Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
A fast xp szerverek eltűntek,vagy még léteznek?Esetleg,ha már eltűntek,akkor szétnéznék,mi újság a nagy világban......vagy teljesen felesleges,semmi újat nem látnék?
-
cool13
őstag
A csalók köztünk járnak. Az a szörnyű benne, hogy kérkednek vele, el akarják hitetni hogy mi vagyunk a lámák, akik nem csinálnak semmit, csak játszunk. Tényleg vicc, hogy lassan már a két kezén meg tudja számolni az ember, ki a tisztességes. A csalás teljesen természetes lassan. Elkeserítő. De jó lenne egy olyan szerver, ahol mondjuk Tupa az admin, és korrekt tisztességes emberek járnak csak fel játszani. Remélem nem álom ez.
-
AAntii
őstag
válasz
Black Dragon #8690 üzenetére
A fov állításnak szerintem shotgunnál, snipernél abból a szempontból van jelentősége, hogy míg az átlag játékos nem lát ki a fegyver csöve mögül, addig aki átállította annak ezzel a kellemetlenséggel nem kell megküzdenie. Nekem is szokatlan volt először, de rövid idő alatt meg lehet szokni és akkor nem lehet senkinek egy szava sem. A ki mit tesz le az asztalra megint egy érdekes kérdés, mivel még annak a játékosnak is vannak jó lövései, aki tegnap kezdte el a játékot, csak nem mindegy mekkora merítésből dolgozik, azaz minden második lövése ilyen, vagy tíz óra játékból tud kivágni egy épkézláb jelenetet.
A fovos mizéria amiatt jött elő, mert bognar a második ember kb. 24 órán belül, aki a bizergált fovos fragmovieját ajánlotta a nagyérdemű figyelmébe.
A mindenki lecsalózása sajnos annak szomorú következménye, hogy az elmúlt hétvégén játszhatatlan volt a cod, egy ilyen hétvége után pedig nem csoda, ha a legkisebb gyanús megmozdulás után farkast kiáltanak az emberek.
-
Anfänger
őstag
válasz
bognar110 #8692 üzenetére
1. Amennyiben FOV-ot állítják ,akkor a szememben noobok.
2. Más fas.ával könnyü a csalánt verni.
Márpedig a 3. videóban is 85 a FOV.olvasd el a hozzászólásokat a vidi alatt. 2.oldalon találod.
Teljesen mindegy,hogy haragszom-e vagy nem. Lehet az életben nem dob minket egy lobbyba a game. Ezzel a FOV-al magadat csapod be kissé. Te tudod,de legalább ne légy rá büszke,vagy ne reklámozd. Jó szorakozást a játékhoz. Részemröl a FOV téma lezárva.
Jó pihenést mindenkinek! -
Anfänger
őstag
válasz
bognar110 #8689 üzenetére
Én nem húzom fel magam ezen. Nyugodt vagyok. Meg van róluk a véleményem,ennyi.
Sokan használnak drogot is,ilyen alapon használj te is.Én nem fogom azt sem kipróbálni.
A holnapi viszlát mindenkinek.
Statot itt bizonyítani? Minek?
FFA-ba 30:1
30:3
De egyébként mint mondtam,mostanság nem nagyon gamelok a lag miatt.
Amikor kijött a game,akkor sokkal jobb volt,nem lagzott,de most nekem 90%-ban lagom van.
Azelött meg 10 meccsböl 8x csalóztak,de bizonyítgatni nem fogok,a szemembe így is úgy is noob aki a FOV-on kedvezöen állít a maga kedvére. -
Black Dragon
addikt
válasz
Anfänger #8688 üzenetére
Ti tudjátok, amíg az illető nem wh-zik vagy aim-ozik, addig engem nem érdekel ki mit szórakozik a játék beállításaiban, ugyanis addig nem tudod eldönteni, hogy csal-e vagy nem, amíg meg nem mondja, hogy FOV-ot használ. az UAV-ról pedig annyit, hogy a játékosok 90% nem tudja használni, és ezáltal mindenkit csalóznak, akik egy kicsit is kihasználják annak adottságait.
Mondhatod neki, hogy noob és miegymás, csak én úgy ítélem meg, hogy előtte neked kell letenned valamit az asztalra, ami nem egy 0-5-ös K/D arány vagy miegymás.
-
bognar110
őstag
válasz
Black Dragon #8687 üzenetére
Így van...
Anfänger: Nem tudom mit húzod fel magad ezen a fov dolgon, Amúgy meg biztos hogy egy csomó ember használja, meg is értem. -
Anfänger
őstag
válasz
Black Dragon #8687 üzenetére
Nem,az UAV nem csalás,az a gaméhoz tartozik.
Nekem gyakran lagos a game,holott a netem jó,de hogy még ilyenek is rádobnak egy lapáttal persze,hogy ellenzem. Lehet 3 monitorral is gamelni,csak nem sok esélyed van ellene,ha a fal mellé áll a játékos ,a szélsö monitoron belát az épületbe sok játéknál,ez bug,de sokan ezt kihasználják,német fórumon olvastam róla,sokak ezt is csalásnak minösítik,és sokan kihasználják.
Szerintem nem gyerekes dolog,szerintem a FOV-ot használni gyerekes,és jellemtelen.
Azonkívül ,így is a szemébe mondom,csak másképpen: FOV noob pl.
Mert én az ilyeneket csak noobnak vagy loosernek nevezem. -
Black Dragon
addikt
válasz
Anfänger #8682 üzenetére
Mert van egy szint, ahol ezt már le tudod sz@rni. Ha jól játszol, akkor annyira nem érdekel téged az, hogy az emberünk használ-e FOV-ot vagy nem, persze abban az esetben zavaró lehet, hogy ha félsz befordulni a sarkon és közbe már ő le is lőtt. Ennyi erővel az UAV-ot is csalásnak lehetne nevezni, hisz a térképen megmutatja pontosan hol vannak az ellenfelek, és ezt kihasználva be tudsz ugrani eléjük, netán előre lőni, akkor most ez is csalás? Kicsit gyerekes szerintem, hogy a fov miatt sírtok itt. Játszani kell, és ha lenyomod őt, akkor a szemébe vághatod, hogy ennyit ér a FOV-od.
-
Anfänger
őstag
válasz
Black Dragon #8684 üzenetére
A miért hangzott úgy bekezdéstöl neked szántam válaszolni,csak lejárt a szerk.idö limit.
busman:hajolj hátrébb. -
bognar110
őstag
Logikusan gondolkozol messzebb van a fegyver a képernyőtől de próbáld ki. Mondjuk nekem úgy nehezebb hogy a képernyőmbe van nyomva a fegyver úgy nem tudnék játszani.
Anfänger:sorry nem mw3-mazok annyit alkalmi játékos vagyok mw3 terén, 9h nyomtam eddig a gameval november óta. inkább bf3 vagy black ops.
-
Anfänger
őstag
válasz
bognar110 #8680 üzenetére
Meg kell tanulni úgy játszani,mindenkinek a képernyöbe lóg a fegyó!
Elárulom neked,nem szabad lámáskodni,egyforma eséllyek kellenek minden játékosnak,és egyforma szabályokat kell betartaniuk.
Remélem,azért figyelnek erre is a játék készítöi,és bannolnak is érte majd.
Mert ha nem,majd írok nekik,hogy mi a kisfas.om van,FOV-ot állítgatnak az emberek,meg ezt meg azt,miért nem játékkészítök még az Activison-nál? Meg miért állítgathatják büntetlenül?Miért hangzott úgy?
Nem vagyok én a világ legjobb játékosa,és nem is tartom magam annak,söt nem is akarok a legjobbnak lenni,mert úgy nem lenne élvezetes,de miért kéne elfogadnom,hogy velem szemben más-mások elönyt kihasználva gamelnak,ezzel az én esélyemet hátrányos helyzetbe sodorva?? -
busman
veterán
Többet lát mint te ,és előbb látja mint te...ennyi.
Nagy lövések...pfff ..domon tédéemmezett....ahhoz nem kell nagy tudomány. -
Black Dragon
addikt
És ez befolyásolja azt, hogy milyen gyorsan lövi le az ellenfelet? A jelenlegi videóban nem vettem észre, hogy a FOV állítása miatt előnyhöz jutott, amit ki is használt, és akit alapból nem látott volna, azt lelőtte. Nyilván alapból ez nem éppen "helyes" amit csinál, de ettől még azon nem változtat, hogy voltak nagy lövései.
-
v!ct0y
veterán
válasz
tupacamaru #8673 üzenetére
Mondjuk én ha lehet se szoktam állítani. Anélkül is látok mindenkit
-
Anfänger
őstag
De amelyikben nem a menüben állítható,az szerinted miért nem a menüben állítható?
Mert jogtalan azt állítgatni. Ha a menüben elérhetö ez az opció,akkor le van szarva,akkor azt mondom szabad állítani,mert mindenki tud róla,egyenlöek az esélyek.(nehogy azzal gyere,hogy itt is állíthaja bárki) lehet,csak nem szabad.
Ez meg nem az a "jobb" játék,akkor miröl beszélünk?Mert felidegesítetek ezzel a FOV-al,veszek egy U alakú monitort,felállítom a FOV-ot maxra,oszt a monitoron belül meg forgok a székkel! Jó kibaszok mindenkivel! PFFFF XD
Black Dragon! Most viccelsz? Nagyobb a látótere,játsz pár percig úgy,hogy egy 2cm átméröjü csövön keresztül nézed a monitort,csak 5 percig,aztán vedd le a csövet a szemed elöl.
Képzeletben akkor írod át a FOV-ot,mondjuk mindenki más szeme elött megmarad a csö,mert ök nem állítják.
Èrted,mit akarok mondani.?! -
busman
veterán
válasz
Black Dragon #8670 üzenetére
Nagyobb teret lát be....csal.
Mindaddig csalók ,ameddig hivatalosan nem engedélyezik a fov állítgatását... -
AAntii
őstag
Kipróbálom már én is ezt a fovos mókát, éjfél körül várható a fragmoviem, remélem majd lájkoljátok!
-
Anfänger
őstag
válasz
bognar110 #8666 üzenetére
Nem! És azt is megmondom,hogy miért nem! Mert állítottál a FOV-on,ezzel elönyt szerzel a többi játékossal szemben,legalábbis az olyanokkal szemben,mint én vagyok,akik nem állítgatnak olyat,amivel elönyös helyzetbe kerülnek a többiekhez képest!
De azt tudod,hogy ezért BANN is járhat,csak idö kérdése.
De te tudod.
bye. -
bognar110
őstag
válasz
Black Dragon #8661 üzenetére
[link] Parancsolj
-
bognar110
őstag
[link] Nézzétek meg ma Editeltem
Remélem tetszik.
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #8653 üzenetére
Nekem az nem jó, meg az ati-n nézve ugyanezen a szálon elindulva a listát nem gyakran frissítik...
-
Winne
nagyúr
Az MW3 támogatja PC-re is a 3D-t? Eléggé ellentmondásosak a neten talált hozzászólások ezzel kapcsolatban...
-
konor88
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy eléggé kezdő Steam felhasználó vagyok. Kérdésem csak annyi lenne, hogy hogyan lehetne esetleg kifejezetten magyar szervereket keresni? Magát a szerver keresőt megtaláltam, de ott ha mondjuk európára szűrök, akkor nem jelenít meg semmit. Meg a "Játék" oszlopban minden szerver mellett MW3 game description van, amiből sok minden nem derül ki számomra. Játékon belül meg random becsatlakoztat egy szerverhez ahol van hely épp.
COD4+Xfire után vagyok, bocs mindenkitől ha nagyon evidens dolgokat kérdezek, de hát ez van
Köszi előre is a válaszokat! -
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #8646 üzenetére
A másodikra nagyobb esélyt látok a statisztikák miatt, de egy próbát azért megér.
-
Con Troll
senior tag
Nektek megy a játék? Nekem indítás után több percig "Connecting to online services", de végeredményben semmi nem történik..
-
tupacamaru
veterán
Olyan szépen körül tudjátok írni a csaló szót hogy az már lexinkonba illik.
Pavti
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
LackoMester #8637 üzenetére
Nyomasd a Pesti gyerek lakcímét, beverem az orrát (vagy beveretem az enyémet)...
-
LamaCube
addikt
válasz
Beas N73 #8629 üzenetére
A fov-ra csak annyit: használd nyugodtan, de ezzel előnyt szerzel...és ne gyere azzal, hogy használja más is, mert ennyi erővel ellophatnék bármit, mert miért ne tenném vagy lebukom vagy nem.
Tömören ez a videó, amit linkeltél egy vicc. Nagyon szép és jó, de ilyen béna ellent, mint a videóban látható az életben nem láttam. Persze , ha összejövünk 12-en, akkor ezt én is megteszem, csak megkérem az "ellent", hogy most ne lőjetek csak mellém és összejön egy fragmovie-ra való.
-
busman
veterán
válasz
-
Winne
nagyúr
válasz
"bár kiváncsivá tettél az őstehetségeddel ami a COD- ot illeti "
Azért azt ne felejtse el egyikőtök sem, hogy ha egy fragmovie-t néz az ember, akkor arra egy ne egy gameplay-ként nézzen, a legjobb pillanatokat válogatja össze benne az ember.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Pickle Rick #8624 üzenetére
Pontosan.
De ezekkel kár is törődni, mert ettől még nem fognak bannolni, szerintem azokat bannolják csak, akiknek 100+ vagy netán annál több reportja van, gondolom én...
-
Svájcinéger
őstag
válasz
De hisz nem is csaltak.
-
LackoMester
addikt
A FOV- t a mai napig használják COD4 -ben ( én is használtam, az öcsémék a mai napig így waroznak komoly versenyeken ),de ugye ott a konzolon keresztül mindenkinek elérhető volt, de ez a MW3 és nemhinném, ( itt nincs konzol ) h. ez a fajta belenyúkálás- belepiszkálás a gémbe fer dolog lenne. Nekem ez a véleményem.
Beas N73
Nemkéne hergelni a társaságot, az egy év alatti 10 hozzászólásodat nem ilyen hsz.- kel kéne gyarapítani.
Nemtartalak csalónak ( nem játszottunk együtt, bár kiváncsivá tettél az őstehetségeddel ami a COD- ot illeti ) de feljebb már leírtam mit gondolok erről az egészről.Más
tegnap speciel belefutottunk egy olyan csapatba, amiből legalább 3- man WH- tak, persze az egyik kérdéses emberke már bannolva volt. ( ráadásul az egyik pesti volt, a többi ösztrák ) Elkentek minket.
Busman ha megvan még a gyereknek a Steam profilja nyomd már be, tudod az a tápépofájú. -
Anfänger
őstag
Hi! Igen,idövel ráérez az ember az ellen taktikájára és mozgására ( értem itt a pályákon való haladást) Akár FFA-ban is,bár ott nehezebb.
De jó hangkarival,vagy fülessel jól kihallani.
Èn egyébként nem szoktam csalózni,csak ha tutira biztos vagyok benne,pl.: falon keresztül lekövet a fegyóval,ha a fal mögött lehasalok,pont a fejemre céloz és lelö) Az olyan tutira csal,annyira nem lehet jó a fülhallgatója,meg az UAV-sem.Mondhat ö nekem bármit,mert egyesek írják uav,meg hallottalak...stb.XD
Olyankor megkérdem,falon keresztül hallod,hol a fejem te majom? -
Anfänger
őstag
válasz
Beas N73 #8625 üzenetére
Nem,sajnos nem szeretném ha Beas wh-zna.
De mégis elönyhöz jutsz a FOV miatt. Legfeljebb bannolnak érte.-( Bár nem hinném,hisz a cheater-majmokkal sem foglalkoznak.)
-De le.zarom, tudom,hogy én tisztességesen gamelok,ahogy feltelepítettem a játékot én úgy hagytam,nem nyúlkálok bele.Nekem ez a lényeg.
Ez a legtisztességesebb dolog a multi játékokban. -
cool13
őstag
Mi ez a FOV? Mire való, mit lehet vele buzerálni? Ne haljak meg hülyén.
-
Beas N73
csendes tag
akkor úgylátszik dedikált szerverkre sem jársz fel mert promodokon (ahol waroznak), tudod ott is free fov van és felmész utána egy sima ranked meccsre ez a beállitásod megmarad és következö játékinditásig marad söt még a pinget is numerikusan kijelzi...
hivatalos szervereken van fov ... a wh meg aim meg elveszi a játékélményt nem is értem mi értelme használni valószinűleg a 12-13éves korosztály leli benne kedvét hogy legalább valamit elérjen az életben. szóval kevered a szezont a fazonnal. -
AAntii
őstag
válasz
Beas N73 #8629 üzenetére
Az aimbot is csak kényelmi funkció, hogy a júzernek ne kelljen a célzással vacakolnia, ahogy a wallhack is, ami azért kényelmes, mert az embernek nem kell azon agyalnia, hogy mégis merre lehet az ellenfél. Egyébként ezzel az egésszel nincs semmi probléma, csak érdekes volt, hogy a "buzerált fov"-os videóidat promóztad a fórumban. Az lehet, hogy a patch ellenére az állítás lehetősége megmaradt, ahogy a patch ellenére whzhat is az, akinek ahhoz van kedve, de már az első napokban is jelezte a fejlesztő vezetősége, hogy aki átállítja, az előbb-utóbb számíthat a jól megérdemelt jutalmára, mivel nem véletlen nincs benne alapból az állítási opció.
-
Beas N73
csendes tag
hát mindenki a saját felelöségére csinálja mind ezt mind más játék belenyulások pl fps szám kiirás feleleges grafikai elemek leszedését vagy fov váltást vagy prestige hacket
ezek mint bannable a steamen de ugygondolom hogy ez megszokás kérdése és csak kényelmi funkciók mint péládul ha mondjuk nekem van egy nagyondrága egerem ami mondjuk a legjobb a piacon és saját markolatomra szabhatom másnak meg van egy gagyi pár százforintos pont annyira elöny mással szemben mint kényelmi funkciókén vállom belenyultam és 80 fovot használok ami azt eredményezi hogy a puska nem takarja el annyira képernyöt használhatnék 105 fovot is mert van rá lehetöség csak nekem ez egy kényelmi funció ugyanis és cod4ben megszoktam az engedélyezet 80fovot és ott igen proffeszinoálisan üztem az ipart és black opsba is belehetet állitani akkor itt miért nem?
vállaloma felelöséget hogy steam bannol , lel ehet köpni stb de a steam is pontosan tudja hogy ilyen van hiszen egy populáris megoldásrólvan szó mégis a legutolsó patchben is meg hagyták ellentétben mondjuk a pingbar megoldással ugyanis standert 4 de régen ha átirtál egy számot 10lehetetttömöröen pedig eza véleményem:[link]
-
jegenye77
addikt
válasz
Black Dragon #8615 üzenetére
És azt hol tudod megnézni,hogy hányszor reportoltak?
Segítenél? -
AAntii
őstag
válasz
Black Dragon #8615 üzenetére
Én is belepörgettem a codokba vagy 3 ezer órát, akikről én beszéltem, azoknak a nagy részénél fogadni mernék nagyobb tétben is, hogy tényleg nincs valami rendben. Ahogy a rutinoddal nagyjából sejted, hogy merre mozoghat az ellenség, ugyanez a rutin van segítségedre akkor is, amikor érzed, sőt bizonyos esetekben tudod is, hogy az ellenfél nem játszik tisztán. Van olyan az én barátlistámon is, aki egyből wh-t kiabál, ha egyszer megölik, én nem ilyen vagyok. A kör elején megfogalmazom a gyanúm és miután a kör közben a játékban eltöltött időm felét a killcam nézésével és az ott látottakon való ámulással töltöm levonom a konzekvenciát, hogy sajnos ismét igazam volt és már lépek is a lobbyból.
-
barnaki
aktív tag
Persze, hogy ki lehet venni a csalókat, az aimbotra rögtön rájössz killcamban, csak tényleg ahogy rángatja a fegyvert....
A wh- már neccesebb, mert ahogy te is írta, néha előre lősz, és ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy wh-ik valaki, én attól vagyok ki amikor assasin próval lekövet falon keresztül
De ennek a reportolásnak sincs semmi jelentősége, mert változás nem történik, csak magadat nyugatod vele, hogy reportoltad a csalót.
-
Black Dragon
addikt
Engem ma legalább 2x reportoltak, és amióta megvan a játék kb 15-20x alaptalanul. Nyilván az olyan embereknél, akik nemrég kezdték a játékot, vagy nem tapasztaltak még a játékban, azoknak az egyből csaló, szimplán az UAV-ot használva látja a kis térképen, hogy hol van pontosan az ellenség. Én ezt teszem, és nem szégyenlek beugrani eléjük a semmiből, vagy előre lőni a sarokról, mert tudom, hogy ott fognak jönni, ha meg nem látom őket, akkor megkockáztatom, hogy előre lövök, mert ismerem a pályát, spawnot stb..
Nagyon egyszerű kiszűrni az igazi csalókat, a killcam mindent elárul, ha oda ránt a fegyója, akkor nem kétséges, hogy csal, a többi esetben senki sem csal, kivéve aki wh-zik, követ a falon keresztül stb, de ezt tényleg észre lehet venni a killcamban.
-
AAntii
őstag
Biztos van ilyen is, de amikor zsinórban adja be valakinek a játék a 3 fejeses sorozatot, akkor az emberben felmegy a pumpa, illetve akkor is, ha rutinosnak mondható csapat ellen a 10. reapert hívja le az emberünk a játékban.
Ha látok valamit, akkor az esetek többségében nem csinálok semmi mást, mint kilépek és remélem, hogy nem ugyanoda dob vissza a játék. Ha igen, akkor azt jelzéskén értékelem, miszerint ideje abbahagyni az aktuális napra a játékot. A hangokra való fokozottabb figyelmet is el tudom képzelni, ami miatt a wh gyanú csak önmagunk nyugtatása, ugyanígy az árnyékok is árulkodóak lehetne, de ha még tudja is, hogy merről jövök, miért mindig a fejemre húzza az egeret?
Egyszer kipróbálnám milyen lehet játszani olyan szervereken, lobbykban, ahol garantáltan nem csal senki, sem szoftveresen, mert nincs a játékhoz semmilyen használható cucc, sem pedig hardveresen, moddollt egérrel, kontrollerrel, stb.
A ranglisták is érdekes képet mutatnak, domban pl. ugyanannyi foglalás és védés, valamint kétszer annyi kill mellett fele annyi pontom van, mint a lobbyban szereplő másik mókusnak.
Úgy kellene működnie a bannolásnak, hogy aki csal, ahhoz ki kellene küldeni egy brigádot, amely kromofággal vagy egy éppen egy tízkilós kalapáccsal kezelésbe veszi Ifj. Vér István gépét, mert akkor, amikor kulcsos verzióban egy heti uzsipénzből úgyis meg tudja venni a csalónk a játékot a sima bannolásnak olyan sok visszatartó ereje nincsen. Mintha az ittas vezetésnél nem elvennék az ember jogsiját, hanem megbüntetnék 5 üveg sör árának megfelelő összegre, ha épp matt részeg, akkor meg egy jobb üveg viszki erejéig.
-
Winne
nagyúr
válasz
Anfänger #8609 üzenetére
Az esetek többségében ezért mondom, hogy alaptalan a csalózás, amit én is látok/hallok nap, mint nap, sok esetben mindenki csaló, aki jól játszik és figyel a hangokra.
Egy idő után már van egy olyan faktor is, amikor egyszerűen csak ráérzel, hogy merre nézzél, mert ott szoktak jönni, vagy gyakran van ott valami akció.
-
Anfänger
őstag
válasz
albert8 #8606 üzenetére
Én a Challenge mapra gondoltam,de lehetséges,hogy újra kell értékelnem,és elnézést kell tennem a kijelentésemért,ugyanis nem teljes képernyös módba lestem,és úgy alkottam véleményt.
Ahol 1:15 nél én nem láttam az ellent,a radaron sem. Csak lestem,hogy látja BEAS az autó mögött elhaladó ellent. Ismétlem,mert nem teljes képernyön néztem.Ezek szerint elhamarkodottan alkottam véleményt,amiért BEAS-töl ELNÈZÈST kérek!
Üdv.
De ettöl függetlenül,azért vagy nagyon jó gamer vagy jól használja a wh-t nem úgy,mint sokan,hogy lönek keresztül mindenen,és nem számít nekik a Killcam. -
busman
veterán
válasz
Pickle Rick #8607 üzenetére
A FOV biztos volt buzerálva...
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest