Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Svájcinéger #7099 üzenetére
Annyira sajnos nem vagyok régi tag köztetek, hogy ezt meg tudjam ítélni, csak a saját véleményemet tudom elmondani
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Rav3n02 #7098 üzenetére
Majd megy külön és ennyi. De azzal játszik, amivel akar.
Winnie már mondott annyi mindent. Csak az a baj, hogy amíg ő csinálja addig lehet, de amikor már nem csinálja, és saját csapatában más használja - akár csak egy winning killcam erejéig, hogy legyen min röhögni - akkor noobság és lowság. Ugyanezt csinálta MW2-ben is a pölö a GL-lel. -
Rav3n02
senior tag
válasz
Black Dragon #7095 üzenetére
Megint magadat fényezed
Egyébként ha rendes harctéri szituációt veszünk alapból a sniperrel nem rohangálnak csak úgy...egyébként engem az sem zavar, ha valaki kempel kivéve, ha akimboval teszi.
Svájcinéger: Tegnap pont volt lehetőségem Winne-vel játszani és valaki akimbozott a csapatunkból. Winne szólt neki, hogy ne tegye mert akkor mi sem szólhatnánk a másik csapatnak e-miatt...mindezt normális hangnemben. Megértem, hogy véded a fiadat, de be kell látnod, hogy van igazság abban, amit Winne mond. Egyébként megfordítva a dolgot, ha belépek egy csapatba, ahol tudom, hogy köztudottan nem kedvelt az akimbo, akkor én sem állok neki azzal darálni
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Pickle Rick #7093 üzenetére
Azért ne hasonlíts össze egy 15 éves gyereket egy felnőttel. Amúgy meg majd ha lesz(nek) gyereke(i)d rájössz az érzésre.
-
Black Dragon
addikt
válasz
ngar146 #6951 üzenetére
Kicsit ugyan megkésve, de azért reagálnék arra, hogy a sniperesek kempelhetnek, mert az a dolguk. Hát ez egy elég nagy tévedés, sniperrel is ugyan úgy lehet járkálni, rohanni, mint bármelyik más fegyverrel, szerintem megér egy próbát hidd el. Bár nyilván ehhez már egy kicsit magasabban képzett játékos szükséges.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #7092 üzenetére
"Nekem az már btatás. Azzal játszik amivel akar PONT !"
Szerintem meg nem az, mert szépen kértem és pont.
"Ez eddig nem volt gond, csak te kezdted el."
Igen, biztosan én gondolom ezt csak egyedül így azért, mert eddig én szóltam.
"a lényeg hogy olyanokkal játszak és a lobbyban ülés közepette cseverésznek, akiknek bírom a búráját."
Ha ezzel más is így van, akkor úgysem akartok olyan lobbyban lenni, amiben én is ott vagyok, mert ezek szerint senki sem bírja a búrámat.
Én mindezekkel ellentétben ugyanúgy viszonyulok mindenkihez, ahogy eddig is, csak nektek is meg kellene értenetek kicsit az én (mi?) oldalunkat is, hogy én pl a 3 napi egy estés 2 órás játékomban szeretnék olyan módot játszani, amiben szeretnék jobb lenni, érvényesülni és ahol szoros hajtós meccseket tudok tolni.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Svájcinéger #7092 üzenetére
Tökre magad ellen beszélsz. Itt a fórumon megy az állandó flame war hogy köcsög akimbo így köcsög akimbo úgy, TS-en megy az ordibalas, ha az ellenbe valaki folyamatosan azt nyomja. Tupa keze alatt füstöl az egér annyit embert kell kidobnia mert titeket kibaszottul zavar. De a fiadnak nem mondhatja meg senki NORMÁLIS hangnemben, hogy ne menjen azzal, mert ő azzal megy amivel akar. Akkor ennyi erővel legyen mindenkiben annyi, hogy ha az ellenbe valaki akimbot használ akkor viselje el, és ne is dobjátok ki, mert ő is azzal megy amivel akar. Így igazságos azt PONT.
-
Svájcinéger
őstag
Nekem az már btatás. Azzal játszik amivel akar PONT !
Amúgy meg ha jól tudom, ez egy baráti kör - legalábbis van fórumunk, talán ott is kéne ezt megvitatni - és úgy gondolom, ha mondjuk két ember be akar kéretőzni, hogy ne kettesben nyomják, akkor nem mutatok be nekik, hogy nyomjátok ketten, mert én DEM-ezni akarok. Ez eddig nem volt gond, csak te kezdted el. Igen, egy játék és egy baráti társaság, ezért nem lenne helye semmiféle különcködésnek, feszültségkeltésnek. Engem nem zavar ha DEM-ezni kell, a lényeg hogy olyanokkal játszak és a lobbyban ülés közepette cseverésznek, akiknek bírom a búráját.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #7084 üzenetére
Erre annyit mondok, hogy nem fenyítek be senkit, nem is tettem soha, azt írtam neki, hogy az akimbot légyszíves ne nyomasd. Nem gondolom, hogy ez ba**tatás lenne, elég szarul jön ki, hogy írjuk folyamatosan az ellennek, hogy ne akimbozzon és akkor a mi csapatunkban is akimboznak.
A másik dologra meg annyit reagálok így amblock mindenkinek, hogy akkor csináljatok belőlem szemétládát, mert azzal a móddal akarok játszani, amivel én szeretnék. Vállalom. Lehet mindenki mártír, mert nem érdekel, ez egy játék.
@(#7089) Svájcinéger: a DEM nem ment már és ott nem is volt gond a GW-vel sem. Itt van lehetőség még játszani DEM-et, ezért én speciel azt játszom. Mi hárman is el tudunk játszani és én speciel nem sértődöm meg és nem is esik rosszul, ha nem férek be, egyedül is szívesen tolom a FFA-t.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Rav3n02 #7088 üzenetére
Van egy DEM-es szoba és egy DOM-os TS-en. A DEM-esben nem szeretik ha 6-nál többen vannak, mert nem tudnak DEM-ezni. A DOM-os szobában, minket nem zavar ha nem tudunk DOM-ozni, akkor megy a GW 9 főig. De nekünk nem esik jól, ha mondjuk egy embert nem vesznek be közülünk emiatt, hisz már lassan 2 éve együtt toljuk és MW2-ben sohasem volt ez a megosztottság. Volt példa ott is osztódásra, ha többen voltunk mint 9, vagy nem indult el a GW. Igaz, ott a DEM szinte el sem indult egy év után, így ez nem volt kérdés.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Svájcinéger #7087 üzenetére
Vágom, csak nem értem miez a DEM/DOM vita,de így visszaolvasva kezdem felfogni a helyzetet
Egyébként a Drop Zone szerintem marha jó lett
-
Rav3n02
senior tag
A demolition most akkor ilyen szent játékmód, vagy mi a pékfüle van?
-
LackoMester
addikt
Nem akarok mutogatni, megvan az egészről a véleményem, és ha úgy alakul annak az illetőnek el is mondom.
-
Svájcinéger
őstag
Jah. Nem szeretném még1x meghallani, hogy kioktatod a Fiam, hogy mivel játszon. Azzal játszik amivel akar ! Ha akimbo, akkor akimbo ! Én már szóltam neki, hogy hanyagolja, de ezzel akar. Megfenyíteni ezért nem fogom, de ki nem állhatom ha a saját vérem bárki is bsztatja. Akkor nem kell behívni, úgysem fért be a múltkor Lackoval, mert akkor már 7-en lettetek volna, és akkor már nem lehet Demezni. Szánalom.
-
busman
veterán
DE,eddig nem volt ebből gond...akkor nem játszunk együtt...ennyi.
Gw-n amúgy van dom nem?Vagy csak a dem a nyerő? -
Svájcinéger
őstag
+1
Erről van szó. Amíg 9-en vagyunk bárki jöhet, efelett sajnos a játék miatt ez nem lehetséges. A többi felesleges feszültségkeltésre, meg semmi szükség. Tök jól elvoltunk az elmúlt 2 hétben, ha kellett osztódtunk, ha nem nem. Erre ismét jön Winnie, aki szinte nem is játszik és.....
Pedig nem lenne baj, ha növesztenél. Nem lenne gond, mikor átmész Closehoz és nincs otthon a húga.
-
busman
veterán
-
vilagbeke
csendes tag
Srácok rám is számithattok játék terén, igaz nagyon kezdo játékos vagyok mw3 ban, meg idom sem volt gyakorolni. Azert egy esti öldöklésbe beszálnék. Kit kéne felvennem? Ts van?
-
Blom
aktív tag
ha akarjátok én is jönnék játszani, igaz én sem vagyok profi.
és rég elmúltam negyven, de ez nem hiszem, hogy gáz.nekem van időm játszani akár mikor csak, 14ó után
-
Rav3n02
senior tag
Srácok kösz a ma esti gémet, egy jó 60-ast rontottam a statomon és rájöttem, hogy utálom a demolitiont
De azért még majd jövök
-
Soucaller
tag
Akkor ez valami hasonmás lehet
vagy névlopó kitudja
ITT
Játék végén láttam hogy lehet te lehet az azért szóltam nem azért hogy kötekedjek nehogy félre értsd -
SipiBcs
őstag
válasz
Hikvision #7064 üzenetére
Ezek szerint abban a plusz 5 évben még nem sikerült az alapelveket elsajátítani!
Ám nem kioktatásnak szántam, mint "figyelmeztetésnek". A topic legaktívabb tagjai ugranak az AlterIWNetre. Ám a jómúltkor utánaolvastam... rendesen otthagyták tudásban és elképzelésben az IWnetet. Sokkal többet tud, sokkal jobban.
Remélem megtalálod a számításod az MW3-ban.
Ha véletlen nem találod a szervereket, akkor az Optionsban engedélyezned kell. Utána megjelenik a Play alatt! -
Soucaller
tag
Jól elvertünk Mission on
előfordúl Acr rel rohangáltál red dot al emlékem szerint
-
Soucaller
tag
Busman szerencsém volt veled játszani Dem et
-
Hikvision
senior tag
Lehet, h Láma lesz a kérdés, de idáig Alter MW2-vel toltam és ma megvettem az MW3-at, de itt ha belépek a multiplayer-be akkor nincs olyan, h Server List és akkor én választom ki, h melyik szerveren és milyen játékmódba akarok játszani, hanem 1x csak bedob vmi szerverre... Mit nem tudok?
-
Soucaller
tag
Valaki dobna egy TS-t végre már vagy könyörögjek ?
-
Soucaller
tag
Akkor csak engem basztak informálni ? Mert én semmit nem tudok...
-
S4ND3R
tag
Na hol vagytok?
-
Soucaller
tag
Tudok jönni még is kire kell ráírni a warozással vagy kit kell fölvenni TS meg ilyesmi? Héééj
-
Rav3n02
senior tag
Winne, LamaCube, Wans, valaki vegyen fel pls, mert steam nekem meghülyült és senkit nem tudok felvenni
Mukor666 - [RTDZ]Sn0wf0x
thx
-
LamaCube
addikt
Srácok nehogy már hajhúzogatás legyen
Szerintem vagyunk annyian itt a fórumon is, és egyébként is, hogy 2-2 csapat összejön.
Nemcsak demezni lehet. A domos csapatban is sokan vannak, csak legyen enemy. Szerintem lesz, anno cod1 -ben évekig játszottunk így jó pár klánnal, egyszer mi, máskor ők nyertek. Nem volt anyázás, noobozás stb. le voltak a szabályok fektetve, és mindenki csinálta a dolgát. Szerintem, ha itt is kialakulna ilyen haveri "klánozósdi" totál jó meccsek kerekednének belőle. Persze lenne kihívás is, mert olyan nincs, hogy mindig egy csapat nyerne. -
hfrici
aktív tag
Üdv!
Én is csatlakoznék, egy jó csapathoz. Lelkes 40 feletti amatőr vagyok. Golyófogónak kb jó lennék
Teljesen láma vagyok MP-ben, csak erős idegzettel megáldottak játszanak velem.Frici
-
LamaCube
addikt
-
Soucaller
tag
Máma én sem érek rá holnap lenne jó kicsit warozni
-
Wans
aktív tag
Tanker: igen, de xanderé sem semmi, két csücsölő katona késeli egymást
megkapták azért tőletek is rendesen, amennyi EMP volt.winnie: akkor ez az egyik csapat, amit ideírtál + raven, a másik meg a szokott? Én is benne vagyok asszem, ha leszek. (csak legyen meg a fáklya
)
-
Istv@n
aktív tag
Köszi, mindkettőtöknek!
-
LackoMester
addikt
Vagy esetleg, MSI Afterburner progival.
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Az fps-t hogy lehet kiíratni a játékban? (persze úgy, hogy ne járjon érte bann, ha lehet...
)
-
Winne
nagyúr
Akár már ma is lehetne!
Eddigiek akkor:
- cool13
- Soucaller
- Mappa
- Darth11
- LackoMester
- busman
- S4ND3RHa több csapatnyian is összejövünk, akkor mehet több meccs is, akár a DEM-et nem kedvelők mehetnek más módra is, nem egy pH kupát szervezek, csak gondoltam most többen ráérünk és bohóckodhatunk egyet esténként, amennyiben nem elsődleges számotokra az xp.
-
busman
veterán
válasz
LackoMester #7025 üzenetére
+1
-
LackoMester
addikt
Winne
Ha mindenki megy ( ki jönne a megszokott társaságból ??) én sem akarok kimaradni, bár a Dem, nem az erősségem, de zavarásra jó vagyok., ja és mellesleg mikor lenne? -
Soucaller
tag
Jelentkeztem
-
AAntii
őstag
"Ebből az következik, hogy nem igazán tudod, volt-e a cod1-ben ppsh vagy nem. Ha erre nem emlékszel biztosan, akkor valóban nem játszhattál vele sokat."
Igen, az elmúlt tíz évben nem történt velem semmi érdemleges dolog, így nemhogy a fegyverekre emlékszek pontosan, hanem minden egyes fragemre!"Úgyhogy arcátlan hangnemben hozzám írt kommentedet visszautasítom"
pontosan úgy, ahogy én is a tiédet! áldás békesség! -
Winne
nagyúr
Uraim!
Volt róla szó nemrég, hogy jönne valaki ellenbe csapatban tolni pár komolyabb meccset. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen kipróbálná magát és nem csak public meccsekben gondolkodik, hanem szeretne egy kicsit küzdeni is, az vegye már fel a contactot velem.
Elvárások:
- normális emberi viselkedés, semmi anyázás.
- semilyen akimbo, minden más mehet.
- játékmód: demolution!Ha nem vagytok csapatban, össze is állhattok, szívesen tolnék én speciel szoros meccseket.
Időpont általában 20-22-ig este, ünnepek között akár nappal is.
Winnie...
-
Wans
aktív tag
Ember! Ezt te írtad:
"Ha emlékeim nem csalnak, az mp44 erősebb volt és mindenki mindig német akart lenni, vagy pedig orosz a ppsh miatt (ez a fegyver már lehet a kettőben kapott helyett)."
Ebből az következik, hogy nem igazán tudod, volt-e a cod1-ben ppsh vagy nem. Ha erre nem emlékszel biztosan, akkor valóban nem játszhattál vele sokat.Vagy az említett fegyvert elkerülted, mert égette a kezed.
Igen volt az 1-ben dm és tdm is. De magyar szervereken dm nem, tdm pedig elvétve akadt Azokon viszont senki sem játszott..(később vot pár, csak puskás magyar tdm szerver, amin játszottak is pl. f2k only rifle server) A külföldi szervereken az akkori internet sebességek miatt nem sok esély volt eredményesen hentelni. Persze neked már akkor is biztosan hiperneted volt.
TDM -et ritkán nyomtam. Egyáltalán pub-on ritkán játszottam, mert ha időm engedte csak waroztunk élesben vagy gyakwarokat nyomtunk órákon át. (SD) Úgyhogy arcátlan hangnemben hozzám írt kommentedet visszautasítom, annál is inkább mert cod 1-el mindezidáig többet játszottam mint a azt követő összes testvérével. -
Anfänger
őstag
válasz
tupacamaru #7003 üzenetére
Nem,kábellel vagyok a routerre csatizva! pill lesek egy tesztet!
Rómára 50 es a pingem.
[link] -
Anfänger
őstag
Ès mondjuk,ha nem töltenek a másik gépen semmit le,vagy fel,csak mondjuk Youtube-ot néznek,vagy ugyanúgy online gamelnak,pl MW3-at? Az is annyira lefogja?
De sajna akkor is lagos,amikor a másik 2 gép mégcsak be sincs kapcsolva!
Nem fut nálam a fraps közben Msi Afterburner fut,de nem videózok közben!
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoIP telefonálás
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2TB 2 TB-os Seagate ST2000NX0253 15 mm vastag 100/100-as prémium HDD negyed áron, 2 db van belőle
- Zebra nyomtató fejek
- AM4 Gamer PC! - Ryzen 5 + RX 580 8GB + 16GB RAM + 500GB SSD
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- 200GB - 2TB, 200 GB-tól 2 TB-ig 2,5" 2,5-es Silicon Power WD Toshiba Gembird USB2 USB3, üres HDD-ház
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest