Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
LamaCube #11028 üzenetére
Sosem kepelek. Domination-ben értem el predator + péló is volt benne de azt nem tiltja senki hogy nem lehet killstreak-et hívni. Ha emiatt dobott ki az illető akkor nagy noob volt. Mellesleg értem én hogy te géped meg stb,de ez rám is igaz,én gépem én játékom,public szeró,had ne kelljen már félnem egy olyan valamitől ami nincs beleprogramozva a gémbe de van aki előszeretettel nyomatja,oktalanul.
Én szívem szerint csak dedikált szervereken engedném ezt.
u.i. Nálad mi a kemp? Ha 10 mp-re megáll valaki az már az? Mert akkor kb 10 embert szórhatsz ki meccsenként és tuti siker.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest