-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
PC Gamepass-nál szerintetek meg lehet azt valahogy csinálni , hogy kirakokegy ikont ami egyből a kampányt és/vagy a multit indítja?
Nem igazán vagyok kíváncsi arra a körítésre ami a rendes insítás után van.
-
geckowize
őstag
Csináltam egy rövid montázs videót az összes mapról ikonikus zenékkel, ha valaki szeretne kicsit nosztalgiázni:
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) All Maps -
szinimini
senior tag
Hali,
tudnátok tippet adni abban ,hogy miért nem tudok online menni? Mutatja is,h mennyien vannak az adott játékban pl tdm.
Annyi még,hogy a nat type: moderate
Köszi előre -
Hunter2
addikt
válasz
soo277 #14089 üzenetére
Az MW2-vel az a gond hogy 10-ből 7 hekkelt host. Tehát bemegyek TDM-re és domination-t tölt be meg ilyenek.
Az meg tény hogy pont lesz*rják hogy mennyi a csaló a régi játékaikban.
A szervereket csak azért nem lőtték még le hogy el lehessen adni még pár játékot pár dollárért. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Dave567 #14087 üzenetére
Hat meg a sima survival-bol is meg kene csinalni mindet 15-os wave-re az achievementert...
Ha esetleg kedvet kapnal a DLC-khez... [link]Vegyel fel legyszi steamen, alairasomban megtalalod.
Orulok, hogy talaltam jatszotarsat, ahogy nezem multi is mar eleg halott
Mondjuk egy majdnem 8 eves jatekrol beszelunk.Xandernak megvannak a DLC-k, es meg friendlistemen is van, de ahogy nezem nem igazan online.
-
SQX_Barto
addikt
Megvettem a DLC-ket fel aron, valakinek van kedve a Special Opshoz dualban?
Az alapokat vegigtoltam mindet full 3csillagra emlekeim szerint.#Dave567: Bejott a 2 is nekem, de a 3 hangulata meg foleg a multi es a spec ops jobban megragadott.
-
Dave567
addikt
Szerintetek törődik még valaki a játékkal??
Azaz nézi valaki mennyi csaló van ?? -
törölt tag
Mivel a játék xboxon bekerült a visszafelé kompatibilitás programba, gyorsan ráraboltam store-ban. Látszik, nem csak az én nagy kedvencem volt ez a rész, a meccsek tele vannak lvl1-20-as emberekkel.
-
voyi
aktív tag
Üdv!
Aki még játszik ezzel a játékkal, légyszi vegyen fel,aztán játszhatnánk privát meccsen, csalók nélkül
Steam nevem: Snapjer .Előre is kösz!
-
Dave567
addikt
Félelmetes ez a játék, hihetetlen mennyi csaló van, és ez a hitreg pfúúj de undorító, mint most kb a ww2.
-
Dave567
addikt
Szokott még játszani valaki?
Csatlakoznék... -
jazzkifli
tag
Több év után újra feltettem és a DLC-ket letiltva meglepően hamar csatába kerültem és egészen sokan is voltak
-
idg104
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg ezt a játékot és az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet benne LAN szervert csinálni?
Jó lenne nyomni a haverokkal. Előre is köszi!Off.: 2007-ben codoztam utoljára a COD 4-el, és esküszöm, hogy annak szebb volt a grafikája. Teljesen letisztult volt, ez meg rendesen trehány, ocsmány...
-
Rendo84
senior tag
Létezik mw3-ban valamerre csaló mentes közeg, vagy környezet?
Már lassan ott tartok, hogy örök időkre törlöm az egészet a πcsába. -
Buster17
addikt
Hali! Mw3-nál visít hogy strict a NAT.
xboxon volt NAT problémám, de routeren hozzáadtam az xbox livet azota nyitott. MW3nál mit kell kinyitni?
Steam, SteamGames, Games izéket kinyitottam de egyik se az. Ötlet?
-
törölt tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy tegnap játszottam 1,5 órát, gond nélkül, ma meg nem érzékeli az egeret. Lőni, zumolni tudok, de fordulni nem tudok. Mi lehet a gond?
-
@rglaaf
veterán
2 év után felraktam a játékot de bár nem tettem volna, egy szutyok ez az egész lobbys rendszer tele mocsodék csalóval,lagol mint az atom le is adom a játékot a szemétbe
-
xNAGOYAx
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy elvileg az MW3-ba van betéve egy videó rögzítő funkció. Azt hogy tudom elindítani és beállítani,hogy hova mentse , esetleg valaki tudja, hogy milyen formátumba menti el? A másik kérdésem, hogy amikor játszok vele multy-ba akkor elérek egy szintet pl.: lvl 20 aztán kilépek a játékból és mikor visszalépek visszarak lvl1-re mindig. és eléggé bosszantó
válaszotok előre is köszönöm , sajnálom nem olvastam vissza a fórumban mert elég sok lenne, de sehol nem találtam értelmes választ :S
-
törölt tag
válasz
wwenigma #14060 üzenetére
Tényleg, a játékban is van alapból szerveres megoldás, azt a részét csak a statisztika hanyagolása miatt hagytam.
soo277, nem túlzás? BO2 megjelenéséig tényleg nagyon sokan csaltak, manapság már egyre kevesebben. Ugyanakkor manapság mindenki cheaterezik agyba-főbe.
Leadok egy huzamba tíz killt és már öten reportolnak.
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Meg lehet-e valahol webes felületen nézni valós időben ebben a játékban,hogy hányan vannak a dedikált szervereken? Ping értékek rendben vannak úgy általában, nincs laggolás? Esetleg aki mostanság is játszik rajta, tudna nekem infót mondani ezügyben?
Igazából nagyon tetszik a játék és agyalok rajta,hogy megvegyem, mivel simán jó még rá a laptopom. Viszont ha csak elvétve páran játszanak már rajta,akkor kihagyom.
Előre is köszi a válaszokat.
-
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok.
Valaki segítsen legyen szíves, eléggé fontos lenne.
Megvettem az mw 3-t steamen. Feltelepítem, elindítom. Launching application kis ablak elő jön mint minden játéknál, a nevemnél kiírja hogy ezzel játszok, de nem történik semmi. A játék nem indul el. SP, MP mindkét módnál ugyanez van.
Cache-t újratoltam ott a beállításoknál. Nem tudom mi lehet. AVG szarakodhat?
Megvettem a left 4 dead 2-t, annál ugyanez, csak ott az intró bejön, majd kilép.
Ha nem lépek ki a steam-ből, akkor folyamatosan próbálgatja újraindítani a játékot. De sikertelen.
Kicsit belefáradtam már, hogy ennyi pénzt kiadok játékokra, és nem is fut.
CS GO meg tökéletesen fut. NEm tudom mi lehet.
Köszi előre is
-
tévelygő
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem találtam már eladó dlc-t egy magyarországi boltban sem,csak Steam-en. Ott meg túl drága...
Nálunk webáruházakban olyan 2000 Ft körül volt az áruk, annyit még megért volna. De 13 Euro-ért már nem éri meg. -
tévelygő
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta megvan az MW3 és szeretném bővíteni a multis pályákat. Steam-en elég drága máshol az utolsó ára is olyan 2500 FT volt egyenként.
Egyébként érdemes még DLC-t vásárolni? Vannak játékosok? -
Sziasztok!
Vajon mennyi szerver és játékos van még ennyi évvel a megjelenés után?
A Spec Ops Survival rész is megy multiban? -
gyerpi
aktív tag
Hali !
Az volna a gondom hogy újra raktam a gépet utána felraktam a játékot - indítás - fekete képernyő - a hang az megy. Mi lehet a hiba? Köszi. -
totyino77
tag
válasz
birorichard #14042 üzenetére
igen restart megoldotta
-
totyino77
tag
az új cod ról van szó!!! sziasztok lenne egy olyan irányitási problémám hogy mikkor a buszról kapaszkodva kéne kilőni a meletem haladó autóból a tagokat na nemtudom irányitani a fegyvert a célpontra , erre valami okos megoldás van?
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy számot hogy mennyien játszanak a cod mw3 ps3 -mas részével(multiba)
Mert tervezem a vásárlást,csak nem tudom hányan játszanak.
Másik alternatíva még a black ops 2 -
apevia
aktív tag
Köszönöm szépen ! Amúgy szerintem ez a legjobb cod a 4 után vagyis multira gondolok ! Pl nekem meg van az összes dlc hozzá! server meg nincs :S .
-
apevia
aktív tag
Le írnátok nekem pls hogy hol lehet be kapcsolni a dedikált szerót
-
wwenigma
Jómunkásember
LOL, mikor került bele server browser?
Ilyenkor mit listaz, a privat szerokat?
-
apevia
aktív tag
Sziasztok játszik még valaki az mw3al ?
-
P.O.C.
tag
Bocs ha ki volt vesézve már a dolog, de kb. 10 hónapja nem játszottam a játékkal.
Mi a f@sz0m ez a láthatatlan ellenfelek dolog? (xbox-on játszom ha ez számít)
Hogy is mondjam... sokat ront a játékélményen -
argentin27
senior tag
válasz
birorichard #14027 üzenetére
Köszi!
-
birorichard
őstag
válasz
argentin27 #14026 üzenetére
Nem láma kérdés. MW2, MW3-t nem, BO1-2, Ghosts-ot már igen, van benne támogatás. Single-t én is mindig kontrollerrel, tv-n viszem ki...
-
argentin27
senior tag
Bocsi hogy láma kérdést teszek fel de PC-n lehet játszani XBOX kontrollerrel a COD-ot???
-
flash-
veterán
van ehhez a játékhoz single player DLC?
már vagy 1.5 éve nem játszottam fps-el, most ezt elővettem, vetaronon simán végig toltam...
siralmas milyen könnyű játék... -
Hunter2
addikt
a napokban akartam egy kicsit tolni a single-t erre mikor betöltené a pályát kilép a játék "iw5sp.exe működése leállt" üzenettel. A játék természetesen eredeti,a windows is. minden a legfrissebb. a steammel ellenőriztettem a játék file-jait és mindent rendben talált.
Valami ötlet? konfigom a profilom alatt. win 8.1 -
flash-
veterán
az a kérdésem hogy lehet -e valahogy a grafikai minőséget javítani?
minden maxon van, de nem valami szép (pl az aliasing, stb)
esetleg windowsban állitsak valamit az nvidia driverben hogy további javulást érjek el? -
rafis83
tag
válasz
laceszgamer #14008 üzenetére
Megtaláltam a megoldást. A Comodo Internet Security Sandboxba helyezte a programot. Ott hozzáadtam a kivételekhez, és most már működik
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#56230144 #14013 üzenetére
Tán ha érdekelné őket, akkor lehetne szűrni. Nem tudom mennyire követted anno az eseményeket, de volt egy gyerek aki irt egy programot és egy darabig ugy nezett ki hogy a kedves programozói csapat is tamogatja, lehetett reportolni a csalókat és mentek a banánok. Egy darabig, kb. 2 hónapig. Aztan nem valaszoltak neki többet, nem foglalkoztak a reportokkal es minden ment tovabb...
-
törölt tag
Valaki még játszik ezzel a játékkal?
-
rafis83
tag
Sziasztok!
MW3 multi indításakor nem tudok csatlakozni, mw3 server not available üzenetet kapok.
(VAC állapot: jó hírben állva). Mi lehet a probléma? Portok nyitva, tűzfal ok, helyi fájlok ellenőrzése megtörtént... -
tévelygő
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat! A cfg-t már többször is töröltem, a felbontást is több féle módban próbáltam.
-
tévelygő
aktív tag
válasz
cashback #14002 üzenetére
Végigcsináltam,de rájöttem egy lehetséges összefüggésre.
Ha az xfire is fut ,csak akkor fekete/nincs kép játék indításakor. Ha kikapcsolom az xfrire-t akkor eltudom indítani az mw3-at,bár akkor is furcsa a felbontás. Beállításokban a felbontás maxon van ,de olyan mintha jóval kisebben lenne. -
tévelygő
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Videókártyát cseréltem a pc-ben HD7750-re. Csere után feltelepítettem a legfrissebb drivert is. A cod4 és az mw2 tökéletesen működik,de az MW3 játék indítás során csak hang van kép nincs. Tök fekete marad a monitor. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest