Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #11299 üzenetére
Nem sajnos.
Az uccsó gémbe szint csak a gyereket követtem, figyeltem mit csinál, hát WH- zott a sz@r. -
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #11298 üzenetére
Nem vetted fel véletlenül?
-
LackoMester
addikt
Erre a csicska csalóra nyomjatok, WH- zik a gyerek. Kérdeztem tőle miért csal, csak annyit mondott, h. Portable Radart használ ( utolsó gémbe az Ő csapatába voltam, figyeltem mit csinál, nyoma nem volt a radarnak, a WH- val 24/1 stat viszont megvolt, Arcade pályán a falon keresztül követett mindenkit ).
Szóval nyomjatok rá. -
Silverss
aktív tag
Lusta vagyok újra Prestigelni.
És XP Hax szervereket is bezárták.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #11292 üzenetére
Ma elment a másik két csalóra is a report.
-
laca000
őstag
Ez az új MP3 egy hulladék
, visszamentem inkább COD-ozni..
-
Hack3er
őstag
Ha letörlöm a steam-ot és újratelepítem akkor ugye a játékot nem kell újra letöltenem?
-
wwenigma
Jómunkásember
Report tool megint megy: [link]
Update
Okay, going to open beta.Download link: https://mw3sa.xifon.eu/static/MW3sa_reporting_tool.zip
OpenID steam bejelentkezéssel reportolsz, szoval szerintem mar nezik vegre azokat is akik még azt is reportolják ha a bokor belehajol a golyóba...
-
Silverss
aktív tag
Tenyleg vannak uj prestigek vagy hazudtak most steamen a spanok?
-
Silverss
aktív tag
Nagyon felidegesít ez a játék! Minőségileg egy szr!
-
Anfänger
őstag
válasz
LackoMester #11279 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Akkor újra kell gondolnom a dolgot ezek szerint,mert az én egyik haverom is azt mondja,hogy faja egér,a másik havernak meg hamar tönkrement! -
LackoMester
addikt
válasz
Anfänger #11278 üzenetére
Egy cimborámank ilyen van szerinte jó ( szerintem nemannyira- Razer Imperator- hoz viszonyítva ), az onokaöcsémnek viszont csak volt, alig fél évet bírta ( széttesett a mikrokapcsoló, a görgő kilazult stb. ), egyébként én is azt olvastam róla, h. ratyi a szenzora, de ha tetszik és kell akkor vedd meg.
-
Anfänger
őstag
Hi all!
Használ itt valaki Roccat Kone+ egeret a game-hoz? Valaki egyszer tett fel róla egy képet,de nem tudom,ki volt az,és nem is találom sajna!
Egy privát üzit küldhetne,ami az egeret illeti.Voltam az egeres topikban,de ott egy "topiklakó" azt állítja,hogy a lézer szenzora gagyi annak az egérnek!
Erröl szeretnék megbizonyosodni,mert a héten vennék egy egeret,és ezt néztem ki! Bocs,tudom ,nem ide tartozik! Nagyon megköszönném,ha valaki tudna segíteni ebben a kérdésben! -
Con Troll
senior tag
Nálatok nincs olyan probléma, hogy nem tudtok haverokat meghívni játékba? Se multiba, se coop-ba nem tudunk egymáshoz csatlakozni. Coop-ban ha az invite-ra kattint, kidobja a főmenübe, multiban pedig "unable to connect to host" üzenettel szív. Mindenkinek meg van a DLC. Ötlet valakinek, hogy mitől lehet/mi a megoldás?
-
Rusher
őstag
válasz
AAntii #11273 üzenetére
Még mindig nem érted...Én az első hsz-emben arra céloztam, hogy ott is van csaló és lag is ugyanúgy lehet mint pc-n, tehát semmivel sem másabb a helyzet ott sem.....Én erre gondoltam, de tényleg lényegtelen amúgy fejezzük be az offolást....
Lama Azt nem, de a kötelet már előkészítettem....
-
Rusher
őstag
Látom mindenki csak írni tud olvasni nem...arról volt szó, hogy xbox-on nincs lag meg host...mindkettő van. Erről volt szó....pont.
AAntii Ráadásul Te írtad ezt mégsem tudod miről volt szó...
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
Pickle Rick #11267 üzenetére
nah zsiiir pc-dumálunk fejeden a füles melletted a konzol ráaggatva a bill+egér kolonc köszi inkább hagyjuk
-
Pickle Rick
senior tag
-
@rglaaf
veterán
válasz
Pickle Rick #11265 üzenetére
jah kicsit félre ment egyébként a konzolon egyébként ok van bill+egér támogatás drágán de van de valamiféle hang komunikációra van valami normális lehetőség játékon kivül is persze nem csak a közös ?
-
AAntii
őstag
Ha konzoloknál a hagyományos egeres kezelés megoldott lenne, autoaim nélkül, akkor számomra lehetne alternatíva, de amíg erre nincs normális megoldás, addig fel sem merül, bármennyire is jobb lenne ugyanolyan teljesítményű géppel játszani, mint az összes többi ellenfelem, csaló nélkül
Ha a csalókat és a hostolós lagot ki tudnák iktatni a játékból, szerintem jó játék lenne ez és nem lógna ki sem alulról, sem felülről az eddigi modern warfare rész közül.
-
laca000
őstag
válasz
KingKress79 #11248 üzenetére
De pc-n szebb mint box-on testvér, elhiheted
-
KingKress79
aktív tag
válasz
tupacamaru #11253 üzenetére
azért kell gyakorlás, hogy aki billentyűzeten+egéren nevelkedett az jól tudjon játszani kotrolleren....
-
tupacamaru
veterán
válasz
KingKress79 #11252 üzenetére
Mit kell gyakorolni az autoaim-on?
-
KingKress79
aktív tag
válasz
LackoMester #11251 üzenetére
gyakorlás kérdése
-
LackoMester
addikt
válasz
hmmm....kontroller- al tökéletesen, ugye most viccelsz
, egyébként nélam is tökéletes
-
harry3
őstag
Megnéztem, kipróbáltam mindent, ugyan az van. Mikor a menübe belépek, akkor is pár másodpercre leesik az fps, utána jó, majd megint. Azt hittem, hogy a Frostbite 2 kicsit optimalizálatlan, de hogy az jobban fut, mint ez
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hajrá, aim assist meg kontrolleres szerencsétlenkedés.
-
KingKress79
aktív tag
Ilyenkor úgy szeretem, hogy (sajnos jó gép hiánya miatt) xboxon tökéletesen tudok játszani
-
cashback
őstag
Nem akarok én ezen senkivel összeveszni...
Annak bizonygatom, hogy elég akit érdekel a dolog.
Téged ahogy látom nem lehet meggyőzni. Ezzel nincs is baj...Játékosok körében is többféle van. Van aki minél több FPS-re megy, van aki a brutál szép grafikára.
Ez utóbbit én soha nem értettem, mert egy FirstPersonalShooter MP játéknál ki nézegeti hogy mennyire szép a grafika? Én mondjuk játék közben pont telibef..om.
SP résznél már lehet megállnék virágokat nézegetni... azzal viszont nem játszok.Egyébként miért tették OFF-ba a hsz-eket? Nem erről a játékról beszélgetünk?
*Ram... a játékok annyi memóriát esznek amennyi van... szóval lehet a 6-10Gb-ot is bekajálnának egyes játékok... viszont elfut 2Gb-tal is.
-
LackoMester
addikt
válasz
cashback #11241 üzenetére
Azért ezen nem kell összeveszni.
Most még tesztelném 1*2Gb rammal is, de 1*4Gb-om van... viszont tuti elmenne a játék ugyan úgy.
Szerintem a feleadtkezelőből simán kiolvashtó a rendszer fogyasztása.
Egyébként amint feljebb is írtam Win 7- nek kevés lehet a 2 GB, XP- nél viszont elég. -
cashback
őstag
válasz
laca000 #11240 üzenetére
Én csak arra reagáltam hogy "Ezzel a kártyával, ne haragudj, de nem is csoda, hogy össze-vissza szaggat."
Mert ez így hülyeség. Az 5670-es vga-val el kell hogy fusson úgy a game mint nálam.
És ahogy a fraps bench is mutatja semmi szaggatás nem volt nálam egy kör alatt.Most még tesztelném 1*2Gb rammal is, de 1*4Gb-om van... viszont tuti elmenne a játék ugyan úgy.
(lassabban töltené be)
A mostani játékoknak egyébként elég a 4Gb ram. (8Gb esetleg csak azért mert olcsó most a ram)Illetve ahogy írta is: "Ha lentebb állítom a grafikát akkor is ugyan olyan."
Szóval valami más gubanc van, nem hardveres probléma.
Vagy ha mégis akkor valami haldoklik és nem azért szaggat mert kevés. -
laca000
őstag
válasz
cashback #11237 üzenetére
Az lehet, de én nem "kompromisszumokról" beszélek, és nem is a csúcskategóriáról.
Ennyi erővel egy x1650-essel is lehet foglalkozni, meg pixelesőerdőt játszani.
Amit javasoltam, egy teljesen "egészséges" és szükséges befektetés lenne a srácnak, kompromisszumok nélkül, és egyáltalán nem nagy ráfordítással.
-
cashback
őstag
válasz
laca000 #11236 üzenetére
Nálam most egy X1950Pro viszi a játékot 1280*1024-ben... elfut rajta kompromiszumokkal. Majdnem minden off, native és auto textura.
Több infó a gépemről az adatlapomon.
Nem azt mondom, hogy iszonyat jól megy, de a heti 1-2óra játék esetén nagyon nem zavar a gyengébb grafika.
Viszont akadás nincs. Folyamatos a játék menet. -
Silverss
aktív tag
válasz
Silverss #11211 üzenetére
Szia,
Van már rá átmeneti megoldás, már korábban beszélgettünk erről. (Orochi-CEGÖHa a haverod komolyan ki akarja javítani ezt a hibát, remélem programozó és van nála EPROM olvasó is. Nem hiszem, hogy túl egyszerű lenne. :\ De azért sok sikert és köszi, hogy megpróbáljátok!
-
harry3
őstag
válasz
LackoMester #11226 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, a felbontás egyébként 1280x1024. Megpróbálok pár dolgot, aztán jelentkezek.
-
törölt tag
Újrakezdtem a játékot
Van még magyar szerver?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #11226 üzenetére
Hja-ja, minimum 4GB RAM és 5770/6770 szvsz.
-
LackoMester
addikt
válasz
harry3 #11221 üzenetére
Egyértelműen a memória a kevés ( ahogy az előttem hozzászólók is említik ), nemtudom milyen OS van fent, de valószinűsítem, h. Win 7, ami csak magába 1 GB körül eszik, szóval ejánlatos +2 GB bővíteni.
A kártya 1280- ba, medium- ba bőven elég.
HyperKocka
lehet igazad van, egy próbát megér, de szerintem akkor is kevés a ram. -
LamaCube
addikt
válasz
laca000 #11222 üzenetére
Azt írta, hogy a nyílt hétvégén amikor ingyenes volt, semmi probléma nem volt a játékkal. Miután megvette azután történt a gond. Én javasolnék egy teljes op rendszer újratelepítést és a játék újratelepítését is. Lehet az is, hogy rajta maradt valami a gépen az ingyenes hétvége miatt letöltött játékból és az is bekavarhat. Bár van egy sanda gyanúm, hogy az utóbbi frissítések is beleszólhatnak a dologba. Pl. nálam hostolási laggok vannak azóta.
-
laca000
őstag
válasz
Anfänger #11223 üzenetére
Ha kisebb felbontáson játszol, 1280 "körül", és nincs rá "keret", akkor is azt a 2 giga ramot még mindenképp, bár a ddr3 nem drága, vehetsz nyugodtan belőle egy 4 gigás modult is, mellé pedig egy jó árban lévő 4850 vagy 70-et, például..
Ha ezt megteszed, nem fogja húzni, semennyire se, hacsak nem a net szolgáltatód bénázik, vagy a modemed, routered, amennyiben van..
-
laca000
őstag
válasz
harry3 #11221 üzenetére
Ezzel a kártyával, ne haragudj, de nem is csoda, hogy össze-vissza szaggat.
Kellene még két giga ram, minimum, azt az 5670-est meg sürgősen elfelejteni, lecserélni egy HD 5830-ra, esetleg 6750, vagy ha annyi pénz nincs, egy HD4890-re.
Ebben nincs bántás, de az a HD5670 igen gyengus VGA, a ram pedig kevés.
-
-
LackoMester
addikt
Ja- ja ma kimondottan sok volt a csaló, főleg a WH volt a menő, a tetvek körébe.
Tupa
nagyon helyes. -
Csoffadalom
tag
Ennyi csaló seggfejet mint ezen a hétvégén már rég nem láttam. A szemük láttára verném szét a gépüket egy baseball ütővel, majd a nagy arcukat is kezelésbe venném. UNDORÍTÓ!!!
-
tupacamaru
veterán
Visszanyalt a fagyi, valami köcsög szar kidobott minket mert csaltunk.
Ez volt az utolsó hogy más volt a host.
-
Silverss
aktív tag
Sziasztok!
Kijavították már az idegesítő BlueScreen bugot Bulldozer procival? -
laca000
őstag
Srácok, ha meg szeretnék válni az eredeti, gyári Black Ops-tól és az MW2-től, de egy Steam acc-ra van regelve az MW3-al, akkor azt valahogy meg tudom tenni, hogy az MW3 maradjon, de a másik kettő ne?
-
harry3
őstag
Üdv.
Csatlakoznék a mW3 játékosok köréhez, áttértem a 'másik' oldalról.
Azonban máris lenne egy kis gond. A nyílt hétvégén minden problémamentes volt, azonban most nagyon ugrál az fps, sokszor leesik akár 2X-ig. Ha lentebb állítom a grafikát akkor is ugyan olyan. -
Hack3er
őstag
válasz
Csoffadalom #11184 üzenetére
A miles mappa atnevezése után már nem lesz zene a játékban.
-
Csoffadalom
tag
válasz
LackoMester #11205 üzenetére
Akkor csak én futottam bele abba a 6 csalóba. FFA, KC, bárhová megyek ott vannak. Annyira feltudják kúrni az agyam. És még ők mondják hogy "learn to play", közben meg pofátlanul wh-znak meg aimbotoznak. Kurva jó.
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy fasza az fps, de megakad a játék 5mp-ként. Vinyó nem dolgozik.
A6-3400M 2ghz, ati 6650m, 6gb ram, 12.4-es ati driver -
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #11200 üzenetére
Nagyon jó játék sztem, de ne itt offoljunk...
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #11198 üzenetére
A net jó, a gép jó. Szóval nemértem hol van a probléma?
Rusher
Muszájból én sem játszom, a valamilyen szinten, persze akarom ( természetesen ) mivel nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Politika
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest