Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Ha nem tudsz csapattal menni, akkor hanyagolni kell a dom, dem, stb. módokat, mivel egyedül még ha nagyon profi vagy sem fogod tudni megfordítani az eredményt, ha kifogsz magad mellé egy inkompetensekből álló random teamet. Tehát marad a FFA, TDM, meg esetleg a KC, de még az se az igazi, mivel mindenki külön rambózik, így nincs aki felszedje amit lőttünk, vagy a mi dögcédulánkat ha éppen meghaltunk. Ez nem a játék, hanem az azzal játszók által megteremtett légkör hibája, de ez gyakran előfordult már a cod4 során is.
Vannak csalók, bár szerintem nincs belőlük több, mint az mw2 fénykorában volt, ez is szerencse kérdése, van hogy tök jól lehet játszani, mert egy-két órán keresztöl nem dob be ilyen lobbyba, van olyan is viszont, hogy csak ilyenbe kerülsz.
A killcamban nem szabad megbízni, van hogy a beadott fejest is haslövésnek mutatja, rosszabb esetben meg mintha el sem találtad volna az ellenséget. Erről leginkább akkor lehet meggyőződni, mikor a match winning kill a tiéd, látod mit mutat a kamera és emlékszel, hogy ehhez képest mit lőttél.
Egyébként ha az mw2 ment, vagy megy, akkor ez is menni fog, olyan baromi nagy különbség nincs közöttük, hogy ez gondot okozzon, ha pedig a jó partykra akarsz rámenni, akkor csatlakozz valamelyik ph-s vagy más társasághoz, akikkel nem a tdm fog menni játékmódtól függetlenül. -
wwenigma
Jómunkásember
Vannak erdekes dolgok, csesztetni kell a csapattársakat néha hogy azt csinaljak amit kell. A spawnrendszert is szokni kell sajnos, a killcamok pedig nem fedik a valosagot teljesen. (BF3-ban is miutan megoltek mutatja az ellent, az meg ujratoltes kozben lő ezerrel, de ez csak bug.)
Irtad az elozo szeriat, MW2/BO, na ezt szintén meg kell tanulni hogy hogy kell jatszani, nem lehet az elozoekre alapozni.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Egy pár órája játszok ezzel a cod-al. De vagy én bénultam meg, (UNO-val kezdtem, halkan zárójelben jegyzem meg ) vagy a játék rejt valamiféle bugot, vagy rengeteg a csaló. Valami katasztrófa. A játékosok nem a játékmódnak megfelelő szabályok szerint játszanak. Gyakorlatilag minden játékmódban tdm-megy. Valami gond van ezzel a játékkal? Black Opsba nagyjából azért rendben van minden. És ez érvényes MW2 és az MW-re is. Ott ki lehet szűrni gyorsan a csalókat. De hogy itt mivan , az elképesztő. Lehet csak nekem ilyen furcsa. Bekanyarodik utánam a lövedék. Gyakorlatilag a falaknak nincs szerepük, a 80cm tégla oszlopot egy hurka M16-al át lehet lőni. Az ellenfelek crysis módon tűnnek fel a semmiből.Előbb látszik a torkolat tüze mint a harcos. Lehetettlen elugrani előlük, a földet nézi a földet lövi és egy lövéssel leabál. Futásközben lő csípőből, és talál gond nélkül. És ezekhez hasonló dolgok.
Nálam van a gond, vagy ez a cod ilyen xarra sikeredett, lehet ezek ellen tenni valamit?
Vagy egyszerűen nem kell vele játszani? -
Anfänger
őstag
válasz
Silencer83 #7591 üzenetére
Kösz! Már sajna nem tudom,mitöl lehet?!
De idegesít ám! Játszanék én az MW3-al,de amikor csak belegondolok,kiráz a hideg ez miatt a host dolog,és a lag miatt! GRRRRRR.
Gamelok a Skyrim-mel addig is! -
Anfänger
őstag
válasz
@rglaaf #7586 üzenetére
Igen! 50 MB/sec-es . Tesztekben 43MB/ sec körül mutat mindig letöltési seb.-re Feltöltési sebre 9 MB/ sec
Pingem helyben 25,rómára 50-55 környéke.
Nem tudom mi lehet a gond? De amikor codozok,az idegbaj keringet!
Volt már 64 bites win7 fent,azzal is ugyanaz a téma. Jelenleg 32 bites win7 van fent. -
Anfänger
őstag
válasz
LamaCube #7584 üzenetére
De nekem akkor van lag,amikor én vagyok a host,már elöre tudom amikor host vagyok,mert én vagyok elsöként a gaméba! És lagos ,mint a s.ar! Amikor meg kilépek,megbizonyosodok róla tutira,hogy én voltam! Mert keres egyböl egy új hostot! 10-böl 7x host vagyok! Elszarták ezt a gamét ezzel a host dologgal sajna! De nem számít,annyi,hogy nem gamelok vele!
-
LamaCube
addikt
Pl. nálam a hasalás, és a késelés a hüvelyk ujjamnál van az egéren, így sokkal gyorsabban lehasalok, mint billentyűzettel.
Anfänger
A lagg sokunknál előfordul. Akkor van, amikor te voltál a host, és a következő partyban másra ossza a hostot, vagy kilépsz és a nem te leszel a host. Én úgy oldom meg a problémát, mert az idióta activision nagy ívben lesz.rja, hogy a következő játéknál, amikor lobbyban vagyok, akkor megnézem feladatkezelőben a cpu százalékot, ha 40-50%, akkor lépek is ki lobbyból, és újat indítom a játékot.
-
Anfänger
őstag
Érdekes dolog,de nekem akkor van legérezhetöbben lagg,amikor én vagyok a host!
Lehet kevéske neki az amd X4 965Vélemények?
Egyenlöre nem szeretnék másik lapot meg procit venni,ezért sajnálatos dolog! Lehet egy i7 2600 K megoldaná a lag problémát,de csak ha lejjebb megy az ára!
Üdv. -
Anfänger
őstag
Hi! Igen,ez sajna a lag miatt van! Nekem is lagolgat,föleg amikor host vagyok,és sajna ez 10 meccsböl kb 7x elöfordul! Ezért nem gamelom már egy-két hete! Ès a DLC-ket sem fogom megvenni,mert minek,ha lagom van? Mit érek vele? Legtöbbször,csak szenvedek a lag miatt! Brrrrrrr!
Gamelok mással,ha kedvem van!
Üdv. -
Valek81
csendes tag
Mondjuk ezen már túltettem magam. Sokkal inkább az idegesít (általában egyedül játszom), hogy 3-3-nál s&d-ben a f@szláma csapattárs látja, hogy az ellenfél utolsó embere plantol, erre, arcból félredob egy villanót, próbál lőni csipával egy 360 fokos fordulás utáni lövést felénél elakad, és az ellenfél mivel nem süket lelövi. Amikor ezek után megköszönöm neki, hogy ismét egy vesztes meccs az eredmény, még ő van felháborodva. De demolitionban is volt már olyan, hogy én lőttem több mint 60 kill-t, plantoltam, defuse-oltam, csinálom 1000-el a dolgom, és kikaptunk. Utána nézem, hogy a csapatban a 2. ember kb. 15-50-es arányt tud összehozni a többi 4 meg még rosszabb, mivel a fele csipával kuksol a sarokban na ilyenkor szoktam kilépni.
-
Blom
aktív tag
azt megtudná valaki mondani, hogy tudnak lefeküdni olyan gyorsan néhányan.
mert én is próbáltam, de még a földet sem érem el már halott vagyok.
ezek meg nyugodtan lefekszenek mikor meglátnak és még van ideje lelőni is. -
Con Troll
senior tag
Nem teljesen tiszta ez a hostos rendszer, eddig csak cod4-et toltam. A fő kérdés az lenne, hogy a különböző platformok tudnak keveredni egymással játék közben? Tehát ha engem pc-sként bedob egy lobbyba, akkor ott lehetnek pc-s, xboxos, ps3-as játékosok is egyszerre?
Vagy mondjuk én steamen keresztül pcről össze tudok dobni egy olyan lobbyt amiben ps3as gamerek is vannak meg pc-sek is?
-
gYaLo
őstag
válasz
Svájcinéger #7568 üzenetére
+1 youtubeon van videó tuti
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #7568 üzenetére
+1
-
megalover
tag
válasz
Svájcinéger #7566 üzenetére
A végén amikor folytogatja a főellenséget, akkor mit kell nyomni, mert nem tudok tovább jutni, állanóan lelő a bu..
-
Svájcinéger
őstag
Ok. Jól mutatna a fotókon egy ilyen pubi frizurás arc.
Talán szombaton lesz a következő fotózkodási próbálkozás.
cool13: egyetértek. Semmiféle fegyver bugját nem javítják, pedig lenne mit. Minden második predátort is csak másodszorra tudom behívni, mert elsőre nem történik semmi. Nekem már nagyon mehetnékem van egy kis MW2-re.
-
cool13
őstag
Véleményem szerint, pár DLC nem is fog új pályát tartalmazni, csak mint a Drop Zone új játékmódot. De csak a pénzre mennek, rég le vannak xarva a játékosok. Ez látszik a javításokban is. Szinte semmi nem történt.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #7562 üzenetére
jöhetek
én nem azt mondtam, hogy soha többet nem játszom MW3-al
...csupán hanyagolom mert találtam jobbat
...de mehetek ha lesz egy megbeszélt időpont, meg játszhatunk is simán
-
Blom
aktív tag
válasz
tupacamaru #7557 üzenetére
teljesen igazad van, akkor nem kellene zombit vennem, csak azt ami tetszik.
SipiBcs
mióta elértem a 10-es prestiget azóta engem sem nagyon izgat már a játék kicsit unom már. -
SipiBcs
őstag
válasz
Megyek márkétingesnyek az áktivizsönhöz!
De persze ez csak álom a részünkről szerintem. Úgy lehúzzák a 14-15 ájrót rólunk, mint a pinty!!
Aztán persze velem aknára lépnek.... 1 hete elő sem vettem az MW3-at.
Nem nagyon köt le....
A sötét oldalra meg momentán nincs felesleges pénzem. A BF2-őt is megvettem. Kb 2 órát raktam bele és rájöttem, hogy az nekem nem gyerebe.
bushman: tutti beletesznek.
-
busman
veterán
válasz
Szerintem feldughatják,inkább tennének bele pár MW2 mapot
-
-
SipiBcs
őstag
Bár csak teória: nem biztos, hogy rossz az, hogy szétbontják. Számomra nem elképzelhetetlen, hogy 2 multimap után jön két zombi map. Utána érkezik két coop map majd ismét két multimap. Ha nem akarsz zombizni, akkor nem kell megvásárolnod csak azt, amire szükséged van. Mindez akkor szolgálja a vásárlók érdekeit, ha nem 14 ájrós összegért vágják hozzád darabját, hanem 50-60%-os áron.
Pár hét és úgyis a nyilvánosság elé tárják az új elképzelést.
(aztán persze az is benne van, hogy szo**nk és teljes áron jön minden.... kaszáljunk alapunk) -
Blom
aktív tag
szerintem nagyon kevés a 2 pálya, dugja fel magának az üzletpolitikáját.
-
Jakesz
addikt
-
Hunter2
addikt
válasz
Grave Digger #7542 üzenetére
Nincs semmi baja, nem támogatja az MW3-at. A játékon belül van szerver kereső.
-
Grave Digger
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég feltelepítettem az Xfire-t, de a program nem találja a telepített játékok között se az MW3-at se a BF3-at. Szerintetek mi lehet a hiba?
-
megalover
tag
válasz
KAMELOT #7538 üzenetére
MW3Config alkalmazásával nem sikerült, csak egy rossz használhatatlan cfg fájlt kreálni, kézzel és sima szövegszerkesztővel viszont meg tudtam oldani. Most még szebb grafja lett a játéknak!
Kéne nekem egy kis segítség, el vagyok akadva egy pályán. Ott ahol van mellettem egy tank és az utcán jön szembe az ellenség (szemből egy romos buszból is lőnek ránk) amikor az ellenség kiiktatva és mennénk tovább - ekkor megindul a tank és jobbra mennek a társaim - erre mindig kidob a pályáról, valami ablakkal és szöveggel, de azt nem látom hogy mi!! Ez valami bug lenne???
-
szabi911
csendes tag
imádom a codot én már végig toltam nagyon nagy játék de azért többet vártam tőle de viszon nagyon jók a bónusz mapok 2 részre van bontva van a mission bónusz meg a survivor
ajánlom mindenkinek non jó game -
KAMELOT
titán
válasz
megalover #7529 üzenetére
ott tudod állítani ahol ezek közül tudsz választani....
1. OFF
2. 2x
3. 4x(#7530) Hunter2: tudom ,hogy notija van azért írtam hogy vegyen asztali PC-t
Gamera: E7xxx vagy E8xxx + GTX260 / 275 /285 vagy HD4870 / HD4870x2
Más: Mai napon játszottam megint. 3x lőttem predatort a juggerra...meg sem kottyant neki. helikoptert lövöm mint az ökör...semmi. Szóval bugokkal 37 wave-nél többet nem sikerült megcsinálni. Néztem jutyubon
videót. Láttam 54 wave-t....csak az volt a különbség ,hogy ott ketten játszották úgy meg igencsak könnyű. Vesztek 4 sentry gunt meg ketten lőtök. Úgy sima ügy. Egyedül viszont nehéz.
-
AAntii
őstag
válasz
megalover #7531 üzenetére
Szia!
Van egy kis cucc, amivel lehet szerkeszteni a cfg-t, abban be tudod állítani a grafikát is, felbontás, képminőség, árnyékok stb. Korábban az egyik fórumozónk a menüben és a játékban található hang eltüntetésére ajánlotta én is ebből a célból szedtem le, de ezek a plusz opciók is benne vannak, akinek kell. Hogyha ezt a cuccot nem sikerül a hang eltüntetésére rákeresve megtalálnod, akkor még mindig megoldás lehet, hogyha mechanikusan átírod a cfg grafikára vonatkozó részét, mikor a black ops 4 magos jó vga-s gépen is szaggatott, akkor azt a problémát megszüntetendő egy csomó helyen leírták, hogy melyik paraméter mit jelenít meg, mit érdemes állítani a grafika lebutításához.
Instant megoldást nem tudok adni, de némi kereséssel (3 perc) eljutsz a megoldáshoz. -
megalover
tag
válasz
Hunter2 #7530 üzenetére
Mármint nekem ajánlotta.. semmi gond!
Azóta már kezdek kiigazodni a menüben, sikerült végre egy olyan grafikai beállítást nyomni, amin nagyjából élvezhető minőségben/felbontásban/sebességgel játszható a gépen a játék, és nem is olyan nagyon villódzik közben
Már a kínai szövegek is egész konszolidáltak lettek, egyszóval türhető a játék.. na meg az izgi repzis részen is túl vagyok! Fasza Game ez!!! -
megalover
tag
válasz
Hunter2 #7528 üzenetére
Azért még nem kell kiröhögni, nem olyan rossz noti ez (amúgy jó kis HP NC8430) de különben sem kimondott játékra vettem, de nem lenne rossz lejátszani rajta a legutóbbi COD-ot is, ha már az előzők meg voltak!
Szóval jobb gép kell, driverrel nem megoldható. Amúgy ha valaki segítene, még esetleg benyomna egy képernyő-screent is a menüről mert halvány fingom sincs, hogy hol milyen beállításokkal próbálkozzak hogy gördülékenyen fusson, ha a szövegek nem is javulnak meg benne...KAMELOT: Ezt az "AA" kikapcsolást pontosan hol (fentről hanyadik beállításnál) tudom kikapcsolni a grafon belül?
-
KAMELOT
titán
válasz
megalover #7526 üzenetére
Talán azért mert ez a game már újabb cuccokkal van írva. Valúszínúleg driver gondok lesznek.
Nem ártana beszerezni egy modernebb gépet....minimum Core 2 Duo procival és HD4850 vagy GTX260 kártyával. 90 000ft környékén már egy ilyen komplett gépet kapsz.
Probléma mentessen FULL HD grafikán kisebb kompromisszumokkal futni fog a game HIG detailokon is. Stabilan 45-35 FPS meglesz. AA off legyen. -
megalover
tag
válasz
Pickle Rick #7501 üzenetére
Sziasztok! Nagyon kezdő kérdés: van egy ATi Radeon X1600-os kártyával futó - nem kissé elavult - notim amin sajnos nem éppen tökéletesen fut a Game... De talán megoldható valahogy, és itt van valaki aki tudja a megoldást is. A gond az, hogy a menü és a játék egyéb szövegei kriksz-krakszokban jelennek meg (érdekes mód ilyen gondom még nem volt az MW2-nél...) Drivert nem tudok rajta frissíteni, mivel ami most van az az egyetlen amit a Win7 támogat viszont ez sajna Vista rendszerhez való driver. Ez lehet esetleg a gond, és ha igen akkor MW2 miért fut tökéletesen, az MW3 meg rosszul?? HHELP MÍ PLZ!
-
KAMELOT
titán
válasz
albert8 #7524 üzenetére
1. sima jugger----ok
2. riot-os....mindig mögéje kell lőni a preadátort
3. armored...akkor is ok.
Nem mindig nyírja ki az a gond és ez bug....akármikor még ha mellé is lövöd a rakétát akkor is meg kellene halnia.
Hack nélkül is meg lehet csinálni. Nekem max 37. Tudod ha nem lennének bugok akkor simán lehetne csinálni. 30-as wave-től mindegyik ugyan az. Tudod úgy nehéz ha egyszeriben megjelenik mögötted az ellenség , helikopter átlő a falon meg juggernaut elé bedobsz C4-est aztán jön tovább.
Meg olyan ,hogy egészen más fele mutatja a térkép hogy mennek egyszeriben meg megjelenik előtted aztán mintha a többi is oda teleportálódna. Így aztán még esélyed sincs felkelni. -
KAMELOT
titán
Hello! Valakinek már sikerült végig játszani a Survival Mode-t???
Észméletlen bugok vannak a Codban. Legjobb az amikor predatrorral a juggernautot eltalálom és nem hal meg. -
LamaCube
addikt
Tegnap és tegnap előtt waroztunk. Hát mit mondjak visszatértek a cod1-es emlékeim. A tegnapi meccsen ultra korrekt volt az ellenfél. A tegnap előtti meccsen egy pofázó, idióta banda volt. Mindkettőt hoztuk. SD volt és cb szabályok szerint. Pár TK befigyelt
Persze most mindenkinek fontosabb a prestige, de utána indulhat a warozgatás ezerrel.
A taktikánk az jó volt rohangáltunk, mint a mérgezett egér
-
laca000
őstag
Ma azon tűnődtem, hogy lehet van valamiféle "lagg cheat"..
Gyanakszom..
A t@köm tele a nyavajás kisebbrendűségi komplexusos, 14 éves csaló ostobákk@al..
Vagy ez kortól független?
-
huby80
senior tag
Srácok a BlackOpsot oda szeretném adni az öcsémnek de ugyan arra a steamra van beregelve mint az mw3 ilyenkor mit lehet csinálni? elöre is THX!!
-
albert8
veterán
Mai best kép[link]
-
Wans
aktív tag
válasz
inkább a fragekre megyek és sokat ffa-zok. nincs olyan, hogy jobb vagy legjobb.
-
LamaCube
addikt
válasz
ÁÁÁÁ az teljesen ki van zárva
-
AAntii
őstag
Akinek van kedve velünk mondjuk most demozni, vegyen fel steamen pls. fejnelkulilowas az azonosítóm.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Intel Ultra 9 285K 16 mag / 24 szál
- MSI G24C4 24" 144Hz monitor
- Xbox Series X./S. Ghost Cipher Special Limited Edition kontroller extrákkal eladó,vagy csere Switch.
- 6 db Lian Li UNI FAN SL120 fehér ventilátor + vezérlő szett egyben
- Lenovo Thinkcentre M92p I5-3570/12GB RAM/120GB SSD/500Gb HDD/ Win 11 + Office
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest