Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz
seederking #12603 üzenetére
-
kribe
őstag
válasz
seederking #12600 üzenetére
2.0-s KD arány fölött a játék úgy ítéli meg hogy túl jó vagy és/vagy nem vagy eléggé frusztrált a teljesen kiszámíthatatlan lagtól és találat érzékeléstől, úgyhogy nehezít a játékon.
3-as KD fölött már nem is célozhatsz
4 fölött a képernyő teljesen sötét marad az egész meccs alatt, csak a killcameket látod. -
kribe
őstag
válasz
seederking #12596 üzenetére
Hardcore esetleg?
-
kribe
őstag
Amikor YT-re töltesz fel videót, meg lehet adni hogy kéred-e a 3d-be konvertálást. Ha igen, a YT megcsinálja és lehet választani lejátszáskor.
-
kribe
őstag
válasz
Undoroid #11983 üzenetére
Köszönjük a moderálást.
Egyébként nem lenne rossz ötlet egy ilyen klán-kihívásos topic, szigorúan betartatott feltételek mellett, pl. senki hozzászóló nem lehetne 13 év feletti, vagy ellenkező esetben köteles lenne felmutatni orvosi igazolást veleszületett vagy szerzett elmebetegségről, esetleg mentális retardációról, végső esetben egy elutasító levelet a MENSA magyar tagozatától amelyben felhívják a figyelmét hogy a 180 pontos eredmény nem jelent felvételt a társaságba ha negatív pontértékről van szó.
-
kribe
őstag
Rendezzétek le ezt ti klánok a megszokott módon, war-ral... Persze nem játékra gondoltam, inkább arra hogy keresünk egy bokros-fás területet, mindenki kap fegyvert, minimális mennyiségű lőszert, mert a nézők a közelharcot is szeretik, aztán hajrá, a klán amiből marad túlélő az nyert. Persze egy csomó kamerát is kellene szerezni, mert ha a filmet nem is lehetne eladni a szórakoztatóiparnak, még jöhet egy idegen nagyhatalom ami megveszi csak azért hogy a magyarországon dúló polgárháború képeivel tudja törvényesíteni a megszállásunkat.
A klánvezéreknek nem muszáj beszállni, ők majd az István vs Koppány népi játékot adják elő, a győztes klán vezére megtarthatja amilyen vallása csak van, a vesztes meg országjáró útra indul egyszerre 4-5 város felé.
-
kribe
őstag
válasz
LackoMester #11971 üzenetére
pontosan ezt mondtam én is, hogy ha a klánban van csaló akkor ki kell dobni onnét a 3.14csába, és akkor nem lesz klánnak rossz híre...
-
kribe
őstag
Azért azt el kell mondanom (nem az ES, hanem a tagjai védelmében), hogy én személyesen -Steamen- 2 embert ismerek a klánból, egyikük sem csal, és szívesen játszottam velük BO-ban is és játszanék MW3-ban is ha összefutnánk, illetve ha még érdekelne az MW3. Igaz van valami gyépés emberke aki állandóan kidobált annak idején a BO szerverükről -állítólag ott kempingeztem, ezt úgy kell érteni hogy volt olyan hely a pályán ahol 2-3 embert is lelőttem mert csak jöttek és jöttek- de ilyen minden klánban akad. Ha van nyilvántartott csaló a klánban, ki kell dobni, ez a tagok és a klánvezetők dolga lenne. MW3-ban egyszer futottam össze egy 6 tagú csapattal tőlük, ott biztosan nem csaltak, igaz meccset nyerni esélyem sem volt 5 random játékossal egy 6 tagú kommunikáló csapat ellen.
Szerintem kidobni valakit csak azért mert X klán tagja nem fair, csaló klánnak nevezni egy klán valamelyik tagja miatt úgyszintén nem. Másik részről viszont ha a klánban tényleg van csaló, és a többi tag ez ellen nem tesz semmit, akkor ne csodálkozzanak ha ilyen történik azokkal is akik tisztességesek. -
kribe
őstag
válasz
Anfänger #11943 üzenetére
A lag nagyon meglátszik a theater-ben visszajátszott filmeken, ez a felvétel meg arról készült. Sajna ha fraps megy játék közben, megbolondul az egerem érzékenysége valamiért. A végén az eredménylistán látszik milyen rossz volt a kapcsolat minősége, késelni szinte alig lehetett...
A másik dolog amit a lag okoz a filmen, hogy néha úgy látszik ide-oda rángatom gyorsan az egeret, mintha epilepsziás lennék vagy valami... ilyen élőben nem volt. -
kribe
őstag
Első OITC meccsem MW3-ban. A lag valami rettenetes, és még a theater-ben is jól látszik.
Attól még jó meccs volt... -
kribe
őstag
Én is szoktatom a nőm, de morcos lesz mindig mert lelövik, pedig annak idején CS-ben is így kezdte, aztán fejlődött...
-
kribe
őstag
válasz
LamaCube #10917 üzenetére
Naná, amikor jól megy a játék, és egymás után dobálom fel az UAV-kat, akkor általában egy Assassin-os emberke az aki véget vet a jó sorozatnak
De én is használom persze, majdnem minden class-on. A Dead Silence-t viszont alig, pedig MW2-ben sehová nem mentem Ninja Pro nélkül. A Sitrep hasznos ( bár a múltkor hiába írogattam a team chat-ba hogy "TRAP! TRAP!" a lükepók csapattársam akkor is felrobbantotta a csali csomagot...), de mire abból megkapnám a Pro-t általában jön a következő prestige
Marad a Steady Aim...
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
A ma esti egyik Savaria COD Team-es meccsen felmerült hogy esetleg csalok, úgyhogy azt mondtam feltöltöm a játékot youtube-ra, és el lehet dönteni. Itt is van a videó. Pontosabban most töltődik fel, az én fél megabites feltöltésemmel lesz reggel mire elérhető lesz.
Silverss: új hardver került a gépbe? esetleg új (mondjuk bétás) driver? játék fileok javítását kipróbáltad? kékhalálnál mi a hibaüzenet amit kiír?
-
kribe
őstag
válasz
SavariaIfju #10302 üzenetére
Köszi a játékot egyébként, úgy néz ki csak a végére értem oda...
-
kribe
őstag
Két hét után most játszottam először MW3-at, de némi folyamatos káromkodás után sikerült egy jó meccset csinálni. Szeretem ezt látni a játék végén...
-
kribe
őstag
válasz
bognar110 #9854 üzenetére
Konzolon azért van annyi ilyen trickshot "mázas cserépedény" mert egyrészt ha a kontroller kis joystick-ját teljesen kinyomod oldalra, adott sebességgel forog a karaktered körbe, így gyakorlással jól lehet időzíteni mikor tesz meg 1-2-3 360°-os fordulatot pontosan. Másrészt a quickscope is könnyű a konzolos aim assist miatt. Az új cod bo2-ben állítólag azt tervezik hogy a sniperek nem lesznek herélve mint a bo-ban voltak, inkább mw-szerű lesz, viszont nem lesz egyáltalán aim assist rajtuk. Így szerintem jelentősen csökkenni fog a 14 éves quickscope majmok száma. A maradéknak -ahogy a pc-s sniper terminátorok egy jó részének is- respect.
-
kribe
őstag
válasz
Black Dragon #9851 üzenetére
Van valami ilyesmi, de hallottam olyat hogy messze nem az igazi... Ha az új xbox már kókányolás nélkül támogatná az egér+bill-t tutira váltanék rá. Éppen most agyalok azon hogy venni kellene egy GTX 680-at a gépbe meg Ivy bridge procit+lapot, hát normális vagyok én?
-
kribe
őstag
válasz
Black Dragon #9849 üzenetére
A PS3-asokat majdnem ugyanúgy hanyagolják mint a PC-seket... már a Black Ops idején is morogtak, az MW3 meg már egyértelműen XBOX-ot favorizálja minden más előtt. Mondjuk a ps3-asok még így is többen vannak mint a pc-sek...
Az igazat megvallva én magam is gondolkoztam azon hogy xbox-on fogok játszni ezentúl, és ha lenne hozzá egér és billenytűzet, szerintem váltanék is. A kontrollerrel viszont hiperbéna vagyok, kipróbáltam a pc-s black ops-ot vele, és valami borzasztó volt. Nem tudom mennyi gyakorlásra lenne szükségem hogy online is játszani merjek vele, de valahol a rengeteg és az iszonyatosan sok között.
-
kribe
őstag
PC-s társaság sajna kb. 5%-a a mw3 játékosok táborának, úgyhogy még ha senki sem játszana PC-ről azt se lehetne észrevenni. A konzolosoknak lehet bejön a dolog...
-
kribe
őstag
gun game lesz -abból is kétféle-, one in the chamber, és egy új mód az all or nothing
-
kribe
őstag
kozolosok kapnak holnap 3 új játékmódot... pc-ről persze semmi hír
-
kribe
őstag
válasz
Hack3er #9589 üzenetére
Nekem tetszett.... nagyon sokat csalózzák az embert, és nem figyelnek arra van-e UAV a levegőben,. meg hogy egy jó headsettel szépen hallani merről jönnek ha nem használnak Dead Silence-et. Nekem is segít sokat a Roccat Kave 5.1 .
Meg mostanában rászoktam arra hogy Supportot állítok be, UAV az egyik, és vagy CUAV vagy a ballisztikus széldzseki a másik. Harmadik killsterak meg nincs. 4. killem után kapok egy UAV-t, és utána minden 5. után egy újabbat... szinte állandóan fent van a kicsike, meg a plusz élet erő és egészség amit kapok. Aztán lecsalóznak hogy "wallhack", meg "immortal" meg stb. stb...
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
És még azt mondják hogy a Model 1887 nem OP...
-
kribe
őstag
válasz
Black Dragon #9312 üzenetére
23-as KD respect
ilyeneket csak egy report erejéig szoktam figyelemre méltatni.
Próbáltam volna ma is játszani, de felidegeltek... Csaló nem volt, de mindenki a három ultra perk-et használta:
Camp Pro
Akimbo Pro
Host Proén meg ettől leszek Death Streak Pro...
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
Úgy éreztem én is, de a végén látszik hogy nem én voltam.
T-fosline 5mbit-es nettel nagyon nagyon ritkán vagyok én a host. Ráadásul egy hete a routerem se tudom megnyitni, általában Moderate, néha Strict, és amikor játékokat keresek rendszeresen eldobja a kapcsolatot, és csak ki-bekapcsolás után áll vissza.A mögélövések a theater mode szépségeiből jönnek... bár a random képrángatás még szebb effekt.
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
válasz
Tomko78 #8964 üzenetére
Nekem sosem volt ennyi gondom a csalókkal, ha kettőt látok egy nap már felhúzom a szemöldököm, ha hármat az már különlegesen rossz nap. Oka ennek az lehet hogy én szinte mindig TDM-et hentelek, ha nem akkor pedig Kill Confirmed. Csalók jobban szeretik a csapatjátékokat, amíg tdm-ben ha összeszednek 30-35 killt már véget is ér a játék -ha a csapattársak is dolgoztak valamennyire-, míg mondjuk Domination vagy HQ-ben simán összejön nekik a 70-80-1000 kill, úgyhogy inkább az ilyen játékmódokat tolják.
-
kribe
őstag
MW3-ban összevissza gyorsul-lassul és az egér érzékenységemet is random változtatja -legalábbis a jelenség úgy érződik- ha a fraps egyáltalán csak fut a gépen, még a felvételnek se kell mennie. Én minden meccset a Vault-ból vettem fel. BF3-ban viszont csúszik a hang a képtől nekem.
-
kribe
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #8481 üzenetére
Low-on az Intel HD 3000 is elviszi, annál pedig erősebb a kártya. Eszerint alacsony felbontáson tűrhető fps-eket produkál (igaz a tesztben mw2-vel tolják, de a két játék gépigénye nem nagyon tér el egymástól), a te kártyád ereje szerint pedig ezen táblázat szerint teljesítményben kb. félúton van a HD3000-es és a tesztben használt 5570-es között.
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
Most a shotgun trollkodásra mentem rá, meg akarom szerezni a Range-t és Damage-t hozzá, mert még egyszer sem sikerült. Ha jó lesz, következő prestige-en unlockolom is azonnal hogy hallgassam a sok sírást hogy 5-6. szinten már Strikerrel nyomom
Fraps-szal vettem fel a videót, 1920x1080 29.97 fps-szel, aztán a Sony Vegas Movie Studio HD-vel fűztem össze és rendereltem újra "Internet HD 720p 30fps" beállításokkal, így a sok gigányi nyers videóból egy 315mb-os file lett. A feltöltött videóim között van olyan is amit 1080p-ben raktam fel, azok még jobb minőségűek.
Ez pl. 1080p vagy ez még a Black Ops-ból.
-
kribe
őstag
Azért van előnye is a free hétvégének, sok a céltábla a shotinak
-
kribe
őstag
Ma engem is lecsalóztak, de első eset hogy saját csapattárs tette... nem haltam meg elégszer véleménye szerint TROLOL
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
válasz
laca000 #7456 üzenetére
a Steam hibás, konkrétan valami a steam cloud szinkronizálás körül rossz. Kikapcsolni sem lehet a szinkronizálást mert ahhoz is szinkronizálás kellene. Ha elindítod a steamet offline módban akkor indulnak a játékok, csak persze nem tudsz velük multizni.
rengeteget sz@rakodik a steam mostanában...
-
kribe
őstag
válasz
LamaCube #2015 üzenetére
Csak sok embert felidegelt hogy ha szeretne haladni a ranglétrán, prestige-elni és hasonlók akkor rá van kényszerítve az MW2 stílusú p2p játékra, amin rosszabb lesz a pinged, tutira tele lesz cheaterekkel, mert ha a VAC nem tudott csinálni semmit a cheaterekkel MW2-ben akkor most se fog. Ráadásul még ki se lehet őket rúgni, mert ugye nem lesznek szerverek a ranked játékban. Ezzel kell majd együtt élni.
Ha úgy nézzük az MW2-nek ezek voltak a hibái, a BO-nak meg a 12 éves gyerek értelmi szintjén álló adminok akik kirugdosnak mindenféle indokkal ha jól megy neked a játék.
Engem mindkét dolog idegesített, de mindkettővel együtt tudok élni. Már tolom is az MW2-t újra hogy hozzászokjak a játékhoz.
-
kribe
őstag
Visszamondta már valaki az MW3 előrendelését a kiherélt Elite, csak unranked dedikált szerverek, és hasonlók miatt?
csak azért kérdezem mert a fórumokon ez az új trend mióta kijöttek a hírek
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest