Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Highground

aktív tag

Hát ezt most azért dögöljek meg ha értem. Miért a TheVR mióta csinál játék kritikát/tesztet? Tudtommal max tech teszteket csinálnak, és pont hogy nem szeretnek véleményezni játékokat éppen ezért. Csak játszanak velük, de nem pontozzák vagy "szakmai szinten" kritizálják őket. Én személy szerint kedvelem Pistiéket. Két mindennapi, értelmes srác. Próbálnak amennyire csak lehet neutrálisak maradni. De mint láthatjuk sokak szemét még így is szúrják. :U Mi lenne ha hivatalosan is játékteszteket csinálnának? :DDD Sokak szemét pont azért szúrják mert nem lehet rajtuk fogást találni. Mert valljuk be ez a "úgy csinál mintha csak ő tudna angolul" azért elég gyenge volt. Nem sok köze van magához a játékhoz, vagy úgy egyáltalán bármilyen játékhoz. :) Ráadásul miért baj az ha valaki jól tud angolul? Azt még tegyük hozzá, hogy pl. azzal a szerinted pökhendi angol tudásukkal, "élőben" fordítják a játékok nagy részét a nézőiknek. Minden tiszteletem a tiétek, de szerintem ez már egy kicsit gyerekes próbálkozás volt :) Ráadásul rohadtul nem is itt van a helye az IW topikban.

Új hozzászólás Aktív témák