± 6,542 (58.6%)
Players total: 62,452 ± 6,561 (58.94%)
Peak concurrent players yesterday: 15,415 -
-
válasz
Németh Péter #533 üzenetére
Jelentem van Scope is az Ak-47-en. Néha úgy rángat, hogy brrr... A grafika rondább, mint a Battlefield Hardline. A hangok meg pláne rosszabbak. Ennek ellenére elvoltam vele egy kicsit. Ja igen, a beállított billentyűkiosztások csak a következő meccsen jutnak csak érvényre nekem, de nem mindig, van amikor egyből jó.
-
válasz
Németh Péter #532 üzenetére
Na, elértem a 4. szintet és már van AK-47, csak a scope-hoz kellene 25 kill. Pff... Másrészt hogy lehet lehasalni, nekem nem engedi. Hiába rakom be, hogy ctrl hasalás, nem csinál semmit.
-
-
A remastered kampány az néha több mint 300 FPS-t produkál...
-
Hogyan tudok fegyvert választani MWR Onlinban? Szeretnék legalább egy scope-ot rakni a fegyverre.. Meg mit kell csinálni azokkal a helikopterekkel?
-
-
-
Na, kipróbáltam a multit is. Én soha nem játszottam a CoD4 multival, szóval az első köröm valami 2-11-re sikerült. Nekem az IW része jobban bejön így elsőre, igaz, ott is egyből kiszednek. Úgyhogy előbb kampányolok egy kicsit, ott legalább van sikerélményem..
-
válasz
Németh Péter #404 üzenetére
A kampányt kezdtem el, valamiért 125FPS-nél valami limit van. Viszont nagyon stabil a frame rate.
-
Na, elindult PC-n is, legalábbis Steamen...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Peugeot, Citroën topik
- SSD kibeszélő
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest