Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Túl sokat szerintem nem vesztenek vele.
Aki annyira akarta már rég beszerezhette, főleg, hogy a Legacy-t is meg lehetett már nem sokkal megjelenés után is kapni 40 euroért, de lehet még olcsóbban is.
Amúgy nem tudom konzolokon milyen arányban maradtak meg a játékosok, mármint a Remastered esetében, de PC-n pl iszonyat gyorsan elfogytak, az IW meg úgy ahogy megtartott egy fix számot. Ha valaki erre vágyik könnyen elhet a 4-el jobban jár, mert ott még többen tolják.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Google-el keresve innen indulhatott talán:
https://www.youtube.com/watch?v=VrrHvEHFkiU
Ugyanez a srác rakott föl Halo 6 leaket is (egy darab screenshot):
https://www.youtube.com/watch?v=pZAXkynLr74
Csak ez a két videója van a srácnak, a kettőnek összesen van 201 darab nézettsége.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Na remek, akkor így már egészen más a leányzó fekvése...
Hát mindegy, kíváncsian várom hogy ebből végül mi fog kisülni.
De szerintem a gameplay-t visszavinni a gyökerekhez elég gáz lenne. CoD MW szintnél visszább ne menjenek.
laceszgamer: Egy jó II. vh sztori valóban adná, CoD -ról lévén szó biztos jó is lenne.
Majd lassan kiderül.
-
KaitouP
nagyúr
Még nem, és örülök is neki, alapesetben elég lassan gyűlnek a kulcsok.
Egy jó meccs alkalmával 3-4, kulcs a maximum, a rare ládákra gyűjtök, simát ritkán veszek, szóval eltart egy darabig... zombiban is kb. a multival arányosan dobja őket.
Aztán így is lutri az egész, sokszor jobb cuccokat kapok egy sima ládában, mint egy rare-ben.Megvetted te is a DLC-t amúgy oriic?
-
KaitouP
nagyúr
Egyetértek, szerintem is ez a jövője a játéknak PC -n. Igazából azt sem értem, hogy egészen ez idáig miért adták ki a részeket úgy a BO1 -es botrány óta... Nekik is felesleges tökölni a PC -s porttal mert egyszerűen nincs olyan bevételük belőle, amiért szerintem megérné, feltételezem részről részre egyre csak kevesebben veszik meg, azt a munkát a PC -s port meg helyett inkább fordítsák a két konzolos kiadásra.
Aki szereti a játékot annyira, hogy konzolra költözzön miatta (is) az amúgy is megtette már rég, akit meg nem érdekel annyira a program, az meg amúgy sem áldoz már rá egy fityinget sem. Meg van az a réteg, akiket amúgy abszolút nem értek: hogy azon mellett a tények mellett, (amik olyan nyilván valóak, mint az hogy a fiúknak kukijuk, a lányoknak puncijuk van) hogy a játékot vétek megvenni PC -re, mégis megveszik, azok meg... vessenek magukra, sajnos ezt tudom mondani.A keleti világnak megcélzott CoD Online lenne talán egy opció, vagy alternatíva a rendes részek helyett PC -n. El tudnám képzelni, hogy alapból ingyenes lenne, esetleg mikrotranzakciókkal.
-
-
Tomko78
őstag
Az okéj hogy a IW olyan amilyen , de hogy pl a mwr is olyan szarul fút meg akad mint az állat , és erre kellet nekik 3 év ??? Bo3 highon max élsimítással 1080p simán ment 90 fpsel , a mw-r meg normálon is befut 20 fps alá , de ha már 70 van nagyon kell örülni , akkor milyen is eme rész ? IW Nov 4 óta tettem 5 kemény órát az legyen az én bajom mert olyan játszhatatlan számomra , mert tele van hegylakó játékosokkal akik csesznek meghalni , ezért nem is kínlodok vele hagyom a francba , de pont a mw-r miatt vettem meg erre abba se tudok játszani , hipp hipp hurá
-
birorichard
őstag
Főleg a Zoli... Tipikus példája azoknak a szemi-művelt szerencsétleneknek, akik attól akarnak tájékozottnak és igényesnek - "kritikusnak" - tűnni, hogy mélyreható elemzést színlelve minden apró hibáját kiemelve egy játéknak a porba alázzák. Mindezzel semmi gond nincs, csak annyi, hogy pl. a BF1-t sikerült úgy "elemeznie", hogy a multiról 1 percben beszélt, a másik meg hogy lövése sincs a kompetitív FPS-ekről. Na, ilyen az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul. Az összes bemutató, amit ő készít, egy felszínes, elégedetlenkedő hőbörgés. Nem csodálom, hogy a normálisabb emberek onnan is kikoptak.
-
hommeros
őstag
Nem nagyon követtem a munkásságát, ezt néztem meg illetve a Titanfall 2 értékelést. BF-től vitathatatlan , hogy nagyon odatették, de ott nem nagyon vannak gyors meccsek. Valamelyiket bekéne zsákolni, de annyira megoszlanak a vélemények, hogy nem tudom még, melyik legyen, COD vagy Titanfall.
-
-
KaitouP
nagyúr
Szipmatikusabb volt a Sabre, vagy hogy hogy?
Én most probálgatom, egyenlőre nem megy úgy a feladatok csinálása mint a Wolverines-nál, de csak belejövök...
Menni fog az a sniperkedés, némi gyakorlással elsajátítható.KSB, (vagy mi az első sniper neve, most fejből nem ugrik be) elég jól adja.
-
KaitouP
nagyúr
És ez már hanyadik Mission Team neked?
Én tegnap maxoltam a Wolverines -t, meg végre megvan az első max. prestige.
Mondjuk ha minden jól megy, akkor tudok 2, legfeljebb 3 órát multizni, de sokszor csak 1-1,5 óra jut erre.
Köszönet ezúton is azoknak akiktől kaptam kódokat, nagy segítség a gyorsabb fejlődéshez.
-
-
newmoonlight
senior tag
Köszönjük, jó teszt... DE!!!
1. Az MW Remastrered-ről többet is írhattál volna
2. Meg tudnád mondani, hogy most (egy héttel a nyitás után) mennyien játszanak multiplayert (Pc, XBOX, PS) az IW-vel, ill. az MW-vel? Jó lenne ezt folyamatosan (pl. hetente) nyomon követni, hogy kiderüljön, mennyire jön be a júzereknek a futurisztikus, ill. hagyományos CoD-feeling.
3. PS4 multiban nincsenek csalók? (Ha igen, fog ez ellen valamit tenni az Actvision? Egyáltalán lehet tenni ez ellen valamit? PS3-on még mindig tolom az MW2-t, de ez már gyakorlatilag játszhatatlan a cheaterek miatt.)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Csatlakozom, demóban kampány megvolt, 5-5,5 óra kb ugy hogy csak 1x mentem mellékküldetésre. Jó sztori, OST cseszett jó és a befejezés is odaver pláne a logokat ha végighallgatod mikor mennek a betűk... :')
Teljesitmény. Látszik hogy dolgoztak rajta, fluidabb az egész, procim 30-40% körül volt folyamatosan, a grafikai innen onnan osszeollózott toldozások miatt videokártya igényesebb. Viszont egy két helyet álleejtősre csináltak meg. Multijáról nem tudok nyiltakozni csak annyit hogy rothadjanak meg a BO1 óta (dedi szeró hiánya), remélem feltörik a DW-t megint.
wjbhbdux: kár hogy nincs crossplatform matchmaking a remek p2p halozatukkal. (XO/PS/WS/Steam)
newmoonlight: olvass vissza, csak grafikai turbozas volt ami miatt lett gépigény...régi bugok maradtak.
-
szasanyi
félisten
Ez világos, hiszen mindig is így volt (PS3 és PS4 esetében legalábbis), hogy lemezes változat el sem indult a lemez nélkül. De ez PC-s verzió, és ezért nem értem miért ragaszkodnának a DVD-hez? Amit nagyon sokan nem használnak már nem csak én, így ez másoknál is probléma lesz / lehet.
-
birorichard
őstag
Azaz, igen.
Csak nálam nem konkretizálódott.
Amúgy szerintem egyelőre egy legacy-re biztosan befizetek, SP-t meg majd meglátom a hétvége után, mennyire jövök bele, szokni kell még.
Kicsit furák a mapok, annyira nem sokat használam a falon futkorászást, jetpack-et, nincsenek annyira "szem előtt" a lehetőségek. -
birorichard
őstag
Na, az nekem is.
Meg az, amelyikben a karakterek lebegnek halál után, a Frost, ha jól emlékszek. Hangulatosak. A maradék kettőből a nagyon színes, BO2-es beütésű, azt hiszem, amelyiknél ilyen halo van a bolygó körül (
), az nem rossz, a másik az kifejezetten nem jön be, zsinórban nyolcszor simán lelőnek rajta, annyira nem állt rá még az agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Peugeot, Citroën topik
- SSD kibeszélő
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest