Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
sz.atesz89 #1486 üzenetére
Hétvégén akár 100 játékos is lehet online egyszerre.
Továbbra is az eredeti CoD4-et érdemes játszani, azzal több ezren.
-
sz.atesz89
tag
Üdv! Egy kérdésem lenne mennyi játékos van a Modern Warfare Remasterben érdemes megvenni? Vagy felejtős PC-n? Elég olcsón találtam most már játékot.
-
ron233
tag
Megoldódott. Avastnál Kizárásokba raktam, mostmá fut
-
ron233
tag
Sziasztok
Pár napja vettem az IW dobozos verzióját, steamen aktiváltam, fölraktam, de a kezdő intro után tölt egy ideig majd az 'IW működése hiba miatt leállt' üzenet jön
Többször próbálkoztam de ugyanaz, pedig a gépem bőven jó hozzá. Ötletek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel egyre biztosabb, hogy valóban Call of Duty: Black Ops 4-et kapunk idén, valamint több kérés is érkezett hozzám az elmúlt napokban, hogy ne a meglévő topikokat szemeteljük tele az új rész pletykáival, infóival, így megnyitottam az idei rész topikját, amely egyelőre csak Call of Duty (2018) nevet kapta. Az információink szerint 90% már, hogy a Black Ops folytatást kapjuk, de majd csak a hivatalos leleplezéskor írjuk át a topik nevét.
-
tévelygő
aktív tag
UNABLE CONTENT TO HOST
-
tomic
addikt
Remaster verzióban az miért lehet,hogy egy pályát kb 2 percig tölt be?A game már rég megy,többiek javában játszanak mire be tudok lépni.Mikor belépek,akkor meg iszonyat akad az első pár percben.
I5 2500,6gb ram,rx380 4gb videókari,friss win10.
Ötlet?Ui
O2 akadás mentesen flottul megy.
-
törölt tag
Új mód került be Defender néven. Ha jól értem, a labdát kell birtokolni és akkor kap a csapat pontot.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Nekem pc-re kellene a cod 4 remastered! Csak a Legacy Edition-hoz van kulcs?
Külön is meg lehet venni? Valaki nem tud jó árban?
Most nézem steamen egész jó árban van!
Nekem használt is jó lenne!
Privátban beszélhetünk!
Választ előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #1475 üzenetére
Nekem így, ebben a jövőbeli formában nagyon tetszik. Ma sikerült a Terminalt is kipróbálni, jajj de jól néz ki. Az AW-ben volt utoljára módosítható scorestreak, itt már rögtön fejlesztettem a UAV-t. Már csak fejlődni kell, elég gyérül játszok kontrollerrel.
-
xrace77
tag
-
Hunork
veterán
Üdv!
Egy nagy kérdésem lenne: ehhez a verzióhoz létezik honosítás? Vagy jó a sima változathoz kiadott?
-
SH4D0W2011
őstag
Call of Duty: Infinite Warfare - Halloween Trailer | PS4
Ez annyira rossz, hogy megfordult a fejemben az IW megvétele.
Btw, MWR-hez várható valami ilyesmi event szerintetek? Ha jól láttam videókban, tavaly volt valami Karácsonyos témájú.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jatszik valaki meg XO-n innen?
-
SharpSA
veterán
válasz
IntelKiller7 #1466 üzenetére
Én hamarosan törlöm. Tegnap nyomtam egy kis BO1-et, komolyan felüdülés volt ehhez képest, pedig már régen voltam BO1-ben.
-
Lien
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #1466 üzenetére
Durva, 11 hónapja jelent meg a játék és itt tartunk.
Legalább a Remastered lenne ennyi.
-
IntelKiller7
veterán
Akit esetleg még érdekel a játék. Csak 6€ [link]
-
SharpSA
veterán
válasz
laceszgamer #1464 üzenetére
Ó b.... Tényleg.
Bocsánat. Nem tudom mi a helyzet, nem PC-n vagyok, így nem tudom megnézni, hogy nálam megy-e. Bár igazából már nem is érdekel.
-
SharpSA
veterán
válasz
laceszgamer #1462 üzenetére
Talán mert tegnapig volt a béta teszt. Elvileg 1 hónap múlva lehet nyomni a "végleges" verziót.
-
laceszgamer
addikt
Csak nekem nem megy PC n a multi? Fetching profile részen nem jut át, kiír valami olyasmit, hogy nem siekrült csatlakozni az Acti IW szervereihez.
-
Barell
senior tag
Mennyien nyomják még vajon az MWR-t xbox oneon? Nagyon szeretném beszerezni azt a játékot, kicsit megkésve ugyan...
-
xrace77
tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #1458 üzenetére
RETRIBUTION DLC (YT -n még nem láttam trailert, így itt ez a fos Facebook -os.
-
GAbre
veterán
válasz
laceszgamer #1456 üzenetére
Lemaradtam vmiről?
Volt ingyenes kulcs remasteredbe? -
laceszgamer
addikt
Új patch elzárta az ingyen kulcs forrást is.
Legalább az új LMG nem rossz.
-
GAbre
veterán
válasz
laceszgamer #1454 üzenetére
Este azèrt volt 1-2 HQ szerver is.
Gondolom,akkor máson is vannak.
De jah,kicsit idegesìtő volt,h csak tdm szerok èlnek kb. -
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #1452 üzenetére
Azokkal se játszik már senki
-
laceszgamer
addikt
válasz
Kishandris1 #1451 üzenetére
IW-vel jobban jártál volna vagy akár BO3.
-
Kishandris1
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem ezt a gányadák remasteredet és mivel hülye tirpák paraszt voltam, így a refund már halott ügy!De ez valami borzalom!Witcher 3 fullon fut ez meg még a 80fps-t is alíg akarja tartani és melette 80fps+olyan szaggatás meg szerver laggok vannak!Pedig nincsenek sokan online-n max 80 ember!Meg a hackerek!Erre elbasztam 30$-t!Maradok a bf-nél!Már-már felakarom kötni magamat,hogy ilyen hülye voltam és megvettem ezt a "valamit"..... -
GAbre
veterán
válasz
laceszgamer #1447 üzenetére
Jahp elèggè kihalt,bár ènse játszok vele már.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #1447 üzenetére
Jó neked, nekem még mindig az alap, meg egy common verzió esett, de az alappal is durvákat szoktam darálni, ha formámban vagyok.
Ezt az új semi-auto energy rifle -t néztem még, nem tűnik rossznak.
-
laceszgamer
addikt
De kihalt lett a topic.
Végre kiesett az Auger Fury, eszméletlen mit lehet vele aprítani.
-
pRoject22
őstag
Valakinek megvan esetleg a CoDMWR?
Én játszanék néha-néha vele csak nincs kivel sajnos
-
dombi81
senior tag
Az új 24/7 nagyon jó, javaslom kipróbálásra.
-
KaitouP
nagyúr
MW: R Variety DLC 3K PS4 -en júli 6. -ig.
-
xrace77
tag
Istenverte Infinity Ward tele van totál fogalmatlan idiótákkal!
Én még nem találkoztam olyannal, hogy egy játékfejlesztő legális cheatet ad a játékához hivatalosan.
Ez a Proteus nevű fegyver egy vicc. Minden hülye kis pöcs ezzel szaladgál. 3 kört játszottam, 5-20 K/D-t simán összehoztak vele. Így játszhatatlan az egész.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #1434 üzenetére
Nagyon jók az új fegyverek szerintem. Az M.2187 abszolút favorit, az alap shotgun -okat nem nagyon szerettem, talán a Rack-9 volt ami úgy ahogy bejött, de elég lassú. Nos, az M.2187 sem túl gyors, viszont a range a legjobb a class -ban, ezt még megtoldom egy rifled barrel -el, és elég ütőképes lesz.
Sniper -ek közül a Trek-50 ami igazán bejön, one shot on kill -t ígér bármely testájékon, mondjuk azért ez annyra nem igaz, ma volt épp hogy eltaláltam valaki karját, de nem pusztult meg, ennek ellenére formás, jó fegyver. Viszont ez a shotgun-sniper kombináció Proteus, hát... useless. Egyiknek sem a legjobb, de még azért gyakorolgatok vele.
-
laceszgamer
addikt
Komolyan, ez az uj shoti annyira kellett...
Már az alap verzió is brutális, de a narancs 3 csövű.... közelről még végtagra is halálos, de mellékesen kis célzással még majdnem elmegy mesterlövésznek is...
-
laceszgamer
addikt
Event jo lenne ha nem kuldené padlóra a matchmaking rendszert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha játszik még vele valaki:
Call of Duty Days of Summer Event
Includes:
- New loot and weekly loot giveaways.
- New characters including Reyes as Merc, Captain Price, and Ghost.
- DLC2 map Turista will be playable for all players for free until August 1st when the event ends. -
dunc
nagyúr
válasz
kmisi99 #1428 üzenetére
a vírusirtót kapcsold ki egy példa
-
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ismerősömnek összeraktam egy PC-t. 500gb HDD core 2 quad 9550, AMD 7850, 8GB ram. Nem egy izom pc, de azért elégnek kellene lennie. Na most fel lett rakva a játék, de a preloading shadersz résznél rohadt sokat tölt. Olvastam én a neten, hogy 10-15-20 perc is lehet. Na most a gép 40 perce tölt, és az első csíknál jár.
Most mégis ezzel mit kezdjek?
-
BandiHUN
veterán
Más kérdés,hogy aki akarta,az megvehette csúcsban is ennél jóval olcsóbban kompletten...
PC-n halott ügy.Akkor már inkább az eredeti cod4 vétele/leporolása,szerók,modok,fullmaximumon is tökéletesen fut azon a gépen,amin a Remastered minimumon se...
És még játszani se játszanak többen.Plusz szerókon azért kigyűlnek a játékmódok,nemcsak TDM-DOM only.Plusz promod és társai. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos a CoD:Modern Warfare Remaster onallo megjelenese.40dollar,junius27,elsokent PS4-en csak. Kesobb jon PC-re meg XO-ra.
-
laceszgamer
addikt
Túl sokat szerintem nem vesztenek vele.
Aki annyira akarta már rég beszerezhette, főleg, hogy a Legacy-t is meg lehetett már nem sokkal megjelenés után is kapni 40 euroért, de lehet még olcsóbban is.
Amúgy nem tudom konzolokon milyen arányban maradtak meg a játékosok, mármint a Remastered esetében, de PC-n pl iszonyat gyorsan elfogytak, az IW meg úgy ahogy megtartott egy fix számot. Ha valaki erre vágyik könnyen elhet a 4-el jobban jár, mert ott még többen tolják.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #1419 üzenetére
Cikkek voltak. Hivatalos bejelentes meg nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #1415 üzenetére
Ez a poén inkább hogy nem jött ki. Hivatalosan nem is létezik, be sem lett jelentve, hogy önállóan megjelenik.
Btw elvileg ma van a premier napja, több üzletlánc is kapott már példányokat.
-
laceszgamer
addikt
Most kit lepett meg, hogy kijött külön?
Na meg amúgy sem kötelező megvenni, akinek kell 40-ért, vegye nyugodtan, nem hiszem, hogy azzal másnak bármi kárt okoz.
-
k-adi
nagyúr
válasz
laceszgamer #1409 üzenetére
Akkor ahogy látom, ugyanarra a sorsra jutott mint a BO3 meg a többi......... Az agyatlan TDM meg DOM..... hurrá..... Egymást kergetik az egerek...
-
KaitouP
nagyúr
Új DLC megjelenéséről mit tudunk? Ideje lenne már.
-
k-adi
nagyúr
válasz
laceszgamer #1406 üzenetére
Már készítenek az új cod WW2-re
-
laceszgamer
addikt
Erre valakinek ötlet? Ilyet még nem láttam.
De nem is akar ma csatlakozni egy meccshez sem, de ezt csak egyszer írta ki.
Az a Status: Elizabetha érdekes
-
oriic
HÁZIGAZDA
Német webshop szivárogtat. Állításuk szerint június 23-tól lesz kapható a Call of Duty: Modern Warfare Remastered önálló kiadása. [link] GameFly-os szivárgás szerint május 20-án jön oda a játék szóval kb. valós lehet a dolog.
Ár: 40 euró!!!
-
dunc
nagyúr
A napokba megvettem a játékot, és elég furcsa egy igazi bughalmaz, szervereket talál, de be nem mindig tőlt. Stb. A kérdésem az ha router mögött van a gép, akkor mit kell tennem, hogy open nat legyen?
-
KaitouP
nagyúr
Ez a GameBattles cucc IW -ben egész jó. Játszottam is két meccset EU 1v1 ladder-ben, 1 TDM -et meg egy három meccses SnD -t CWL szabályokkal, előbbiben rohadtul laggoltam így nyerte a srác, utóbbi elég kiegyenlített volt, 1-1 -es állás után ha nüanszokkal is, de az ellenfelem jobb volt.
Tök jó hogy elhozták a versengést nem tényleges versenyző játékosoknak is. Lehet meccset keresni a kategóriákban, illetve kreálni is, (mobilapplikáció segítségével csináltam), az én felhívásomra is hamar akadt ellenfél, úgy vettem észre hogy a program adja meg, melyik pályákon játszunk és melyiket ki hosztolja.
Viszont játékon belül még nem igen működik a GameBattles felület, (elvileg mutatja hogy mikor milyen meccsem lesz, stb.) persze még béta, majd javítják. (vagy csak én vagyok amatőr ehhez még, nem tudom, nekem ez a cucc még új)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest