Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hommeros
őstag
Mikor eldöntöm, megveszem ez a játékot, mindig meggyőztök, hogy ne tegyem
-
hommeros
őstag
válasz
birorichard #882 üzenetére
Ugye! Haverom 3 hónap alatt lett apuka és házas pár fellépés után.
A könnyed bohóckodós műfajnak mindig meglesz a maga helye. (bár Dancsó szerintem agyatlanba ment át. Nekro jó dolgokat mond, viszont mivel mond is valamit, így elég kevés a követője. Egyszer beszóltam neki, mikor körutazott, hogy csak nem mosogat?De vette a poént! ) Persze élvezetesebb, ha intelligens ember adja elő ezeket, mert akkor lesz inger és mondanivaló a 26. adásban is.
A srácnak abban igaza van szerintem is, hogy a gaming szekcióba tett TheVR próbálkozásokba nehéz belekötni. Nehéz, mert amit láttam pár videót, abban nem csinálnak semmit. De tényleg semmit. Játszanak, átkozódnak. Egy értelmes mondat nem hagyja el a szájukat. Ebbe tényleg nem lehet belekötni. Igaz, a 3. ilyen videó után lefordulok a székről az unalomtól. Viszont szerintem részben emiatt követik őket olyan sokan, mert nincs vélemény, mondandó, ami megoszthatná az amúgy is vitatkozós rétegeket. De ha már káromkodás az igény, akkor zsozéatya is jobb produktumot fabrikál, mint ők.
Más kérdés nálam a Tech csatornájuk. Na ott az Acer bemutatóban szerintem téves következtetéseket von le, ráadásul többször állít be kiválónak egy eszközt úgy, hogy egy túlárazott középkategóriás "izé". (Pl: MVA paneles, ghostos, rossz betekintésű, 34"!! FullHD monitort 300k-s áron jó vételnek titulált.) Egyrészt ezeket ők teszteknek állítják be, de szerintem ezek sima teleshop szintű termékbemutatók, amelyek azt a téves következtetést engedik levonni a laikusok számára, hogy ők szakértők. És ezen a ponton gondolkodtam el, hogy vajon milyen károkat okozhatnak ők ezzel, hogy ultrafos termékeket ajánlanak az amúgy már túl lelkes követőikre? Tudatosan csinálják vagy csak ennyire kukák?
Amúgy én a geek csatornákra rendezkedtem be, mining, android, linux, etc - ezek meg gyakorlatban csak külföldi csatornákon mennek. Angry Joe-n én is meglepődtem, mikor előszór néztem. Azt hittem, nem komplett a csávó, hát mondom, mit fog ez még csinálni a maradék fél órában? Aztán egész jó kis tesztet fabrikált a végére.
-
hommeros
őstag
válasz
Highground #879 üzenetére
Kit érdekel, milyen emberek!? Én a videóit nézem, nem együtt akarok élni velük. Ez ilyen tipical fanboy sipítozás. Elég taknyolás az, hogy a tisztességtelenül túlárazott gépüket azzal akarják eladni, hogy aki olcsóbban adja, az szürke importos csaló cég. Már eleve a technika is gusztustalan, de nincs is gátlástalanabb annál az én aspektusomban, mint az ismertségedet felhasználni arra, mint, hogy laikus embereket baszarints át ott, ahol magadat szakértőnek próbálod eladni. Ha én ugyanezt sütném el egy barátomnál vagy annál, aki megbízik benne, az minek tartana engem!? Költői kérdés volt.
Nem lehet beléjük kötni - mint erkölcsileg és mint tartalmilag is lehet. Csak a többség egyszerűen legyint rá, könnyebb otthagyni, mint végtelen ciklusra berendezkedett trollokkal vitatkozni tényszerűségeken. Mivel OFF-ba tettük, így semmi gond nincs, ha pár mondat elejéig ezt kiveséztük birorichard-al.
birorichard Emlékszem a DJ korszakra, de az már a 90 években is ment. Mindenki DJ volt.
Sajnos igazad van, de eme csatornák megerősödése egyben lenyomata is jelenlegi társadalmi szerkezetnek és igény szintnek. Csak amikor a TV-ben ment ez, azt hittem, csak egy szűk réteget szolgál ki. Tévedtem.
-
hommeros
őstag
válasz
birorichard #877 üzenetére
"de úgy csinált, mintha csak ő tudna angolul a világon"
Ez jó.Én ma láttam egy videót tőlük, amiben egy 240k-s konfigot akar a népnek eladni 320k-ért. Baráti szeretetből meg mert rányomott egy TheVR matricát. Töröltem is a feliratkozásom.
-
hommeros
őstag
válasz
birorichard #875 üzenetére
Miért, a THEVR sokkal jobb?
-
hommeros
őstag
Nem nagyon követtem a munkásságát, ezt néztem meg illetve a Titanfall 2 értékelést. BF-től vitathatatlan , hogy nagyon odatették, de ott nem nagyon vannak gyors meccsek. Valamelyiket bekéne zsákolni, de annyira megoszlanak a vélemények, hogy nem tudom még, melyik legyen, COD vagy Titanfall.
-
hommeros
őstag
Ez az értékelés ép oly őszinte mint megbotránkoztató. I like it. [link]
-
hommeros
őstag
válasz
laceszgamer #866 üzenetére
Konzolon tuti sokan gamelnek vele. Konzol játék lett fakezűeknek. Nincs ebben semmi, ott nem sírnak a grafika, optimizálatlanság és csalók miatt.
PS4-re megvan a BO3, AW, de borzalmas élmény PC után.
-
hommeros
őstag
válasz
laceszgamer #858 üzenetére
Kifogják adni PC-re, de 3000 játékosból 1000 csalni fog. Biztos, hogy kell ez neked?
Nem mintha a PS4-en nem hackelnék szét magukat a sok moddolt konzollal meg rapidfire kiegészítővel.
-
hommeros
őstag
válasz
Highground #852 üzenetére
Ebben igazad van.
Nem baj, had öljék meg a PC race-t. Majd jönnek mások a helyére legalább.
-
hommeros
őstag
35$ Legacy Edition: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest