Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Rusher #11199 üzenetére
Nem akartam így nyíltan leírni, de szerintem az egész gép az.
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier™ Ez a gém milyen lehet vajon mutiban?
Bakker azt hittem hogy a másik topikban vagyunk.
-
Rusher
őstag
válasz
LackoMester #11196 üzenetére
Muszájból tuti nem játszanék semmivel sem csak, mert nincs más...mindig van más...
tupacamaru Szrintem gyenge a processzora......
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #11192 üzenetére
Nálad valami nincs rendben, mert tegnap is én voltam a host, mégis folyamatosan lag-ról panaszkodtál.
-
@rglaaf
veterán
válasz
LamaCube #11193 üzenetére
Én csak azt tudom mondani hogy időt kell adni a böf-nek amikor meg lett 2 napig toltam utána ugy volt hogy törlöm a fenébe ujra elinditottam az mw3-t és 2 map után átgondoltam vissza böf-re
Gondoljatok csak bele egy oldalon 10-15 ember mekkora állatság lenne mindenkinek meg lenne a fogához való stilus nah de mindegy,párszor már leirtuk úgy is nem akarok senkit áttériteni -
LackoMester
addikt
válasz
Rusher #11195 üzenetére
Ez a DLC - s dolog egy iszonyatosan szánalmas húzás az Activision- tól, egyébként, a gém abbahagyása csak akkor valósul meg, h. ha találok valami értelmes gémet, vagy idegilek összeomlok a gémtől.
Ami szóba jöhet az FarCry 3 ( szeptemberbe jön, érdekes lehet a multija ) BO2 ( november, de előre félek tőle ) Company of Heroes 2 ( vmikor 2013, mindenképpen megveszem). Szóval nincs nagy választék.
Az MW2- t hát nemtudom, egyelőre nincs kedvem hozzá.Persze változhat.
-
Rusher
őstag
válasz
LackoMester #11194 üzenetére
Időnként hidd el, Én is csak a társaság miatt mennék fel, de már azt sem lehet, mert nincs DLC, így ugye nem tudunk együtt játszani...
Tényleg nem hittem volna, hogy ezt fogod írni, hogy abbahagyod, de megértelek...egyébként nem győzöm mondani, hogy menjünk MW2-zni...
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #11192 üzenetére
Na itt már tényleg bajok vannak a játékkal, ha te is ezt mondod.
Neked meg van a bf3, miért nem próbálod ki Bizarre-kal? Lehet csapatban más lenne. Bár én se szóljak egy szót se, mert nem próbáltam velük ki.De mentségemre legyen mondva, hogy egyáltalán nem jön be maga a játék, de nálad is ez van szerintem.
-
LackoMester
addikt
Én tegnap úgy felhúztam magam ( nem volt nehéz ) a gémen ( okés enyhén ittas voltam, a kerti party után
) össze vissza laggolt a gém ( azon belül is az ellen ) inkább kiléptem a csába.
Egyébként eljutottam arra a szintre ( vagy csak kakcsi a hangulatom, eléggé fáradt is vagyok ) de kezdem unni, mostanába már nem köt le annyira, lehet, h. ez változni fog, de lehet, h. nem. Szóval ha találnék ( számomra ) valami értelmes gémet, amiben még vam kihívás, és jó is ( nem a BF3 gondoltam ), még azt is eltudnám képzelni, h. befejezem. -
LamaCube
addikt
Kipróbáltam és ugyanúgy megmaradt a laggom, ha host vagyok. Miért nem lepődtem meg?
A lényeg, hogy annyira nem érdekel, hogy fel se idegesítem magam rajta.
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #11189 üzenetére
Mondom én, hogy ez a trágyarakás "játék" az x-akta kategória lesz lassan...
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #11186 üzenetére
Erről írtam múltkor, de valaki azt írta, hogy nincs ilyen probléma, mert játszott veletek.
Ezek szerint semmit nem csináltak. Majd megnézem, hogy a hostos laggolás jelen van-e még. Gondolom miért ne lenne. Szerintem csak a verzió szám frissült, hogy lássa a nép a játékkal való "foglalkozást". -
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #11186 üzenetére
-
@rglaaf
veterán
válasz
Csoffadalom #11184 üzenetére
szokásos miles mappa átnevezés?
-
Hack3er
őstag
Már megint frissült a verzió szám, meg a zenéket is letöltötte ismét, de én úgy is kikapcsolom
-
cool13
őstag
90%-ban hq s&d-t játszom. Szerintem a legizgalmasabb, ha nincs csaló.
-
Anfänger
őstag
Napot!
Bannoltak még egy köcsög csalót,akit a steam-en keresztül jelentettem!
Ma est már boldogan alszom el! Muhaha -
Wans
aktív tag
válasz
Polllen #11169 üzenetére
nem egészen, sztem ez a rendszer elv jó. én arra gondoltam, h belépsz és utána ha 6-an vagyunk például akkor 6 fős csapat ellen dobjon be. ez azért volna jó, mert akkor lenne kihívás domin pl, mert általában ha csapat ellen szokott bedobni minket akkor tapasztalatok alapján mind2 csapat hajtani szokott a pontra. de ez kevésszer van így. általában akik egyedül mennek fel játszani azok csak tdm-nek, a pontokat le se tolják és az ilyeneket szoktuk mindig bedarálni. az meg már unalmas, hogy minden meccset úgy nyerünk, h nekünk van 200p az ellenek meg kb csak 100-130p. kellene egy kis kihívás a játékba.
-
Algotis
addikt
válasz
KingKress79 #11166 üzenetére
bocsi akkor privatban.
-
Tomko78
őstag
válasz
LackoMester #11162 üzenetére
az biztos ,csak furcsa volt lövök és 1 killre 200 xp , hirtelen azt hitem valami a hostal van , ma elértem az első MOAB-ot XD [link]
-
Tomko78
őstag
Na ma már megint dupla xp van , lassan minden hétvégén az lesz , de még csak szerda van pedig
-
Algotis
addikt
sziasztok! hasznalt xboxot vettem jatekokkal es az mw3 nemet rajta. nem lehet valahol angolra atallitani? elore is koszi
-
albert8
veterán
válasz
LamaCube #11153 üzenetére
Tudtunk játszani
Múltkor is. BF-et pedig még nem vettem meg, de előtte is eldöntöttem, hogy megveszem erre nem a társaság vett rá.
Nem is fogom velük tolni, multizni egyáltalán nem szándékozom egyelőre. Még az MW3 DLC-re várok, hogy leértékeljék, ha nem fogják maj30 és jun10 közt akkor megveszem a RU editiont.
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #11152 üzenetére
Arra gondoltam, hogy akinek megvan a dlc az nem tud/tudott játszani azokkal akinek nincs. Magyarul van egy társaság pl. Lackóék és mondjuk tőlük valaki nem vette meg, akkor nem tudtak együtt játszani azokkal akiknek megvan. Ennek következtében megvették, hogy tudjanak játszani egy társaságban. Remélem érthető voltam
Ha befolyásolható lennék már rég böfögnék én is, mint pl. TE? Úgyhogy a befolyásolhatóságot hagyjuk
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #11150 üzenetére
2300-at megér /többet nem, de csak ha játszik vele az ember/, de ahogyan kiadták és rákényszerítették a többi emberre, hogy vegyék meg az egyszerűen felháborító.
Mondjuk nekem így utólag hülyeség volt megvennem, mert azóta sem játszottam vele.Sajnos nem hozta meg a kedvem a folytatáshoz.
FFA-n próbáltam mindet, tehát taktikailag nem tudok sokat írni.
Összegezve, nem sok újat ad a játékhoz. -
@rglaaf
veterán
válasz
LamaCube #11149 üzenetére
Ugyan már rég rossz ha ilyeneken megharagudnánk egymásra nem vagyunk mi tizenévesek
a jármüvezés meg csak addig szorakoztató ameddig nincs a serveren valami nolife nyomi
aki mindenkit leszed
dlc mapok milyenek amugy? neked adok a szavadra mint őskocka cod-s és nem vagy elfogult -
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #11148 üzenetére
Hát amiről a másik fórumon lévő hsz-ek szólnak, ott mindig a heli, a jet, a tank és a jeep versenyről szóló híreket olvasom, Tanker bénázása a helivel video stb. de jól van ez így én csak az ok és okozatot vezettem le. Nehogy megharagudj már, hogy szóba hoztam az etalont
-
@rglaaf
veterán
válasz
LamaCube #11143 üzenetére
böf-be is van ugyan úgy jármű nélküli mod mint cod-ba szal ez mellé ment
egyébként abban egyet értünk hogy ha valakinek elfogy a motiváció , kihivás akkor már csak egy nyűg marad a pubolás valaki vált valaki meg ráhagyja jól van ez így
Tegnap nyomtam du pár kört mw2-vel csak tdm indult el hát nem tudom már semmi sem a régi -
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #11130 üzenetére
Értem az iróniát,
, warozgatásba esl stb. lenne kihívás, de mivel ts-en lenni kell, így számomra kilőve, ezért csak egy poén volt.
Pubon meg semmi kihívás nincs, mivel egy "szedett-vedett" ellenfél van. A 6 emberből jó, ha 2 a feladattal foglalkozik a többi meg golyófogó. Már leírtam, hogy ez nekem már nem pálya.
Ti sose szánjátok rá magatokat, főleg nem sd-re. Ennek következtében ez a szál kilőve. A másik fele a teamnek, meg nfs, hawx. meg ilyen járműves fps-el bohóckodik.
Úgyhogy marad az olvasás és a sorozatok -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11141 üzenetére
Igen. Sőt van ami modositja az inditofile-t is.
-
Csoffadalom
tag
Létezik olyan bann/kick progi ami magát a játékot is kikapcsolja? Mert már nem először fordult elő, kidobott a játék hibaüzenettel, hogy az "iw5mp exe működése leállt". Épp beszóltam egy csalónak és már repültünk mind a 3-an. Mindenkinek ugyan ezt írta ki. Ötlet vagy tipp?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pepe78 #11136 üzenetére
Senkinek sem irja, hogy meglenne a DLC, elcseszték... single playert kell inditani, valamit telepit még akkor plusszba es utana mukodik.... sajnos ez van.
Egyébként az egyik cheatprogiban gombnyomásra működik a DLC, szoval az is jatszhat vele aki nem vette meg... plussz még e mellé tettek be recoil szimulálást is... krva nehez lesz kiszűrni, ki a pro és ki a cheater.
De hogy legyen egy kis jo hir, nemsokara megint mukodik a report tool: [link]
Okay, so IW called me today and I think (know?) the tool is going to come back soon We're working to streamline the process even more, in order to get even more people banned than before I'll keep you updated
Last edited by tvdw: 05-14-2012 at 12:55 PM. Reason: New infoHad a call with Infinity Ward (more specifically with the head of the anticheat department and Candice (BanCandy) herself) - they've explained the situation and we're working to resolve it and make the tool even better than it ever was!
-
Pepe78
őstag
sziasztok!
A gépemet ma újra telepítettem.
Az MW3 letöltötte a frissítéseket. De a DLC amit megvettem és játszottam is vele nincs meg!?
Ötlet? -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #11127 üzenetére
Kösz nem ! Talán még az vagyok, bár már régen beszéltem velük.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #11126 üzenetére
Angel nem akarsz klánozni? A srácok tuti bevennének.
-
bognar110
őstag
Sziasztok akit érdekel a FullClip klánba tgf az írjon privit, esl-re is járunk.
-
laca000
őstag
válasz
Svájcinéger #11123 üzenetére
Én ezt nem mondanám, amint fent, a kolléga is írja, van, hogy hosszú időn keresztül csak hackelt lobbyba dob be!
Azért az kissé bosszantó, és unalmas.
-
cool13
őstag
Tegnap HC S&D meccsre megyek. Már amikor bedobott, fura volt valami. Nézem FFA a parti. Kiléptem gyorsan. Lépek be újra, erre ismét oda dob be. Na mondom, megnézem mi ez. Végtelen golyó, gránát stb. Ugrottam egyet, és a háztetőn találtam magam. Menekülőre fogtam ismét. Elképesztő mit meg nem tehetnek ezzel a játékkal. Jó hogy kevesebb időm van játszani, ergo kevesebbet idegesít fel.
-
satee76
aktív tag
-
Csoffadalom
tag
Ma én is belefutottam egymás után 3 wh+aimbot-os ürgébe. Az a legdurvább hogy büszkék is rá. Az ilyen tetveknek egyesével törném porhanyósra a csontjait.
-
LackoMester
addikt
Fú de n agyon felb@sz... a játék meg sok csira, bakker olyanokat beadott ellenem, h. szinte hihetetlen, elég, mentem filmezni.
-
Anfänger
őstag
Omg!
Belestem a game-ba FFA-ra,hát rég találkoztam ilyen sok akimbo camper tuber noob-al,mint ma.A 8 emberböl 6 akimboval nyomta,és természetesen a fö fegyverük mi más lenne,mint a shoti!(nem,én nem akimbozok,mégha mindenki csak azzal gamel,akkor sem).
Ezek tényleg élvezik,hogy akimbo-val kempelnek? Így az életben nem lesznek jó játékosok.(bár,lehet,hogy nem is akarnak azzá válni)
Hát ritka barom noob-okkal élünk e gyönyörü földön!De Hack3r! Majdnem minden lobbyba ez volt ma,söt sok TDM-be! Mindig kilépegetni? Az már nem játékélmény! Voltam vagy 20 lobbyba,16x ez volt.
Ha meg írom neki,azt írja,gyere,ölj meg,ha meg elalálzza az ember,akkor hacker noob. Akkor az jön ,hogy :Go all to Steam! .... report him,hacker noob.Pffff! -
Con Troll
senior tag
Az mitől lehet, hogy survivalban haverral játszunk, hatalmas lag, utána pedig máshol vagyunk, mint ahol látjuk egymást a mini mapon? Pl. ő mondja nekem, hogy éppen tölt az ammo boxnál, de nekem totál mást mutat a térkép. + amikor jön az ellen hullám, azt írja ki neki, hogy én lent vagyok, pedig nem is és ez fordítva is előfordult. A nettel elv. rendben van minden, mert skype működött, letöltések a háttérben nem mentek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LamaCube #11111 üzenetére
Audigy Support pack 4.0 - az utolso, illetve 16bit/48-44,1khz-re vedd le, ne menjen 24bit/192khz-en lehet azt nem honorálja.
-
LamaCube
addikt
-
Polllen
nagyúr
Most pl. játszottam 3 hc dom mapot, nem volt akimbo,minimális lag, egész jó volt. Legközelebb majd nem lesz.
-
Undoroid
őstag
válasz
AAntii #11103 üzenetére
Pont ezért hagytam fel még az elején a MW2-vel is! Egy fél évig kínlódtam vele...Nem volt túl gyenge vasam (E8400-8800GTS640Mb-19' 4:3Monitor) hozzá, de valami mégsem stimmelt. Folyamatos host-keresések, laggggggg, bugos játék, hackelt hostok, stb... Több idő volt a hostra várakozás, mint a tényleges játék. A "javítások" jöttek, de inkább csak romlott a helyzet.
Nyilván kijavították már ezeket a dolgokat, de részemről inkább befejeztem.
-
AAntii
őstag
válasz
wwenigma #11098 üzenetére
3-4-x-en szoktunk játszani. A dlc előtt 10-ből 8 alkalommal semmi probléma nem volt lag terén, mióta kijött pedig vagy csak kicsit lagos, vagy játszhatatlan. Nem volt olyan az utóbbi egy-másfél hétben, hogy legalább minimális probléma ne legyen. Biztosan hirtelenjében mindenkinek elromlott a gépe a kétmagostól a négymagosig vagy annak valamilyen komponense, de még véletlen sem a frissítéskor csesztek el valamit. Tudom, hogy nem egy i7 az én gépem sem, de azt még ennél is jobban tudom, hogy az újabb codokért nem fogok 10-20-100 ezer forintot költeni, hanem hagyom a fenébe az egészet. Addig, míg nem orvosolják a problémát egészen biztosan.
A kommentem után fel is tettem a cod2-őt, jó nekem az is. Igaz, kicsit szokatlan volt, hogy az emberek brutál módon trappoltak, meg azért az only riffle módhoz még vissza kell szokni, de legalább élveztem azt a pár fraget, amit egy lagmentes magyar szerveren lőttem 20-as pinggel. -
Polllen
nagyúr
válasz
LackoMester #11100 üzenetére
Nem baj, hogy tetszik, nem mondtam ilyet. Azt hittem beszélgettünk, hiszen egy ilyen játékkal nem nebáncsvirágok szoktak játszani, de elnézést ha valaki magára vette a véleményem...
Látom itt is csak az az egy vélemény az elfogadott, amit a kemény mag képvisel, minden más flame, bántás, csúnya rossz...
wwenigmaNincs az ellen mit tenni, hogy 100 óra után meguntam a lenti ügyek mellett. Frissítések után néha felnézek, hátha.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Polllen #11099 üzenetére
Jó vas + jó net = garantáltan host leszel 2-5 kör múlva. Igen-igen ritkan kell csak várni 10kört hogy host legyek.
Amugy csak arra kivantam ravilagitani, hogy morogni mindenki tud, arra hogy tegyenek ellene, sokan nem képesek. Stílusomra pedig ott a "dogtag"-om
Csanalat nem szeretem, jobb az acsalapu.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest