Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LamaCube

addikt

válasz "Infinity" #11034 üzenetére

Nálam az a kemp, hogy legjobb esetben 4 kill, amit el lehet érni kempel, de rushal is és jön a predi és szépen elsunnyog a tag és várja , hogy a többi szarság összelője a többi killstreaket. Addig se zászló védés se foglalás csak a bújócska. Az ég tele röpködő baromságokkal azt vagy kiszedi valaki vagy nem.
    Mint írtam benne van sajnos a játékban ez a lehetőség. Lehet használni, de a te szemedben az a noob aki kidobott az én szememben meg az aki ezeket a szarságokat használja. Ez így van jól, nem vagyunk egyformák. Természetesen te is pénzt adtál és a host is a játékért eddig 1:1. Ő a szerver és ő dönt 2.1 neki. Ez ellen nem tesz semmit az iw ugyanúgy, mint a csalók ellen. Te sem tudsz sokat tenni. :N
    Mint írtam már nem játszom és mivel, ha host vagyok laggolok ennek következtében át is adom a hostot. Nem akarok ebből flamet csak a felháborodásodat nem értem. Valaki a killstreakek-el játszik valaki meg nem tolerálja ennyi. :R

AAntii

Attól, mert nem én vagyok a host még nincs kizárva, hogy tele legyen a lobby kemperekkel és tdm majmokkal. Én meg rohangálok, mint pók a falon, hogy valaki foglaljon is ne csak a killre menjen. Persze egyedül nem is játszom csak ffa-t.
    Ha a kedves iw meg tudná oldani ezeket a problémákat, akkor nem lenne szükség semmilyen bannolóra. Persze a játékos társadalomra is ráférne egy kis okulás, hogy melyik módban mit is kellene csinálni. :K

Új hozzászólás Aktív témák