Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Tomko78 #9899 üzenetére
Ja, a Steam-es reportolás kb annyit ér,mintha én írnék egy levelet a NASA-nak,hogy csókolom,szeretnék feljutni a világűrbe, lehet? Majd várom a választ. Na ennél csak jobb lehet bármi.
A legjobb amikor egy ilyen csíra csaló ellen nyer az embert domination-ba vagy demo-ba,mert a csapata egy nulla. Az kárpótol mindenért amikor leoltom
-
Tomko78
őstag
válasz
"Infinity" #9897 üzenetére
De várjuk meg ezt a Twitteres lehetőséget , mert semmibe se tart egy fotót + a accuntját elküldeni . Mert lehet jobb lesz mint a Steames reportolás [link]
-
LackoMester
addikt
válasz
"Infinity" #9897 üzenetére
Igen mondasz valamit, sajnos.
-
"Infinity"
aktív tag
Szerintem az mindent elmond a játékról,hogy az Earn DOUBLE XP this weekend felirat még mindig kint van a menüben,holott már 2 hete volt ez a dolog.
Ha egy sor szöveget képtelenek levenni 2 hete akkor mit várunk. Szánalom. A kutya se néz rá a gémre és nem lép fel a csalók ellen,de persze hogy legyen havonta DLC boxra az kurva fontos...
-
Tomko78
őstag
válasz
LackoMester #9895 üzenetére
Én inkább vagyok büszke a 1:9 re mintha wh lenne 55:0 ám
-
Tomko78
őstag
válasz
LackoMester #9893 üzenetére
Addig a csipával szedet lefele érdekesen, mondjuk keverem ezeket nekem wh mind
De utána következő mapon csak fejest lőtt
[link]
-
Tomko78
őstag
válasz
LackoMester #9891 üzenetére
Amikor elkezdtem ecsetelni , hogy ugyan már 8000 killel hogy van prestige 20 lv 80 , sőt tudtommal p15 lv 80 a max engem csak addig engedett
Benyomta a wht
-
Hack3er
őstag
válasz
albert8 #9887 üzenetére
Biztos a dupla xp-s hétvége rásegített
Én prestige 1-be vettem meg az MP7-et szinte elejétől csak azzal toltam olyan 60-as szint körül jutottam el az aranyig.most tartok vele kb 2200 ölésnél.
(#9888) tupacamaru
Biztos nem tetszik neked hogy milyen jó emblémája van mi, és neked meg nem lehet. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
"Infinity" #9884 üzenetére
Igen, PC-n az ELITE emblémás emberek level hackerek.
DLC-ről még semmi hír.
-
"Infinity"
aktív tag
Sziasztok srácok.
Biztos volt róla szó,de most lusta vagyok kibogarászni az esetleges infót szóval inkább megkérdezem.
PC-re bármiféle MW3 DLC van már? Vagy elérhető lesz valamikor? Esetleg PC-s ELIT lesz?
Multiban láttam már elit emblémás emberkéket de lehet hogy csak hekkerek voltak.
Köszi.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Hack3er #9881 üzenetére
na ja...bár nem tudom...a videót gondolom rögzíti a játék akkor is ha nem nyomja végig az ember a kört...
Mondjuk eddig se értettem,hogy a Steamban is minek a reportolási lehetőség,a kutyát nem izgatta eddig sem,max ha valami olyat tett ki a profiljára.
Régen azért szidtuk a Punkbustert,de azért,főleg ilyen GGC-vel,stb.megfejelve kiszűrt pár csalót,de ami most van,meg a VAC,nem jó semmire.Még az is lehet,hogy az elit csalások gyártói simán le is fizetik ezeket a third party védelemgyártó cégeket,elég,ha az új védelemről mindig kiküldik,mi fog változni,ezt pedig akik írják és tesztelik,hamarabb tudják,mint mielőtt kijön az új verzió.
Az a baj,hogy rossz felől fogják meg a csalást....nem azt kellene firtatni,hogy hogyan csinálják,hanem hogy mi az eredménye,azt kellene nézni.Senki nem fog pl.100% headshotot lőni,senki nem fog 5mp alatt 10-15-öt ölni,stb.
Monitorozni kéne ezt a szervernek és automatikusan küldeni a kört elemzésre és kész.Ha a kirívó eredményeket szűrnék,nem lenne ok csalni,hiszen senki nem hinné el,hogy valaki zsinórban 50:5 vagy jobb köröket lő,stb.Ha pedig így lenne,nem csalnának,hisz az a célja,hogy az illető extrém pontra,killre tegyen szert.Ok,a WH maradna attól,de azért meg nem adnának annyi pénzt+ígyis WH-zik millió ember,de az nem okoz akkora kárt,hisz lelőnie még attól le kell az embert,és a killcam is árulkodik.Senki nem vesz csalást azért,hogy jajj,másfélszer annyi pontja legyen,mint nélküle,mert pl.sd-ben lekaszálja az ellent.Ráadásul amúgyis van fent csomószor UAV,advanced UAV,stb,BF-ben ott a spotolás,a T-UGS és egyéb érzékelők...
Igaz a BF3-ban már alkalmazzák is a szerókon a killfigyelést. -
Hack3er
őstag
-
cool13
őstag
Én maradtam le valamiről? Hogy lehet 9 vs 9 HQ S&D-ban?
-
BandiHUN
veterán
És hogy működik ez az izé?Valaki leírhatná azt is...
-
Tomko78
őstag
Megyen ez a game
Ja Mr DQ vagyok rajta
[link]
-
wwenigma
Jómunkásember
B****ameg, most aprilis elseje van vagy tényleg mukodik a dolog? [link]
PC users - @TvdW 's latest update to #MW3SA (http://xifon.eu/mwsart) now has an option to report a hacker directly to me for review
Ezzel lényegében legitimizálják az admintoolt is.
-
Tomko78
őstag
Ez mi ez?
[link]
-
LamaCube
addikt
válasz
laca000 #9862 üzenetére
A baj, hogy másról sem szólnak már ezek a játékok csak a barom videó felvevés, vágás, zene és a feltöltés után a nyálcsorgatás, hogy mennyien nézték lájkolták, bökték meg mit tudom én milyen idiótaságok vannak még.
Összeszedik egymást azt csinálják a nagy "pro" vidiket, ahol tényleg nem feltűnő, hogy "állnak, mint a szög" vagy csak ugrabugrálnak, hogy ne legyen annyira feltűnő a megrendezett jelenet. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #9859 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
Aim ellen én se szívesen..
-
laca000
őstag
válasz
bognar110 #9856 üzenetére
Aztán Boxon a saját kis "fékrásegítőjükkel" könnyebben találnak ám célt, mert ez számomra a közel sem hihető kategória, lehet bármilyen összeollózott képkockaáradat, akármilyen hatásvadász zenével..
Nem beszélve arról, hogy a videóban rengeteg olyan szituáció van amely a játékban elég ritkán fordulhat csak elő, nincs az a sok barom akik egyszerre öten-hatan zsíros célpontként, állva mint a szög, piedesztálon felkínálják magukat, vagy pedig ultra nagy marhák..
-
albert8
veterán
válasz
Nem is tudnál mivel xbox
-
kribe
őstag
válasz
bognar110 #9854 üzenetére
Konzolon azért van annyi ilyen trickshot "mázas cserépedény" mert egyrészt ha a kontroller kis joystick-ját teljesen kinyomod oldalra, adott sebességgel forog a karaktered körbe, így gyakorlással jól lehet időzíteni mikor tesz meg 1-2-3 360°-os fordulatot pontosan. Másrészt a quickscope is könnyű a konzolos aim assist miatt. Az új cod bo2-ben állítólag azt tervezik hogy a sniperek nem lesznek herélve mint a bo-ban voltak, inkább mw-szerű lesz, viszont nem lesz egyáltalán aim assist rajtuk. Így szerintem jelentősen csökkenni fog a 14 éves quickscope majmok száma. A maradéknak -ahogy a pc-s sniper terminátorok egy jó részének is- respect.
-
kribe
őstag
válasz
Black Dragon #9851 üzenetére
Van valami ilyesmi, de hallottam olyat hogy messze nem az igazi... Ha az új xbox már kókányolás nélkül támogatná az egér+bill-t tutira váltanék rá. Éppen most agyalok azon hogy venni kellene egy GTX 680-at a gépbe meg Ivy bridge procit+lapot, hát normális vagyok én?
-
kribe
őstag
válasz
Black Dragon #9849 üzenetére
A PS3-asokat majdnem ugyanúgy hanyagolják mint a PC-seket... már a Black Ops idején is morogtak, az MW3 meg már egyértelműen XBOX-ot favorizálja minden más előtt. Mondjuk a ps3-asok még így is többen vannak mint a pc-sek...
Az igazat megvallva én magam is gondolkoztam azon hogy xbox-on fogok játszni ezentúl, és ha lenne hozzá egér és billenytűzet, szerintem váltanék is. A kontrollerrel viszont hiperbéna vagyok, kipróbáltam a pc-s black ops-ot vele, és valami borzasztó volt. Nem tudom mennyi gyakorlásra lenne szükségem hogy online is játszani merjek vele, de valahol a rengeteg és az iszonyatosan sok között.
-
Jani18
aktív tag
9-re kíváncsi leszek
-
BandiHUN
veterán
Azért a bugok és a csalók pl.abszolúte nem tartoznak az eszi-nem eszi kategóriába szerintem...
Pl.a csalásra is az van,hogyha csalsz,bannolhatnak.Te nem teszed,mert ezt nem akarod,játszani akarsz.Viszont elvárod,hogy valamit tegyenek az ellen,hogy ne csaljanak.
Autót se úgy veszel,hogy gyenge a zár rajta,a szomszéd meg elviszi egy körre amíg alszol,mert bár bűntett,a rendőr körberöhög és nem tesz semmit.Közben meg büntetnie kellene...
Nagy baj,hogy a szoftvert nem köti semmi.Jó példa a Rage,ami az első hónapjában ATI-soknak konkrétan játszhatatlan volt...Érdekes,ha az ember vesz valami kézzelfogható dolgot,jogosan reklamálhat,ha nem megy.Vagy nem azt adja,amit igért.Az autós hasonlattal élve a pöfögő motorú füstölő új autót,bár ugye elvisz a-ból b-be,megreklamálja az ember,kijavítják,kicserélik,vagy visszakapja a pénzt.Avagy szériahibánál visszahívják,és kijavítják.
Ráadásul a szoftverrel már amúgyis elszállt a ló,nem adhatod el,online kapcsolat kell,egy szerver létén múlik,hogy megy-e...mégcsak az a példány se kerül a tulajdonodba se.Mintha nem vehetnél egy pakli kártyát,hanem x ft-ért bérelned kéne,ha a haverokkal leülnél egy Fájerre... -
stifi
senior tag
tisztára mint egy elcseszett politikai felszólalás, és kb annyit is ér (semmit)
sokan azt hiszik, hogy fizetnek valamiért és vannak jogaik, követelhetnek változtatásokat meg mindenféle dolgot. elárulom nektek: nem így van. mit lehet tenni? whine helyett egyszerűen nem veszed meg a következő részt. mi a valóság? mindenki megveszi és folytatja ugyanott a sírást ahol abbahagyta, legfeljebb másért...
pedig a képlet baromi egyszerű: elkérnek érte egy egység pénzt, kifizeted, nem tetszik, így jártál, majd máskor nem fizetsz. a havidíjas játéknál ugyanez, verik a nyálukat hogy így szar úgy szar nem ezért fizettem stb.. kb 5 évig wowoztam, egyszer sem fordult meg a fejemben hogy a kifizetett pénzért többet kérjek mint amit nyújtanak.. amikor meguntam, nem fizettem elő többet
ez egy szolgáltatás, a szolgáltatást pedig értékelni lehet, véleményezni és nem megváltoztatni.de felőlem legyen, 20-án nem játszom. május 15 után pedig főleg nem, hehe
-
kribe
őstag
PC-s társaság sajna kb. 5%-a a mw3 játékosok táborának, úgyhogy még ha senki sem játszana PC-ről azt se lehetne észrevenni. A konzolosoknak lehet bejön a dolog...
-
Hack3er
őstag
Én is csatlakozok, de szerintem ezzel nem sokat változtatnának a dolgokon, meg a sok csaló úgyis játszana.
-
M3oH
addikt
válasz
Black Dragon #9839 üzenetére
En tuti csatlakozom, honapok ota nem toltam mw3
-
AAntii
őstag
válasz
Black Dragon #9839 üzenetére
Az a nagy büdös igazság, hogy az Activisonnek sem, sőt, jobbat mondok. Ha miután megvetted és nem játszol vele egy percet sem, őket az sem érdekli!
-
törölt tag
válasz
Black Dragon #9837 üzenetére
Igaza van a srácnak...Az Activisionnak és az Infinytinek már tényleg csak a profit a lényeg.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy a játék rossz!Csak egyszerüen tényleg a lehúzás felé halad a játék...
-
Black Dragon
addikt
Ezt valaki látta már?
-
LackoMester
addikt
Jó is az MW3 mp, legalábbis nekem tetszik ( csaló az van - volt - lesz ) de szerintem nem olyan veszélyes a helyzet.
A csalók eltávolítása általába meg nem gond.
-
pethYeti
addikt
Annyi szépet mondanak itt az MW3 mp-ről hogy én letettem a megvételéről, pedig szeretem az ilyen kötetlen aprítást, de a surmó csítereket jobban utálom.
-
stifi
senior tag
válasz
laca000 #9828 üzenetére
tényleg nem akarok többet erről már beszélni, mert halál felesleges. nem tudom veletek megértetni, hogy nincs szükségem új gépre és a BO egy optimalizálatlan hulladék, akár elfut jobb gépen akár nem. ezt-azt sikerül átvinni a logikámból de a végeredmény szerintetek az hogy le vagyok maradva és őskövület a gépem.
telefont se veszek újat ha megjelenik valami újdonság, és nem vagyok hajlandó követni az Intel tic-tac üzletpolitikáját csak azért mert mások szerint elavult a gépem és frissíteni _kell_.
attól, hogy kijön egy új architektúra, következő évben frissítik majd megint kijön egy új, még nekem nem kell a trend miatt évente gépet cserélnem..
nektek ebből az jön le hogy igénytelen fukar csóró vagyok aki le van maradva a korral, de nekem meg az jön le hogy nem hódolok be a marketingnek, nem szennyezem feleslegesen a környezetet és nem dobok ki a semmire feleslegesen pénzt.a téma abból indult ki, hogy a gépemen minden elfut. minden. a BO-t kivéve. én kérek elnézést érte
átestem már néhány gépfrissítésen az évek alatt, tudom mikor számít elavultnak egy konfiguráció, akkor ha már minden szenvedés vele, ha mindenben lejjebb kell venni a beállításokat. itt egy szoftverről beszéltünk, nem sírt a szám hogy lassú a gépem, csak a szoftvert szidtam.de azért megfogadom a tanácsotokat, és nyitva tartom a szemem. ha lesz lehetőségem 1az1-ben beokosítani egy processzort, meglépem. a videókártyámmal is így tettem, pedig arra se volt szükségem.
beszélgessünk inkább az MW3-ról. nincs valami jó fps a közeljövőben ami kiválhatná? játszik valaki battlefieldet? ott is kilőnek a pálya túloldaláról pisztollyal ha sniperkedsz, vagy ott lehet értelmesen vadászni? nekem nagyon bejött anno a nagy játéktér és a vezethető járművek..
-
laca000
őstag
válasz
gyuri81 #9827 üzenetére
De ha már annyit szeret inni, miért nem adja el a kétmagost, vesz egy egymagos procit, plusz tízezre maradna és azt is teszegethetné-toszogathatná bal zsebéből a jobb zsebébe, mert az ő logikáját követve valahová oda jutunk, természetesen ez vicc, szigorúan, nem megsértődni!
-
laca000
őstag
Nézd, ha neked 20 ezer romló magyar forint hosszútávon meg nem térülő befektetés, ami a gépedet illeti és ami egyébként vastagon megtérülne, csak nem látod be, nem értem miért, na mindegy, akkor inkább tényleg ne is vegyél semmit, költsd cigire, szeszre, vagy pakolgasd a jobb zsebedből balba(addig is romlik), de az idén ősztől azzal a kétmagos processzorral nem mész semmire
-
stifi
senior tag
most gyorsan megnéztem a lehetőségeket processzor terén.. egy q8 vagy q9 sorozatú minimum 30k, azalatt szerintem még teljesítményt is buknék a 4 magot ki nem használó alkalmazásaimmal, hiszen azoknak kisebb a cache meg az órajel..
viszont ezek meg már 95W tdp-vel jönnek, ahhoz nekem új hűtő is kell, és max 20ért tudnám elsütni a jó kis c2duomat, tehát minimum egy huszast kéne beinvesztálnom ha tényleg egy erős, hasonlóan felsőkategóriás procit szeretnék mint a c2duok között a sajátom.bár nem tudom mi az anyám kerül bruttó hatvanezerbe egy i5-2500K processzorban, de ilyet tudnék venni 45k körül ha nagyon akarnék, és ebbe sokkal szívesebben invesztálnék ha már valami történik (ennek látom értelmét).. persze ehhez új lap, új hűtő, új memória dukál, de megállna a történet 45K + 15K + 10K + 10K körül (nagykerben, nettó áron vásárolva), ez így 80K kb, és van egy kategóriákkal jobb gépem
a quadozás minimum 40K lenne, a 2 megoldás között meg ég és föld a különbség..ráadásul ugye ahogy említettem az egészre semmi szükségem, jó jó tetszik a BO de azért annyira nem, játszottam én eleget (és most is játszom) olyan játékkal amire szarnak a fejlesztők magasról, nem hiányzik ez
a fent említett összegeket pedig inkább átrakom egyik zsebemből a másikba, annak több értelme van.. kár hogy mind a két zsebem üres
-
kribe
őstag
gun game lesz -abból is kétféle-, one in the chamber, és egy új mód az all or nothing
-
AAntii
őstag
Míg nincs 4 magos procid, addig az SSD-t hanyagolnám, szerintem a processzor fontosabb
Az SSD maximum a minimum fpsszámot dobja meg egy kicsit, de mivel a jelenlegi procid nagyon karcsú a videokártyádhoz, így sokkal nagyobb teljesítménynövekedést érsz el processzorcserével. Ha rászánod magad és bo-n tolod, akkor írj, és megyek én is.
Két óra játék alatt ma csak kb. 3 csalóval találkoztam, így mivel nem bosszantottam magam fel miattuk jobban is ment a játék. Ebből két wh-s volt, egynek pedig még vagy valami no recoil cucca is volt, vagy pedig moddolt egere mert olyan gyorsan lőtt m14-gyel, mint egy halandó AK-val.
@kribe: ha a drope zone-hoz hasonló cuccot kapnak a konzolosok, akkor azt én nem irigylem tőlük
mi majd akkor kapjuk meg, ha megkapjuk, ha jön pc-re a dlc és mellécsomagolják azokat is (feltéve hogy még nincs eldugva valahol a 14 giga tartalom között és nem csak aktiválni kell).
-
kribe
őstag
kozolosok kapnak holnap 3 új játékmódot... pc-ről persze semmi hír
-
stifi
senior tag
válasz
laca000 #9816 üzenetére
az ivást csak képletesen értettem
természetesen drogokra költeném!annyit szajkózzátok ezt a 4 magot hogy lassan rohadjak el megnézem mennyi lenne egy erősebb processzor a gépembe ebbe a lapba, annak ellenére hogy tökéletesen elégedett vagyok a konfigommal, ez bírta az elmúl 15 évben a leghosszabb ideig...
természetesen új hűtőt sem akarok venni, az közel 8 éve van meg, még az amd barton magos athlon64 2400+-omhoz vettem... aztán csak keret kellett hozzá
egyébként ha már tudning, én SSD-re gondoltam a proci előtt -
hi!
mi ez a fos játék?????????? te jó ég!!! senki nem bannol?
A gyerek csak fejeseket osztott p90-el akár messziről is! 44-4 -es statja volt.
az ilyen patkány minek játszik? mi a célja? -
laca000
őstag
-
stifi
senior tag
válasz
laca000 #9813 üzenetére
tökéletesen elfut rajta a black opson kívül minden, akkor minek cseréljem le?
értem én, hogy elavult, de ha a mostani játékok, a d3 is elfut rajta, akkor minek cseréljem le? tudom, a BO volt a kiindulási pont a vitában, de már itt az MW3, tök jól megy fullon a gépemen, teszek én a black opsrameggyőződésem, hogy felesleges pénzkidobás lenne váltani. manapság mindent kidobunk ami elavul, vagy nem a legújabb széria, minden szarból megvesszük a legújabbat és nem érdekel senkit, hogy a régi is ugyanúgy ellátná a feladatát... én próbálok ennél tudatosabb lenni, és nem skót vagyok pénzt kiadni új cuccokra, csak olyan cuccokra nem akarok költeni ami felesleges
a különbséget inkább eliszom.
szerk: @LackoMester: pont ezzel nyitottam meg a kérdést, és eljutottunk oda hogy nem a játék szar, hanem a gépem. erről megy a karate már rég!
-
LackoMester
addikt
-
stifi
senior tag
válasz
laca000 #9790 üzenetére
eredeti szoftverem van, steames.
az ajándékba kaptam nem azt jelenti hogy letorrenteztem, hanem azt, hogy ajándékba kaptam valóban, a Microsoft Magyarországtól bontatlan, eredeti DVD csomagolással.ha warez lenne, egy szót se szóltam volna a szaggatásról
szerk: ha meg már új proci kéne, sandys gépet vennék. de kérdem minek, a black opsnak? amikor van másik 2-3 játék, amivel játszom néha és tökéletesen futnak fullos grafikával, sőt a diablo3 is elmegy majd rajta gond nélkül..
inkább a videókártyám legyen erős, mint a processzorom, ha már játékra használom a gépet.. a BO-nál ez úgy látszik nem érvényes, ez van.
nekem nem szokásom más konfigját fikázni, biztos mindenkinek megvan az oka hogy miért olyan amilyen, nekem is megvan. mert ingyen tudtam 4870-es kártyáról 5870-esre váltani. azt hiszem ezt senki sem hagyta volna ki... -
stifi
senior tag
válasz
wwenigma #9789 üzenetére
lehet hogy neked LOL a procim, mégis minden játéknak elegendő, csak a fostalicska Black Opsnak nem tetszett.. (nem mellesleg felhasználók tízezreinél voltak megmagyarázhatatlan, hasonló problémái fullos legújabb hardverekkel)
szálljunk már le a magas lóról, nem mindenkinek fizeti anyu a gépét, és nem mindenki drogkereskedő hogy százezrekért vegyen évente új hardvert..
attól, hogy a konfigom nem a legújabb, még lehet optimalizálatlan tákolmány egy játék..
minimum és maximum grafikán is ugyanazokat a grafikai és audio hibákat produkálta a játék, megmagyarázhatatlan FPS dropokkal és recsegő hangokkal..
egyébként meg minden más elfut fullon gond nélkül. az látszik, ha a gép kevés, ilyenkor visszaveszek valamit és megint csak jól fut az is, ami előtte szaggatott..én semmit sem várok el a fejlesztőktől, de amit csináltak, az szar volt, ezt azért megállapíthatom nem?
-
laca000
őstag
Nos, emiatt írtam meg a srác is, hogy szarul optimalizált az a BO, számomra minden idők "legjobban nem tetsző" játéka volt!
Hol igényelt volna már az a szutyok 4 magot, az a Vuk szerű grafika?
Elég lett volna annak bőven a 2 mag, semmi sem indokolt négyet, az égvilágon semmi!
Ingyen nekiadnám bárkinek azt a sz@rt ha nem egy Steam acc-ra lennék regisztrálva, aztán legyen vele "boldog", az MW2 jobban bejött nekem
-
AAntii
őstag
válasz
wwenigma #9802 üzenetére
Nekem 7850 mellett volt a 4890, míg nem vettem alá 4 magos procit, akadt, mint a szemét. Mivel egyébként is aktuális volt a processzor fejlesztés, így vettem egyet és utána ment, de ha valakinek nincs szüksége négy magra, akkor igaza van, hogy egy játék miatt nem vesz. A konfig procilimitjét már többen is írtuk.
Abban azért egyetérthetünk, hogy a BO grafikai világához elnagyolt volt a processzorigénye. Ami a poén volt az egészben, hogy 800*600-ban ugyanúgy nem ment (vagy épp ugyanolyan siralmasan), mint 1920*1200-ban. Egyébként nekem tetszett az is, egyedüli probléma vele az, mint minden call of dutyval, miután megjelent az új, kb. harmadára esett vissza a szerverek száma, gondolom a játékosoké. Az én kedvenc szervereim listája fullon volt, a 20 szerverből mára 2 megy. -
Tomko78
őstag
válasz
freestailo #9804 üzenetére
Igen ,tegnap nem volt jó nekem , de most megyen
-
Anfänger
őstag
válasz
freestailo #9804 üzenetére
Igen. Nálam müxik!
-
freestailo
őstag
nálatok megy most a steam?
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Temu
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AliExpress tapasztalatok
- Marathon (2025)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest