Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz
freestailo #11093 üzenetére
Na, már megérte beírnini a probléma- megoldást, nincsmit.
Lama
megértelek, mások az igényeid, elvárásaid, azért van itt is kemény meccs bőven. Én csak a régi társaságot sajnálom, egyébként fel lehet jönni TS- re, még ha nem is játszol.Pollen
nem használok akimbot, ja és már ritkán laggolok. Azért mert neked nemtetszik, nekem meg igen, az miért baj.
Ja, egyébként ha csak azért jöttél, h. flame- olj akkor köszi, itt nem kér belőle senki. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Polllen #11097 üzenetére
Kell normalis gép, rendes net, és megoldódik a hostprobléma...
Keresel egy fegyót amivel tudod szivatni, igazából ha ki tud cseszni veled egy akimbo fag akkor minek jatszol.
Én ha valami nem stimmel, probalok ellene tenni, van aki nem. Ki érti ezt.
mod: most nézem hogy Pista + 3GB RAM + x3 440....
-
-
Polllen
nagyúr
válasz
LackoMester #11092 üzenetére
Az mw3-ban szerintem csak két challange van. Nyerj az akimbo armada ellen, nyerj a lag ellenére.
Ezeket hamar meg lehet unni...
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #11092 üzenetére
Persze értem, nektek kihívás ez a challenge rendszer, de nekem sose volt. Mindig letojtam ezeket a dolgokat. Az pedig, hogy pubon semmi kemény meccs nincs vagy csak nagyon ritkán az engem már nem tart lázba.
MW2 szerveren szinte csak magyarok vannak és igaz hogy tdm-ben fut de pár száz pont a különbség a meccseken, tehát végig izgalmas. -
freestailo
őstag
válasz
LackoMester #11080 üzenetére
Jelzem hogy nekem is megoldotta a hangkari driverének újratelepítése (asus xonar DG)
KÖSZ A TIPPET!
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube #11091 üzenetére
Egyetértek az MW2 multi jobb volt, de én még mindig találok kihívást az MW3- ba, és mellesleg még vagyunk ( maradtunk ) páran a társágból aki még így van vele.
Próbálgattam más FPS gémeket ( pl. BF3 ) de valahogy nem jött be semmi, szóval egyelőre marad ez, de ha lenne más, és jönne a társaság is, nem lennék ellene. -
LamaCube
addikt
válasz
Polllen #11088 üzenetére
Dettó!!!
Csakis coddal játszottam évekig, de ez a rész teljesen le szoktatott róla. Legalább visszatérek az olvasáshoz. Szánalmasan fos lett a játék és a "játékos társadalom" is, tisztelet a kivételnek.
Vagy csak az "öreg motorosok" tűntek el. Nincsenek csapatok, baráti társaságok, akik egymás ellen játszanának és elütnék az időt. Anno 5-6 klánnal kapcsolatban voltunk és 5-6 órákat játszottunk egyhuzamban még a ventrilo-n is együtt voltunk, ha valakinek a csapata nem volt fent jött hozzánk és fordítva. Házi versenyeket szerveztünk, klántalálkozókon voltunk.
Most meg megy az idióta challengek, fegyver maxolások hajkurászása.
+ hozzájönnek ezek a frissítéssel elrontott marhaságok, a gerinctelen dlc vásárlásra és konzolra kényszerítés.
Változnak az idők változnak az emberek, de csaló férgek lesznek mindig és ez ellen semmit nem tesznek -
Wans
aktív tag
Katasztrófa ez a játék. 30 percig szó szerint csak lobbyban ültem. ffa-et kerestem először dlc-s mappokkal, akkor bedobott egy veréb oroszhoz, ahol 600-as pingem volt, utána kikapcsoltam a dlc-t, be is rakott hostnak, de miután elindult "files differente from server". Ezen kívül a steam most már naponta frissít, mint egy hülyegyerek, de, hogy ehhez f¤s játéknak baltáznának már valamit, azt már nem. ezeket a problémákat az életben nem oldják meg, mert bele sem tojnak. Az is szív, akinek nincs meg a dlc és az is, akinek megvan.
-
AAntii
őstag
Két játék alatt két wallhackes srác játszott az adott lobbyban, mindezt úgy, hogy mellette volt vagy 200/300-as pingje mindenkinek, kivéve nekik. Nem tudom melyik a bosszantóbb, az, hogy tele van csaló féreggel az egész játék, vagy az, hogy még ha véletlen olyan lobbyba kerül az ember, ahol egy sincs belőlük (amire eleve kicsi az esély), akkor a lag miatt úgyis játszhatatlan. Szoros a verseny. Nem akarok még véletlen sem politizálni, de a helyzet kb. ugyanolyan a modern warfare háza táján, mint idehaza, folyamatosan kapjuk a nyakunkba az áldást, de csak magunkban zsörtölődünk és pl. a dlc-vel kapcsolatban még helybe is megyünk a ló@ért.
Ahogy az ezer éves viccben is van, vadász-vadász, szopni jársz te ide. -
@rglaaf
veterán
válasz
Csoffadalom #11079 üzenetére
Nyilván az ember agya elborul és dobná a szemétbe a pc-jét de gondolom tudom hogy az a legkevésbé a hibás, itt a kiadók fejlesztők sárosak rendesen
-
barnaki
aktív tag
válasz
Csoffadalom #11076 üzenetére
hát akkor sajnálom, nem tudom mi lehet a probléma, ezek a frissítések kinyírják a játékot meg a gépet is......
-
LackoMester
addikt
Nekem a hangkártya ( Xonar DX ) driver csere megoldotta a laggkérdést azóta OK minden.
-
Csoffadalom
tag
Már bánom hogy megszabadultam az xboxomtól. Sokkal egyszerűbb, egyszer megveszem és többet hozzá sem kell nyúlni. Szépen veszek majd egy másikat és leszarom a PC-t.
-
LamaCube
addikt
válasz
Csoffadalom #11076 üzenetére
Szar van a palacsintában...
Egyébként biztosan globális a probléma , ahogyan megoldották a régi gondot, hogy host után lagg volt /igaz 4 hónapjukba került/, most meg host közbeni lagg van. Ösztönöznek, hogy vegyél valami hyper szuper hardwert ehhez a fos játékhoz vagy nem tudom miért ennyire lámák. -
Csoffadalom
tag
Hát eddig 2x indult újra a gép kék halál miatt. Amint rákattintok a progira kék képernyő és újra indul. Na most mi van?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Con Troll #11068 üzenetére
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de nem hiszem hogy kijavítják, mert szerintem ez direkt van, hogy vedd meg a DLC-t. Én is meguntam, és megvettem inkább, bár elég undorító üzletpolitika az egyszer biztos..
Apropó: ez a kis progi mit csinál? Már csak azért, mert szeretném tudni mit indítok el a gépemen. Oké, hogy 1 kis dos ablakocska, de mit csinál?
-
Csoffadalom
tag
Értem. Köszönöm szépen a segítséget. Remélem beválik. Ha nem, lemeztörés és kukába mélyesztés lesz.
-
barnaki
aktív tag
válasz
Csoffadalom #11069 üzenetére
nem kell újraindítani a gépet, csak indítsd el a progit, enter és utána játék.
Ha kikapcsolod a gépet akkor elvesznek a programnak a beállításai, szóval minden játék előtt elkel indítani a progit, persze ha kilépsz 5 percre és utána vissza, akkor nem kell indítani, csak ha kilövöd a gépet
-
Con Troll
senior tag
válasz
Csoffadalom #11069 üzenetére
Alap esetben nem kell újraindítani.
Bekapcsolod a gépet, orochit elindítod, mehet a játék. Ha játék után nem kapcsolod ki a gépet a következő játékidőig, akkor nem kell elindítani megint az orochit. Ha két játék között kikapcsoltad a gépet, akkor megint el kell majd indítani az orochit. -
Con Troll
senior tag
Nekem is laggol a játék DLC óta...bár ebben benne van az is, hogy a laptop már elég szutykos (belül), vizsgáim után viszem kitisztíttatni. Btw ez a piciny kis probléma, hogy akinek nincs meg a DLC, azzal nem tudok játszani mert szarakodik a game, várhatóan ki lesz javítva? Elég idegelő. + hiába tiltom le a DLC keresést, így is alig talál játékot.
-
barnaki
aktív tag
válasz
Csoffadalom #11066 üzenetére
Legalább tartják az öreg hagyományt, hogy mindig elkúrják a frissítésekkel a codokat.
Nekem anno a BO-nál volt az, hogy amikor kijött a játék mindenki panaszkodott, hogy akad lassú stb... nekem tökéletesen működött. Amikor kijöttek a frissítések nekem lett kula mindenki másnak meg tökéletes..
-
Csoffadalom
tag
Oké, csak előbb vissza telepítem a fos gamét. Remélem segít, ha nem széttöröm a lemezt és kibaszom a kukába. Még jó hogy nekem egy fillérembe sem került.
-
barnaki
aktív tag
válasz
Csoffadalom #11063 üzenetére
szerintem még telepíteni sem kell, azt hiszem csak elindítod felugrik egy dos-os ablak, nyomsz egy entert az ablak bezárúl és indítod a játékot
-
barnaki
aktív tag
válasz
Csoffadalom #11061 üzenetére
Próbáld ki ezzel az orochi ceg nevű programmal, egy dos-os ablak felugrik, nyomsz egy entert, és indítod a játékot. hátha ez megoldja neked is, veszteni valód nincs.
-
Csoffadalom
tag
Integrált alaplapi a hangkártyám. Az alaplap Asus P5B. Proci: Intel Core 2 Duo, 2,4 GHz.
A frissítésig semmi gondom nem volt vele, azóta játszhatatlan. Tegnap újra húztam a gépet és maradt ugyan az. Játszhatatlan laggos szar.
-
barnaki
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #11059 üzenetére
Mármint a programra gondolsz?
az ezOrochi ceg
wwenigma kolléga írt először róla.
Nekem ezzel a progival megy csak rendesen, ha nem indítom el, akkor káosz a játék.
És a frissítés óta....
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Csoffadalom #11053 üzenetére
Hangkarid milyen az engem is érdekel! Nekem Xonar D1, és a Xonar-ra allergiás a game úgy tudom..
barnaki: wh.exe?
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Mi esténként 4-5 fővel játszunk és mindenkinek laggol!
Van 2 és 4 magos gép a csapatban szóval nincs összefüggés.
A Dlc kiadása óta ratyi lett nagyon. -
barnaki
aktív tag
válasz
Milyen processzorod van?
Mert nekem is ez volt a problémám, a legutolsó frissítés óta, annyira laggolt meg be volt lassulva a játék, hogy nem bírtam játszani, nekem még a menü is laggolt, meg a kilépés kb 10 percig tartott, de van egy program amivel kilehet küszöbölni ezt a hibát, és tökéletesen működik a játék, csak egy baj van vele, hogy minden egyes indítás előtt ezt a programot elkel indítani persze csak akkor ha restartolod a gépet.
Pedig nincs rossz gépem, minden játék full hd-ban max grafikán működik.
-
Anfänger
őstag
Szasztok! Most nekem is lagol! Meg egyik haverom Angliában él,neki meg egyenesen játszhatatlan,olyan lagos.
-
LackoMester
addikt
válasz
Milyen hangkártya van a gépedbe?
-
AAntii
őstag
válasz
wwenigma #11051 üzenetére
Tegnap este nekünk is 10-ből 9 lobby brutál módon lagolt. Mondjuk ebben annak is szerepe volt, hogy éjfél körül már a világ minden tájáról szerepeltek a lobbynkban, így ha tegyük fel egy egyesült államokbeli volt a host, akkor mi lagoltunk, ha pedig mi voltunk, akkor az egyesült államokbeli lagolt annyira, hogy képtelenség volt lelőni. Gondolom szoros összefüggésben van azzal a dolog, hogy a dlc-t a várakozásokkal ellentétben nem irtózatos tömegek vették meg, legalábbis ebből a hipotézisből indulok ki.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11050 üzenetére
Saját géped környékén körbenéztél már?
Mer adataid nincsenek kitoltve.
-
Csoffadalom
tag
Most untam meg ezt a fos játékot, játszhatatlanul laggol! Töröltem a faszba az egészet. Bassza meg az Activision!!!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most vettem meg az 1-est, de nem tudom beaktiválni, mert amint felmegyek az ukrán VPN-re a steam megadja magát, nem kapcsolódik. Amint lejövök a VPN-ről megy, ez miért lehet? Minden más netes dolog megy a vpn kapcsolat közben, csak pont ami kéne az nem, a steam.
Próbáltam úgy is, hogy VPN kapcsolódás előtt indítom el, hogy be legyek jelentkezve, kapcsolódtam VPN-re, majd utána mentem az aktivációhoz, de ez a csel sem segített, mintha a steam nem engedne csatlakozni ukrán tartományból.
2 gépen is próbáltam, tűzfalat is kiiktattam már, semmi változás. Másnak volt ilyen gondja?Annak nem lehet köze hozzá, hogy a játékom nem orosz kódos, hanem bolti?
-
@rglaaf
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz
"Infinity" #11040 üzenetére
VAN der BOSS
Én már pénzt nem ölök se játékba se gépre. Valszeg ez kiszolgál még jó pár évig. Már azon is gondolkodtam, hogy eladom azt veszek egy laptopot, de inkább veszek egy olcsó tabletet azt olvasgatok rajta, sok elmaradt könyv van, amit rég el szerettem volna olvasni+ netezgetek, meg nézem a jó sorozatokat.
-
@rglaaf
veterán
válasz
LamaCube #11039 üzenetére
ha nem viszolyognék annyira a konzoltol már rég vettem volna 1-t ott nincsenek ilyen gondok mindenkinek ugyanugy szar vagy épp jó egyforma az fps stb dehát nem tudom elképzelni magam kanapé harcosként, bár a ha a next konzolokba-hoz lesz normális bill,egér támogatás lehet meggondolandó lesz, de hát ez még ne most lesz
-
LamaCube
addikt
válasz
"Infinity" #11037 üzenetére
Én nem haragszom csak nem tolerálom
Természetesen mindenki úgy játszik ahogyan akar, csak ne csaljon, de a cod elfuserálása a killstreak-ek behozatalával kezdődött még a cod4-nél. Valakinek meg ez jön be.Egyébként mi lett volna, ha innen való lett volna az illető
Kihívtad volna egy bunyóra?
-
AAntii
őstag
válasz
"Infinity" #11037 üzenetére
"De nem ragozom tovább,szerencsére nem innen való az illető aki kidobált." Látod, ez még mindig a jobbik eset
-
"Infinity"
aktív tag
Elég szélsőséges nézet pl egy CoD-ban a killstreak-ekre haragudni. Ennyi erővel a def. streak-ért is kirak mert mondjuk emp-zek? Akkor vegyen BF3-at ott nincs KS.
De hozzáteszem én mindig azt játszom amire megyek,nem ülök rá arra hogy legyen egy predim vagy hasonló. Az én szememben aki a codban KS miatt dobálja az embereket mindegy milyen okból az félrenézte a DVD-t a polcon és nincs tisztában vele mit vett.
De nem ragozom tovább,szerencsére nem innen való az illető aki kidobált.
-
LamaCube
addikt
válasz
"Infinity" #11034 üzenetére
Nálam az a kemp, hogy legjobb esetben 4 kill, amit el lehet érni kempel, de rushal is és jön a predi és szépen elsunnyog a tag és várja , hogy a többi szarság összelője a többi killstreaket. Addig se zászló védés se foglalás csak a bújócska. Az ég tele röpködő baromságokkal azt vagy kiszedi valaki vagy nem.
Mint írtam benne van sajnos a játékban ez a lehetőség. Lehet használni, de a te szemedben az a noob aki kidobott az én szememben meg az aki ezeket a szarságokat használja. Ez így van jól, nem vagyunk egyformák. Természetesen te is pénzt adtál és a host is a játékért eddig 1:1. Ő a szerver és ő dönt 2.1 neki. Ez ellen nem tesz semmit az iw ugyanúgy, mint a csalók ellen. Te sem tudsz sokat tenni.
Mint írtam már nem játszom és mivel, ha host vagyok laggolok ennek következtében át is adom a hostot. Nem akarok ebből flamet csak a felháborodásodat nem értem. Valaki a killstreakek-el játszik valaki meg nem tolerálja ennyi.AAntii
Attól, mert nem én vagyok a host még nincs kizárva, hogy tele legyen a lobby kemperekkel és tdm majmokkal. Én meg rohangálok, mint pók a falon, hogy valaki foglaljon is ne csak a killre menjen. Persze egyedül nem is játszom csak ffa-t.
Ha a kedves iw meg tudná oldani ezeket a problémákat, akkor nem lenne szükség semmilyen bannolóra. Persze a játékos társadalomra is ráférne egy kis okulás, hogy melyik módban mit is kellene csinálni. -
AAntii
őstag
A játék telepítésénél a felhasználási feltételekbe beletenném, hogy aki játszani szeretne, az vállalja, hogy külső programmal nem piszkál bele. Vonatkozik ez a fov változtatáson át a wallhacken keresztül egészen a kickelésig, banolásig.
@Lama: értem én, hogy a te géped, de ha nem akarod, hogy kemperek csatlakozzanak hozzád, akkor állítsd be úgy a kapcsolatod, tűzfalad, hogy esély se legyen arra, hogy te legyél a host, így a probléma megoldva. A nagyon durva kempereket (pláne ha a kempelés nem sniperrel megy, hanem mondjuk akimboval - találkozni ilyennel is nem kevéssel) én is utálom, lehet még jobban is, mint te, de a kidobálás nem megoldás.
Mondjuk ha ebből kiindulva az összes külső programmal, scripttel operáló játékostól megválnánk, akkor lehet a végén nem 3 percet kellene várni este arra, hogy találjon dlc-s lobbyt, hanem 30-atHa senki nem csalna, azt csinálná, amit kell, domban mondjuk foglalna, védene és nem tdm-et játszani, akkor a játék a kisebb hibáktól eltekintve szuper lenne, de ez csak álom. Az mw2-höz kiadott dlc-knél ez az első mappack szerintem kifejezetten jó lett.
Szerk. Emiatt volt jó a Black ops, ahol összelőttél mondjuk egy cobrat, de a chopperért nem volt elég várnod, míg összelövi neked a többit, mivel nem számított bele a streakbe a korábbi streak által összelőtt kill. Ha már vannak streakek, legalább nem egyik adja a másikat. Mw2-ben ha nagy pályán összelőttél egy harriert és betettél egy ac130-at utána, akkor ha nem volt légvédelem a nuke már a zsebben volt.
Több év kihagyás után biztos szokatlan lenne a cod2, ahol nincs semmi ilyesmi.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
LamaCube #11028 üzenetére
Sosem kepelek. Domination-ben értem el predator + péló is volt benne de azt nem tiltja senki hogy nem lehet killstreak-et hívni. Ha emiatt dobott ki az illető akkor nagy noob volt. Mellesleg értem én hogy te géped meg stb,de ez rám is igaz,én gépem én játékom,public szeró,had ne kelljen már félnem egy olyan valamitől ami nincs beleprogramozva a gémbe de van aki előszeretettel nyomatja,oktalanul.
Én szívem szerint csak dedikált szervereken engedném ezt.
u.i. Nálad mi a kemp? Ha 10 mp-re megáll valaki az már az? Mert akkor kb 10 embert szórhatsz ki meccsenként és tuti siker.
-
barnaki
aktív tag
Tényleg a collection 2-ről van valami hír, hogy mikor jön?
1-2 hónap?
-
LamaCube
addikt
válasz
"Infinity" #11024 üzenetére
20-0 az igencsak "kemp" gyanús vagy killstreak-ek hada. Persze függ a módtól is, hogy hol miben érted el. FFA-ban elfogadható, mert az egyéni, mondjuk ott se szeretem, ha "kempel" valaki. Ettől függetlenül nem én dobtalak ki, de ha kempeltél, akkor megtettem volna és ez nem a hatalommánia és egyéb agyszülemények miatt van, hanem egyszerűen nem értem mi abban a jó, hogy egy helyben puffogtat valaki az áldozatra várva. Majd elbújik, azt betolja a killstreak-ek hadát. Persze benne van a játékban értem én, de a bannoló is, még ha nem is hivatalos, ha én hostolok, akkor a gépem a szerver és azt én fizettem és ennyi. Tegyenek a bannoló ellen, bár előtte a csaló férgek ellen kellene.
Természetesen, ha ezt az eredményt a pontok foglalásával és megtartásával érted el atomkemp és killstreak-ek nélkül, akkor jogos a felháborodásod és tekints el a fenti irományomról.
-
cool13
őstag
válasz
barnaki #11020 üzenetére
Nem hiszem hogy kevesebb lenne. Ma reggel is csak pislogtunk, olyan gyorsan haltunk. Aztán a visszajátszásban látszott hogy nem is látja az ellent csak lő a vakvilágba az MK46-al. Na meg lelövöm az embert, látszik a találat utáni kereszt, és én halok meg. Mind HC
De az új pályák, tetszenek nekem is. A Piazza az egyszerűen szép. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
"Infinity" #11024 üzenetére
Shit sometimes happen, but this tool needed...
-
"Infinity"
aktív tag
Én a sok mocsok MW3sa-t használó hatalommániás f*szt bannolnám ki a jó francba. Tegnap 2 meccsbe is 20-0-án voltam,osprey meg minden erre kidob a noob kis csuma gyerek. Csináljon az ilyen dedikált szerót magának és kiskirálykodjon ott,de a publicról ne dobáljon ki azért mert olyan fegyóval megyek ami neki nem tetszik,(nem fmg9 akimbo). Szánalom, csak sajnálni tudom az ilyen embereket.
-
barnaki
aktív tag
Na meglett nekem is a DLC, hát eszméletlen jók lettek ezek a pályák a piazza, lenyűgöz, sd-ben rögtön lőttem egy 8:0-át, úgy hogy azt sem tudtam merre megyek
Ajánlom mindenkinek tényleg jók.
Tényleg kevesebb csaló van vagy csak engem dob be csaló mentes szerverekre?
-
-
Anfänger
őstag
Szasztok!
Nullázott már valaki a 20. prestige után? A prestige jel az megmarad olyankor a 20.,vagy az is újra 1.lesz?
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #11011 üzenetére
A konfig OK, a softveres résszel volt a bibi, ( tegnap, fenéket ma 1.30 -i g ezzel b@szakodtam ) és ( nemmerem elkiabálni ) de ha mindenigaz most már jó.
Szóval szépen sorba vettem mindent, és rájöttem arra ( kizárásos alapon ), h. a hangkártya ( Xonar DX ) lehet a ludas. Na ez beletelt egy kis időbe.
Megnéztem a driver számát, és nem a legfrissebb volt fent ( valószinűleg elnéztem a gép instalnál ) az 7.12.8.1794 verzió felpakolása után, már nemtapasztaltam ezeket az akadásokat.
Toltam ma reggel is a gémet, oroszokkal- szar pingel és nemvolt akadás.
Nagyon remélem, h. most már Ok lesz minden. -
wwenigma
Jómunkásember
Nálam semmi probléma, apró lagok vannak ha NEM én vagyok a host. Ha host vagyok, minden OK.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #11008 üzenetére
Nálad valami nem oké az új konfiggal szerintem.
LamaCube: azt hittem eddig konfig függő, de ezek szerint igyekszenek eltüntetni a gépek közötti különbségeket. Egyformán szar legyen mindenkinek. Lassan sikerül elérniük a BO kezdeti színvonalát, mikor 2 magos procival alig lehetett játszani.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #11006 üzenetére
Nekem ez már az elejétől csinálja. Ez az mw3 inkább az x-aktára hasonlít lassan...
-
Csoffadalom
tag
válasz
LackoMester #11008 üzenetére
Nem sokáig, csak 1-2 másodpercre igaz? Ha csak egyszer fordulna elő 1 meccsben leszarnám, de az elejétől a végéig csinálja. Minden meccsben, minden módban laggolok mint állat.
-
LackoMester
addikt
válasz
Csoffadalom #10995 üzenetére
Nálam olyasmi mintha megakadna a játék. ( nagyon rövid időre )
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #11004 üzenetére
Tudtun kb egy órát, utána jött a megszokott hibaüzenet.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #11004 üzenetére
Most felmentem, de nekem nem frissített semmit.
Na mára elég is volt ennyi az mw3-ból
-
Svájcinéger
őstag
Nekem most valamit frissített. Kíváncsi leszek tudunk-e ma játszani. A verziószám maradt ha jók az emlékeim.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest