Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Azért a bugok és a csalók pl.abszolúte nem tartoznak az eszi-nem eszi kategóriába szerintem...
Pl.a csalásra is az van,hogyha csalsz,bannolhatnak.Te nem teszed,mert ezt nem akarod,játszani akarsz.Viszont elvárod,hogy valamit tegyenek az ellen,hogy ne csaljanak.
Autót se úgy veszel,hogy gyenge a zár rajta,a szomszéd meg elviszi egy körre amíg alszol,mert bár bűntett,a rendőr körberöhög és nem tesz semmit.Közben meg büntetnie kellene...
Nagy baj,hogy a szoftvert nem köti semmi.Jó példa a Rage,ami az első hónapjában ATI-soknak konkrétan játszhatatlan volt...Érdekes,ha az ember vesz valami kézzelfogható dolgot,jogosan reklamálhat,ha nem megy.Vagy nem azt adja,amit igért.Az autós hasonlattal élve a pöfögő motorú füstölő új autót,bár ugye elvisz a-ból b-be,megreklamálja az ember,kijavítják,kicserélik,vagy visszakapja a pénzt.Avagy szériahibánál visszahívják,és kijavítják.
Ráadásul a szoftverrel már amúgyis elszállt a ló,nem adhatod el,online kapcsolat kell,egy szerver létén múlik,hogy megy-e...mégcsak az a példány se kerül a tulajdonodba se.Mintha nem vehetnél egy pakli kártyát,hanem x ft-ért bérelned kéne,ha a haverokkal leülnél egy Fájerre... -
laca000
őstag
Nézd, ha neked 20 ezer romló magyar forint hosszútávon meg nem térülő befektetés, ami a gépedet illeti és ami egyébként vastagon megtérülne, csak nem látod be, nem értem miért, na mindegy, akkor inkább tényleg ne is vegyél semmit, költsd cigire, szeszre, vagy pakolgasd a jobb zsebedből balba(addig is romlik), de az idén ősztől azzal a kétmagos processzorral nem mész semmire
-
AAntii
őstag
Míg nincs 4 magos procid, addig az SSD-t hanyagolnám, szerintem a processzor fontosabb
Az SSD maximum a minimum fpsszámot dobja meg egy kicsit, de mivel a jelenlegi procid nagyon karcsú a videokártyádhoz, így sokkal nagyobb teljesítménynövekedést érsz el processzorcserével. Ha rászánod magad és bo-n tolod, akkor írj, és megyek én is.
Két óra játék alatt ma csak kb. 3 csalóval találkoztam, így mivel nem bosszantottam magam fel miattuk jobban is ment a játék. Ebből két wh-s volt, egynek pedig még vagy valami no recoil cucca is volt, vagy pedig moddolt egere mert olyan gyorsan lőtt m14-gyel, mint egy halandó AK-val.
@kribe: ha a drope zone-hoz hasonló cuccot kapnak a konzolosok, akkor azt én nem irigylem tőlük
mi majd akkor kapjuk meg, ha megkapjuk, ha jön pc-re a dlc és mellécsomagolják azokat is (feltéve hogy még nincs eldugva valahol a 14 giga tartalom között és nem csak aktiválni kell).
-
laca000
őstag
-
LackoMester
addikt
-
laca000
őstag
Egy biztos, a Black Ops igényli azt a négy magot, de nem azért mert olyan szemkápráztató és hardverigényes játék.
Emlékszem, csalódottságomban majdnem eltörtem a DVD-t amikor megláttam azt a siralmas, rajzos, elnagyolt grafikát, semmi sem indokolja a négy magot..
Szándékosan négy magra van optimalizálva, igen, de nem ér az még egy magot sem..
Ez üzlet, sajnos kell az a quad processzor ma már..
Ettől függetlenül egyetértek a szándékos félrevezetéssel, mert meg tudták volna úgy oldani, hogy elég legyen alá a duplamagos..
Viszont egy ellenpélda: miután egyik ismerősöm megvette a gyári játékot, kétmagos 7750 alá, simán ment neki, egy HD4890-el is, gyanítom eleve rossz volt a törés, a nem gyári játék alatt..
-
wwenigma
Jómunkásember
ha sz@r a géped, ne fröcsögj holmi optimalizálatlanságról... tökéletesen fut nálam és még elég sokmindenkinél... főleg az utan, hogy sajat bevallasod szerint is kevés...
nem várhatod el a fejlesztőktől, hogy minden f0stalicskán rendben fusson maxon. Legalább 1-2 latvanyelemet kikapcsoltál vagy sem?
mod: megneztem adataidnal a geped, LOL az a proc a vidikarihoz...
-
AAntii
őstag
Diablo II. korszakalkotó játék titulusát messzemenőkig elismerve hadd jegyezzem meg, hogy aki csak lőni szokott, annak sajnos nem jelent alternatívát. Az elkövetkező új játékban lehet nem lesz ennyi kellemetlenség, ami kiküszöbölhető lett volna, mint ebben volt, de az a garnitúra, amelyik csak aimottal és wh-val érzi jól magát sajnos meg fog maradni és költözik tovább.
@kribe: a héten én voltam Black opsozni, mikor meguntam a már sok-sok kommentben kivesézett dolgokat, arról nem is beszélve, hogy a cod2 óta ott volt számomra a legjobb az only sniper szerver vagy játékmód felhozatal. Sajnos manapság ha esetleg feltévedek egy dedikált mw3 szerverre, nem akarom elhinni, hogy a 18 emberből mindenki tisztán játszik. A paranoia beköltözött az fpsek világába.
-
laca000
őstag
-
TIDZSÉ
csendes tag
kösz
Én nem szeretek kempingelni,még ha az adott pályán többször is halok,mint ölök,bár ez ritka.
Sokat megyek előre,mostmár egyre jobban használom az uav-ot is.Néha viszont idegesit,hogy ugyanazzal a játékkal más sokkal többet tud ölni,mint én,és sokaktól is.Na majd kitapasztalom,csak gondoltam bekérdezek,hátha vannak ebben a játékban is prőőők,és az általuk használatos beállitásokat fel lehet lelni vhol.Kösz mégegyszer -
Winne
nagyúr
Ez annyira azért nem nagy dráma, tudod, hogy melyik módokat szereted, azokon mész pár kört és váltassz ha megunod.
Amióta ez lett vele, nekem elkezdte feldobálni azokat a challengeket, amik már régóta megvannak, pl legyél FFA-n első-harmadik 3*, elértem 10* a sleight of handet, etc...
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest